roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Στο... ρελαντί 94-65 τον Ηρακλή

underarmor
redwell

Εντελώς στο... ρελαντί ο Θρύλος καθάρισε εύκολα τον αποδεκατισμένο λόγω απουσιών Ηρακλή με 94-65, ένα ματς που ο Γηραιός κατέβηκε με επτά παίκτες, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον Κώστα Παπανικολάου που είχε 21 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα.

Στο 14-1 πλέον το ρεκόρ του Ολυμπιακού που ανέβηκε μόνος στην κορυφή, έχοντας ματς περισσότερο από τον Παναθηναϊκό και βρήκε ρυθμό ενόψει της «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague.

Εκτός 12άδας ήταν ο Γάλλος σέντερ, Μουστάφα Φαλ για να ξεκουραστεί ενώ ο Κώστας Σλούκας έπαιξε μόλις 8' επίσης για να πάρει ανάσες.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν νωθρά και βρέθηκαν να βλέπουν την πλάτη του Γηραιού (7-10). Με καλή άμυνα και επιθετικούς οδηγούς τους Κώστα Παπανικολάου και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός έφερε άμερα τα πάνω κάτω με ένα σερί 11-0 (18-10), δεν μπόρεσε, όμως, να επιβάλλει απόλυτα τον ρυθμό του (23-14 στο 11’).

Ο μαχητικός -παρά τα προβλήματά του- Ηράκλής δημιούργησε πρόβλημα στον Ολυμπιακό αμυνόμενος με ζώνη, εκμεταλλεύτηκε τα «ερυθρόλευκα» αμυντικά κενά και ισοφάρισε σε 31-31. Τελικά, Σάσα Βεζένκοφ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέλαβαν δράση και έδωσαν στην ομάδα μας μια διαφορά 5π. (38-33), με την ολοκλήρωση του πρώτου εικοσαλέπτου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι δυνατά και με ένα σερί 7-0 προσπέρασαν με 38-40. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέκτησαν άμεσα το προβάδισμα (49-42) και αύξησαν τις αποστάσεις για πρώτη φορά σε διψήφιο αριθμό (+11, 59-48) στο 29’.

Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Παπανικολάου ο δείκτης της διαφοράς ανέβηκε στο +16 (66-60). Ο Ηρακλής πάλεψε να πλησιάσει ξανά στο σκορ (66-56), όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» οριστικά την υπόθεση νίκη... Με πιεστική άμυνα και καλή κυκλοφορία της μπάλας εκτόξευσαν τη διαφορά στους 31π. (94-63) στο 39’ και έφτασαν με άνεση στην τελική επικράτηση.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-14, 38-33, 61-50, 94-65

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ 11 (1), Πρίντεζης 15 (1 τρίποντο, 4 ασίστ), Παπανικολάου 21 (5/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Ζαν Σαρλ (6 ριμπάουντ), Έισι 3 (1), Λούντζης 8 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Λαρεντζάκης 12 (4/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Σλούκας, Μάρτιν 8 (4/4 δίποντα), Βεζένκοβ 7 (0/5 τρίποντα), ΜακΚίσικ 4 (4 ασίστ, 4 κλεψίματα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Γουντς 11 (4/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Σκορδίλης 6 (12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη), Χένρι 19 (3/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 15 λάθη), Γκάρετ 20 (7/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/9 βολές, 10 ριμπάουντ), Ντολεζάι 5 (1), Αργυρούλης 2, Κομνινιάδης 2.

Ομαδικά στατιστικά - Ολυμπιακός: 21/30 δίποντα, 14/35 τρίποντα, 10/11 βολές, 25 ριμπάουντ (23 αμυντικά + 2 επιθετικά), 31 ασίστ, 17 λάθη, 23 κλεψίματα, 4 μπλοκ.

