roumeliotis

Carwiz

Θρύλος... τανάλια 71-54 τη Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Με άμυνα για σεμινάριο από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Θρύλος ισοπέδωσε τη Μονακο στο ΣΕΦ με 71-54 στο Game-1 της σειράς των πλέι οφ και έκανε σημαντικό βήμα στο δρόμο για το Βελιγράδι.

Οι Πειραιώτες μπήκαν κάπως... πιεσμένοι στο ματς, έμειναν στο -7 στην πρώτη περίοδο με μόλις 8 πόντους ενεργητικό, όμως χάρη στην άμυνα-τανάλια έμεινε κοντά στο σκορ και με επιμέρους 25-11 στη δεύτερη περίοδο έβαλε το νερό στο αυλάκι.

Έργο... Σακίλ ΜακΚίσικ η "αφύπνιση" επιθετικά του Θρύλου στο δεύτερο δεκάλεπτο και γενικώς στο ματς, με τον Τόμας Γουόκαπ να σκοράρει και να παίζει άμυνα... θανάτου στον Μάικ Τζέιμς κλέβοντας "πορτοφόλια". 

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικά νευρικοί και άστοχοι στο ξεκίνημα (είχαν 0/7 τρίποντα), γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Μονακό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (8-15).

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, δεν άργησαν να περάσουν στην αντεπίθεση. Με οργανωτή και δημιουργό τον Κώστα Σλούκα, «εκτελεστή» τον Σακίλ ΜακΚίσικ και με σταθερά καλή άμυνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε με ένα επί μέρους σκορ 25-7 να βρεθεί στο +11 (33-22) στο 19’ και να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου (33-26).

Η Μονακό πίεσε στην άμυνα και προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς (35-30), όμως, με τον Μάικ Τζέιμς εκτός ρυθμού (έκαναν εξαιρετική δουλειά πάνω του αρχικά ο Γουόκαπ και στην συνέχεια ο Παπανικολάου) και τον Τόμας Γουόκαπ σε επιθετικό οίστρο, δεν τα κατάφεραν.

Ο Ολυμπιακός πάτησε γκάζι (44-30 στο 26’) και έκλεισε την 3η περίοδο στο +14 (50-36). Με όπλο τους την περιφερειακή τους ευστοχία οι Γιώργου Μπαρτζώκα διατήρησαν σταθερά τον απόλυτο έλεγχο (65-50 στο 36’) και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 8-15, 33-26, 50-36, 71-54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 11 (4/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα), Ντόρσεϊ 4 (2/8 σουτ), Λούντζης, Φαλ 4 (6 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Σλούκας 10 (2/2 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 λάθη), Βεζένκοβ 10 (2/4 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 6/6 βολές, 5 ριμπάουντ), Πρίντεζης 12 (1/1 δίποντο, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές), Παπανικολάου 2, Ζαν-Σαρλ 6 (3/4 δίποντα, 7 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ 12 (1/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα)

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Λι 9 (3/4 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μπέικον 2 (1/5 σουτ, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη), Βέστερμαν 3 (1), Τόμας 7 (2/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Ντιάλο 6 (3/4 δίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα), Μότουμ 5 (1), Μοτιεγιούνας 2 (1/4 σουτ, 4 ριμπάουντ), Χολ 10 (4/6 δίποντα, 2/4 βολές, 4 ριμπάουντ), Τζέιμς 10 (1/2 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 2/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 4 λάθη)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/29 δίποντα, 8/27 τρίποντα, 11/13 βολές, 31 ριμπάουντ (27 αμυντικά - 4 επιθετικά), 13 ασίστ, 10 κλεψίματα, 2 μπλοκ, 8 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό: 16/31 δίποντα, 6/20 τρίποντα, 4/8 βολές, 33 ριμπάουντ (28 αμυντικά - 5 επιθετικά), 15 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 18 λάθη

