roumeliotis

Carwiz

«Περιμέναμε να νικήσουμε μόνο με τις φανέλες»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από το καλό του εαυτό και ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Μονακό με 92-72, στο πλαίσιο της 31ης ημέρας της Ευρωλίγκας και φυσικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια των παικτών του:

«Συγχαρητήρια στη Μονακό για τη νίκη, την άξιζε. Ήταν κακή βραδιά για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο, το σκορ ήταν ισόπαλο και κάναμε φάουλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Βγήκαμε να παίξουμε χωρίς μαχητικό πνεύμα και περιμέναμε ότι θα νικήσουμε με τις φανέλες.

Κάποιοι πήραν δύσκολα μακρινά σουτ.. Βλέποντας το σκορ και τις περιόδους, η δεύτερη ήταν 29-9 και ήταν πολύ άσχημη για εμάς. Ήταν κακό παιχνίδι και είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή βραδιά. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα, μπορείς να νικήσεις και να χάσεις παντού.

Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, να επανέλθουμε στις αρχές μας και να θυσιαστούμε στο παιχνίδι. Κόντρα στη Μονακό δεν κάναμε καμία θυσία».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

14 σχόλια

  • Mike7
    Mike7 Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεκινοντας τη χρόνια ανάλογα με το μπατζετ κανεις τις επιλογές σου και βάζεις τους στόχους σου.Οι στόχοι σου για να πραγματοποιηθούν(για φέτος μην ξεχνάμε ήταν η οκτάδα χωρίς πλεονέκτημα έδρας δηλαδή από θέσεις 5-8)πρέπει να κανεις νίκες με ομάδες που έχεις υπολογίσει ότι θα κερδίσεις για να σου φέρουν το σύνολο των νικών που χρειάζεσαι.Είναι απαράδεκτο να κανεις νίκες ,κυρίως εκτός έδρας ,με ομάδες τετράδας που θα σου δοσουν τη δυνατότητα της υπερβασης(πλεονέκτημα έδρας που σημαινει και μεγάλες πιθανότητες για φάιναλ φορ)και να κινδυνεύεις να το χάσεις από ήττες εκτός προγράμματος.Να μην χαλαρώσουν όλοι επείδη πραγματοποιήθηκε ο αρχικός στόχος και να προσπαθήσουν αφού το επιτρέπει η κατάσταση που οι ιδιοι διαμόρφωσαν να φτάσουν στο τελος που ήταν είναι και πρέπει να συνεχίσει να είναι ο στοχοσ του μπασκετικού Ολυμπιακού.

  • Cyprus gavros
    Cyprus gavros Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 15:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτόν τον acy για φροντιστη το πήρες δώσε μας μια εξήγηση redgoal

    REDGOAL: Τι να σου πούμε φίλε; Έχει κλείσει πεντάμηνο και ακόμα να παίξει. Δεν έχουμε απάντηση...

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    @red arrow φιλε μου καλημερα . Δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι αφησα να εννοηθει οτι φαγαμε εικοσαρα απο την ομαδα του παικταρα μεν ,κομπλεξικου κλοουν δε, τζεημς και δεν τρεχει καστανο,.αντιθετως μιλησα για σφαλιαρα και αναγκη να τη διαχειριστουμε σωστα . Εγραψα επισης για την ατακα του κοουτς στο τελευταιο ταιμ αουτ . Συμφωνω με ολους οσους γραφουν για ανορθογραφιες το ροστερ και αναγκη βελτιωσης καποιων βασικων στοιχειων που ολοι ξερουμε και δεν θα επαναλαβω για νιοστη φορα ...ΟΜΩΣ ακομα κι ετσι και δεδομενου οτι ολοι κρινονται απο το αποτελεσμα ,προς το παρον εχουμε πετυχει 2 απο τους 3 στοχους που ειχαν τεθει στο ξεκινημα της χρονιας (κυπελο και πλευ οφφ )και βαδιζουμε για την επιτευξη και του τριτου κι εκει μπαινει ορθοτατα ενα κομματι του κειμενου σου . Θα συμφωνησω 1000% μαζι σου σχετικα με το καβαλημα του καλαμιου , και οτι η χαλαρωση πρεπει να ερθει μολις τελειωσουν ολες οι υποχρεωσεις της ομαδας οχι τωρα. εγραψα λοιπον "φτανει η γκρινια " αναφερομενος σε οσους θα σπευσουν να βγαλουν ξοφλημενο το σλουκα , φουσκα τον ντορσευ , αμπαλο τον παπανικολαου κτλ κτλ οχι εσενα που λες πχ θελουμε σεντερ που να συμπληρωνει το φαλλ σωστα και τριαρι με σουτ , αυτο δεν ειναι γκρινια ειναι λογικοτατη κριτικη . Αυτο που θα ηθελε να αποφυγω να ζησω ξανα ειναι τα σεμιναρια στα παρκινγκ με τις καταστροφικες συνεπειες που μπορουν να εχουν για την ομαδα που δειχνει να παιρνει ξανα τα πανω της .και παλι καλη σου ημερα και γεροι να ειμαστε να βλεπουμε Θρυλαρα .