Ομαδικά στατιστικά - Ηρακλής: 21/38 δίποντα, 4/18 τρίποντα, 11/16 βολές, 36 ριμπάουντ (27 αμυντικά + 9 επιθετικά), 10 ασίστ, 31 λάθη, 7 κλεψίματα, 1 μπλοκ.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 12:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην περίπτωση σου είναι ολοφάνερο.

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, δεν είμαστε όλοι τόσο ξύπνιοι σαν εσένα

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιάννης συμφωνώ ότι είναι εμμονικός σε απίστευτο βαθμό απλά νομίζω ότι λόγω πορειας μέχρι σήμερα δεν έχει νόημα να ανακυκλωνουμε τις εμμονές του κακό στο νευρικό μας συστήμα κάνουμε από την στιγμή που δεν κάνει το τεχνικο τεαμ μια, δυο απλές κινήσεις που τις αναφέρουν όλα τα παιδια απο την αρχή της σεζόν

  • RedV
    RedV Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι πεις, Τσάντα. Συνέχισε να κοιμάσαι όρθιος...

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 19:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Ε ρε με τον κάθε αρλουμπα που έχουμε μπλέξει. Το δάσος αγόρι μου, που έχεις και το θράσος και να κανεις και υποδείξεις στους άλλους τι να λένε, πανασχετε αρχιμπουρδολογε, είναι ότι η ομάδα, το πιθανότερο είναι να πάρει νταμπλ και στη χειρότερη περίπτωση να βγει 5η στην ευρωλιγκα. Τα εντελώς αντίθετα δηλαδή αυτά που προοικονομουσες και εσύ όλοι οι άσχετοι όμοιοι σου. Από τους παίκτες δε που αναφέρεις, αγαπητέ πανασχετε, οι Ριντ και Τσερρυ διώχθηκαν με αφορμή πειθαρχικα παράπτωματα, ενώ ο Κουζμισκας είχε βρει ομάδα στην Ρωσία και το συμβόλαιο του ληθηκε κοινει συναίνεση. Δεν διώχνεις τζαμπα έναν παίκτη με συμβόλαιο επειδή ετσι θέλεις, πανασχετε. Η δε καλή ή κακή απόδοση του Εισι, ενός παίκτη που ήρθε στην μέση της χρονιάς ως μπάλωμα (και που μάλιστα κάτι ξεφτέρια σαν του λόγου σου πανηγυριζαν για την απόκτηση του τις πρώτες μερες) είναι η πιο ασήμαντη παράμετρος στην απόδοση της ομάδας. Ξέρω ότι αυτα που λεω είναι σύνθετες σκέψεις για φωτεινά μυαλα σαν και το δικό σου, οπότε άστο, μην το κουράζεις και πολύ. Συνέχισε να "κάνεις κριτική", όπως νομίζεις ότι κανείς, λέγοντας ένα κάρο αρλουμπες που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και αποκλείουν κάθε δυνατότητα κανονικού διαλόγου εδώ μέσα, και κυρίως, όπως σου ξαναειπα, μην το κουράζεις και πολύ, δεν κάνει θα πάθεις καμμία κράμπα.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 15:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλος λέει ότι ο Εισι θα βοηθήσει στους τελικούς της Α1 και στα πλέι οφ της Ευρωλιγκα ενώ καλά καλά δεν μπορεί να βοηθήσει απέναντι σε έναν λειψό Ηρακλή, άλλος λέει για ομάδες που έκαναν άστοχες μεταγραφές χωρίς όμως να σκεφτεί ότι οι ομάδες αυτές διόρθωσαν τα λάθη τους αντικαθιστοντας τους παίκτες που δεν έπιασαν, άλλος λέει ότι ο Εισι έχει συμβόλαιο και δεν μπορεί να φύγει λες και, όταν διώξαμε Ριντ, Τσερι και Κουζμινσκας τους είχαμε με συμφωνία κυριων ξερωγω.
    Το ότι χαραμιζουμε εδώ και 5 περιπου μήνες μια θέση ξένου για έναν παίκτη που δεν προσφέρει τίποτα δεν το σκέφτεται κανεις.
    Τελικά ειναι πολύ δύσκολο να δει κανεις το δάσος όταν κοιτάζει μόνο το δέντρο...

