roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθάρισε...Βιλερμπάν 80-94 κλείδωσε αβαντάζ

underarmor
redwell

Νίκη για τον Θρύλο στο Αστρομπάλ κόντρα στη Βιλερμπάν με 80-94 και πλέον οι Πειραιώτες "κλείδωσαν" την τετράδα και το αβαντάζ έδρας στα πλέι οφ και περιμένουν "στραβοπάτημα" της Αρμάνι στη συνέχεια για να κυνηγήσουν την 3η και να μην πέσουν πάνω στην Εφές.

Σλούκας με 15 πόντους και 9 ασίστ, Ντόρσεϊ με 21 πόντους και Βεζένκοφ με 18 ξεχώρισαν από τους ερυθρόλευκους, ενώ από τους Γάλλους όλα τα... λεφτά ήταν ο Στραζέλ με 16 πόντους.

Με το διπλό στη Γαλλία ο Θρύλος ανέβηκε στο 18-9 και πλέον θα διεκδικήσει μία καλύτερη θέση από την 4η, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει να νικήσει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, την 1η Απριλίου στην 33η αγωνιστική και το τελευταίο ματς στην κανονική περίοδο και να ελπίζει σε μία ήττα των Μιλανέζων.

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 10-2 μόλις στο 2ο λεπτό. Η γαλλική ομάδα, ωστόσο, αντέδρασε άμεσα... Κυκλοφόρησε την μπάλα, βρήκε ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια και έφερε τα πάνω κάτω (24-21).

Με καλή άμυνα και τον Λιβιό Ζαν Σαρλ να κάνει καλή δουλειά στο «ζωγραφιστό» ο Ολυμπιακός ανέκτησε τον έλεγχο και πήρε μια διαφορά 7π. (35-42 στο 18’), όμως, στην συνέχεια χαλάρωσε στην άμυνα, έκανε αχρείαστα (γκολ) φάουλ και επέτρεψε στους Γάλλους να προσπεράσουν με 43-42 στο 19’.

Τελικά με ένα μίνι σερί δια χειρός Ζαν Σαρλ και ΜακΚίσικ ομάδα μας έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +4 (43-47).

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ «χτύπησε» από τα 6.75μ. και οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά στο +7 (43-50). Και πάλι, όμως, δεν κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι Γάλλοι κέρδισαν τη μάχη κάτω από τα καλάθια, αρχικά ισοφάρισαν σε 54-54 στο 26’ και έπειτα προσπέρασαν με 64-63 στο 29’.

Με δύο σερί τρίποντα από τους Βεζένκοφ και Σλούκα ο Ολυμπιακός έκλεισε την 3η περίοδο στο +5 (64-69). Με πιεστική άμυνα και επιθετική πολυφωνία οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέβασαν για πρώτη φορά τον δείκτη της διαφοράς στους 10π. 68-78 στο 33’.

Οι Γάλλοι πέρασαν την μπάλα στον Γιουσούφα Φαλ και μείωσαν σε 72-78, όμως, ο Ολυμπιακός έδειξα αντανακλαστικά. Πόνταρε στην άμυνά του, «χτύπησε» στην επίθεση με τους Βεζένκοφ και Ντόρσει και βρέθηκε στο +11 (74-85 στο 37’).

Η Βιλερμπάν προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση με σουτ τριών πόντων, όμως, ήταν εξαιρετικά άστοχη, την ίδια ώρα που Μουστάφα Φαλ και Κώστας Σλούκας «σφράγιζαν» το μεγάλο διπλό.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-26, 43-47, 64-69, 80-94

