roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Πάλεψε στη Μαδρίτη 75-67 η Ρεάλ

underarmor
redwell

Προσπάθησε ο Θρύλος στη Μαδρίτη, ήταν μέσα στο κυνήγι της νίκης μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά υπέκυψε στο τέλος 75-67 έχοντας και τη διαιτησία να τον... σφάζει με το βαμβάκι όταν ζορίστηκε η Ρεάλ και ήθελε το "σπρώξιμο" για να κερδίσει.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο ματς, έδειξε έντονα σημάδια αφύπνισης μετά από ένα μήνα κακών εμφανίσεων και πλέον πάει στη Βιτόρια για το διπλο κόντρα στη Μπασκόνια που θα τον επαναφέρει για τα καλά μέσα στους στόχους του. 

Οι ερυθρόλευκοι μετά από μία πειστική εμφάνιση δεν τα κατάφεραν για την 24η αγωνιστική, συμπληρώνοντας τις τέσσερις σερί ήττες και βλέποντας το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 12-9 και να βρίσκονται πλέον στην 6η θέση, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πανηγύρισε την 8η διαδοχική νίκη της και 19η σε 22 αγώνες και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με αφανή ήρωα τον Κώστα Παπανικολάου και όπλο του την εξαιρετική του άμυνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε –παρά την περιφερειακή του αστοχία (1/6)- να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο στο +5 (10-15).

Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να «υποφέρουν» από την «ερυθρόλευκη» άμυνα, την ίδια στιγμή που οι Κώστας Σλούκας και Σάσα Βεζένκοφ ανέλαβαν δράση στην επίθεση και εκτόξευσαν την διαφορά στους 16π. (20-36) στο 17’.

Οι Μαδριλένοι –οι οποίοι ήταν εξαιρετικά άστοχοι (4/13 δίποντα και 4/20 τρίποντα) προσπάθησαν να «βγάλουν» αντίδραση, όμως, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα τους «αναχαίτισαν» και πήγαν στα αποδυτήρια με +14 (24-38).

Στην επανάληψη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν με την ίδια ενέργεια και το ίδιο καθαρό μυαλό. Αμυντικά κενά, κακές επιθετικές επιλογές και χαμένα ριμπάουντ επέτρεψαν στους Ισπανούς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να προσπεράσουν με 55-51 στο 32’.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, αρνήθηκαν να παραδοθούν. Πίεσαν στην άμυνα, βρήκαν λύσεις δια χειρός Σάσα Βεζένκοφ και Τάιλερ Ντόρσεϊ και προσπέρασαν με 62-63 στο 36’. Μέχρι το 39’ το ματς ήταν ντέρμπι (67-65 υπέρ των γηπεδούχων).

Ωστόσο, τα άστοχα τρίποντα των Γουόκαπ και Ντόρσεϊ, που «απαντήθηκαν» από την γραμμή των 6.75μ. από τους Φερνάντεθ και Γιουλ, «έγειραν» οριστικά την πλάστιγγα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης (73-65).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-15, 24-38, 50-51, 75-67

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Γουίλιαμς-Γκος 6 (1/4 τρίποντα, 3/3 βολές, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Κοζέρ 5 (1), Ράντολφ 1, Ερτέλ 20 (5/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 1/2 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Φερνάντεθ 8 (2/7 τρίποντα), Αμπάλδε 2 (1/6 σουτ, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Πουαριέ 3, Ταβάρες 11 (4/7 δίποντα, 3/3 βολές, 9 ριμπάουντ, 4 μπλοκ), Γιουλ 8 (0/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Γιαμπουσέλε 11 (2/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6 (3/7 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 0/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ντόρσεϊ 13 (2/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 6/6 βολές, 4 ασίστ), Φαλ 8 (4/9 δίποντα, 3 ριμπάουντ), Σλούκας 12 (4/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 1/1 βολή, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Μάρτιν 4, Βεζένκοβ 16 (3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ), Παπανικολάου (0/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ζαν-Σαρλ 5 (1), ΜακΚίσικ 3 (1/5 σουτ)

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ Μαδρίτης: 15/33 δίποντα, 10/34 τρίποντα, 15/18 βολές, 47 ριμπάουντ (32 αμυντικά - 15 επιθετικά), 15 ασίστ, 5 κλεψίματα, 5 μπλοκ, 8 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 20/39 δίποντα, 5/23 τρίποντα, 12/15 βολές, 30 ριμπάουντ (24 αμυντικά - 6 επιθετικά), 15 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 6 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 25η αγωνιστική η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (4/2 στις 21:45), ενώ ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Βιτόρια με τη Μπασκόνια (4/2 στις 21:30).