    @kasavetis, φίλε από τις κινήσεις του Εισι στο παρκέ καταλαβαίνει κανείς ότι ο παίκτης είναι πρώτα 3αρι και μετά 4αρι. Αν το παρατηρήσεις, 9 στις 10 φορές θα βγει στο τρίποντο για να πάρει μπάλα και γενικά περισσότερο παίζει έξω από την ρακέτα πάρα μεσα. Τώρα, ποιος φωστήρας σκέφτηκε ότι ο παίκτης μπορεί να βοηθήσει και στο 5 είναι άλλη ιστορία...

  • Φωτης βλαχοπουλος
    Φωτης βλαχοπουλος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 14:04 Σύνδεσμος σχολίου

    εχουμε καταστρεψει τελειως ενα απο τα πιο χρησιμα εργαλεια μας στη φροντ λαιν μας ,το Λιβιο .προσπαθωντας ντε και καλα να τον βαφτησουμε σεντερ . το καλοκαιρι θα φυγει ως αποτυχημενος λογικα και κανεις δεν θα θυμαται τον παικτη που στην αρχη της καριερας του εδω εδινε ωθηση στην αμυνα κι ειχε ενα πλουσιοτατο ρεπερτοριο κοντα στο καλαθι ,ουτε και το ποσο ομορφα συνεργαζοταν με τον σλουκα (αλλα και με τον γουοκαπ στην αρχη της φετεινης χρονιας ) . Ο εισι οσο και να μου αρεσε ως παικτης της μακαμπι εδω δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα και απορω ειλικρινα γιατι δεν προχωρησαμε στην αποκτηση ενος πενταριου ακομα και απο ομαδα χαμηλοτερης ευρωπαικης διοργανωσης .

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι ο Εισι έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και δεν γίνεται να τον διώξεις χωρίς να τον πληρώσεις (ούτως ή άλλως ελάχιστα παίρνει) είναι δύσκολο να το σκεφτεί κανείς ας πουμε

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 12:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Στέφανε καλημέρα, συμφωνώ ότι δεν πιάνουν όλες οι καταγραφές αλλά ρε φίλε δεν είναι σωστό να μην τον έχει στην δωδεκάδα και να βάλει Τον λουντζη ????
    Οι αστοχίες όμως του μπαρτζωκα στην μετεγγραφές από την στιγμή που γύρισε είναι πολλές ελις, τζεκινς, Μάρτιν, Εισι, Ζαν Σαρλ, το τριάρι πέρισυ που πήγε Τουρκία, και ακόμα τόσες αστοχίες μπορεί να γίνουν το πρόβλημα είναι ότι είναι εμονικος και θα την πληρώσει η ομάδα, γιατί σε μια χρονιά που όντως μπορούμε κάτι παραπάνω αυτός συνεχίζει να μιλάει για οχταδα ακόμα, για μένα παιδιά πράγματικα σας τ8 λέω κριτήριο για την σεζόν είναι μόνο το πρωτάθλημα, ακόμα καοβγια τους παίχτες διαβάστε δηλώσεις βενζεκοφ

  • Στέφανος
    Στέφανος Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά την είσοδο στα πλει οφ και την κατάκτηση του Κυπέλλου το μόνο που απέμεινε στα τρόλ να ασχολούνται μήπως μας βάλουν καμμία τρικλοποδιά είναι ο Εισι για να έχουν να κράζουν τον Μπαρτζώκα με τη διαφορά ότι σε όλες τις ομάδες μπάσκετ υπάρχουν παιχτες που δεν έπιασαν δεν προσφεραν τα αναμενόμενα δεν προσαρμοστηκαν κλπ, κλπ ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση υπομονή λιγο τρόλ μπορεί ο Τράκης να σας ενισχύσει να είστε έτοιμοι στα πλει οφ του πρωταθληματος

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...