  • George7
    George7 Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Όποτε ένας αγώνας γίνεται κρίσιμος η ομάδα εμφανίζεται απροετοίμαστη.
    Με 20 πόντους από Άλμπα και Μονακό πώς θα πας φάιναλ φορ;
    Ακόμα και στον τελικό κυπέλλου απροετοίμαστη ήταν. Το πήρε το κύπελλο γιατί "κατάφεραν" οι βαζελοι να μη βάλουν ούτε ένα καλάθι σε ολόκληρο το τέταρτο δεκάλεπτο.
    Η ομάδα θέλει σοβαρό ικανό και διαβασμενο προπονητή.
    Που να έχει και καμιά άσπρη τρίχα στα μαλλιά!
    Οι άσπρες τρίχες σεταρουν αναπόφευκτα στην ηλικία.

  • @ris
    @ris Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παίδες ηρεμήσετε λίγο. Και εμένα δεν μου άρεσε η χθεσινή νοοτροπία και εμφάνηση και συμφωνώ για τις αδυναμίες που έχει η ομάδα σε παίκτες αλλά και σε προπονητή... Όμως έτσι είναι στον αθλητισμό και ειδικά στην Ευρωλίγκα. Αν δεν παρουσιαστεί έτοιμος σε κάποιο παιχνίδι τότε πολύ εύκολα μπορεί να φας 20 και 30 στο κεφάλι. Και αυτό έγινε με τον βαζελο αλλά και με την Μονακό. Τώρα γι αυτούς που λένε ότι ΑΝ είχαμε πάρει αυτόν τον αγώνα και τους άλλους δυο με alba και ερυθρό, θα τους πω ότι με ΑΝ δεν γίνεται δουλειά αλλά ακόμα και αν γίνεται, τότε και η Εφές ΑΝ είχε πάρει 2-3 ματς όπου έπρεπε να πάρει, θα ειμασταν ακριβώς στο ίδιο σημείο. Δεν μπορεί να απαιτείς να παίρνεις εσύ όλα τα "δικά" σου ματς αλλά οι άλλοι δεν θα τα πάρουν. Συν ότι ο λόγος όπου γίνονται τα παιχνίδια είναι ακριβώς αυτος, να δούμε ποια ομάδα είναι καλύτερη.

    Τώρα τι θα γίνει στις υπόλοιπες 2 αγωνίστηκες, δεν το ξέρουμε. Για εμένα και τα δύο παιχνίδια μπορεί να τα πάρει αλλά και να τα χάσει. Θεωρώ ότι θα πάρει τουλάχιστον ένα και νομίζω ότι θα είναι αυτό με την Βιλερμπάν. Με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, όλα τ αποτελέσματα είναι ανοικτά από νίκη με μεγάλο σκορ έως και ακριβώς τ αντίθετο.

    Το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί η ομάδα σε καλό φεγγάρι στα play off, τώρα αν θα έχει πλεονεκτημα η όχι δεν παίζει τόσο πολύ μεγάλο ρόλο.

    Καλύτερα που ήρθε μια τέτοια ήττα τώρα παρά αργότερα..

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 12:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα πράγματα είναι απλά και πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους. Όταν δεν υπογράφεις τον Αντετοκούμπο το καλοκαίρι γιατί δεν θέλεις να του δώσεις χρόνο συμμετοχής, θα υφίστασαι τα χθεσινά όταν βγαίνει απο την πεντάδα ο Φάλ. Ο Χασάναρος θα βλέπει τα ...ελικόπτερα BLACK HAWKS (...λέγε με απλά HALL) να περνάνε από πάνω του βομβαρδίζοντας ανελέητα... Ο Σλούκας εχθές δεν βλεπόταν....η ασφυκτική άμυνα όμως πάνω του ήταν σεμιναριακού επιπέδου, συνεχής και ανελέητη....πολύ διαβασμένος ο Σάσα Ομπράντοβιτς... έκοψε την δημιουργία του θρύλου με το μαχαίρι...αυτά τα ολίγα....α και κάτι τελευταίο...με την ΑΛΜΠΑ έφταιγε η Θεοτόκος....χθές άκουσα σε κάποιο ταιμ αουτ ότι έφταιγε ο Θεός....όπως καταλαβαίνετε έχουμε ποικιλία... ηθικών αυτουργών....στις κακές εμφανίσεις.... RED GOAL θα μου το κόψεις και αυτό το σχόλιο; βλέπεις με πόση διακριτικότητα και λεπτότητα κριτικάρω....

