roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Για το... θαύμα στη Μαδρίτη ο Θρύλος

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση στη Μαδρίτη και να κερδίσει την πρωτοπόρο Ρεάλ την Τετάρτη (02/02, 21:45, NOVA) για την 24η ημέρα της Euroleague, σε ένα ματς ειδικών συνθηκών για τους Πειραιώτες.

Μετά από τρεις σερί ήττες από Φενέρ, Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια υπέρβαση για να μην... χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του με διεύρυνση της σειράς ηττών, ενώ με διπλό "σβήνει" σχεδόν τα πάντα και φουλάρει με ψυχολογία για τη συνέχεια.

Επέστρεψαν στην αποστολή οι Παπανικολάου, Πρίντεζης ενώ λογικά θα είναι διαθέσιμοι και ο Βεζένκοφ και ο ΜακΚίσικ που προέρχονται από τραυματισμούς, άσχετα αν θα κριθεί σκόπιμη η χρησιμοποίησή τους σε αυτό το ματς. Απόντες οι Έισι και Λαρεντζάκης που έμειναν στην Αθήνα λόγω ασθένειας.

Για τους Μαδριλένους που προέρχονται από ήττα εντός έδρας από την Ανδόρα με 83-88, απών ο τραυματίας Γουίλιαμς-Γκος ενώ αμφίβολος είναι ο Χάνγκα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

39 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 01:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Σερελης για βοηθός λέω, όχι για πρώτος. Γενικά νομίζω πρέπει να βάλει άτομα και να αναβαθμίσει το προπονητικό team. Δεν θυμάμαι πόσες περιπτώσεις έγραψα φέτος που τρώγαμε καλάθι στο τέλος ενώ είχαμε μέχρι και 2 φάουλ να δώσουμε (νομίζω φάγαμε και ένα τέτοιο πολύ κρίσιμο με Λαπρο στην Βαρκελώνη. Νομίζω σε εκείνον τον αγώνα έγινε σε 2 δεκάλεπτα, απλά αστόχησε η Barca στο ένα από τα 2)..

    Τα σύγχρονα επιτελεία αποτελούνται από καλούς προπονητές, ομάδα Euroleague που πριν 5 χρόνια έπαιξε τελικό, δεν είναι κάνα εφηβικό.

  • Τκ
    Τκ Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 00:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake 7 στο ξαναλέω για ακόμα μια φορά...έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο να ρισκάρεις με έναν Έλληνα ψηλό αθλητικό που δεν τον έχεις δει να παίζει αρκετά και στο απόλυτο τίποτα που ονομάζεται Χασάν Μάρτιν....το ξαναλέω για μένα ο Χασάν Μάρτιν είναι με διαφορά το απόλυτο τίποτα σαν σεντερ

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 22:25 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe οχι δεν εγραφα παλια, οντως τα πραγματα τα βλεπουμε με το ιδιο ματι, αν και διαφωνουμε σε καποια πραγματα οπως ο Σερελης. Συμπαθητικος, καλος, μεχρι εκει. Ας κατσει εκει που καθεται.
    Για τον Ζηση. Συμφωνα με καποιον γνωστο που ηταν παρα πολυ μεσα στα πραγματα μεχρι πριν καποια χρονια, μου ειχε πει οτι δυο φορες ο Ζησης ηρθε εξαιρετικα κοντα στο Θρυλο αλλα ζυγισε την κουμπαρια με το Βασιλη. Δεν ηθελε δηλ να ειπωθει ποτε κατι ως προς αυτο, ειτε μεσα στην ομαδα ειτε απο την εξεδρα. Το τι, πως, που, γιατι, ειναι προφανες. Μικροτερο ρολο επαιξε το οτι χωρις να ειναι φανατικος της κουλας, θεωρησε οτι ειχε ταυτιστει μαζι της και δεν ηθελε να μπει σε αλλες διαδικασιες. Αυτο αποδειχθηκε οντως αφου εκει εκλεισε την καριερα του. Υποψιν οτι Ζησης και Μπιλης ειναι παραπανω απο αδερφια, οχι απλως κουμπαροι. Και εννοειται οτι ο Ζησης αν γινοταν ψηφοφορια μεταξυ ολων των φιλαθλων δεν αποκλειεται να ερχοταν πρωτος σε δημοφιλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ σε αυτό που λες, συμφωνούμε σε πολλά, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει την πρότασή μου για θέση στο front office Παπαλουκά (Radja και Rogers είναι τα άλλα 2 άτομα που πίστευα/πιστεύω θα τα πήγαιναν καλά). Τα λέω σταθερά πολλά χρόνια τώρα, πάνω από 4..

