roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το διπλό στην Μαδρίτη όμως, δεν τα κατάφερε και έχασε από την αήττητη στην έδρα της Ρεάλ με 67-75 και πλέον στρέφει όλη του την προσοχή στο ματς με τη Μπασκόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει μετά το τέλος του ματς:

«Κάναμε την προσπάθεια μας. Για 30 με 35 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ. Ήταν φυσιολογικό να επιστρέψει η Ρεάλ και να πιέσει στην άμυνα στα όρια του φάουλ.

Ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Ήμασταν πίσω με 2 και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν τα καταφέραμε, συγχαρητήρια στη Ρεάλ». Και στη συνέντευξη τύπου πρόσθεσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που το περιμέναμε. Ήταν σημαντικό για μας να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Ξέραμε πως η Ρεάλ θα ασκήσει πίεση και ο κόσμος θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο ματς. Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα τη μπάλα, παρότι κάναμε μόλις έξι λάθη.

Για να κερδίσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας σε σχέση με αυτό που είχαμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι τελικά ήταν παιχνίδι του ενός σουτ.

Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, δημιουργήσαμε ένα ελεύθερο σουτ. Αλλά αστοχήσαμε και χάσαμε με οκτώ. Μετά τα 13 κρούσματα covid τις τελευταίες 20-25 μέρες ήταν σημαντικό για να φανούμε ανταγωνιστικοί.

Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως στην τέταρτη περιόδου, το οποίο είναι πρόβλημα του κορωνοϊού. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση, θα γινόμαστε καλύτεροι».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Ted7 συμφωνώ σε όλα, απλά να θυμίσω ότι δεν υπάρχει άλλο 3 στην ομάδα, φέτος κόλλησε να μην βάζει τον Βεζενκοφ στη θέση (ενώ πέρυσι του πήρε αγώνες), έλειπε και ο Λαρεντζάκης (που με κάποιο μαγικό τρόπο τον έχει βαπτίσει small forward στο θολωμενο του μυαλό) οπότε αναγκαστικά ο επόμενος που μοιάζει λίγο με 3 ήταν ο McKissic..

    Μάλιστα ούτε καν έβαλε Livio στο 4 και 3 Βεζε να ψηλώσει λίγο την 5αδα συνολικά, να γεμίσει λίγο ρακέτα και να πάρει κάνα ριμπ, όταν μπήκε ο Μάρτιν, αλλά τον Λίβιο να μαρκάρει Ταβαρες! Ότι να' ναι..

    Τρώει απίστευτα κολλήματα, δεν ξέρω αν είναι εγωισμός, ή τι άλλο, αλλά οι άνδρες με κολλήματα, δεν θεωρούνται μεγάλοι/σπουδαίοι άνδρες.

    Sharyano είσαι λίγο υπερβολικός φίλε. Δηλαδή περίμενες να μην πάρει σφυρίγματα έδρας η Ρεάλ εκεί μέσα; Πήρε, αλλά πήραμε και εμείς περισσότερα από ότι περιμέναμε, και σε κρίσιμες στιγμές κάτι τεχνικές ποινές, τα βήματα του Dorsey, κάτι ντεμί φάουλ στον Σλούκα..

    Το κάρφωμα του McKissic ήταν φάουλ επίσης (του χτύπησε χέρια), και άλλο ένα θα έδινα στον Tavares, αλλά γενικά δεν κερδίζεις με τα μισά ριμπ παιχνίδι, ούτε σε εφηβικό.. μετά τον Fall που τα έχει φτύσει δεν υπάρχει σέντερ..η Ρεάλ φταίει γι' αυτό; Poirier έκανε 1.5 μύρια, και παίζει 13 λεπτα το παιχνίδι..

    Η διαφορά δυναμικότητας και συνολικού βάθος στο ρόστερ είναι κολοσσιαία, και κέρδισε ο καλύτερος. Εδώ με τα 17χρονα κέρδισε την πλήρης CSKA, μιλάμε για σοβαρό και πλούσιο οργανισμό με αρχή-μεση-τελος και παρόν και μέλλον..