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Φώτη Βλαχόπουλε, την καταστροφή δεν τη φέρνουν κριτικές του κόσμου για μια κακή εμφάνιση...
    Τη καταστροφή φίλε τη φερνουν κριτικές σα τη δική σου προς τη κριτική του κοσμου για τις ήττες σα τη χθεσινή.
    Γιατί κάνετε λες και όσοι κριτικάρουν τη χθεσινή απαράδεκτη εμφάνιση θα κάνουν κακό στην ομάδα. Ούτε ζητάμε το κεφάλι κανενός, ούτε να διαλυθεί η ομάδα θέλουμε ούτε δε μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα.
    Αλλά για τον Θεό, είναι κρίμα να πετάμε στα σκουπίδια κάθε τόσο τις ευκαιρίες που δίνονται ώστε να βγούμε τρίτοι και έτσι να αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης μας στο final4.
    Είναι μια πολύ κακή εμφάνιση η οποία έχει ξαναγίνει και θα έπρεπε να προκαλεί προβληματισμό.
    Δεν αμφισβήτησαμε την αξία των παιχτών μας ξαφνικά. Και επειδή ίσα ίσα πιστεύουμε στις δυνατότητες τους, θεωρούμε, εγώ προσωπικά τουλάχιστον, ότι η χθεσινή εμφάνιση δεν ήταν αποτέλεσμα μιας απλώς κακής μέρας. Αλλά ήταν αποτέλεσμα γνώμη μου πάντα λόγω ΚΑΒΑΛΗΜΑΤΟΣ Καλαμιού.
    Δεν είδαμε πάθος, δεν είδαμε συγκέντρωση...δε μπορεί να κάνει μπάσιμο ο Τζέιμς και να του ανοίγουν διάδρομο 3 παίχτες λες και κοιμούνται όρθιοι!
    Στο τέλος της χρόνια λοιπόν Φώτη, θα έχει ξεχαστεί η ήττα ναι.... Αλλά η σημασία της όχι.

  • ΚΡ
    ΚΡ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάσα Ομπράντοβιτς και Γκονζάλεθ σου έχουν πάρει ταυτότητα, διαβατήριο και ...άλλα

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ξεκαθαρίζουμε γιατί έχουμε τους "αγαπησιάρηδες" που δεν θέλουν "γκρίνιες", προφανώς να λέμε δεν βαριέσαι όταν χάνουμε!!!! Το ξεκαθαρίζουμε λοιπόν ότι δεν είναι θέμα ο προπονητής ως αξία, το θέμα είναι η νοοτροπία και ο εγωισμός!!!! Η ομάδα δεν έχει έναν π.χ. Τζέιμς που έχουν σχεδόν όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα που θα μπορούσε να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και φυσικά δεν έχει δεύτερο αξιόπιστο σέντερ πίσω από τον Φαλ. Πράγματα που θα μπορούσε να τα είχε διορθώσει από την αρχή και ας φανταστεί κανείς πόσο πιο άνετα και πιο καλύτερα θα ήταν τώρα!!!! Η μπούρδα του μπάτζετ είναι άποψη για τα μπάζα διότι ποτέ δεν είχαμε το ακριβότερο ρόστερ όταν πέρναμε απανωτές Ευρωλίγκες και παικταράδες δικοί μας που σήμερα κοσμούν την λίγκα ήταν παίκτες προσιτότατοι αλλά κάναμε απλά σωστές και χρήσιμες επιλογές!!!! Και ο Παπαγιάννης και ο Φαλ και όλα τα γιγαντιαία κορμιά ήταν πριν Τσαλμπούρηδες, με τα σπάνια σωματικά προσόντα που ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ, αλλά βρέθηκαν στα σωστά χέρια αυτών που πληρώνονται γι' αυτή τη δουλειά, για να τους κάνουν παικταράδες!!!!

  • Rob
    Rob Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 10:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Οικοδομικές εργασίες: Κώστας Ππνικολαου- Καλό παιδί,ωραίες οι δηλώσεις του,έτσι βγάζει το ψωμί του- Από μπάσκετ? Ασουτος,βαρύς κ αγυμναστος κ απατεώνας στην άμυνα.Πιστευω οι πρόεδροι να μην εξαπατηθούν το καλοκαίρι - Παίκτης ούτε για οποιαδήποτε ομάδα Α1

    REDGOAL: Υπερβολικός είσαι φίλε. Συμφωνούμε ότι δεν είναι παίκτης εκατομμυρίου (κάπου στα μισά και ίσως και λιγότερα είναι) αλλά εσύ τον έβγαλες εντελώς άχρηστο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...