roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάση θυσία νίκη με Βιλερμπάν ο Θρύλος

underarmor
redwell

Αντίδραση μετά την βαριά ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό καλείται να βγάλει άμεσα ο Θρύλος στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν την Παρασκευή (25/03, 21:00, NS Prime) και να παραμείνει ζωντανός ακόμα και για την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Ο Θρύλος στα δυο ματς που απομένουν με τους Γάλλους και τη Μπαρτσελόνα θέλει ισάριθμες νίκες για να "κλειδώσει" το πλεονέκτημα έδρας ενώ μπορεί να πάρει ακόμα και την 3η θέση εάν η Αρμάνι κάνει μια ήττα στα εναπομείναντα της παιχνίδια με Βιλερμπάν εκτός, Μπάγερν και Μονακό στη Λομβαρδία.

Αντίθετα οι Πειραιώτες με 1/2 υπάρχει περίπτωση να καταλήξουν ακόμα και στην 5η θέση εάν η Εφές κάνει το 4/4 (Αρμάνι-Άλμπα-Μπάγερν στην Πόλη, Ερυθρός Αστέρας εκτός) κάτι εξαιρετικά πιθανό.

Η Βιλερμπάν από την άλλη, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική τη Ζαλγκίρις μέσα στο Κάουνας και το μόνο που ψάχνει είναι να αποφύγει την τελευταία θέση. Αν το λες κίνητρο αυτό, αλλά σίγουρα δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια να χάσει από τον Ολυμπιακό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καθώς όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Όλεγκς Λάτισεβς, Εμίλιο Πέρες και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι αδιανόητο σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε ήρωες και να φαίνονται παικταράδες παίκτες που σε άλλα παιχνίδια είναι "κανονικοί" στο παιχνίδι τους και έτσι να χάνονται παιχνίδια!!!! Ευτυχώς σε αυτό το παιχνίδι ήταν μόνο στο πρώτο ημίχρονο αλλιώς θα το χάναμε όπως με την Μονακό!!!! Τέλος αυτό το θέμα να βλέπεις στο πάγκο των άλλων ομάδων νεαρούς ταλαντούχους παίκτες και άλλους με σπανιότατα σωματικά προσόντα, όπως και οι πράσινοι με τον Σαμοντούρωβ και εμείς τίποτα στο βάθος του πάγκου!!!! Ο.κ. τώρα αλλά στο μέλλον; Μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και να μην έχει έναν παίκτη ταλέντο πάνω από 2.10 ή έναν με δείγμα δεινού σκόρερ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!! Το χειρότερο ότι περνάνε από μπροστά μας και δεν μας κεντρίζει τίποτα!!!! Εκτός και αν ξέρει κανείς ότι άλλαξαν τα κόζα στο άθλημα και οι ψηλοί ταιριάζουν στο βόλευ και το ποδόσφαιρο και δεν το έχουμε πληροφορηθεί και επίσης δεν μας γουστάρουν οι σκόρερ!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 22:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Απλά Σλούκας

  • Christos
    Christos Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Στα τελευταία παιχνίδια η άμυνα μας δεν τραβάει. Οι ομάδες έχουν προσαρμοστεί. Χρειάζεται αλλαγή προσέγγισης. Καλές οι αλλαγές σε όλα τα screen αλλά όταν έχεις καλούς στο iso αντιπάλους. Όταν παίζεις αλλαγές σε μέτριους του δίνεις την δυνατότητα να δουν το mismatch και να γίνουν καλύτεροι. Αν δεν τραβούσε ο Παπ θα συμβαίνει μια δυο τόσο θα το είχαμε χάσει το παιχνίδι ήδη.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραιο ντερμπυ βλέπουμε. Η ομάδα φέτος μπορεί να ανταποκριθεί είτε σε γρήγορο είτε σε αργό ρυθμό. Όταν θα κλείσει και η άμυνα θα δούμε αν μπορούν και οι αντίπαλοι να αλλαξουν ρυθμό.

  • Snake7
    Snake7 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή πόσο χειρότερος θα είναι ο DNPάκιας (Acy) από αυτόν τον παίκτη που μοιάζει με τον Πρίντεζη, αλλά επιλέγω να πιστέψω ότι δεν είναι αυτός γιατί με στενοχωρεί να τον βλέπω να ταλαιπωριέται και απλώς να μην μπορεί. Γιώργαρε, Ελλάδα και μόνο Ελλάδα.

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιώργος ψυχαρα ολυμπιακαρα Δεν σας προκαλεί λύπηση???

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκινάει 2η περίοδος...
    Βγαζει Ντορσει... Βγάζει ΦΑΛ... Βγάζει Βεζενκοφ.... Τους έχει ξεχάσει έξω ολόκληρη περίοδο. Και αφήνει μέσα Σλουκα που δεν είναι καθόλου καλός και ΠΡΙΝΤΕΖΗ που κάνει ένα σωρό λάθη.. Δηλ...... Θα μας λυπηθεί καθόλου ο Μπαρτζωκας????

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό που μου δίνει χαρά είναι οι νίκες της ομάδας μας, και επειδή βλέπω μπάσκετ από δεκαετία 80, έχω φάει πολλές πικρες, οπότε μην ανησυχείτε για το αν είμαι Μηδενιστής ή όχι, το έχω ζήσει το απόλυτο μηδέν και την κοροϊδία και την ειρωνία και έχω σπάσει πολλά πράγματα, ανάλογα την αποτυχία!