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

43 σχόλια

  • ΚΡ
    ΚΡ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 15:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ ΤED7 δεν έκανα σύγκριση με Βετούλα ο οποίος επίσης μου αρέσει . Με τον Μπαρτζώκα τους συνέκρινα, λαμβάνοντας υπόψη τη δουλειά τους και σε άλλες ομάδες που έχουν δουλέψει (ξεχνάς π.χ. την παρολίγο κηδεία στον Χολαργό από τον Λυκογιάννη, όταν ο Εβραίος είχε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά και το πέρασμά του από Κολλοσό και ΠΑΟ όπου τον παρουσίαζαν τάχα μου σαν βοηθό του ...προπονηταρά Φραγκίσκου; Τους επέλεξα απλά γιατί διακρίνω σε αυτούς συνέπεια και ποιότητα όπου έχουν δουλέψει, ανεξαρτήτως του budget του roster που τους έχει διατεθεί και έχουν επιλέξει οι ίδιοι να διαχειρισθούν.
    Όταν αναφέρθηκα σε κοουτσάρισμα, εννοούσα την ικανότητα να αναπροσαρμόζει τα αγωνιστικά πλάνα στη διάρκεια του παιγχνιδιού, όταν το βασικό πλάνο μπάζει. Ο κόουτς δεν το έχει. Είναι μονοδιάστατος και με κακές επιλογές τουλάχιστον του μισού αριθμού ξένων παικτών που έχει κουβαλήσει. Πιστεύω ότι με το ίδιο, περιορισμένο budget, θα μπορούσαμε να είχαμε πιό αποτελεσματικούς ξένους και να γίνεται καλό rotation, σε όλες τις καταστάσεις και στίλ παιγχνιδιού των αντιπάλων μας.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 01:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα συνεχίσω, αν μου επιτρέπεις, φίλε Andregon τον συλλογισμό σου.

    Αφού οφθαλμοφανεστατα ισχύουν όλα αυτά που λες, και αυτά που είπα και εγώ (για την έλλειψη περιφερειακού σουτ γενικά), θα προτιμούσα να δω τον Livio στο 4, Βεζενκοφ στο 3, McKissic στο 2 και όχι στο 3 που έπαιξε χθες σχεδόν αποκλειστικά, ώστε να μεγαλώσει σε όγκο και μέγεθος την 5αδα μήπως καταφέρουν και πάρουν κάνα ριμπάουντ και κλείσουν λίγο την ρακέτα.

    Έστω και με το λειψό του ρόστερ, σαμποτάρει το ίδιο του το σκεπτικό ο κοουτς αυτός..

    Για την εθνική, απ' ότι άκουσα θα κάνει το ίδιο και ο ΠΑΟ. Δεν μπορώ να πω ότι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα. Εδώ θα δώσουμε 12 τουλάχιστον παιχνίδια τον Μάρτιο, δεν πιστεύω ότι θα κριθεί κάτι από την Αρμάνι. Έχουμε Μπασκόνια/Εφές/Αρμάνι/2 Γερμανούς και βαζελο. Αν μας κερδίσει η Bayern μπαίνει για τα καλά στη συζήτηση για 8αδα. Από όλα αυτά, Αρμάνι είναι το πλέον αδιάφορο, γιατί πάει φουλ για final 4. Από 6οι που είμαστε έως 12 (Μακάμπι) είναι 2 νίκες (ήττες) απόσταση..

    Πιστεύει κανείς ότι μπορούμε να νικήσουμε Efes; Εκεί θα φανεί πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε (ή όχι..) μπορούμε να την κρατήσουμε από κάτω μας; Μπορούμε να κρατηθούμε 6οι, για να αποφύγουμε Ρεάλ/Μπάρτσα;

    2 παιχνίδια για εθνική και μακριά από Μπαρτζώκα μπορεί να αποφορτισουν λίγο τους παίχτες. Ντροπή επίσης να έχουμε τέτοια εθνική, αξίζει κάτι καλύτερο, μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές, ενώ τελευταία μόνο απογοητεύσεις!

    Είναι το λιγότερο από τα προβλήματά μας νομίζω.

