roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Κλείνει σε ΟΣΦΠ ο Σαμοντούροφ» (vid)

underarmor
redwell

Κοντά στην απόκτηση του κορυφαίου νέου ταλέντου του ελληνικού μπάσκετ είναι ο Θρύλος σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, με τον Ιταλό... έξπερτ στα μεταγραφικά να αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια... ανάσα από τον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ:

Ο 17χρονος φόργουορντ που παίζει και στο "3" και στο "4" είναι τέκνο της ακαδημίας της ΔΕΚΑ, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, με γονείς οι οποίοι μεγάλωσαν στην ίδια πόλη, με ρίζες από τη Γεωργία. Το ύψος του 2.09 μέτρα το εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών του και κυρίως το φυσικό ταλέντο του, είναι στοιχεία που εντυπωσιάζουν και δικαιολογούν γιατί θεωρείται τοπ πρότζεκτ.

"Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό με πολυετές συμβόλαιο" σημειώνει χαρακτηριστικά σε τιτίβισμά του ο Ματέο Αντρεάνι, τιτίβισμα το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, όπως και βίντεο με τον 17χρονο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Saint Thomas Aquinas
    Saint Thomas Aquinas Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 16:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Μη γραφετε ο,τι θελετε για Μαντζουκα και Παπαγιαννη και, ναι, ο κοσμος γραφει μπουρδες. Δεν ηταν ποτέ τους Ολυμπιακοι ουτε θα γινουν τωρα.

    Ο Μαντζουκας ηταν βαζελος απο μικρος και ο λογος που δεν ηλθε την προηγουμενη χρονιά ηταν ακριβως αυτος παρ΄ολη τη διαθεση που ειχε η ομαδα να τον φτιαξει τον νεο Ποκουσεφσκι!

    Κι εδω που τα λεμε καλυτερα που δεν ηλθε γιατι θα φορτωνομασταν τον 2ο Χαραλαμποπουλο. Χωρις ενταση και εκρηξη στα ποδια, ενα παιδι που δεν φαινεται να δουλευει το σωμα του σ' αυτη την ηλικια και χωρις συγκεκριμενη θεση στο παρκέ. Καλος εδειχνε οταν εριχνε 20 ποντους σε υψος απο άλλα παιδια στο εφηβικο, να δουμε πως θα τα βγαζει περα με ισουψεις αντιπαλους του χρονου. Ας προσεχε!

    Ο δε Παπαγιαννης ειχε γραφτει στο παιδικο του Ολυμπιακου αλλά χαλαστηκε με την ομαδα γιατι δεν του πληρωναν τα εισιτηρια να ερχεται να προπονειται απο τα Μεγαρα. Απο τοτε εχει αποχτησει ενα ειδος μισους για τον Ολυμπιακο.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Johnker7, πραγματικά ερώτηση θέτουμε!!!! Ο Μαντζούκας όπως και ο Παπαγιάννης γιατί διαλέξανε βάζελο δηλωμένοι Ολυμπιακοί; Ή όχι; Εκτός αν γράφει ο κόσμος μπούρδες!!!! Αλλά άντε ήταν μπούρδες και ήταν σωστή η απόφαση π.χ. ο Ματζούκας να μην αποκτηθεί, οι άλλοι ο Παπαγιάννης, ο Ματζούκας, ο Μήτογλου, ο Κώστας αλλά και ο Θανάσης Ατετοκούμπο και τώρα ο Τσαλμπούρης, ο Ρογκαβόπουλος και τόσοι άλλοι, η μη απόκτηση τους ήταν και αυτές μετά από σωστές αποφάσεις; Με έγκαιρο και έγκυρο σκάουτ πόσο θα χάναμε αν κάνανε σωστά τη δουλειά τους οι υπεύθυνοι; Ποιος πληρώνει γιαυτό;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 09:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ με RedGoal, ο παίχτης αυτός είναι πολύ ιδιαίτερος. Για μένα δείχνει πολύ καλύτερα στοιχεία (και σοβαρότητα) από τον Ποκουσεφσκι.. επίσης μην ξεχνάτε και ο Ποκου μπορεί να επιστρέψει μία μέρα, μην το ξεχνάτε αυτό..

    Το σημαντικότερο, και φαίνεται και στο παιχνίδι του, είναι ότι παίζει Γ εθνική, που πέφτει πολύ ξύλο..αν προσέξετε ότι δεν φοβάται τις επαφές στο καλάθι, γιατί έχει χτυπηθεί με άντρες/ξυλοκόπους, ένα στοιχείο που τα παιδιά που παίζουν μόνο στα παιδικά/εφηβικά σοκάρονται όταν παίξουν σε κανονικό παιχνίδι αντρών.