    Αλλά επειδή από τότε έχουν περάσει και 35 χρονια, θα ήμουν αφελής/ανόητος να είχα μείνει μόνο στο πάθος και το συναίσθημα, και να μην έβλεπα μπροστά μου τη λογική και την αλήθεια.

    Προφανώς η ομάδα μας πάει σούπερ και για για πλεονέκτημα έδρας αφού δεν μπορεί να χάσει από τη μισή ASVEL που παίζει αύριο και μεθαύριο για το Γαλλικό κύπελλο, αυτό δεν κάνει όμως τη Μονακό αμελητέα ποσότητα. Η σεζόν είναι σχεδόν ονειρική για εμάς, κανείς δεν μπορεί να μας το πάρει αυτό και να το μειώσει, αλλά ξαφνικά δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, που ακόμη και αυτοί έχουν κάποιες ελλείψεις.

    Η γνώμη μου είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που "αδικήθηκε" από τον -σωστο- αποκλεισμό των Ρωσικών, και τη μουδιασμενη αρχή με άλλο προπονητή, και το τρακ του πρωτάρη στην μεγαλύτερη διοργάνωση μετά το ΝΒΑ. Είναι πολύ καλύτερη από όλες τις ομάδες από κάτω της, και έχει καλύτερο ρόστερ από Bayern και περισσότερο ολοκληρωμένο από Μακάμπι (κατά τη γνώμη μου πάντα).

    Δεν εξαφανίζει τα 270 παιχνίδια που έχει ο Bacon και ο Motiejunas στο ΝΒΑ ούτε τις 10 σεζόν του Westermann στη Euroleague, ενώ τον James δεν τον λες και εντελώς αμπαλο.. Από πέρυσι λέω, πριν καν αρχίσει η χρονιά, ό τι θεωρώ το δίδυμο Motiejunas/Hall ένα από τα καλύτερα αλληλοσυμπληρουμενα δίδυμα σέντερ στην Ευρώπη, γιατί να αλλάξω γνώμη τώρα;

    Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί έστω και ελάχιστα με τον αθλητισμό ξέρει ότι δεν υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλο, πόσο μάλλον αν έχουν τις παραπάνω περγαμηνές που ανέφερα.

    Ο Ολυμπιακός έχει μικρό και ελλειπες ρόστερ με μέτριο budget κάτω από τη μέση της λίγκας, αν δεν παίζει συνέχεια στα κόκκινα θα κάνει ήττες και από χειρότερες ομάδες από την Monaco. Ευτυχώς οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι στην ομάδα και ξέρουν ότι δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν.

    Μεθαύριο δηλαδή θα υποτιμήσουμε την Εφές επειδή θα είναι κάτω από εμάς;! Ωραία ανέκδοτα..τεσπά. ότι λέω το λέω γιατί θέλω να δω την ομάδα καλύτερη και ψηλότερα. Πέρυσι χάσαμε τα play off επειδή δεν είχαμε αναπληρωματικό άσσο και κανονικό ψηλό, και ποτέ κανέναν πίσω από Παπ, φέτος διορθώσαμε τον άσσο ( Walkup), πάλι δεν πήραμε κανέναν πίσω από Παπ, και επίσης δεν έχουμε 2ο ψηλό, όμως διορθώσαμε τουλάχιστον την έλλειψη δεινόσαυρου. Αφού τα βλέπει και ένα μικρό παιδί, γιατί να μην τα αναφέρω;

    Είναι κανένα μυστικό ότι ακόμη και ο Κασελακης προσπαθεί να ποσταρει τον Λαρεντζάκη στο 3; Και όταν ο Κασελακης γίνεται Kalinic είδατε τι γίνεται..

    Κρίμα κάθε χρονιά να είμαστε 2 ελλείψεις/παραλήψεις μακριά από τον εκάστοτε στόχο μας.

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενώ ξεκινάς σερί 10-2 ξαφνικά παθαίνεις black out και ξεχνάς και άμυνες και τα πάντα. Είναι νωρίς ακόμα.... Αλλά τα ίδια ακριβως λάθη κάνουμε. Συμπεριφορά ομάδας εκτός έδρας με νοοτροπία looser.
    Δηλ είναι δυνατόν?
    Εμείς τους κάνουμε να μοιάζουν όλοι οι αντίπαλοι παιχταράδες.
    Βγάζουμε τα μάτια μας. Και ύστερα σου λένε κάποιοι ότι είναι παιχταράς ο Λι και ο κάθε αντίπαλος παίχτης. Εμ πως να μην είναι όταν του επιτρέπεις να παίξει άνετος...θελει λίγο σκληραδα....
    Τρώμε τα τρίποντα εν τω μεταξύ για πλάκα...

  • Red7arrow
    Red7arrow Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε...... Εκσαπτερυγο..
    Ποτέ κατηγόρησα Μπαρτζωκα και ζήτησα να φύγει?!!! Είμαι από αυτούς που λέω συνέχεια ότι θελω να μείνει για πολλά χρόνια.
    Έχω στηρίξει την ομάδα από την αρχή και τη στηρίζω γιατί είναι παιχταράδες.
    Και επειδή είναι παιχταράδες έχω απαιτήσεις από αυτούς γιατί τους πιστεύω.
    Όταν κάνω κριτική λοιπόν είναι γιατί αδικούν εαυτούς. Γιατί μπορούν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη και δε το κάνουν.
    Γιατί η ήττα στη Μονακό ίσως να μας στοιχίσει στη πορεία.
    Ξυπνάτε και είτε διαβάστε προσεκτικά τα σχόλια μου είτε αν δε ξέρετε τι εχω πει ως τώρα από την αρχή της χρονιάς ΣΩΠΑΣΤΕ επιτέλους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...