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 22:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake7 κι ομως.. υπαρχουν ματς που ο Μπαρτζωκας τα εχει κοουτσαρει σαν σκακιστης. Γι αυτο και τον κραζω, αν δεν ειχε δυνατοτητες δεν θα ελεγα κατι. Αυτα τα σκαμπανεβασματα πρεπει να τα ψαξει ο ιδιος σε τι οφειλονται. Λχ δες τα ματς φετος με τη Μακαμπι, στο ΣΕΦ πηρε το σκαλπ του Σφαιρο και στο Γιαντ Ελιαου του το εδωσε πισω μονος του μαζι με το δικο του οικειοθελως.
    Αλλο. Θελω τη γνωμη σου, και του φιλου μου του DeCoupePe και ολων αλλα κυριως του RG για τη συμφωνια των αφων με την εοκ οσον αφορα το ματς με τους τουρκους και τη συμμετοχη των διεθνων στα παραθυρα. Μας παιρνει με τοσο κοντο και ταλαιπωρημενο ροστερ; Θυμιζω οτι μια μερα νωριτερα εχουμε την Αρμανι.
    RG τι αποψη εχεις;

    REDGOAL: Δεν έχουμε άποψη φίλε επί του θέματος. Άλλοι κρίνουν βάσει συζητήσεων που έχουν κάνει για όλα τα θέματα του ελληνικού μπάσκετ. Το τι έχει ειπωθεί και συμφωνηθεί, δεν το ξέρουμε

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 20:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ρεαλ Μαδρίτης δεν είναι τυχαία 1η στην βαθμολογία και συνεπώς η ήττα που υπέστη η ομάδα μας χαρακτηρίζεται εντός προγράμματος. Παρότι σε κανένα μας δεν αρέσουν οι ήττες από όπου και αν προέρχονται, ρεαλιστικά άλλους αγώνες "πρέπει" να χτυπήσουμε εκτός έδρας για να τα καταφέρουμε να παραμείνουμε εντός στόχου όπως ο αυτός της ερχόμενης Παρασκευής εναντίον της Μπασκόνια (ειδικά μετά την εντός έδρας απρόσμενη ζημιά με τον Ερ.Αστέρα).
    Αν και κόντρα στα προγνωστικά, χθες οι παίκτες είχαν υψηλό κίνητρο να παίξουν καλά απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο όμως παρότι υπήρχε η ενδεδειγμένη συγκέντρωση (μόλις 6 λάθη) δεν υπήρχε η απαιτούμενη διάρκεια αλλά και η ευστοχία από το τρίποντο (21,7%) αφού το ποσοστό μας ήταν για άλλη μια φορά πενιχρό.
    Αν μάλιστα προσθέσουμε τις έξτρα κατοχές από τα ριμπάουντς (27 έναντι 42) και πιο συγκεκριμένα τις δεύτερες ευκαιρίες (μόλις 3 επιθετικά ριμπάουντ έναντι 14άρων) που είχε ο αντίπαλος είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το δικό τους μετριότατο ποσοστό από το τρίποντο (29,4%) δεν τους στοίχισε.
    Το πρόβλημα για μένα είναι τι πραγματικά πιστεύει ο κόουτς Μπαρτζώκας ως αιτία της ήττας. Σύμφωνα με την δήλωσή του : «Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο ημίχρονο, ιδίως στην τέταρτη περίοδο, το οποίο είναι πρόβλημα του κορωνοϊού».
    Συμφωνώ απολύτως για το έλλειμα ενέργειας όμως για κάποιο λόγο συμβαίνει και δεν έχει να κάνει σε καμια περίπτωση με τον κορονοϊό (η τουλάχιστον μόνο με αυτόν) αλλά με το γεγονός ότι η ομάδα στερείται high motor παικτες για να μπορέσει να διατηρήσει τα επίπεδα ενέργειας της σε ικανοποιητικά επίπεδα.
    Δεν αμφιβάλλει κανείς για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε να κρατηθεί η Ρεαλ στους 75 πόντους που μάλιστα μέχρι και 47 δευτερόλεπτα πριν το τέλος το σκόρ ήταν μόλις στο 67-65. Τους συγχαίρω για την αγωνιστικότητά τους.
    Αυτό που εγώ αμφιβάλλω είναι αν αυτοί οι παίκτες της φρόντ λάϊν και ειδικά οι αθλητικοί μας παίκτες είναι οι "κατάλληλοι" ή έστω "αρκετοί" αριθμητικά για να κρατήσουν τα αποθέματα ενέργειάς μας υψηλά μέχρι τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό την τελευταία περίοδο σε μάτς υψηλής έντασης και ούτε συμβαίνει μόνο από το νέο έτος και μετά (δηλ. κατόπιν νόσησης από Covid).
    Θέλετε να δούμε τι κατάφεραν σήμερα:
    - Για 18:49 λεπτά o Mουσταφά Φαλ είχε Pir 2
    - Για 12:30 λεπτά o Λιβιο Ζαν Σαρλ Pir 2
    - Για 15:13 λεπτά o Χασαν Μαρτιν είχε Pir 1
    - Για 20:20 λεπτά o Σακιλ Μακισικ είχε Pir -2
    Και προφανώς όρθα χρησιμοποιήθηκαν (δεν υπάρχουν άλλοι και άλλωστε δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις στο μπασκετικό ξύλο χωρίς να παίζουν οι αθλητικοί ή οι μεγαλόσωμοι παίκτες σου) όμως εκ του αποτελέσματος άπαντες στην φρόντλαϊν είχαν σχεδόν μηδενική προσφορά (βάσει +/-) αλλά και άλλοι ήταν επιζήμιοι (αρνητικό pir για 20 λεπτά!).
    Tωρα αν περιμένουμε να αντεπεξέλθουμε στο physical game των αντιπάλων ποντάρωντας στην μόνιμη ευστοχία του Βεζένκωφ, του Σλούκα και του Ντόρσευ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Ουτε η σκυλίσια περιφερειακή άμυνα των Παπανικολάου και Γουόκαπ είναι αρκετή από μόνη της όταν η φροντλάϊν είναι σχεδόν απούσα. Και για μένα το ματς δεν χάθηκε στο κακό σούτ ενός παίκτη που όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μαχόταν σαν λιοντάρι (Γουόκαπ) και στα κρίσιμα δεν είχε δυνάμεις αλλά νωρίτερα στην ανοησία του Φαλ που ήθελε να κατεδαφίσει την μπασκετα αντί να αφήσει την μπάλα στο καλάθι (όπως έκανε ο αντίπαλος του Ταβάρες στην αμέσως επομενη φάση με άλλευ ουπ.)
    Παρά την δήλωση αποποίησης ευθυνών είμαι απολύτως σίγουρος ότι η Τεχνική Ηγεσία (που για μένα έχει εμπειρία και γνώσεις) ξέρει πολύ καλά τι φταίει και στον λίγο χρόνο που απομένει για μεταγραφές καλό θα είναι να εισηγηθεί τουλάχιστον μια σοβαρή προσθήκη αυτήν την φορά.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω ότι χάθηκε από τα ριμπάουντ, 15 παραπάνω κατοχές επιθετικά, και 5-1 τάπες, δηλαδή 4 παραπάνω κατοχές αμυντικά..και λίγα φάγαμε. Αυτά τα στατιστικά είναι για 15 πόντους διαφορά..