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Οκόμπο 2 (1/6 σουτ, 5 ασίστ, 3 λάθη), Μόργκαν 12 (6/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο), Τζόουνς 4 (2/7 σουτ), Ντιό 6 (2/5 τρίποντα), Νάιτ 7 (1), Ρισασέ 7 (1), Φαλ 12 (5/5 δίποντα, 2/2 βολές), Οσετκόφσκι 11 (1), Λάιτι (0/2 δίποντα), Στραζέλ 16 (5/9 τρίποντα, 4 ασίστ), Αντετοκούνμπο 7 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 2 (4 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη), Ντόρσεϊ 21 (6/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Λαρεντζάκης 2, Φαλ 9 (2/2 δίποντα, 5/6 βολές), Σλούκας 15 (3/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 9 ασίστ, 4 λάθη), Μάρτιν 2, Βεζένκοβ 18 (6/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πρίντεζης 2 (1/4 σουτ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 11 (3/3 τρίποντα), Ζαν Σαρλ 8 (3/3 δίποντα, 2/2 βολές), ΜακΚίσικ 4.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

28 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 18:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα. Μπήκε όχι απλά 8αδα αλλά κατάφερε να μπει στη 4αδα που πραγματικά δε νομίζω να το περίμενε κανείς. Ο κοουτς εκμεταλεύτηκε την ευκαιρία με τις ρωσικές, δε ξέρω αν περνάγαμε 4αδα διαφορετικά, αλλά σίγουρα δε θα βγαίναμε στις θέσεις 7-8 που για μένα και πάλι θα ήταν υπέρβαση. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους λαους, τα έχουν μπερδέξει λιγο εκει στην ευρωλίγκα αλλά και αυτοί εντολές εκτελούν. Το αν θα βγούμε 3οι ή 4οι δε με πολυ απασχολεί. Να παίξουμε με εφες πάλι δε με τρομάζει. Όποιος και αν βγει στις θεσεις 5-6 είτε αρέσει είτε όχι, αποδείχτηκε κατώτερη ομάδα από την δική μας, οπότε πλέον μιλάμε από τη θέση του φαβορί. Είναι κααρά στο δικό μας χέρι πλέον. και αυτοί είναι που πρέπει να φοβούνται περισσότερο

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα, στους παίκτες, τον προπονητή, το βοηθητικό προσωπικό και στη διοίκηση. Στην αρχή της χρονιάς οι περισσότεροι είμαστε απαισιόδοξοι ή έστω επιφυλακτικοί αλλά τελικά και τα πλέι οφ μπήκαμε και το πλεονέκτημα έδρας πετύχαμε.

    Η Εφές είναι η αντίπαλος που δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση για διασταύρση στα πλέι οφ. Στην καλή μας μέρα μπορούμε να την κερδίσουμε αλλά σε σειρά αγώνων είναι δύσκολο να την αποκλείσουμε. Βέβαια μπάσκετ είναι και όλα γίνονται, αν παίξουεμ υσγκεντρωμένα, δεν έχουμε τραυματισμούς και με λίγη τύχη μπορούμε να περάσουμε. Έχω ξαναγράψει ότι αν ππαμε στο final four όλα γίνονται, είναι παιχνίδια νοκ άουτ, παίζουμε στο Βελιγράδι που σαν να απίζουμε στην έδρα μας και στην καλή μας μέρα όλα γίνονται.

    Για το καλοκαίρι είναι νωρίς ακόμη να συζητάμε για μεταγραφές. Ωστόσο πρέπει να ανανεώσουμε τον Ντόρσει γρήγορα και μετά να καλύψουμε τα κενά στο 5 και στο 3 είναι εμφανή. Προσωπικά θα άλλαζα τον Μάρτιν με ένα καλύτερο αθλητικό 5άρι και θα έφερνα κι ένα 3άρι για να μοιράζεται τη θέση με τον Παπ. Παίκτες υπάρχουν πολλοί και δεν χαλάει η χημεία της ομάδας με 2 προσθήκες (συν άλλη μία Έλληνα παίκτη στη θέση του Πρίντεζη που λογικά σταματά).

    Συνεχίζουμε δυνατά και όπου μας βγάλει στην ευρωλίγκα. Οι 2 από τους 3 στόχους έχουν επιτευχθεί (κύπελλο και πλέι οφ), απομένει το πρωτάθλημα για να κλείσει η χρονιά με θετικό πρόσημο.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΕΞ
    Η ΕΦΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΑΝΙ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΡΙΑ
    ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΕΑΝ Η ΕΦΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΙΤΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΙΣΩΣ Η ΑΡΜΑΝΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣ.