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 17:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos. "σε δουλεύει όλο το site" είπα, πιτσιρίκο. Αν γουστάρεις που σε δουλεύουνε, οκ. Με γεια σου με χαρά σου, τα βίτσια σου είναι δική σου υπόθεση...

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 15:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Redv το ότι λες οτι με κραζει όλο το σαιτ. Μ Αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Γουσταρω ρε πολύ.
    Να σας πονάω με τους προέδρους σας.
    Χασει-κερδίσει αύριο το ίδιο ειναι.
    Εγώ είμαι Μαρινάκης κ Κουντούρης.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • sharyano
    sharyano Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 14:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτρέψτε μου μια δυο σκέψεις με ψυχραιμία και, όσο το δυνατόν, αντικειμενικότητα. Χθες ήταν ένα παιχνίδι που σχεδόν κανένας μας δεν περίμενε, ότι ότι θα το κερδίσει η ομάδα, αλλά ούτε καν θα το διεκδικούσε. Η εμφάνιση του πρώτου μέρους έδειξε ότι, ακόμα και λαβωμένη, η ομάδα έχει δυνατότητες. Δεν ξέχασαν δα και το μπάσκετ σε ένα μήνα. Μία νίκη να έρθει, να επανέλθει και η ηρεμία και όλα θα ξαναπάρουν το δρόμο τους, αρκεί να μην υπάρχουν άλλες απώλειες.
    Από την άλλη, ωστόσο, επίσης το πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει εκεί μέσα. Οι μοναδικές φορές που αναγκάζομαι να μιλώ για διαιτησία είναι όταν παίζουμε με ισπανικές ομάδες και χθες είδαμε ένα ακόμα επεισόδιο του σήριαλ "Τελικός Ρεάλ - Μπαρτσελόνα με κάθε μέσο". Σκιάχτρο και φόβητρο ο Ταβάρες και, πραγματικό cheat στο παρκέ, αλλά, μεταξύ μας, τα μισά μπλοκ του ήταν ξεκάθαρα φάουλ. Δεν σφυρίχτηκαν, έμεινε στο παρκέ και, πραγματικά δεν έχει αντίπαλο από καμία ομάδα. Το τελευταίο τρίλεπτο, μάλιστα, του αγώνα, όπως είδαμε, οι διαιτητές συναποφάσιζαν για τις αμφισβητούμενες φάσεις, μαζί με τους παίκτες της Ρεάλ. Και, βεβαίως, στην τελευταία φάση, ήξερα χωρίς καν να χρειαστεί το τάιμ άουτ, ότι θα δοθούν και βολές για να πάρει και το πλεονέκτημα της διαφοράς, μη γίνει και καμιά στραβή, γιατί με τον Ολυμπιακό έχει φοβηθεί το ματάκι τους και αυτό φαίνεται. Όπερ και συνέβη, αφού στην επαναφορά, ο δικός μας παίκτης ίσα που... του τον ακούμπησε! (RG συγνώμη, αλλά να το ελαφρύνουμε και λίγο, αν μου επιτρέπεις!).
