roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Θα είμαστε όπως πρέπει στο Κάουνας»

underarmor
redwell

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση και παίζοντας «σβηστά» απέναντι στον Ηρακλή, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 94-65 για τη 17η ημέεα της Basket League, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν σίγουρα. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Ξέραμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Αυτόματα το μυαλό χαλαρώνει.

Ο Ηρακλής είχε προβλήματα και τα ξέραμε. Μετά στο δεύτερο μέρος παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και ένταση και πήραμε τη διαφορά», ανέφερε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια έκανε αναφορά για την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία και επισήμανε την ανάγκη των «ερυθρολεύκων» για άμεση επανάκαμψη: 

«Σε μια μεγάλη χρονιά θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αντιδράσαμε, μετά το Κύπελλο κάναμε ένα καλό σερί. Με την Άλμπα ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε.

Ίσως δεν αντιδράμε όπως πρέπει να δείξουμε την ενέργειά μας. Με την Άλμπα η άμυνα δεν ήταν αυτή που συνηθίζουμε να παίζουμε και είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε», συμπλήρωσε ο Έλληνας περιφερειακός.

Τέλος, επισήμανε πως η παραμικρή χαλάρωση στοιχίζει, φέρνοντας ως παράδειγμα την αναμέτρηση στο Βερολίνο και την πρόθεση να κοιτάνε οι κυπελλούχοι Ελλάδας τους αγώνες έναν-έναν:

«Στο Κάουνας θα είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που βρισκόμαστε τέταρτοι στην Ευρωλίγκα. Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν τα πλει οφ. Χαιρόμαστε που το καταφέραμε.

Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί στην Ευρωλίγκα αν χαλαρώσεις θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος και απόδειξη είναι το παιχνίδι με την Άλμπα. Για αυτό κοιτάμε το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Mε νικη στο Καουνας νομιζω οτι κλειδωνει το θεμα 4αδα (χωρις τις Ρωσικες ομαδες ) γιατι νομιζω οτι πας στις 4 νικες διαφορα απο τον 5ο ..και δεν εχει πολλα ματς μετα . Θα δουμε... ο στοχος ηταν η 8αδα και ειναι κοντα στο να εξασφαλισει 4αδα.. μην τα ξεχναμε αυτα... . Κυπελλο πηρε , καλο μπασκετ παιζει ...και ειναι κοντα στην 4αδα πλεον (ειναι μεσα σ ολους τους στοχους)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...