roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Άμυνα και καλές επιθετικές επιλογές»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε επί ισπανικού εδάφους, ταξίδεψε αμέσως μετά το ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Βιτόρια και την Παρασκευή (04/02, 21:30) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 25ης ημέρας της Ευρωλίγκας.

«Το τι έγινε στον αγώνα με την Ρεάλ, το αφήνουμε πίσω μας. Ακόμη και η νίκη να ερχόταν, οφείλαμε να την αφήσουμε πίσω μας», τόνισε ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

«Πρέπει πάντα να επικεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο, στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα».

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει με το διπλό στις αποσκευές του, ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ, τόνισε: «Θεωρώ πως αν το επίπεδο της άμυνάς μας είναι όσο καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Ρεάλ και επιθετικά μοιράσουμε τη μπάλα και βρούμε εύκολες και καλές λύσεις, τότε θα ανεβάσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 μεχρι την προτελευταια παραγραφο συμφωνουμε 1000% εννοειται. Στην τελευταια παραγραφο λες για 3αρι οπως πολλοι κτλ ενω εγω επιμενω, εχει μαλιασει η γλωσσα μου βασικα οτι το προβλημα στο 1 ειναι μεγαλυτερο απο το 3 (για το 5 δεν το συζηταμε εννοειται). Επειδη καταλαβαινω οτι το "βλεπεις" το αθλημα, για σκεψου γι αυτη τη φαση να ειχαμε εναν 1 με προσωπικη δημιουργια και στη θεση του Γουοκαπ το Σλουκα με Σασα και Ντορσι.. Καλα τα 3αρια αλλα το κουμαντο το κανουν τα γκαρντ. Κι εμεις εκει εχουμε μονο το Σλουκα που δημιουργει για την ομαδα και τον εαυτο του και τον αλλον κανενα. Τον εκλεισες; Θα σουταρουν οι Γουοκαπ του πλανητη. Δεν παει ετσι ομως, γι αυτο φωναζω για ασσο.

  • Dim Kat
    Dim Kat Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 22:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ασταθεστατο 3 αρι. Και ο Μπαρτζώκας έχει αφήσει την ομάδα στο έλεος της μόνο με αυτόν! Μόνο ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΉΣ φταίει!! Για όλα!

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 20:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Κώστα η αστοχία του Γουοκαπ είναι εκνευριστικη αλλά χρίζει μελέτης. Το παιδί έχει ποσοστά καριέρας 38% ενώ φέτος σουτάρει 25%. Δεν έχω εξήγηση. Φαντάζομαι στην ηλικία που είναι δεν έχει αλλάξει τη μηχανική του σουτ του.

    Το τρίποντο στο τέλος δεν ήταν αποτέλεσμα συστήματος. Ο Σλουκας βρέθηκε κλεισμένος και η μπάλα πήγε στον αμαρκαριστο (επιτηδες) Γουοκαπ. Το πήρε όπως πιστεύω θα το έπαιρναν όλα τα γκαρντ Ευρωλιγκας.

    Το λάθος λοιπόν ήταν ότι σε αυτην την επίθεση ήταν μέσα ο Γουοκαπ του 21%. Όχι ότι σούταρε αφυλαχτος.

    Επίσης ο Λαρρυ φίλε φέτος σουτάρει όσο και ο Μακισικ. 31%. Κάκιστα δηλαδή (απλώς επιεικώς καλύτερα από το 25% του Γουοκαπ).

    Οι μόνοι αξιόπιστοι σουτερ μας είναι οι Βεζενκοφ (42%) Ντορσει (40% απο 44% τρεις αγωνες πριν) και τριτος καταϊδρωμένηος ο Σλουκας (36% από 40% τρεις αγώνες πριν).

    Πάσχουν από τρίποντο και για αυτό θέλαμε τριάρι του 43-45%. Δεν μπορεί οι άλλες ομάδες να έχουν πεντάδα με 4 παίκτες του 40-50%. Που να πας έτσι...

