roumeliotis

Carwiz

«Μαζί φτάσαμε ως εδώ, μαζί θα κερδίσουμε»

casino loutrakiou
redwell

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Θρύλο καθώς την Μεγάλη Τετάρτη (20/04, 21.00) η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα υποδεχθεί σε ένα κατακόκκινο ΣΕΦ την Μονακό, στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

O Coach-B μίλησε για το ματς αυτό και ερωτηθείς τί πρέπει να κάνει η ομάδα του για να ανοίξει με νίκη τη σειρά, απάντησε: «Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού.

Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην iso επίθεση, στο ένας εναντίον εντός.

Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φυσικά να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι θα βρίσκονται αύριο εδώ την δυσκολία του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουν καμία βάσει αυτά που ακούγονται περί φαβορί και ακλόνητου φαβορί. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πάντα ιδιαίτερα, έχουν να κάνουν και με την πίεση που έχει η κάθε ομάδα. Εμείς σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό.

Άλλωστε το είπαν και στις δηλώσεις τους αυτό… Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, είναι κάτι που μας αρέσει. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε εδώ, έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…».

Για το αν οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι είναι το μεγάλο... όπλο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Εκατό τοις εκατό! Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για το sold out. Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη δυναμική για την ομάδα μας και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • old school gate 7
    old school gate 7 Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 19:55 Σύνδεσμος σχολίου

    εχεις τον απολυτο σεβασμο μας και την εκτιμηση μας.εισαι ενας απο εμας εχεις εκφραστει για κοινωνικοπολιτικα προβληματα που απασχοόυν σοβαρη μεριδα των οπαδων μας.μαζι θα παμε στο βελιγραδι οχι ομως για τα αδερφια και ξαδερφια αλλα μονο για παρτη μας.θυρα 7 βολου

  • Πάνος
    Πάνος Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Να ενώσουμε τις φωνές μας όλοι μαζί στο γήπεδο χωρίς παρεκτροπές. Να μην τιμωρηθεί η ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 18:18 Σύνδεσμος σχολίου

    O Oλυμπιακος εχει 13-1 φετος στο σεφ , αν παιξει καλα... μπορει να τη κερδισει τη Μονακο... και να παει μετα εκει για μια νικη .

  • Giannis
    Giannis Τρίτη, 19 Απριλίου 2022 16:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά τα λέει ο κοουτς εύκολα παιχνίδια στα πλέι οφ δεν υπάρχουν...ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει εύκολα την σειρά μόνο αν παίξει σωστά για μεγάλο χρονικό διάστημα..η ώρα έφτασε κ όλα θα φανούν στο παρκέ! Καλή επιτυχία στην ομάδα μας...!!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...