roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ίσως επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

underarmor
redwell

Στο Λαύριο παίζει δανεικός ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι έχοντας πιο ενεργό ρόλο τη νέα σεζόν:

«Μετά τον Ολυμπιακό ήταν η τέλεια περίπτωση να πάω στο Λαύριο για να βελτιωθώ και ίσως επιστρέψω στον Ολυμπιακό», είπε σχετικά με τη μετακίνησή του στο Λαύριο με τη μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες.

Για την πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Euroleague: «Τους παρακολουθώ καθημερινά. Θέλω να συγχαρώ γιατί τρομερό αυτό που έγινε φέτος αλλά το μυαλό είναι στο Λαύριο. Είμαι εδώ ως δανεικός και θα κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα».

Για τη συμβουλή που του έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης: «Μια πολύ σημαντική συμβουλή είναι κάθε μέρα που είσαι στο γήπεδο πρέπει να αποδεικνύεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

12 σχόλια

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 15:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Snake7 σωστά αυτά που γράφεις. Εξάλλου «καφενειακες» συζητήσεις κάνουμε με βάση τα θέλω του καθενός. Ούτε εμείς βάζουμε τα λεφτά ούτε παίρνουμε τις αποφάσεις.
    Αν ο μπαρτζωκας έχει αποφασίσει να καλύψει εκ των ‘εσω’ το κενό στο 3 με τον εισι θα φανεί. Πραγματικά ο Μπράουν είναι το ιδανικό 4-5 που ψάχνουμε. Αν κατέβει ο εισι στο 3 μπορεί να παραμείνει και ο Ζαν Σαρλ σαν 4 και μόνο αν και μετά τον όγκο που έχει βάλει φαίνεται να έχει γίνει πιο βαρύς και δεν ξέρω κατά ποσό θα μπορεί να ανταποκριθεί πλέον στην θέση. Πάντως αν γίνουν όλα αυτά μιλάμε μόνο για μια προσθήκη του χρόνου, άντε να έρθουν και κάνα δυο Έλληνες, με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέμα ρόλων και χημείας.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χωράει σε ομάδα που βγήκε 4αδα στη Euroleague, τόσο απλά. Θέλει χρόνο και να πρωταγωνιστήσει σε μικρότερες ομάδες, και σε 2-3 χρόνια βλέπουμε.

    Ο Ολυμπιακός όμως χρειάζεται αναπτυξιακή για τα επόμενα ταλέντα. Είναι καταστροφικό το ότι δεν έχουμε 2η ομάδα όπως όλες οι Ισπανικές. Λέτε ότι βγάζουν ταλέντα, δεν τους παίρνουν 17 χρονών και τους βάζουν και 10 παιχνίδια μέσα στη σεζόν, κάποια παιδιά από 10 χρονών ακολουθούν τους κανόνες, τη φιλοσοφία και τα γενικά συστήματα της ομάδας, και αν χρειαστεί παίρνουν παιχνίδια ακόμη και στο ανώτερο επίπεδο.

    Π.χ έχεις Οικονομόπουλο και Muosa, που έπαιξαν φέτος; Πουθενά.. μόλις τελειώσει το εφηβικό τελείωσαν και οι αγώνες. Ο Σαμοντουροφ όμως παίζει αντρικό φέτος, έστω και σε χαμηλή κατηγορία, είναι απίστευτα ανταγωνιστικό και σκληρό να παίζει με άντρες, και μάλιστα να πρωταγωνιστεί κι' όλας.

    Είναι ντροπή ομάδα 4αδας Euroleague να μην έχει δεύτερη ομάδα να αναπτύσσει παίχτες, ακόμη και επιπέδου Νικολαιδη, ή άγουρα ταλεντακια από Αφρική και Ασία..

    Έτσι όπως πάμε, οι Γάλλοι μας έβαλαν τα γυαλιά, Ισπανοί με κυάλια, και ανεβαίνουν και άλλοι, Τούρκοι/κέντρο -Βορειο Ευρωπαίοι..

    Σήμερα έμαθα ότι θα κάνει προσπάθεια η ομοσπονδία εξεύρεσης και ανάπτυξης ταλέντων. Τουλάχιστον κάτι κάνει ο Λιόλιος..