    Όσο για το σουτ του Γουόκαπ, θα συμφωνήσω ότι θα έπρεπε άλλος να πάρει την προσπάθεια, όμως, επιτρέψτε μου να πω ότι, δεδομένου ότι δεν υπήρχε περίπτωση, αν έκανε διείσδυση ο Σλούκας, να έπαιρνε την επαφή και βολές σε εκείνο το σημείο (ειδικά όταν στην προηγούμενη φάση ο Φαλ δεν πήρε το ξεκάθαρο φάουλ στην προσπάθεια για κάρφωμα), το ότι βγήκε σύστημα για ελεύθερο σουτμ ήταν η ιδανικότερη επιλογή. Επίσης, αν ο Γουόκαπ έβαζε επιτέλους ένα τόσο κρίσιμο σουτ, ίσως να έπαιρνε τα πάνω του για τη συνέχεια που τον χρειαζόμαστε πολύ και να έπαυε να μας κάνει να αναπολούμε ακόμα και τον Τζένκινς (Εντάξει, χοντράδα!). Ήταν μια επιλογή, δεν βγήκε, αλλά άξιζε να παρθεί.
    Η αλήθεια είναι ότι πλέον απαιτείται νίκη με Μπασκόνια με κάθε κόστος, για να μην συνεχιστεί η κατηφόρα και τα πράγματα ζορίσουν ακόμα πιο πολύ. Ευτυχώς, υπήρχε κάβα από τον πρώτο γύρο και - θεωρητικά πάντα - ο στόχος ακόμα είναι στα χέρια μας. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Με εμφάνιση σαν του πρώτου μέρους, δεν θα την πατήσουμε ξανά. Προσωπικά, πιστεύω ότι μπορεί να είναι κουραστικό για τους παίκτες, αλλά αυτή η διαβολοβδομάδα, σε συνδυασμό με τα παιχνίδια πρωταθλήματος, ίσως να είναι καλά για να βρεθεί ξανά αγωνιστικός ρυθμός. Μην ξεχνάμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα κρίνεται ο πρώτος τίτλος και οι απέναντι ζουν και αναπνέουν γι' αυτό. Σίγουρα οι παίκτες έχουν ένα επιπλέον βάρος και γι' αυτό. Ας τους στηρίξουμε. Μέχρι πριν ένα μήνα όλοι λέγαμε πως περιμένουμε πώς και πώς το επόμενο παιχνίδι. Μην τους ξεπληρώσουμε αυτές τις χαρές, που φώτισαν τη ζοφερή καθημερινότητά μας, με γκρίνια και αμφισβήτηση. Θα έρθουν και οι καλύτερες μέρες. Υπάρχει και το υλικό και το ταλέντο, πιστέψτε το.
    ΥΓ: Θα μου επιτρέψετε να μεγαλώσω ακόμα περισσότερο την παρέμβασή μου σημειώνοντας το εξής: Χθες, ένα παιδί έχασε τη ζωή του, επειδή τόλμησε να υποστηρίζει μια ομάδα. Μέρες που είναι, λόγω και της θλιβερής δικής μας επετείου, ας ξεκινήσουμε την αλλαγή από τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν είναι πόλεμος οι ομάδες, ρε γαμώτο. Με τον Ολυμπιακό εμείς, με τις δικές τους ομάδες οι άλλοι, έχουμε κλάψει σε χαρές και σε λύπες, έχουμε αγκαλιαστεί, έχουμε θυμώσει, έχουμε γελάσει, έχουμε φουσκώσει από περηφάνεια, έχουμε στενοχωρηθεί, έχουμε γκρινιάξει, αλλά όσο κι αν τον αγαπάμε, δεν μπορεί να είναι πάνω από τα παιδιά μας, από τις ζωές μας. Ας γίνουμε όλοι μας παράδειγμα, ας προσπαθήσουμε, ακόμα και μέσα από τα σχόλια μας εδώ, να μην φανατίζουμε, να μην δηλητηριάζουμε τις καρδιές μας. Καμιά μάνα δεν αξίζει να κλαίει τα παιδιά της. Ευχαριστώ και συγνώμη για την κουραστική παρέμβαση.

