roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Έξτρα κίνητρο η φωνή των φιλάθλων μας»

underarmor
redwell

Υποχρέωση για τη Basket League με τον Άρη στο ΣΕΦ για την 24η ημέρα έχει την Πέμπτη (07/04, 19:15) ο Θρύλος και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης τόνισε ότι αποτελεί έξτρα κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του η φωνή των φιλάθλων της ομάδας. Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας!

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε και τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα περάσει και πολύς καιρός μέχρι να τα ξαναπούμε, δεδομένου ότι έχουμε αλλεπάλληλα παιχνίδια στο πλαίσιο των υποχρεώσεών μας στην Stoiximan Basket League!

Στο τελευταίο μας ματς στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δεν πιάσαμε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, ωστόσο, κρατάμε το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε με σχετική άνεση τη νίκη και διευρύναμε το σερί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον, επιστρέφουμε στο ‘σπίτι’ μας και είμαστε χαρούμενοι που στην αναμέτρηση με τον Άρη θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλός μας και ποια είναι η βαθμολογική σημασία του κάθε αγώνα, έχουμε ανάγκη τη παρουσία των φιλάθλων μας. Η φωνή τους μας δίνει πάντα εξτρά κίνητρο και μας ωθεί να ‘βγάλουμε’ στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό.

Αντίπαλός μας αύριο είναι ο Άρης, μια ομάδα που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε έχει διαγράψει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και έχει, όπως όλες οι ομάδες, τον σεβασμό μας.

Φυσικά για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη και θεωρώ πως αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • ΟΣΦΠ
    ΟΣΦΠ Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 19:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Red7arrow
    Από τότε που μιλάει συνέχεια ο Λαρεντζάκης πριν τους αγώνες δεν παίζει καλά. Ας αφοσιωθεί στους αγώνες.

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 08:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Λαρετζακη κοίτα να ξυπνήσεις και άσε τις δηλώσεις... Είδαμε στο πρώτο μισό της χρονιάς έναν παιχταρά και τώρα βλέπουμε 2 με 3 μήνες ένα παιδί χωρίς αυτοπεποίθηση χωρίς καθαρό μυαλό, μόνο χαβαλέ και πλακιτσα. Ασε τις δηλώσεις και δούλεψε γιατί δε βλέπω να μένεις Ολυμπιακό και θα αποτελέσεις έναν νέο Αθηναίου......

  • Τσαντας
    Τσαντας Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία τα λες φίλε Κώσταςς, έχει φτιάξει καλή ομαδουλα φέτος ο Άρης, αναλογικα με το μπάτζετ του. Τον αδικεί και λίγο η θεση στη βαθμολογια, θα μπορούσε να ήταν και πιο πάνω, έχει χάσει πολλά ματς στο όριο.
    Επίσης ο πιτσιρικάς που έχει, ο Νετζηπογλου είναι 19,5 χρόνων, όμοια με Νικολαιδη και Κολοβερο. Παίζει πολύ καλά για την ηλικία του. Κρίμα να μην είναι 3-4 πόντους ψηλότερο αυτό το παιδι, είναι λιγάκι μικρόσωμος για τη θέση του, θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη προοπτική πιστεύω.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 21:38 Σύνδεσμος σχολίου

    O Αρης φετος εχει φτιαξει μια καλη ομαδα ..ειδικα αν υπολογισει κανεις οτι εχει το χαμηλοτερο μπατζετ στην Α1 (ετσι λενε εστω) καιρος ηταν νομιζω να φτιαξουν μια τετοια ομαδα.. και απ οτι φαινεται δουλευει (με τον Καστριτη) δε γινεται το Λαυριο να εχει ομαδα που εφτασε στους τελικους (περσι που δεν επαιζει ο Ολυμπιακος) και ο Αρης να μη μπορει να φτιαξει κατι αναλογο . Μαζι με τον Κολοσσο.. νομιζω ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες στην Α1 (αναλογικα) φετος και μαλλον θα μπουν στα πλει οφ (εκτος απο τον Ολυμπιακο που παιζει στην Ευρωλιγκα και ισως εχει την καλυτερη ομαδα φετος... αναλογικα με το μπατζετ του και αυτος εκει... )

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...