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

45 σχόλια

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 06:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέπω νέα θρύλου για μπασκετ που με ενδιαφέρει στο site από καλοκαίρι πριν έρθει Σλούκας.
    Δεν έχω κάνει πολλά σχόλια πράγματι.
    Ότι έχω γράψει δεν έχω προσβάλλει κανέναν , αλλά εχω θίξει σχόλια καλοπροαίρετης ..κραχτικής που δεν πέσανε μέσα ας πούμε , με λίγη ειρωνία και χιούμορ. Εσύ παίρνεις φόρα και τσουβαλιάζεις και κράζεις και άλλους σε σχόλια όπως και μένα (ίσως βελτιωθούμε και μεις έτσι, οπως κάποιοι παίκτες και ο μπαρτζώκας).
    Είσαι αναλυτικός επεξηγηματικός αλλά σε άλλο μήκος κύματος.
    Δεκτό το σχόλιο σου , μην σου χαλάω τη συμπάθεια στον tyler, οπότε άραξε και γράψε και ότι θέλεις στα παπούτσια σου και γω αντίστοιχα.
    chill out (dorsey style !)

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 01:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελα, ελα...σε μενα κολλησες Tyler Dorsey fan...αλλαξε ονομα γιατι στο τελος θα με κανεις να ξενερωνω με τον Ντορσει και δεν το θέλω...
    Οταν καποιος σαν εμενα ΣΤΗΡΙΖΕΙ σε βαθμό τεραστιο τον Μπαρτζώκα και εκείνος επαναλαμβανει λαθη και κολληματα του τοτε καποια στιγμη θα πω τελος, εχουν δικιο αυτοι που σε κράζουν.
    Εκραξα φετος τον Μπαρτζώκα ΜΟΝΟ στο κυπελο οταν και στις 2 πρωτες περιόδους εκανε κινησεις που δεν ειχαν λογική και στην ιδέα οτι θα χαθει ο τιτλος του κυπέλου ξανα απο τον βαζελο ξενερωσα. Ειναι κακο? Η μηπως ηταν αδικη η αντιδραση μου και αυτη τη στιγμη κακως σου εξηγώ γιατι ειναι σα να απολογούμαι!
    Ομως δεν εχω να κρυψω κατι. Ας μας πεις για τη στηριξη που εδειξα ολη τη χρονιά στο προσωπό του και οσα λεω και πιστευω μεχρι σημερα. Πιανεσαι απο μια αγανακτηση που εξεφρασα και το παιζεις ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΣ ? ? ? ?
    Ποιος εισαι καταρχάς και τωρα ξαφνικα εμφανιστηκες με αυτο το ονομα? Εισαι κανενας φωτοβολιδας αναγνώστης που ξεκινησες το εργο από τη μεση χωρις να το εχεις δει απο την αρχη και εχεις και αποψη?
    Κρινεις εμας η καποιους που εκραζαν το Μπαρτζώκα η τον καθένα απλά για να παραστήσεις τον υποστηρικτικό Ολυμπιακό που δεν κράζει, δεν κρινει δεν κανει τπτ παρα μονο στηριζει την ομαδα?
    Μαθετε καποιοι οτι η κριτικη ακομα και η αυστηρη δεν πειραξε ποτέ κανέναν...
    Ισα ισα η κριτική γινεται με σκοπό και ολη τη καλή διάθεση η ομαδα να γινει καλυτερη. Μπορει να ειναι λαθος πολλες φορές. Μπορει να ειναι υπερβολικη, αστοχη, οπως θες πες το. Αλλα δεν εχει κακή πρόθεση.
    Το να σπάζεστε λοιπον καποιοι πουθενάδες με τη κριτική μας, ειναι πραγματικά παράλογο. Το να τα βλέπεις ολα ωραία και ομορφα πάντα δεν είναι φυσιολογικό. Σε μια σχέση οπως αυτή του κόσμου και της ομάδας, οπως σε κάθε υγιή σχέση, θα υπαρχουν και λάθη και αδικίες αναμεσα στις δυο πλευρές. Στη κριτική, στο ενδιαφέρον του να υπάρξει βελτίωση, σε όλα εν τέλη θα εχει και καλές στιγμές και κακές. Ομως μη μπερδεύεσαι...η κριτική γινεται μετα η πριν απο ενα παιχνιδι. Στο παιχνίδι η στηριξη ειναι δεδομενη. Ομως οπως αποθεώνει καποιον ετσι και οταν δει ο κόσμος οτι αυτος κατι προς το αρνητικό αλλάζει η κανει λαθος θα τον κρινει φυσικά και δε θα του χαριστεί. Ετσι πάνε αυτά.
    Αν δε τα δεχεσαι στα παπουτσια μας τα παλιά.