    Μεγάλο λάθος η διάλυση της Αναπτυξιακής, τσάμπα είναι (σιγά το μπάτζετ), να βάλεις να παίξουν μερικά ταλέντα και το εφηβικό εκεί μέσα, τίποτα Βαλκανιακια και τίποτα μικρά Αφρικανακια.. πιστεύω μέχρι και Β εθνική θα έπαιζαν, και έναν παίχτη την 4ετια να έβγαζαν, θα ισοσκελιζε το budget άνετα..

  • Βασιλης
    Βασιλης Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγραβάνης πρέπει να πάρει άλλη μια ευκαιρία στο θρύλο μας, ποιο ώριμος πλέον!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 19:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν τον πάρουμε είναι μία πολύ καλή κίνηση αλλά δεν είναι μόνο αυτός, αλλά κι άλλα ταλέντα που υπάρχουν και κάποια ήδη έχουν πάει αλλού και κάνουν καριέρα και όχι μόνο Χουγκάζ και Ματζούκας αλλά και αρκετοί άλλοι δηλωμένοι μάλιστα Ολυμπιακοί!!!! Άλλωστε ακόμα και αν κάποιοι δεν πιάσουν -που θα πιάσουν κάποιοι- δεν θα χάσεις τα λεφτά σου αν κινηθείς άμεσα πριν αρχίσουν να γίνονται περιζήτητοι και υποψήφιοι για ΝΒΑ. Υποτίθεται ότι έχεις ειδικούς που κόβει το μάτι τους και τους έχεις για σωστό Τάλεντ σκάουτ!!!! Αντί να κάθονται να βλέπουν "τα τρένα να περνούν", καλύτερα να ελέγχουν την πορεία των ταλέντων στην ομάδα, που παραδόξως τα βλέπει όλος ο κόσμος εκτός από αυτούς που είναι η δουλειά τους!!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 18:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι , για 3άρι δεν τον βέπω για 4άρι όμως μπορει να γίνει πολυ καλός . redgoal 3 ερωτήσεις . Υπάρχει περίπτωση να ξαναφτίαξουν την αναπτυξιακή . Για μένα ήταν λάθος που την διάλυσαν . Δεν νομίζω να είναι το οικονομικο τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αυτος είναι ο λόγος κατ΄αρχήν ? Και η άλλη ερώτηση. Το καλοκαίιρι λήγει νομίζω το συμβόλαιο του Παπαγιάννη. Υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε λές ?.

    REDGOAL: Δεν νομίζουμε για αναπτυξιακή. Ο Παπαγιάννης έχει συμβόλαιο ως το 2023 με NBA out για φέτος

  • Johnker7
    Johnker7 Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 18:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια κ εγω τον ηθελα τον Μαντζουκα αλλα διαλεξε βαζελο.Ας τους καταντησουμε να κλαινε τη μοιρα τους μαζι με τον Ιωαννη,στο χερι μας ειναι.

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πρέπει να χάνουμε κανένα ταλέντο σε αυτή την ηλικία λα7 ας μην βγουν, ένα αν βγει όμως....Έτσι χάσαμε κάποτε και τον μητογλου

  • Γιάννης
    Γιάννης Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως redgoal συνεχίζω να πιστεύω ότι ήταν πολύ λάθος κίνηση να μην πάρουμε τον μαντζουκα, όπως τον είδα με τον ερυθρό τριμερή σηματοδόμη και έτοιμο Για αυτό το επίπεδο

    REDGOAL: Φίλε επιλογές είναι. Θα δείξει ποιος θα δικαιωθεί και ποιος όχι από αυτούς που τις κάνουν

  • Στεφ7
    Στεφ7 Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Σάκη μπες στο σάιτ της Νόβα και θα πρέπει κάπου να δώσει στοιχεία. Μετά θα σου έρθει ένα ιμειλ με κωδικούς. Κατεβάζεις την εφαρμογή εον τβ βάζεις κωδικούς και είσαι έτοιμος.

    Ρεδγοαλ υπάρχει κάποια εξέλιξη για το γηπεδικό

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    REDGOAL: Φίλε δεν ξερουμε κάτι χειροπιαστό να πούμε. Μετά το καλοκαίρι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...