  • Άλεξ
    Άλεξ Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια ερώτηση σε όποιον γνωρίζει : η Εφές είναι σίγουρα 4η, δηλ η Μακάμπι δεν μπορεί να την περάσει ?

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα και για τη χτεσινή νίκη, και για ολόκληρη τη σεζόν μέχρι στιγμής που η ομάδα υπερέβη εαυτόν (exceeded expectations). Αν και δεν έχει κλείσει η κανονική περίοδος νομίζω μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να κάνω έναν απολογισμό για την ομάδα.

    Είναι λογικό να είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε (αν και τελικά η Ζενίτ και η ΤΣΣΚΑ εκτός δεν μας κόστισαν)...

    Κερδίσαμε με πολύ πειστικό τρόπο πολύ κόσμο και κάναμε τις απαραίτητες εκτός έδρας νίκες που μας έδωσαν το πλεονέκτημα.

    Πικρή γεύση μου αφήνει η ήττα από Αστέρα και Άλμπα γιατί ήταν πολύ κακές εμφανίσεις, με ομάδες πολύ πιο φτωχές ποιοτικά, ήττες που ήταν θέμα έλλειψης σκληράδας, φρεσκάδας, και δεν κρίθηκαν σε δυο-τρια σουτ, σε δυο-τρεις άμυνες, αλλά παιχνίδια που τα χάσαμε "μεστά" και που αν κερδίζαμε θα ήμαστε σίγουρα τρίτοι. Δεν με ενδιαφέρει το βαθμολογικό κομμάτι, σιχαίνομαι να βλέπω την ομάδα ανήμπορη σε ολόκληρο παιχνίδι (όπως ήταν και με τη Μονακό, μόνο που για εμένα η Μονακό έχει ασύγκριτα περισσότερη ποιότητα και βάθος από Αστέρα και Άλμπα).

    Χθες με στενοχώρησε που είδα για πρώτη φορά τον Πρίντεζη τόσο ανήμπορο να σταθεί απέναντι σε κατά τα άλλα χαμηλού επιπέδου αλλά υψηλής αθλητικότητας τεσσάρια. Τέλος εποχής, και μπορεί απέναντι σε ένα Μόερμαν να αντέξει, αλλά για να κλείσει καλά η σεζόν ΠΡΕΠΕΙ να ενταχθεί ο Έισι στο ροτέσιον. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα παίζει 30λεπτα στο πρωτάθλημα.

    Ελπίζω σε Φάιναλ Φορ, η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει τον οποιοδήποτε αντίπαλο στην έδρα της, αλλά και εκτός αν "κάτσουν" οι συνθήκες. Απαιτώ πρωτάθλημα απέναντι στους τίποτες.

    Το καλοκαίρι έχει δουλίτσα. Μπορεί να μας λέτε μουρμούρηδες αλλά δεν νομίζω ότι αγαπάτε περισσότερο την ομάδα από εμάς. Κομβική θα είναι η ανανέωση ή μη του Ντόρσει. Φοβάμαι ότι θα τραβήξει σίριαλ, και θα χαλάσει όλο το σχεδιασμό.

    Θα ήθελα στη θέση Εισι-Ζαν Σαρλ ένα σοβαρό 4-5άρι ή έναν εκ των δυο αν κάνουν στεπ απ μέχρι τον Ιούνιο. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό πεντάρι στη θέση του Χασάν, που αν και φαίνεται να ξυπνάει δεν είναι consistent και το ταβάνι του είναι καταγεγραμμένο, και προσωπικά σε εμένα δεν κάνει. Αλλά ο κόουτς ξέρει καλύτερα.

    Θα ήθελα επιτέλους να δώσουν ένα παρτενέρ στο Παπ, όχι το Ρογκαβόπουλο, έναν έτοιμο παίχτη, που μπορεί να παίξει 15λεπτά Ευρωλίγκας. Δίμετρο. Σκληρό. Με σουτάκι. Του χρόνου θα είναι +1χρόνο σε ηλικία.