  • Xero-las
    Xero-las Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 12:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Giorgos όταν βρεις νέο πρόεδρο, φέρτον και εμείς εδώ θα είμαστε να υποστηρίζουμε πάλι την ομάδα. Μέχρι να ρθει, δεν βοηθάς εδώ, πήγαινε να βοηθήσεις όποιον πρόεδρο έχεις στο μυαλό σου, τσόνταρε τίποτα να ρθειτε μαζί.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    @giorgos. ξέχασες να γράψεις "Γιώργος Ολυμπιακός" πιτσιρίκο. Εντωμεταξυ, σε δουλεύει όλο το site κι εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι την τύφλα σου...

  • Djredbull07
    Djredbull07 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 10:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε παιδιά βάλτε επιτέλους τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση, ώστε να είστε ακριβόδίκαιοι!

    Μην τα ρίχνουμε ολαααα στον Κόουτς! Φυσικά & εχει Εμμονές & επίσης αυτές είναι οι δυνατότητές του!!
    ΤΈΛΟΣ
    Τόσα μπορεί, δεν έχεις τον Ομπραντοβιτς ούτε τον Ντουντα..
    Τα ίδια & ο αλλος στο ποδόσφαιρο! Τα ίδια...

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! Εάν δεν σου κάνουν σαν διοικήσεις τους αλλάζεις, τόσο απλό!

    Για να κερδισεις λοιπον την αήττητη Ρεαλ στην έδρα της
    θα έπρεπε να γίνουν 2 ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ...
    Ο Κόουτς στην απόδοση του & οι παίκτες ΕΠΙΣΗΣ

    Δεν έκανε ο κόουτς υπερβαση( ο γνωστος & χτες με τις γνωστες Εμμονές )
    & οι παικτες αφενός είναι διαλυμένοι από την Κορόνα
    Αφετερου τους ξεζούμισε ο κόουτς αφού βασίζετε στην μισή ΙΔΙΑ ομαδα !!!!
    Βασίζετε σε 5-6 παίκτες που έχουν καεί!
    Και σε αυτό ΦΤΑΙΝΕ 2...
    Ο ίδιος αλλα ΚΑΙ η Διοίκηση που δεν βάζει λεφτα.
    ΤΕΛΟΣ

    Φέτος που πήγαινε τόσο φανταστικά το πράγμα & ήθελε 2-3 κινητού λες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
    Αλλά μην τα ρίχνουμε ολααα στον κόουτς γιατί αυτή είναι η απόδοση του ή οι επιλογές του ή οι Εμμονές του
    ΑΛΛΟΙ έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνονόματε giorgos, εντάξει όλοι τον κράζουμε για τον εγωισμό του και την αδιαφορία του προς τον κόσμο που θα έπρεπε να τους φιλάει τα χέρια που τον στηρίζει όσο κανέναν άλλον και του υποδεικνύει τα λάθη του, αλλά όχι ότι πρέπει να φύγει!!!! Είναι καλός προπονητής αλλά πρέπει να γίνει reset στο μυαλό του, γιατί μπάσκετ ξέρει!!!! Το μειονέκτημα του είναι η επιλογές παικτών και ο εγωισμός του, μη ξεχνάμε ότι το φετινό ρόστερ φτιάχτηκε ακριβώς όπως είχει προτείνει ο κόσμος και ότι ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει το ρόστερ με τις τρύπες που δεν καλύφτηκαν!!!! Αν δεν βελτιώσει τις δύο αυτές τις αδυναμίες του και αν δεν καλύψει τις τρύπες ίσως αυτό να γίνει καθοριστικό για το μέλλον του στην ομάδα!!!! Ίσως να χάσει όλους τους στόχους η ομάδα!!!! ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ!!!!

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 02:35 Σύνδεσμος σχολίου

    giorgos
    Μπαρτζωκα, εσυ εισαι;

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 02:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο δευτερο ημιχρονο:
    1. Οταν ροκανιζαν τη διαφορα τα ταιμ αουτ ηταν λαθος
    2. Οταν ο Ντορσι βρηκε ρυθμο εκατσε στον παγκο.
    3 Ο Σλουκας αντι να ξεκινησει ζεστος απο το πρωτο αργησε να μπει και μπηκε κρυος
    4. Ειδικα οταν βγηκε ο Φαλ δεν ειδαμε ψηλη πενταδα να αντισταθμιστει η απουσια του με συνολικο μεγεθος
    5. Επιμονη στο μακισικ. Αλλα αυτος ειπαμε, εχει ασυλια απο τον κοσμο γιατι εχει βαλει δυο φορες τις βαζελες στα καλαθια.
    6. Οταν θες σκορ βαζεις οτι καλυτερο εχεις στο σουτ. Οχι το Γουοκαπ που εχει ποσοστο πολικων θερμοκρασιων
    7. Καμμια νεα αμυνα. Μονιμως αλλαγες. Αρα ευκολοδιαβαστοι.

    Οποτε δεν χασαμε την ενεργεια αλλα το μυαλο μας. Παλι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...