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    To πρόβλημα στο χθεσινό ματς δεν είναι ότι χάσαμε από έναν δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε και απουσίες και κακά τα ψέμματα είναι φανερό ότι η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της και έχει λογική αυτό. Όλοι όσοι ξέρουν από μπάσκετ και προπονήσεις ξέρουν καλά και το λένε όλοι ότι θέλει ένα μήνα και κάτι για να επανέλθει ο ρυθμός μετά από αυτό που έγινε με τα κρούσματα.
    ΟΜΩΣ, ξενερώνει το γεγονός ότι έστω και στη κατάσταση αυτή, με το ροστερ αυτό και τις απουσίες που έχει, ο Μπαρτζωκας ΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΌΣΟ ΛΊΓΟΙ ΕΔΏ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΥΤΌ, πραγματικά σου δίνει την εντύπωση ότι ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ!
    Ο άνθρωπος ενώ ξέρει μπάσκετ, ενώ είναι ικανός για το καλύτερο, βγάζει τα μάτια του μόνος του!!! Δεν δικαιογειται με τίποτα που έβγαλε τον Ντορσει ξαφνικά ενώ είχε ζεσταθεί και έβαλε 3 καλάθια στη σειρά.
    Δεν είχε λογική καμία! Τον Φαλ τον είχε ξεχάσει έξω μιάμιση περίοδο και οι ψηλοί της Ρεαλ έκαναν πάρτι. ΟΟΟΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΈΒΑΛΕ ΜΈΣΑ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΑΝ και ήρθαν οι ισσοροπιες πάλι. Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο μυαλό του αυτός ο άνθρωπος. Τον εκτιμώ και τον θεωρώ ΣΟΒΑΡΌ ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ, δεν έχει στηριχτεί όσο θα έπρεπε, ας μη γελιόμαστε, τον έχουμε αδικήσει σε αρκετά πράγματα αλλά σε αυτό το θέμα με τη διαχείριση του ροστερ, όσο και να θες να τον υποστηρίξεις δε μπορείς.
    Είναι αδιόρθωτος ρε φίλε! Καλά κάνουν ύστερα και τον κράζουν.
    Όσο για τους Αγγελόπουλους, φέτος έκαναν μεταγραφές καλές εύστοχες και σε αυτό βοήθησε ο Μπαρτζωκας.
    ΟΜΩΣ από τη στιγμή που βλέπουν ότι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και ποιότητα και χαρακτήρα, θα πρεπε από μόνοι τους να πουν ΘΑ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΉ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΑΞΊΖΕΙ. ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. Πάλι τα ίδια κάνουμε όπως προηγούμενα χρόνια.... Που έβλεπες να ξεζουμιζουν ΠΡΙΝΤΕΖΗ και Σπανουλη και στο τέλος φτάναμε τελικό και είχαν μείνει από δυνάμεις όλοι.

    REDGOAL: Παιδιά πολλές φορές τη ζητάνε οι παίκτες την αλλαγή, ειδικά μετά τον κορονοϊό γιατί δεν έχουν ανάσες. Κρατήστε το αυτό για τους παίκτες που πέρασαν πρόσφατα Covid

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σερελης φίλε με 300.000 μπάτζετ πέρυσι πήγε τελικό, αλλά αν είμαστε στην ίδια μοίρα με Λαύριο που έχει το 1/20ο του μπάτζετ μας..κλαφτα Χαράλαμπε..

    Η Ρεάλ που αναγκάστηκε και έπαιξε με 3 17χρονα με CSKA, και κέρδισε κι' όλας, δεν είχε προβλήματα covid;!

    Απλά η ομάδα δεν έχει αρκετό βάθος και θα παίζει όλη τη χρονιά με 8 άτομα, και αν κάποιος λείπει ή κάποιος παίζει σε λάθος θέση, θα αποδυναμώνεται, και θα στηρίζεται σε θαύματα.

  • Vaggos
    Vaggos Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ιός έχει επηρεάσει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τον Ολυμπιακό γιατί έχει κοντό ρόστερ και 2 μεγάλες τρύπες στο 3 και στο 5. Τα 2 επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κομβικά. Πρέπει να τα πάρει και τα 2. Αλλά το πιθανότερο είναι το 0 στα 2. Και τότε αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει! Φέτος είχαν γίνει καλές προσθήκες αλλά για λίγα παραπάνω χρήματα ή ομάδα δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδο στα play off ή ακόμα και στο f4. Μακάρι να βγω ψεύτης!!

  • Κωστας Ρεθυμνο
    Κωστας Ρεθυμνο Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 17:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παπανικολαου εχουμε βαρεθει τις δηλωσεις και το ευχολογια....
    Να βαλεις κανενα σουτ υπαρχει περιπτωση;

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Nα πουμε παντως οτι παρα το σουτ του Γουοκαπ στο τελος (airball ηταν ?) ..που δεν καταλαβαινω γιατι να σουταρει αυτος οταν δεν εχει βαλει τιποτα (σε τριποντο εστω) ..ηταν καλος ο Ολυμπιακος γενικα χθες . Και αν πει καποιος ηταν καλος στο πρωτο ημιχρονο αλλα δεν ηταν στο δευτερο ..να πουμε οτι δεν ειναι ευκολο μετα την αποχη απο τον ιο να εισαι καλος σε ολο το ματς και το λεω αυτο επειδη ακουσα το Σερελη (τον προπονητη του Λαυριου) που ελεγε οτι θελει 1 μηνα για να γυρισει η ομαδα σε ενα επιπεδο.. κοντα σ αυτο που ηταν πριν (για ενα μηνα ειχαν πει και στον Ολυμπιακο) αυτο ισως πρεπει να το δουν καποιοι , δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να εισαι οπως ησουν... . 2ον. Αυτος ο Γουοκαπ γιατι σουταρει τριποντα αφου δεν τα βαζει ?? Δε βαζει ο ανθρωπος γιατι συνεχιζει να σουταρει ?? Ας σταματησει τα τριποντα η ας σουταρει πιο λιγα.. , τι θα γινει μ αυτο το πραγμα ?? Το σουτ μεσης αποστασης και το λει απ το εχει ..ας κανει αυτα στην τελικη.. , ισως με το Λαρετζακη να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα ειχε απουσιες (το ξεραμε)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...