    Καταλαβαίνω και την λογική του RedGoal, έχει φυσικά βάση, αλλά η ομάδα έτσι φτιάχτηκε, να παίζει άμυνα και να ελέγχει τα ριμπάουντ. Έχουμε 2 καλούς σουτέρ (Vezenkof, Dorsey) τον συμπαθητικό Σλούκα, και ακριβώς ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο που φημίζεται για το τρίποντό του. Γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται τουλάχιστον 3 καλύτερους σουτέρ στην ομάδα (γκαρντ/3αρι/ψηλός) αλλά προτίμησε σκληρούς αμυντικογενεις παίχτες (Λαρεντζάκης, Walkup, McKissic, κανένας ψηλός δεν είναι αξιόλογος σουτέρ εκτός από Βεζενκοφ, φυσικά, και στο 3 δεν έχει άλλο παίχτη εκτός από Παπανικολάου, που.. όλοι ξέρουμε τον παίχτη..).

    Οπότε δεν φταίει που δεν μπήκαν τα τρίποντα, χάθηκε ο ρυθμός και δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ και την άμυνα. Αφού δεν έχουμε σουτέρ, ποιός να τα βάλει;

    H Zenit έχει 9 παίχτες με ποσοστό πάνω από 35% και εμείς έχουμε 4 (ο ένας ο Πρίντεζης με 35,3%) συν τον Acy που έχει 1/2!

