roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να αποδείξουμε πως μπορούμε...»

underarmor
redwell

Νίκη ουσίας και χαρακτήρα ήταν για τον Θρύλο το 73-66 επί της Μπάρτσα σύμφωνα με τον σε ένα ακόμα ματς καταλυτικό Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε στη NOVA τα εξής:

«Ήταν ένα ματς που υπήρχε η ένταση των πλέι οφ. Ένα πολύ απαιτητικό ματς, δουλεμένη στο ρόστερ της και της αξίζει να είναι εκεί που βρίσκεται.

Δείξαμε όμως χαρακτήρα και πήραμε μια νίκη γοήτρου και χαρακτήρα. Δεν ξέρουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε και όποιος κάνει σενάρια, ο… Θεός γελάει μαζί του.

Όταν δεν έχουμε από την αρχή την απαραίτητη δυναμική το πληρώνουμε. Πρέπει να είμαστε σε κάθε ματς από την αρχή δυναμικοί. Έχουμε σημαντικό πλεονέκτημα εν όψει πλέι οφ, την έδρα μας.

Όλοι μας πρέπει να προετοιμαστούμε για τα ματς που έρχονται και να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Έλληνας διεθνής σμολ φόργουορντ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 18:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά..όλα φαίνονται στο παρκέ! Για ακόμη μία φορά πολλά μπράβο στην ομάδα για την όλη προσπάθεια στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας κ την κατάκτηση της τρίτης θέσης που την βάζει σε θέση οδηγού στα πλέι οφ ύστερα από τέσσερα χρόνια..η ομάδα μας πιστεύω ότι έχει αποκτήσει την χημεία για να πάει ύστερα από πέντε χρόνια σε ένα φάιναλ φορ.. θέλει όμως το κεφάλι κάτω πολύ δουλειά αυτόν μήνα απ' όλους κ ανεξάρτητου αντιπάλου τον Μάιο να είμαστε Βελιγράδι..θα ήθελα να πω σε κάποιους που γράφουν πολύ αρνητικά σχόλια για τον Παπανικολάου ότι δεν έχουν καθόλου δίκιο κ αυτό φάνηκε για πολλοστή φορά φέτος στο παρκέ χθες ο Παπανικολάου έπαιξε για δύο..καθοριστικός κ στις δύο πλευρές του γηπέδου..και επίσης να πω κ εγώ ο ίδιος ένα συγνώμη για τον μακκισικ γιατί κάποιες φορές παρασυρθηκα κ τον αδίκησα.. μπράβο του έχει δουλέψει πολύ κ πλέον είναι κ αυτός απαραίτητο γρανάζι στην μηχανή που λέγεται Ολυμπιακός!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...