roumeliotis

Carwiz

«Είχαμε ένταση και βάλαμε τα μεγάλα σουτ»

casino loutrakiou
redwell

Τα μεγάλα σουτ στα τελευταία λεπτά ήταν καθοριστικά για να έρθει η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο MVP των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου. Πιο αναλυτικά τόνισε:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικό μομέντουμ. Νίκησε εδώ τους δύο πρώτους της κατάταξης. Ανταπεξήλθαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Βγάλαμε ένταση, ενέργεια και βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος.

Είναι επικίνδυνη η Ζαλγκίρις στο ‘σπίτι’ της και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ. Έπρεπε να ματσάρουμε τη δύναμή τους και το κορμί τους στα ριμπάουντ.

Από τη στιγμή που το κάναμε σε καλό βαθμό, βγάλαμε σημαντικές άμυνες και μπορέσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη δική μας δουλειά. Στο τέλος, ανεβήκαμε εμείς και αυτοί έδειχναν να πέφτουν».

Για τη δική του απόδοση: «Η επιθετική μου απόδοση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους χειριστές μας. Μπορεί να τελειώσω το ματς με τρία σουτ, ίσως υπάρξουν και ματς που θα βρω περισσότερα.

Αυτό έγινε σήμερα και είμαι χαρούμενος που μπήκαν. Έχω ακούσει πολλά για την επιθετική μου συγκομιδή φέτος. Σήμερα με βρήκαν οι συμπαίκτες μου, μπήκαν τα σουτ, αλλά και να μην έμπαιναν, αν ερχόταν η νίκη όλα καλά».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Η δουλειά μας είναι το επόμενο παιχνίδι, εξίσου δύσκολο. Κοιτάμε το επόμενο σκαλί και δε θέλουμε να ‘σκοντάψουμε’, κοιτώντας πιο ψηλά στην κορυφή».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...