roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ιδιαίτερο το ματς με Παναθηναϊκό»

underarmor
redwell

Μετά το διπλό στο Κάουνας το μενού της Euroleague για τον Θρύλο περιλαμβάνει κλάσικο με τον ΠΑΟ, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει λόγο για ματς με ιδιαιτερότητες ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στους παίκτες του για το "κλείδωμα" της παρουσίας στα πλέι οφ.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων μιλώντας στη NOVA, αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στη Ζάλγκιρις, την ψυχολογία της ομάδας, την προετοιμασία για το ντέρμπι αιωνίων, αλλά και την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Πιο αναλυτικα είπε...

Για την κούραση: «Είναι ένα δεδομένο ότι είχαμε την Τρίτη ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με ταξίδι και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται περισσότερο από εμάς. Αυτό είναι ένα δεδομένο αλλά δεν μπορούμε να το επικαλεστούμε σαν παράγοντα του παιχνιδιού, πρέπει να το προσπεράσουμε».

Για το αν ο Ολυμπιακός πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχει λίγο παραπάνω πίεση, ξέρετε ποια είναι τα δεδομένα. Το ότι περάσαμε στους οκτώ και με σημαντική διαφορά στον απολογισμό νικών-ηττών θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα της ομάδας, των παικτών κυρίως και της διοίκησης.

Ήταν ο δεύτερος στόχος της χρονιάς μετά το κύπελλο που επιτεύχθηκε και σχετικά νωρίς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, όμως δεν σταματάμε εδώ. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε ματς αν είναι δυνατόν μέχρι το τέλος της χρονιάς και να δούμε τελικά που θα καταλήξουμε στο τέλος της χρονιάς».

Για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τακτικά: «Δεν μπορούσαμε να αφιερώσουμε χρόνο στον Παναθηναϊκό γιατί είχαμε το ματς με την Ζάλγκιρις και είναι αρχή μας να ασχολούμαστε με ένα παιχνίδι μόνο όταν τελειώσει το προηγούμενο. Το επιτελείο μας έχει τελειώσει το σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, αλλά οι πληροφορίες σε εμένα και τους παίκτες δόθηκαν μετά το χθεσινό παιχνίδι, το βράδυ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο που παίζει, πάντα είναι διαβασμένος από τον προπονητή του και έχει μέθοδο σε αυτό που παρουσιάζει. Ταυτόχρονα, όπως έχω πει, τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Εξαρτώνται πολύ από το πώς θα σουτάρουν τη μπάλα, από το αν είναι εύστοχοι απέξω.

Αλλά όταν αρχίζει ένα παιχνίδι πολλά πράγματα παίζουν ρόλο, η φόρμα των παικτών, η αποφασιστικότητα, η διστακτικότητα κάποιων, η σταθερότητα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά θα είναι υπέρ μας και θα βγούμε νικητές».

Για την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: «Δεν θέλω να στείλω κάποιο μήνυμα γιατί είμαι σίγουρος για τον κόσμο της ομάδας μας. Είναι πολύ υποστηρικτικός φέτος. Δεν βάζει πίεση της ομάδας, την ενθαρρύνει και στα άσχημα διαστήματά της.

Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που η ομάδα μας πέρασε στους "8" και ένας από τους βασικούς παράγοντες που το ρεκόρ μας σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι τόσο διαφοροποιημένο. Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή και το μόνο που θέλω να πως στον κόσμο είναι πως η προσπάθειας μας δεν έχει τελειώσει, έχουμε αρκετά πράγμα να κάνουμε ακόμα στη χρονιά».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 18:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τον ΠΑΟ δεν είχαμε ποτέ ψυχολογικά , ψυχολογικά είχαν αυτοί που κατέβαζαν αντί πεντάδα, οκτάδα!! για να μας κερδίσουν

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 16:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρεμπιπτόντως ο Βαζελος πιστεύετε ότι θα κρατήσει και θα αναπτύξει τρία τεσσαρια (Χουγκαζ Μαντζουκας Σαμοντουροφ) ηλικιών 16 20 και 22; Γελάμε εδώ.

    Καταρχας πήγαν και πηραν/φέρνουν Χουγκαζ χωρίς να έχει παίξει ο Μαντζουκας καθολου

    Και μετά λέει ο Σαμοντουροφ πάει λόγω 3D... Το ότι έχουν δύο αλλά πρότζεκτ στη θέση του δεν τον πτόησε. Αλλά αντί άλλων. Μάνατζερ δεν έχει το παλληκαρακι;

    Θα καταστρέψουν τα πιτσιρίκια όπως τους Χαραλαμποπουλο, Λουντζη και άλλους και θα πετύχουμε ελεύθερο από κάνα Ιωνικό ή το Χουγκαζ ή το Μαντόνα σε 3-4 Χρόνια.