    Δεν είμαι από αυτούς που ζητούν αλλαγές προπονητή. Το μόνο προπονητή που δεν άντεχα να βλέπω στον πάγκο, ήταν αυτόν τον ταλαίπωρο Κεμζούρα. Ο Μπάρτζι έχει τα στραβά του, αλλά νομίζω ότι αν πλαισιωθεί από έναν ακόμα κόουτς που να είναι "γρήγορος" στο κοουτσάρισμα του παιχνιδιού, θα αναβαθμιστεί ιδιαίτερα η ομάδα. Όπως και να έχει ασχέτως έκβασης πρωταθλήματος, έχει παρουσιάσει μια ομάδα που αξίζει να παραμείνει. Και το λέω τώρα. Ανεξαρτήτως πρωταθλήματος.

    Θα ήθελα όσο τίποτα ένα σοβαρό τεχνικό διευθυντή - γενικό διευθυντή όπως θέλετε πείτε το (ένα Σταυρόπουλο δηλαδή) που να διαχειρίζεται σωστά την ομάδα αλλά και τις πιθανές μεταγραφές.

    Ακατάσχετη πολυλογία. Κλείνω όπως ξεκίνησα. Μπράβο σε όλο τον Οργανισμό

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 02:27 Σύνδεσμος σχολίου

    O Ολυμπιακός κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις κάποιων από την αρχή της σεζόν όχι μόνο εξασφάλισε την είσοδο στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης αλλά κατάφερε να πάρει και το πλεονέκτημα της έδρας στα επερχόμενα play off.
    Το κατάφερε με την αξία του (σε σχέση με άλλες ομάδες που μπήκαν ανέλπιστα στην 8άδα) είτε με ή είτε χωρίς τις ρωσικές ομάδες στην διοργάνωση, αφού βρισκόταν σταθερά μεταξύ της 3ης και 4ης θέσης στην βαθμολογία μέχρι και λίγο πριν αυτές αποκλειστούν από την διοργάνωση.
    Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι καλές ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται από την μια μέρα στην άλλη. Το έκανε στο παρελθόν και το ξανακάνει σήμερα με την ίδια φιλοσοφία. Οσοι έχουν ακόμη αμφιβολίες μπορούν να ξαναδούν την βαθμολογική μας κατάταξη και τα μπάτζετ όλων των αντιπάλων που βρίσκονται από κάτω και σε απόσταση από εμάς.
    Σε όποιον δεν αρκεί η σημερινή βαθμολογία μπορεί να ανατρέξει στα στατιστικά και συγκεκριμένα στο Performance Index Rating σύμφωνα με το οποίο είμαστε η 3η αποδοτικότερη ομάδα στο παρκέ με μ.ο. 92,8 (1η η Αναντολου με 94,8 και 2η η Μπαρτσελόνα με 93,3) ενώ την ίδια στιγμή η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στην 13η θέση με μ.ο.79,1.
    Με άλλα λόγια ο Ολυμπιακός όχι απλά επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης αλλά βάσει των αμείλικτων αριθμών είναι πλέον ικανός να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα ανεξαρτήτως ονόματος και μπάτζετ. Ο φετινός Ολυμπιακός δεν αποτελεί «επιλέξιμο» αντίπαλο στις διασταυρώσεις έχοντας το πλέονεκτημα έδρας για όλους όσους ακολουθουν στην βαθμολογική κατάταξη όσο ακριβοθώρητοι και να είναι αυτοί.
    Εμείς λοιπόν από εβδομάδα θα πάμε να κερδίσουμε τον τελευταίο αγώνα της regular season με την Μπαρτσελόνα όπως οφείλουμε και θα περιμένουμε με ανυπομονησία τον όποιο (υπερόπτη ή άτυχο) αντίπαλο θα προκύψει μέσα στην κατάμεστη πύρινη έδρα μας. Μπράβο ρε ομαδάρα.

