roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Είμαστε σε επίπεδο να διεκδικήσουμε κάθε τίτλο»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 84-73, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στο ματς της Πέμπτης (07/04, 19.15) με τον Άρη στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αρχικά ρωτήθηκε αν είναι εκνευρισμένος από την επιστροφή του ΠΑΟΚ που πλησίασε στο -5 στο τέταρτο δεκάλεπτο τονίζοντας: «Καθόλου. Είχαμε τον έλεγχο. Έκανε καλή προσπάθεια ο ΠΑΟΚ, ίσως τον υποτιμήσαμε κάπως».

Για την πορεία του Ολυμπιακού από εδώ και στο εξής είπε: «Είναι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν μπορώ να πω πράγματα άμεσα. Παίζουμε σε λίγες μέρες με τον Άρη. Θα παλέψουμε. Είμαστε σε καλό επίπεδο για να παλέψουμε για κάθε τίτλο».

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε τα εξής: «Έγινε ένα έντονο παιχνίδι στην ατμόσφαιρα που υπάρχει πάντα εδώ στην Πυλαία. Ο ΠΑΟΚ παρά τις ελλείψεις του και τα προβλήματα που έχει πάλεψε το παιχνίδι.

Εμείς σε γενικές γραμμές θέλαμε να τελειώσουμε χωρίς να πολυ κουραστούμε, με αποτέλεσμα να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης και να κάνουμε εύκολα λάθη. Είχαμε αρκετά λάθη στο παιχνίδι.

Όμως, σε μεγάλο βαθμό το ελέγξαμε και κερδίσαμε. Θα έπρεπε να μην είναι διαδικαστικό για εμάς και να παίξουμε καλύτερα. Παρόλα αυτά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Έχουμε κάνει μια πολύ κουραστική σεζόν μέχρι τώρα, με πολλά παιχνίδια.

Ο βασικός μας δημιουργός, ο Σλούκας και ο Φαλ είναι τρίτο ματς εκτός, οπότε αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε, κάτι που έγινε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Ερωτηθείς αν αιφνιδιάστηκε από κάτι που παρουσίασε στο παρκέ ο Δικέφαλος του Βορρά, απάντησε: «Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους σέντερ και πως θα έπαιζε βασικά με φόργουορντ και γκαρντ.

Κάτι που άλλες φορές είναι αδυναμία για την ομάδα που το έχει, αλλά άλλες είναι αδυναμία για την ομάδα που το αντιμετωπίζει. Φεύγεις λίγο από τις συνήθειές σου.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να παίξει όπως έπρεπε, έκανε καλή προσπάθεια, αλλά προφανώς και εμείς, δεν θέλω να πω πως υποτιμήσαμε το παιχνίδι, όμως, ήταν σα να μη θέλουμε να κουραστούμε πολύ και να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει».

Αναφορικά με το αν υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή των Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ, που βγήκαν νοκ άουτ λόγω ίωσης, απάντησε: «Παίζουμε με τον Άρη την Πέμπτη και νομίζω πως ο Φαλ θα παίξει, καθώς έχει κάνει δύο ατομικές προπονήσεις.

Ο Σλούκας μέχρι και χθες είχε ακόμη πυρετό. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν ξέρουμε πως θα είναι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

13 σχόλια

  • Milan tomic
    Milan tomic Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ που έγραψα να φύγει κ πιο γρήγορα αν χάσει στο ΟΑΚΑ , το έγραψα ειρωνικά Κώσταςς αν είναι δυνατόν.... Στεναχωρήθηκα που σε μπέρδεψα!
    Τι άλλο από ειρωνεία σε τέτοια σχόλια/νοοτροπίες όπως του φίλου μας του Γιάννη777 που τρολαρει μάλλον και αυτός το site δεν μπορεί ...
    Αλλιώς απλά έχει εμμονή με τον Μπαρτζώκα αλλά μάλλον θα πρέπει να το καταπιεί ότι θα συνεχίσει άλλη μια διετία..εγώ αυτό θέλω από την αρχή της χρονιάς.Ακομα και αν τυχόν χάσουμε το πρωτάθλημα..
    Αλλά προηγείται να χαρώ να βρω εισιτήρια για σεφ για τους πρώτους δύο τελικούς μεγάλη εβδομάδα.
    Η ομάδα είναι απολαυστική, δεν έχασα την αισιοδοξία μου για την ομάδα ούτε στην 3η περίοδο του τελικού κυπέλλου Ελλάδας..όπως μερικοί μερικοί.