    Καλη Ανάσταση!

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν ειπα ότι είναι βρισιές , είπα άσχημο κράξιμο (όπως λέμε κακόγουστο αστείο ας πούμε),
    δεν εννοούσα ότι έπρεπε να γίνουν ban,
    το αντίθετο , ότι απλα να είναι αποδεκτό ότι θα απαντηθούν αυτά τα σχόλια και προφανώς και αναλόγως...
    Οποτε είπα στον φίλο redv να εστιάσει σε άλλα σχόλια πιο δημιουργικά , που υπάρχουν και αυτά.
    Όλα κομπλέ, 2-0 αύριο .. πάλι μέσα πάλι στα κόκκινα, πάλι απολαυστική θα ναι η ομάδα και το σεφ

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 20:48 Σύνδεσμος σχολίου

    εμμονικέ, κομπλεξικέ και ξεφτίλα δρόμοο ,
    είναι τρεια παραδείγματα που τα θυμάμαι δεδομένα, (και επανηλειμενα) να έχουν περάσει και είναι ακόμα ανερτημένα προφανώς ,
    Αυτά redgoal δεν είναι κριτική ...
    οπότε ναι .. μην λέμε ότι θέλουμε

    REDGOAL: Εμμονικέ και κομπλεξικέ είναι βρισιές; Όχι φίλε. Κάνεις λάθος. Κάποιος που έχει εμμονές αποκαλείται εμμονικός. Κάποιος που έχει κόμπλεξ κομπλεξικός. Αν για τον αναγνώστη ο Μπαρτζώκας είναι εμμονικός, τι να κάνουμε δηλαδή; Να τον μπανάρουμε; Είπαμε εδώ δεν έχει μπαν. Μόνο αν ξεπερνάτε τα όρια και τους κανόνες

  • Tyler dorsey fan
    Tyler dorsey fan Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 20:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Redv , έχουν γραφτεί πολύ άσχημα κραχτικα σχόλια, για Αγγελόπουλους, Μπαρτζώκα, Πρίντεζη , Παπανικολάου, Σλούκα και κάποια άλλα που είναι αδύνατον να μείνουν ασχολίαστοι όσοι έχουν γράψει τόσο επιθετικά και ειδικά σε περίοδο που ήμασταν σε φάση να πάρει μια νίκη ο Μπαρτζώκας με βαζελο και το αν θα καταρευσει η ομάδα μετά τον Ιανουάριο (γιατί έτσι είναι οι ομάδες του Μπαρτζώκα λέγανε) και βγούμε 9οι και πάει στράφι η χρονιά κλπ κλπ
    Τεσπά, γενικα υπάρχουν και αρκετά ωραία σχόλια με μπασκετική ανάλυση , με κριτική και κανένα γαμωτο για κάποια επιλογή ,και στήριξη στον θρύλο μας.
    Εστίασε σε αυτά.

    REDGOAL: Άσχημα κραχτικά σχόλια δεν περνάνε. Σχόλια με κριτική περνάνε. Μην λέτε ότι θέλετε...

  • James 7
    James 7 Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 19:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι χάνουμε από τον τρακη είναι ανεπίτρεπτο πρόεδρε!

  • John 7
    John 7 Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 19:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα λεφτά του chl δε πάνε και στο βόλεϊ? Α ρε πρόεδρε χαλάλι, αρκεί να ανέβει η νοτιγχαμ και να παρουμε τα 200εκ και άσε τους όλους να φωνάζουν!