    Brown είναι ταμάμ για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα, έπρεπε ΗΔΗ να ήταν στην ομάδα, αφού φαίνεται ότι ο Acy δεν αποδίδει, και δεν είναι η λύση στο 4 για του χρόνου (περισσότερο σαν 3 παίζει είπαμε), έπρεπε ΗΔΗ να τον είχαμε κλείσει, και να είχαμε και τον 1ο λόγο για του χρόνου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες σύντομα, δεν θα κάτσουν να μας περιμένουν.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται αυτό το παιδί πριν 2 χρόνια να μπαίνει στο ΣΕΦ και να το σηκώνει στο πόδι στην ευρωλίγκα, πέρυσι να παίζει στην Α2 και στα φιλικά της Δευτέρας και φέτος αναπληρωματικός στο λαυριάκι "να πάρει αγώνες". Συγγνώμη αλλά τους αγώνες τους πήρε πρόπερσι και έδειξε.
    Λέω καλύτερα να μην ασχολούμαστε με μικρές ηλικίες, είδαμε τι έγινε και με τον Πόκου που δεν τον είδαμε. Άσε τα άλλα τα κορόιδα να καθιερώνουν τους Ντόνσιτς, τους Ρούμπιους, τους Γκαρούμπες και τους Ν'Νάτσηδες από τα 17 τους. Εμείς δεν το έχουμε

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 21:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 εννοείται ότι οι χρόνοι δεν είναι guarantee για κανέναν. Αλλά καλώς ή κακώς έτσι θα είναι μοιρασμενοι. Στο επίπεδο του Ολυμπιακού, με το ροτεσιον που εφαρμόζει ο Μπαρτζι, αν ο Λαρρυ είναι ο 11ος παίκτης και έχουμε 2 τριάρι, του χρόνου θα είναι 2/3 παιχνίδια από dnp έως έως εκτός 12αδας. Για εμένα η πεντάδα των γκαρντ σε μια ομάδα είναι υποχρεωτικό να έχει τρεις χειριστές, ο Λαρρυ δεν μπορεί να κατεβασει/οργανώσει. Για εμένα θα μπορούσε να μείνει (όχι με τις εμφανίσεις του τελευταίου 4μηνου) αν αλλάζαμε Μακισικ με δυνατό ξένο τριάρι, και έμενε ως 4ο γκαρντ. Αλλά ειλικρινά στην κατάσταση που είναι τώρα δεν μπορεί να σταθεί σαν 4ο γκαρντ, ενώ με το ρεπριζ του Μακισικ δεν το βλέπω να φεύγει.
    Να τον κρατήσουμε για να μην τον πάρει ο βαζελος; οκ είναι ένα κονσεπτ, αλλά ειλικρινά αδιαφορώ για το τι θα πάρει ο βαζελος. Με ενδιαφέρει να είναι σωστά στημένη η ομάδα.
    Αν αυτός είναι οκ με έναν πιο υποβαθμισμενο από φετος ρόλο (αφού 2 τριάρι επιβάλλεται να πάρουμε, ο Λαρρυ εκτίθεται εκει), εμένα πάσο...