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 00:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Για το μόνο που συμφωνώ τίς πτυσσόμενες κερκίδες.
    Έχει πολύ δουλειά το ΣΕΦ για να ξαναγίνει Παλάτι του ν. Φαλήρου.
    Κ ναι το '12 τη Σιένα αποκλείσαμε.
    Την Εφές την αποκλείσαμε το '13.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • giorgos.
    giorgos. Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 00:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι η Εφές είναι η κάτοχος του τίτλου.
    Έχει Λαρκιν κ μισιτς.
    Ρωτάω.
    Έχει αποκλείσει ποτέ τον Ολυμπιακό σε προημιτελικά;;
    Όχι.
    Θα περάσει ο Ολυμπιακός με 3-2.
    Α ρε Ευρωλίγκα;;;;;
    Όπως το '12 πήγαινε.
    Προημιτελικά με Εφές.
    Ημιτελικος με Μπαρτσελόνα.
    Κ Τελικός Ίσως με την Προ Ρέκο του μπάσκετ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
    Μας χάλασες τοdeja vu.
    Θα μου πείτε να το πάρουμε κ σε υπάρχει κ διαφορά τώρα σε σχέση με το'12.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Red7arrow
    Red7arrow Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 00:17 Σύνδεσμος σχολίου

    H κριτική είναι κριτική. Και όταν στη 3η περίοδο ο Μπαρτζωκας είχε ξεχάσει Ντορσει έξω ενώ είχε μπει καυτός και κάπως έτσι τα κολλήματα του είχαμε φτάσει σε σημείο να μας κάνει πλάκα ο Βαζελος και ο τίτλος να απομακρύνεται....αγανάκτησα. Αγανάκτησα στον τελικό γιατί μέχρι εκείνο τον αγώνα τον έχω υποστηρίξει όσο κανείς ίσως...
    Ήμουν εκείνος που εμοιαζα με εξαπτερυγο του όπως κάποιοι είπαν μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με το Βαζελο που πάρα τη ξενερα μου έλεγα ΣΤΗΡΊΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΆΤΙ ΚΑΛΌ ΧΤΊΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ.
    Έχω στηρίξει Μπαρτζωκα. Έχω πει άπειρες φορές ότι εχει κολλήματα αλλά έχει θετικα που υπερτερούν. Θετικά που άλλοι δύσκολα τα έχουν. Όλοι έχουν κολλήματα. Και για αυτό πάρα τα νεύρα που μου προκαλεί ο Μπαρτζωκας, τον θεωρώ έναν κορυφαίο προπονητή σήμερα.
    Οποίος δε θέλει να το καταλάβει πρόβλημα του.

  • Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
    Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 00:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα. Μπράβο σε όλους. Διοίκηση, παίκτες, προπονητή,ΣΤΑΦ, κόσμο σε όλους για την καταπληκτική πορεία στην Ευρωλίγκα. Θα συμφωνήσω με έναν φίλο που έγραψε ότι και οι Ρώσικες ομάδες να έπαιζαν πάλι πλεονέκτημα θα είχαμε. Και τώρα... Εφές ή Μακάμπι. Ειλικρινά ρε παιδιά αν μου λέγατε ποια θα προτιμούσα θα σας έλεγα την....... Αρμάνι. Φυσικά ξέρω ότι δεν γίνεται αλλά δεν με φοβίζει καθόλου αυτή η ομάδα.Η Μακάμπι είναι κλασικά τρελοομαδα μπορεί να κερδίσει και να χάσει μέσα έξω πιστεύω ότι την έχουμε. Την Εφές τώρα εννοείτε ότι και εγώ την φοβάμαι πολύ γιατί έχει αυτούς τούς δύο παιχταραδες Μισιτς και Λαρκιν.Ειδικα ο Μισιτς είναι σκόρερ αλλά και δημιουργός ένας τρομερός παίκτης γενικά....Τωρα να μιλήσω γενικά. Πιστεύω ότι το κλειδί από εδώ και πέρα θα είναι να ανέβουν στο πικ της απόδοσης τους οι Μακ ΚΙΣΙΚ, Λαρεντζάκης,Γουοκαπ,Ζαν Σαρλ. Απο Μάρτινς αμυντικά και Πρίντεζη (τον λατρεύω τον Γιώργο) και Εισι δεν περιμένω απολύτως τίποτα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...