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχα καιρό να γράψω γιατί ηθελα το επόμενο σχόλιο μου να γίνει στο φινάλε της χρονιάς, όπου θα γίνει και ο συνολικος απολογισμος. Με όλα αυτά όμως που διαβάζω στα σχόλια πραγματικά με έχει πιάσει αηδία και θέλω να πω ενα-δυο πράγματα πριν γράψω το τελευταίο μου σχόλιο και αποχωρησω.
    Υποτίθεται ότι οι Ολυμπιακοί είμαστε ενωμένοι κι ότι αυτό είναι που μας ξεχωρίζει από τους απέναντι. Παρόλα αυτά, σε ανάρτηση που αφορά την χθεσινή νίκη του μπασκετικού τμηματος, άλλοι κράζουν το ποδοσφαιρικο τμήμα, άλλοι κράζουν αυτούς που κράζουν το ποδοσφαιρικο τμήμα, άλλοι κράζουν τον Παπανικολάου, άλλοι κράζουν αυτούς που εκραζαν τον Πρίντεζη, άλλοι κράζουν έτσι στο άσχετο(μέχρι και κράξιμο στον Ομπράντοβιτς διαβάσαμε!) άλλοι κράζουν αυτούς που παλιότερα εκραζαν τον Μπαρτζώκα και γενικά η μίρλα πάει σύννεφο.
    Να πανηγυρίσουμε επιτρέπεται ή θα φάμε κι εμείς κραξιμο; Τελικά πολύ καλά έκανε ο Creeper που σταμάτησε να γράφει. Τέτοια μιζέρια και τόση γρουσουζιά ούτε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο "Η δε γυνή να φοβήται τον άντρα". Πολυ κρίμα ένα τέτοιο αξιόπιστο site να έχει γεμίσει με κατινες!
    Μια συμβουλή: τόση ξινιλα δεν αντέχεται! Είτε μάθετε να εστιάζετε στο δάσος και όχι στο δέντρο, είτε σταματήστε να παρακολουθείτε αθλητικά και πιάστε τα ριάλιτι τύπου big brother, φάρμα κλπ για να ξεδωσετε!
    Καλή συνέχεια στους λιγοστούς υγιείς Ολυμπιακούς που υπάρχουν εδώ μέσα!