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Snake7 νομίζω κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τους χρόνους. Ναι στο περίπου μπορεί να είναι έτσι όπως τους αναφέρεις, αλλά ποιος σου εγγυάται ότι δεν θα τραυματιστει, ντεφορμαριστεί, ή το πιο απλό φορτωθεί με φάουλ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κάποιος από όλους αυτούς; Ο Λαρετζάκης μια χαρά μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό, αλλά σαν κόμπο γκαρντ. Στο κάτω κάτω για ποιο λόγο να διώξεις έναν Έλληνα παίχτη που ξέρει πλέον την ομάδα, είναι στην καλύτερη μπασκετική του ηλικία και αποδεδειγμένα μπορεί να σε βοηθήσει; Επίσης, αν αποχωρήσει θα καταλήξει στον Παναθηναικό που θα ψάχνει απεγνωσμένα Έλληνες, γιατί να τους κάνεις τέτοιο δώρο από το πουθενά;
    Φέτος ήμασταν και είμαστε τυχεροί στο θέμα των τραυματισμών. Έχει αποδειχθεί όμως ότι χρειάζεσαι βάθος για να πας μακριά. Έχω γράψει πολλάκις πως ο Λαρετζάκης είναι ιδανικός για 11ος παίχτης του ρόστερ μας, αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι έναν παίχτη. Ή να το πω με διαφορετικό τρόπο το πέπτο γκαρντ της ομάδας, πίσω από Σλούκα-Γουόκαπ-Ντόρσει-Μακίσικ, αν παραμείνουν ως έχουν. Μαζί με ακόμα έναν 'Έλληνα για δωδέκατο, αν τελικά αποχωρήσει ο Πρίντεζης νομίζω θα είναι πολυτέλεια.
    Ο Λούντζης μια χαρά ανταποκρίνεται στον ρόλο του και φαίνεται ότι δουλεύει αρκετά. Μην μας φανεί περίεργο αν του χρόνου έχει αναβαθμισμένο ρόλο. Φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετική περίπτωση από αυτή του Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος κερδίζει ακόμα τα όποια συμβόλαια του με το όνομα που είχε χτίσει ως έφηβος.
    Από εκεί και έπειτα αν θέλετε να μιλήσουμε για μεταγραφικά, έμεινε σήμερα ελεύθερος ο Τζον Μπράουν της Ούνιξ. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση και δεν νομίζω να κλείσει από τώρα κάπου μετά την χρονιά που έκανε αλλά αν θέλεις να παραμείνεις στην ελίτ κάνεις τα αδύνατα δυνατά να τον πάρεις. Παίχτης δυναμίτης που παίζει και τις δύο θέσεις και ιδανικός για την άμυνα με αλλαγές. Διώχνεις Μάρτιν, για να του δώσεις τον ρόλο του undersized ψηλού, κρατάς έναν εκ των Ζαν Σαρλ-Έισι και αντικαθιστάς τον άλλον με κάποιο καθαρό 5.

  • Snake7
    Snake7 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 17:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βρε συ gp77 μαθηματικά ξέρεις. Τα γκαρντ έχουν 80 λεπτά σε κάθε αγώνα. Με 25 + 25 λεπτά Σλουκα και Ντορσει περισσεύουν 30 λεπτά για Γουοκαπ Λουντζη Μακισικ Λαρρυ. Δεδομένα ότι ο Γουοκαπ θα παίρνει 15 λεπτά, δεν πρέπει να πάρει αλλά τόσα ο Μακισικ; Ή ο οποίος ξένος κόμπο φέρουμε στη θέση του; περισσεύουν 0 για Λουντζη και Λαρρυ. Ο Λουντζης είναι οκ με εσακε, dnp και σκάρτα 5λεπτα. Ο Λαρρυ δεν κάνει για αυτά αφού είναι παίκτης ρυθμού. Για αυτό τον βάζει στο 3. Που δεν μπορεί. Μοιραία θα αποχωρήσει, και πολύ άργησε. Χίλιες φορές στη θέση του ένα 2-3αρι Έλληνας, Καλαιτζακης (Παναγιωτης) ή Ρογκαβοπουλος (προτίμηση στον πρωτο).