  • Λακης
    Λακης Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 19:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Οταν ο βασικος σου ασσος και το βασικο σου τριαρι εχουν 0 στα 6 τριποντα, και το δευτερο πενταρι 0 ριμπαουντ δεν πας πουθενα

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 18:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε TED7 πες τα. Συμφωνούμε σε όλα πλην της ικανότητας του Μπαρτζίδης στο live κοουτσάρισμα. Είναι καλός στρατηγιστης ετοιμάζει καλά την ομάδα αλλά όταν το ματς στραβώνει δεν έχει ψυχραιμία ή καθαρό μυαλο να εφαρμόσει γρήγορα ένα plan b c … Για αυτό θα ήθελα δίπλα του έναν ψυχρό κοουτσάρισμα τύπου τομιτς που σαν head αποδεδειγμένα δεν λέει πολλά, αλλά σε αυτή τη δουλειά πάλι είναι ταμάμ.

    Επίσης πως τολμάς να κράζεις τον Ben Simmons του Ολυμπιακού, με το 60s. Afro look. Ντροπή, αφού έπαιξε με τον ΠΑΟ. Άρα Τζόρνταν…

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 15:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εντάξει το αντιαθλητικό του Μακισικ και το σόου του Λασο με το δόντι του Πουαριέ σχεδόν με έκανε να γελάσω. Οι διαιτητές παίζει να το έδωσαν μόνο και μόνο σαν επιβράβευση.

    Η διαιτησία έπαιξε έδρα παιδιά, επέτρεψε ξυλίκι, αλλά δεν το περιμενατε; Δεν ήταν προκλητική και εκνευριστική και σίγουρα δεν φταει που χάσαμε.

    Χάσαμε γιατί σουτάρετε 25% τριποντο σε μια πολύ καλή αμυντική βραδιά (που αν παίρναμε και κανά ρημαδοριμπάουντ θα ήμαστε κάτω από 70 αμυνα).

    Χάσαμε γιατί πάρα την άμυνα αυτοί έπαιζαν βολλευ (μέτρησα δύο φορές σίγουρα τρία σερί επιθετικα). Εδώ ο Φαλ κάνει δεύτερη φορά χαστούκι στην μπάλα αντί να την πιάσει και πάντα σε αντίπαλο.

    Χάσαμε γιατί ο Φαλ μόνος του κάρφωσε στο στεφάνι.

    Χάσαμε γιατί ο Μάρτιν έχασε 2-3 εύκολα λει απ.

    Χάσαμε γιατί ο Ζαν Σαρλ ο άνθρωπος δεν είναι πενταρι...

    Και Χάσαμε γιατί οι 16 έγιναν 0 χωρίς η ομάδα και ο παγκος να αντιδράσουν. Λίγο σαν τηλεθεατές...

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡ
    αν βλεπεις 55 χρονια μπασκετ και θεωρεις τον Λυκογιαννη και τον Κατζουρη καλυτερους κοουτς απο τον Βετουλα υπαρχει προβλημα. Πολυ περισσοτερο απο τον Μπαρτζωκα. Ειπαμε να επισημαινουμε τα λαθη, να τον κραζουμε ακομα ακομα αλλα να μη λεμε κι οτι θελουμε. Το προβλημα του Μπαρτζωκα δεν ειναι το κοουτσαρισμα αλλα η νοοτροπια. Και η δικη του και αυτη που θελει να περασει στην ομαδα. Πολλες φορες ενω ξερει τι πρεπει να κανει δεν το κανει εσκεμμενα. Αυτο πρεπει να αλλαξει.
    ΚΡ
    Ο Γουοκαπ δεν μπηκε μονος του, καποιος τον εβαλε. Οι Μαδριλενοι προφανως με εντολη του (μυρωδια συμφωνα με καποιους εξυπνους) Λασο του εδωσαν το σουτ, αυτο που λενε "αν ειναι να χασω ας χασω απ αυτον". Λογικα ο Μπαρτζωκας σκεφτοταν και την επομενη φαση, ενω αν δεν ελειπε ο Λαρετζακης νομιζω θα ηταν αυτος μεσα. Εγω δεν θα τον εβαζα καθολου. Για τον κριαρομακισικ μην λες πολλα γιατι θα στην πεσουν οι γνωστοι πανηγυρτζηδες που βλεπουν μονο τα ματς με τις βαζελες. Οπως ειπες, τα χερακια εχουν τρεμουλο οταν καιει η μπαλα.

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Την διαφορά την πήραμε με Ζαν Σαρλ μέσα ή με Φαλ?
    Χάσαμε επειδή έπαιζε ο Μάρτιν ή επειδή δεν πήρε το κρίσιμο σουτ ο Ντόρσεϊ ή ο Βεζε ή ο Σλούκας?
    Αυτό το ματς αποδεικνύει την αδυναμια της ομάδας ???
    Όχι παιδιά !!!
    Ψάξτε για άλλο παιχνίδι , όχι γι αυτό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...