    REDGOAL: Και τι να κάνουμε φίλε επειδή εσύ έχεις άλλη οπτική από κάποιους; Να τους μπανάρουμε; Εμείς τέτοια δεν κάνουμε. Σεβαστές όλες οι απόψεις, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης το ζητούμενο είναι η νίκη πάση θυσία και όχι το θέαμα. Υπάρχει άγχος και νευρικότητα στις ομάδες εκατέρωθεν (αλλά κυρίως για εμάς ως γηπεδούχους που υπερασπιζόμαστε την έδρα μας) αφού το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο. Η ομάδα μας δείχνει πνευματικά δυνατή για την δύσκολη συνέχεια και ο κόσμος στις εξέδρες με τον παλμό που δίνει πολλαπλασιάζει την ισχύ της.
    Τηρουμένων των αναλογιών και της κρισιμότητας του αγώνα η ομάδα έκανε ένα εξαιρετικό ματς πρωτίστως στην άμυνα και δευτερευόντως στην επίθεση. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς αφού η 2η αποδοτικότερη ομάδα της Euroleague (Ολυμπιακός με μ.ο.Pir 93,5) είχε να αντιμετωπίσει την 4η (Mονακο με μ.ο. Pir 92,4) βάσει Performance Index Rating Average.
    Hταν φανερό δηλ. ότι η άμυνα θα έκανε την διαφορά όμως αν αναλογιστούμε ότι η Μονακό στην regular season ήταν η ομάδα με το μεγαλύτερο average πόντων ανά αγώνα (1η με 84π. μ.ο.) και υποχρεώθηκε χθες να παραμείνει μόλις στους 53 π. μιλάμε για πλήρη αφοπλισμό και υποταγή της (έργο τεράστιου Γουόκαπ και σπουδαίας ομαδικής αμυντικής λειτουργίας).
    Δεν έχει σημασία που κάποιοι παίκτες δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα. Σημασία έχει ότι για άλλη μια φορά η ομάδα κέρδισε και είχε τουλάχιστον 6 διακριθέντες παίκτες (με διψήφιο Pir), είχε τις κατάλληλες απαντήσεις στα προβλήματα που έθεσε ο αντίπαλος προπονητής στο παρκέ και παίκτες ικανούς να πρωταγωνιστήσουν σε μια κρίσιμη βραδιά κάνοντας step up προερχόμενοι από το βάθος του πάγκου (π.χ.Ζαν Σαρλ).
    Δεν έχει σημασία που η χρηματιστηριακή αξία κάποιων (π.χ. Μακίσικ) είναι μικρότερη άλλων ακριβοθώρητων, η αγωνιστική τους αξία δείχνει και είναι πολύ μεγαλύτερη. Αλλωστε η καρδία και η ψυχή δεν καταγράφονται σε καμία στατιστική κατηγορία αλλά η αξία τους ανέκαθεν είναι ανεκτίμητη.
    Εν πάση περιπτώσει θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κατανοητό ότι ΟΛΟΙ όσοι βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού (ανεξαρτήτως ύψους συμβολαίου) δεν είναι τυχαίοι, ΑΞΙΖΟΥΝ για να φτάσουν στο σημείο να επιλεγούν από τον πολύπειρο κόουτς Μπαρτζώκα ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον πιο απαιτητικό σύλλογο που κυριαρχεί (με 2 κατακτήσεις και 4 συμμετοχές σε τελικούς Euroleague) την τελευταία 10ετία στην Ευρώπη.
    Ο αγώνας της Παρασκευής θα είναι προφανώς ένας διαφορετικός αγώνας, δύσκολος όμως πιστεύω ότι για άλλη μια φορά ο κόσμος μας θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα στα κρίσιμα σημεία ώστε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.
    Να είμαστε πάλι όλοι (όσοι μπορείτε) εκεί.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή αρχή της σειράς από την ομάδα μας. Το πρώτο παιχνίδι που είναι και το ποιο σημαντικό της σειράς, πήγε όπως συνήθως γίνεται όταν παίζει φαβορί με αουτσάιντερ. Ο κίνδυνος του άγχους ήταν ο μόνος φόβος μας, και ενώ στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορούσαμε να στήσουμε ένα σοβαρό play, με λαθη σε πάσες και με στατική ομάδα, όταν τελικά οι παίκτες ηρέμησαν το ματς τελείωσε. Η πολύ καλή άμυνα της μονακό είχε απάντηση ακόμα καλύτερη άμυνα από τον ολυμπιακό. Ο γουόκαπ δε μπόρεσε να οργανώσει στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά ο μπαρτζώ με σλούκα γουόκαπ μαζί βρήκε τη λύση.

    Η τύχη της μη συμμετοχής του χασαν, μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε έναν παρα πολύ καλό Λιβιό στο 5 και περισσότερο χρόνο στον Πρίντεζη στο 4 που το παλικάρι απλά διδάσκει μπάσκετ στα 37 του και παίζει στα πόδια όλα τα 4αρια της ευρώπης. Αντοχές δεν έχει για να βγάλει χρονιά, αλλά τώρα που ήρθε η ώρα θα πάρει την ομάδα πάνω του.

    Φάνηκε λοιπόν ότι οι παίκτες μας επιρρεάζονται από το άγχος της τελικής φάσης. Είμαι σίγουρος ότι στο φ4 το άγχος θα είναι ακόμα περισσότερο. Εκεί πρέπει να είναι έτοιμοι ντορσει και βεζε να βάλουν εύκολα καλάθια, γιατί αν παίξουν όπως χθες θα έχουμε πρόβλημα.

    3-0 ή 3-1 θα πάει η σειρά. Το επόμενο ματς θα είναι το τελευταίο μας ματς στο σεφ για φέτος στην ευρωλίγκα. Όσοι έιναι τυχεροί θα το δουν από κοντά. Καλή τύχη στο φ4.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...