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 11:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Βλέποντας αυτή τη δήλωση και με δεδομένες τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει ο Νικολαιδης είναι το παρακάτω ακραίο σενάριο.
    Αποχωρεί ο λαρετζακης, αναβαθμίζεται ο ρόλος του Λούντζη, αποκτούμε καθαρό τριάρι πίσω από τον παπ και έρχεται ο Νικολαιδης για να πάρει την θέση που έχει φέτος ο Λούντζης στο ρόστερ. Βέβαια κάτι τέτοιο κατά την γνώμη μου είναι ανούσιο.
    Χίλιες φορές να παραμείνει ως έχει η γραμμή των Γκαρντ και να αποκτήσουμε ένα τριάρι, το οποίο θα ξεδιαλύνει τα πράγματα. Όσον αφορά τον λαρετζακη συμφωνούμε όλοι πως περνάει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρισματος. Νομίζω η εξήγηση είναι απλή. Πρώτον ο παίχτης χρησιμοποιείται σε λάθος θέση. Ενώ έχει αποδείξει πως είναι κόμπο Γκαρντ και μάλιστα με καλές δημιουργικές ικανότητες. Ο λόγος που ο κοουτς τον χρησιμοποιεί στο 3 είναι μάλλον η απόδοση που έχει ο παπ το τελευταίο δίμηνο. Με τέτοιον Παπανικολάου θέλεις απλά κάποιον να του δίνει 10-12 λεπτά το πολύ ξεκούραση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Τώρα τον ρόλο αυτό τον έχει ο λαρετζακης. Στην αρχή της χρονιάς τον είχε ο Μακισικ και θυμόμαστε πως και αυτός ψαχνόταν και έγραφε αντίστοιχους χρόνους συμμετοχής. Επίσης, και ο ίδιος ο παίχτης έχει χάσει λίγο τον προσανατολισμό του στο παιχνίδι του. Ενώ θα μπορούσε να παίζει καθοριστικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας όπως συνέβαινε και πέρυσι έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι εξίσου καλός και στην επίθεση παίρνοντας συχνά τραβηγμένες προσπάθειες που περισσότερο τον αποσυντονιζουν παρά τον βοηθούν.
    Εν κατακλείδι λοιπόν, πρώτον και βασικότατο παραμονή Ντορσει. Δεύτερον χρησιμοποίηση Λαρετζακη και Μακισικ μόνο στα Γκαρντ και απόκτηση ενός καθαρού τριαριού. Τρίτον απόκτηση ενός αθλητικού ψηλού είτε στο 5 είτε στο 4-5 και ανάλογα θα προσαρμοστούν και οι υπόλοιπες κινήσεις.
    @Redgoal ένα όνειρο τρελό. Υπάρχει περίπτωση ο Μιλουτινοφ να ρίξει τις απαιτήσεις του και να έχουμε κανένα μπαμ το καλοκαίρι;

  • Δικαστής
    Δικαστής Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 20:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Να καταλάβει πως βαδίζοντας στο 20οστο έτος της ηλικίας του δεν θεωρείται πια ταλέντο αλλά έτοιμος παίχτης.

    Να δουλέψει το σώμα του γιατί είναι πολύ αδύναμος και αυτό δεν τον βοηθάει σε συνδυασμό με το ύψος του.

    Να φτιάξει και το σουτ του γιατί έχουμε γεμίσει με άσουτους γκαρντ.

    Κατά τα άλλα δεν έχει κάνει τίποτα το ιδιαίτερο στην μέχρι στιγμής καριέρα του. Τον περιμένουμε και αυτόν.

    Το θέμα είναι θα τον περιμένουμε και θα ανθίσει γρήγορα ή θα τον περιμένουμε όπως και τον Χαραλαμπόπουλο;

  • Snake7
    Snake7 Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως τα λέει ο Τσάντας. Στην καλύτερη περίπτωση ο Νικολαϊδης να μπορεί να πάρει χρόνο στον Ολυμπιακό μετά από 1-2 χρόνια. Δεν έχει την πολυτέλεια ο παίκτης να έρθει και να κάθεται μόνο και μόνο για να προπονείται με τα θηρία. Τα παιδιά σε τέτοια ηλικία πρέπει να παίζουν, και για να σταθούν στον Ολυμπιακό πρέπει να μπορούν να είναι ηγέτες στην ομάδα τους. Αλλιώς δεν έχουν ελπίδα. Αν στο Λαύριο είναι παίκτης ροτέσιον, πως θα βρει χρόνο σε εμάς. Ο Σπανούλης στο Μαρούσι, Ο Σλούκας στον Άρη, ο Πρίντεζης στη Λάρισα, και άλλοι ήταν βασικοί και αναγκαίοι στα ρόστερ τους στα 21 τους. Θα είναι αυτοκτονία να έρθει του χρόνου σε εμάς.
    Και πρέπει εννοείται να δουλέψει πολύ τη συνέπεια στο σουτ του. Πλέον γκαρντ για Ευρωλίγκα, πρέπει σε πιο χαμηλά πρωταθλήματα να έχει πάνω από 42-43%... 'Εχει φέτος 39% με 18/46 αλλά στα μισά παιχνίδια του έχει 1/15 (ενώ στα άλλα μισά σουτάρει με 55%). Αυτό δείχνει ότι έχει το potential αλλά θέλει δουλειά για να αποκτήσει συνέπεια.

  • Nickman7
    Nickman7 Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 19:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή τη στιγμή δεν χώρας αγόρι μου οπότε το καλύτερο για σένα είναι να πας έξω

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...