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    O Oλυμπιακος εχει 3 στοχους το εχουμε πει τοσες φορες εδω μεσα , Κυπελλο (το πηρε) , 8αδα στην Ευρωλιγκα (βγηκε στην τετραδα και τωρα παιζει για τα πλει οφ) και Α1 δεν καταλαβαινω γιατι μερικοι λενε... παρε το ενα η το αλλο λοιπον ...παλι βγηκαν οι κομπλεξικοι να πουν τα ονειρα τους ?? Ειναι κομπλεξικοι ?? Ειναι κατι αλλο ?? (Ρωταω δε λεω . Ρωταω χωρις να περιμενω απαντηση) . Οσο γι αυτον που λεει να φυγει αν χασει στο ΟΑΚΑ αστο φυγε εσυ (αμα θελεις να φυγει καποιος σονι και καλα εστω , γιατι εγω λεω να μη φυγει κανεις αμα εισαι Ολυμπιακος ) ...ο Ολυμπιακος εχει μια απο τις καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη με το Μπαρτζωκα ...και δε θα χασει τον 3ο στοχο του αμα χασει στο ΟΑΚΑ... , αμα παιξει καλα μπορει να το παρει και με μειoνεκτημα εδρας φετος (αφου εχασε μονος του το ματς στο σεφ στην αρχη της χρονιας) . Αυτα και ''παμε'' για νικη στο ΟΑΚΑ... (μετα το ματς με τον Αρη)

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 23:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Στέφανος καλύτερη λύση θα ήταν ο "κουβάδες ιδρώτα" της διαφήμισης αλλά μάλλον θα πάει στους απέναντι αντί του Τρίφτη λόγω έσοδα - έξοδα. Την ανακαίνηση στο οακα να δω ποιός θα πληρώσει μετά τη μπούκα της μπύρας 13.

  • ΖaK
    ΖaK Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να την κάνουμε την euroleague; την πρωταθληματάρα να παίρνουμε! χαχαχαχαχα

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης777....

    Εμμονικος είσαι εσύ ρε...

  • Be Somebody
    Be Somebody Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:46 Σύνδεσμος σχολίου

    ...εγκώ τέλω ντο πρωτάτλημα, γκια να τη λέω στους βάζελους, άμα λάχει να 'ουμε...
    ...τέλω να κερντίζω το Λαύριο, τη Νίκαια και το Περιστέρι, γκια να νιώθω κάποιος...

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι ρε Σπύρο είμαι εμμονικος φίλε μου, με το πρωτάθλημα όπως οι περισσότεροι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ,όπως και οι παίχτες του Ολυμπιακού σε προτρέπω να διαβάσεις δηλώσεις βενζεκοφ και πριντεζη ,τι προτιμούν μεταξύ euroleague και ελληνικού πρωταθλήματος ...

  • Στέφανος
    Στέφανος Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα φυγει κατευθείαν αμα χάσουμε από τον βάζελο θα τον αντικαταστήσουν ο Μάικ Σιζεφσκι με βοηθό τον Πόποβιτς

  • The Coach
    The Coach Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 22:12 Σύνδεσμος σχολίου

    ...στην Euroleague να είμαστε για πάντα, και το με πρωτάθλημα της πλάκας να ασχολείται ο κάθε Μπάμπης 888...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ είσαι εμμονικός; Ερώτηση κάνω.
    Γιαννης777

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...