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 15:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλο λάθος του Σαμοντουρωφ να πάει στον βαζελο.εδω υπάρχει Σλούκας βεζενκοφ προπονητής και σταθερή διοίκηση...επέλεξε τον χρόνο συμμετοχής χωρίς δασκάλους όμως με συνεχόμενες αλλαγές προπονητών καί μάλιστα προπονητές αναλώσιμους... Κρίμα και για εμάς και για το ταλέντο....Μόνο κ μόνο το πώς εξεληξε τον βεζενκοφ ο Μπαρτζώκας έπρεπε να φτάσει για να πειστεί ο νεαρός... κρίμα

  • Νic
    Νic Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πιάσουν τα ψυχολογικά μας και αναστήσουμε τους πεθαμένους.Θα ειναι γκράν ξεφτίλα.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλος ένας παίκτης ταλέντο κόουτς τον άφησες να πάει στον Παναθηναικό, ο Σαμοντούρωβ!!!! Να σε δω όλοι αυτοί που δεν ήθελες να τους πάρεις και τους άφησε να πάνε στους απέναντι αν ήταν ευφυέστατες αποφάσεις ή γκάφες!!!! Θα μου πεις σε 2-3 χρόνια που θα φανεί η απόφαση σου αυτή πόσο πετυχημένη ήταν ή όχι τι θα έχεις να πεις, αν βέβαια θα είσαι στην ομάδα, γιατί αν δεν είσαι χαιρέτα μου τον πλάτανο!!!! Αγαπητό redgoal ποια είναι η αποψή σου για άλλον έναν παίκτη που τον αφήσαμε να πάει στους απέναντι ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΓΑΜΑ ΌΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ και ποιος τελικά πληρώνει και πάνε με τόση ευκολία απέναντι όταν λέμε για έσοδα έξοδα; Εκτός και αν κάνουμε πλακίτσα!!!! Ωστόσο τόσο μέτριοι είναι οι παίκτες, δεν ξέρει τι του γίνεται ο κόουτς ή δεν έχουμε εμείς τόσα λεφτά; Γιατί κάτι από αυτά ισχύει έτσι δεν είναι;

    REDGOAL: Φίλε μάντεις δεν είμαστε. Ο παίκτης είναι σπουδαίο ταλέντο. Τώρα αν πάει στον ΠΑΟ και αν θα παίξει, θα φανεί

  • Θέμης Ζ.
    Θέμης Ζ. Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 23:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρειάζεται προσοχή στο ντέρμπι. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Θα έχουμε και κάποια κούραση από το χτεσινό, οπότε προσοχή.

  • gp77
    gp77 Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Κωσταςς σωστά επισημαίνεις. Με τόση ποιοτική διαφορά ο μόνος τρόπος να κερδίσει είναι με 'κολπα'. Αυτά έπιασαν μόνο στο πρώτο παιχνίδι κυρίως λόγω της εκνευριστικης αστοχίας του Ολυμπιακού αλλά και την λάθος προσέγγιση από τον Μπαρτζώκα που φοβήθηκε το παιχνίδι παραπάνω από όσο έπρεπε.
    Σε ένα ντέρμπι καλώς ή κακώς δεν μπορείς να πηγαίνεις σε όλη τη διάρκεια με είκοσι πόντους διαφορά. Οι ομάδες βγάζουν αντίδραση κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα.
    Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι κατά την ταπεινή μου γνώμη όπως ξανά έγραψα χρειάζεται πίεση εξ αρχής. Χωρίς play maker παίζουν. Με Λαρετζακη, Μακισικ, Γουοκαπ, Παπ μπορείς να πιέσεις στην περιφέρεια. Εγώ θα έβαζα και Λούντζη στην δωδεκάδα αν χρειαστεί να μπει να πιέσει και αυτός έστω 4-5 λεπτά.
    Επίσης πρέπει να δώσουμε γρήγορο Ρυθμό. Μπορούμε να ανοίξουμε περισσότερο το ροτεισον από αυτούς και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.
    Επιπλέον να εκμεταλλευτούμε τον Πρίντεζη όσο παίξει στο ποστ. Είτε με Οκαρο είτε με κασελακη αντίπαλο μπορεί να βγάλει 3-4 φάσεις.
    Περιμένω να δω Γουοκαπ εξ αρχής πάνω στον Νεντοβιτς τον οποίο πρέπει να κουράσουμε. Ίσως ένα ποσταρισμα του παίχτη που μαρκάρει στην άμυνα θα βοηθούσε.
    Ζήτημα θα είναι πόσο φρέσκοι θα παρουσιαστούν οι παίχτες μας μετά από ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως Μακισικ-Λαρετζακης θα πάρουν περισσότερο χρόνο και θα αγωνιστεί έστω 7-8 λεπτά ο Ζαν Σαρλ.

  • Φανουρης!!
    Φανουρης!! Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 16:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικη εστω και μισο ποντο!!(ελα στον θρυλο καμπελα μου).

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 15:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι τωρα ο Παο εχει παει να νικησει τον Ολυμπιακο (που εχει καλυτερη ομαδα) με κολπα , να το πω στο περιπου οπως το καταλαβαινω εγω εστω , αλλα αυτο επιασε μονο στο σεφ ..που ο Ολυμπιακος το εχασε μονος του (απο την αλλη) αφου ειχε ενα ματς που μπορουσε να παει στο τελος με διαφορα και εκανε τα παντα για να χασει . Στα αλλα δεν επιασε ,στο κυπελλο ναι μεν νικουσε ο παο αλλα στο 4ο δεκαλεπτο δεν εβαλε ουτε ενα καλαθι , εμεινε καπου στη μεση δηλαδη . Στο ΟΑΚΑ πηγε να το γυρισει αλλα κι εκει ηταν καλος ο Ολυμπιακος με Μακισικ ..και δεν το αφησε και τελικα νικησε με 19. Αυτο εχω βγαλει εγω σα γενικη εικονα και θεωρω οτι το ματς ειναι καλο για να δει ο Ολυμπιακος αυτα τα κολπα που κανει ο Παο.. να τα αντιμετωπισει... (...γιατι εχανε στο Κυπελλο για αρκετη ωρα... ) και για να τα ξερει για τους τελικους της Α1 πχ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...