roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Papanikolaou 18p. Vs Zalgiris (vid)

underarmor
redwell

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν καταπληκτικός στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις όπου σημείωσε 18 πόντους με 3/4 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/3 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Δείτε τα όργια του Air-Pap στη νίκη του Ολυμπιακού επί των Λιθουανών στο παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • MK7
    MK7 Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 13:09 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ Καλη αποδοση δεν σημαινει πολλοι ποντοι.Αυτο φιλε ειναι εντελως αμπασκετη προσεγγιση.Το εξηγησα στο προηγουμενο σχολιο μου.Ειδικα για εναν παικτη σαν τον Παπανικολαου το τελευταιο κριτηριο στην κριτικη που του γινεται ειναι το σκορ.
    Ας εκανε καλα ολα τα αλλα για τα οποια εγινε γνωστος και πηρε μεταγραφη στην Μπαρτσελονα φτανοντας μεχρι το NBA και πιστεψε με κανενας δεν θα γκρινιαζε γιαυτον

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 15 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
    ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΥΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΌΛΟΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 150 ΠΟΝΤΟΥΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 00:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τρομερός ο Παπανικολάου. Έκανε παιχνιδιάρα σε άμυνα και επίθεση.
    Η εμφάνιση του αυτή αποδεικνύει πως έχουμε δίκιο να τον κράζουμε και να έχουμε απαιτήσεις υψηλές από αυτόν.
    Αντί κάποιοι να μας κατηγορείτε που τον κράζουμε άλλες φορές, θα ήταν προτιμότερο να αναλογιστείτε και να προωληματιστειτε γιατί δεν παίζει κάθε φορά έτσι η έστω το μισό. Το γεγονός πως η απόδοση του είναι ασανσέρ δεν είναι ευχάριστο ούτε τιμητικό για τον ίδιο και την ομάδα.
    Από τη στιγμή που δείχνει πως μπορεί να παίξει τρομερό μπάσκετ, τότε κάτι φταίει και αυτό δε συμβαίνει στα περισσότερα παιχνίδια. Όπως και να χει όταν παίζει έτσι φυσικά και θα τον αποθεώνουμε.
    Με παίχτες σαν τον διψασμένο για διάκριση Παπανικολάου σηκωσαμε 2 ευρωπαϊκά σερί. Δεν ήταν μόνο ο Σπανουλης. Ας βρει λοιπόν ξανά τη δίψα για διάκριση ο Παπ και ας κάνει ένα reset σα να παίζει από την αρχή!

  • Θρύλος
    Θρύλος Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 22:04 Σύνδεσμος σχολίου

    12 ώρες πέρασαν κανένας σύγαβρος να πει ένα καλό λόγο. Άμα ήταν για γκρίνια θα είχαμε κατακλυσμό σχολίων. Τι 3 είναι αυτό που δεν σκοράρει, ξοφλήσει να φύγει, κα. Μπράβο μας και για το μάτι που έχουν μερικοί και την νεκροθαφτική διάθεση. Καληνύχτα.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειναι αστειο αυτο που γινεται απο χτες με τον Παπανικολαου.Εναν παικτη συνδεδεμενο μεν με το back2back και με μεγαλη προσφορα στην ομαδα που ομως στην δευτερη θητεια του θυμιζει παλαιμαχο.Αν θελουμε να ψαχνουμε να του βρουμε δικαιολογιες μπορουμε να πουμε για τους δυο σοβαρους τραυματισμους του και την μεγαλη αποχη του απο τα παρκε αλλα το γεγονος ειναι ενα.Ο Παπανικολαου ειναι σκια του εαυτου του στα περισσοτερα παιχνιδια με καποιες εκλαμψεις εξαιρεσεις.
    Μετα το ματς με την Ζαλγκιρις λοιπον βγηκανε παλι οι γνωστοι και μη εξαιρετεοι σφουγγοκωλαριοι να ειρωνευτουν οσους σωστα ασκουν αυστηρη κριτικη στον Παπανικολαου και επισημαινουν οτι για τα χρηματα που παιρνει η προσφορα του ειναι ελαχιστη.Ο δε παικτης με παραξενο αλαζονικο υφακι στις δηλωσεις του (μαλλον το κολλησε απο καποια αλλη ψυχη....)μετα το ματς αναφερθηκε εμμεσως πλην σαφως στην κριτικη του κοσμου στο προσωπο του λεγοντας πως επειδη ειναι ενας παικτης που δεν θελει την μπαλα στα χερια η επιθετικη του αποδοση εξαρταταει εν πολλοις απο τους χειριστες οπως χαρακτηριστικα τονισε και στο ποσο τον αξιοποιουν.Μαλιστα οπως ειπε, ο κοσμος κοιταζει ποσα σουτ πηρε και αν τα εβαλε ή τα εχασε και αναλογως κρινει περιφρονωντας τα υπολοιπα που (και καλα) κανει στο γηπεδο.
    Ακου Κωστα Παπανικολαου.Δεν ξερω για ποιον κοσμο μιλας, μπορει να αναφερεσαι σε αμπασκετους το θεμα ειναι ομως οτι παλαιμαχο σε λενε αυτοι που καταλαβαινουν το παιχνιδι.Γιατι δεν σε κρινουν απο τα αν εμεινες αποντος εβαλες 5 ή 15 ποντους αλλα απο ολα τα υπολοιπα που παλιοτερα εκανες αψογα και δεν αποτυπωνονται στην στατιστικη.Αυτα που οι Αμερικανοι ονομαζουν intangibles.Σε κρινουν απο το ποσο επιδραστικος εισαι στο παιχνιδι απο το +/- ranking σου και οχι απο το pir σου.Επισης σε κρινουν απο το κατα ποσο παιζεις την αμυναρα που συνηθιζες να παιζεις και να βιδωνεις τους αντιπαλους σου στο παρελθον και που αγνοειται καιρο τωρα.Και καλα να σε βαζει στο καλαθι ο Καλινιτς σε δυο παιχνιδια που σε ποσταρε καμια 20αρια φορες συνολικα και ζητημα ειναι να τον σταματησες δυο τρεις αλλα να σε κανει γιο γιο καποιος Κασελακης στο πρωτο παιχνιδι πρωταθληματος στο ΣΕΦ παει πολυ.
    Ασε λοιποιν τις νουθεσιες προς τον κοσμο και κοιτα να ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και κυριως να δικαιολογησεις το παχυλο συμβολαιο σου.Σαφως και δεν σε πληρωνουμε εμεις οι οπαδοι,οι Αφοι σε πληρωνουν αυτοι εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι και αυτοι θα εχουν τον πρωτο και τελευταιο λογο στην ανανεωση του συμβολαιου σου και στο ποσα χρηματα δικαιουσαι βασει αποδοσης να παρεις αλλα παρτο λιγακι δεξου την δικαιη κριτικη και κοιτα να σταθεροποιησεις την αποδοση σου σε υψηλο επιπεδο και οχι να παιζεις δυο παιχνιδια καλα και να βγαινουν μετα τα παπαγαλακια να σε αποθεωνουν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...

«Έχουμε αρκετές πιθανότητες να πάμε τελικό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη NOVA για το επερχόμενο F4...

«Νιώθω ότι θα κατακτήσουμε τα πάντα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Media Day του Θρύλου για...