    Δεν θυμάμαι αν έγραφες και παλιότερα εδώ, ή αν είχες άλλο nick, πάντως γενικά συμφωνούμε σε πολλά.

    Για Σπανούλη είμαι demi- θα ήθελα να τον δω σε μικρότερη ομάδα, δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ομάδα Euroleague και από το πάνω άκρο. Εμένα προσωπικά μου άρεσε ο Schiller της Ζαλγκίρις, θα ήθελα να δω και κάποιον "ψυχρό" και άσχετο με την Ελληνική πραγματικότητα, οι δικοί μας επηρεάζονται πολύ, ειδικά με βαζελο..

    Επίσης θα ήθελα καλύτερο επιτελείο, αναβαθμισμένο και σύγχρονο, π.χ Σερελη σαν 1ο βοηθό.

    Λες Ζήσης/Σπανούλης δίδυμο, τα κουμπαρακια;! Μεγάλο κρίμα που δεν ήρθε ποτέ αυτός ο παίχτης σε εμάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, ήταν ιδανικός για πίσω, και μαζί με Βασίλη. Επίσης Περπέρογλου μεγάλη καψούρα. Πιστεύω πέρυσι πριν αποσυρθεί είχε 1 δεκάλεπτο να μας δώσει, από το απόλυτο τίποτα που είχαμε στο 3.

    Καιμακογλου δεν ξέρω, δεν τον έχω ψυχολογησει!

    Για τον Άντε παιδιά, η ομάδα έκανε πολύ τίμια πρόταση, 250.000 (παίρνει 125 τώρα), πολυετές, και με τέτοιον Μάρτιν, μέχρι τον Νοέμβριο θα είχε γίνει 2ος ο Άντε.. άσε που και εκεί που πήγε έχουν 2-3 ακόμη.. πάντως δεν τους κατηγορώ, σε κανέναν δεν μπορείς να υποσχεθείς χρόνο, ούτε στον Σπανούλη τον ίδιο..

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 15:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Τκ εσύ φαίνεται ρε φίλε ήξερες. Οπότε επειδή το έχεις από μπασκετ ανέλαβε μια ομάδα και παίρνε παίκτες βάσει φωτογραφιών χωρίς να τους έχεις δει να παίξουν. Η κρυστάλλινη μπάλα θα σε κάνει πλούσιο.

    Ωραίο να πετάς την μπάλα στην εξέδρα αντί επιχειρηματων... Αν διάβαζες εδώ μέσα θα έβλεπες ότι γράφω σταθερά ότι ο Μάρτιν ασχέτως τραυματισμού δεν κάνει για Ευρωλιγκα από το καλοκαίρι. Απο εκεί μέχρι να τάζω χρόνο βάσει επιθέτου (γιατί 2.08 είναι όχι 2.18) αντί του Μάρτιν έχει απόσταση. Η ομάδα του κυνήγησε, του προσέφερε πολυετές υψηλότερο συμβόλαιο από αυτό που πήρε και του εξήγησαν το πλάνο. "Έρχεσαι, δουλεύεις, εξελίσσεσαι, και αν μπορείς παιζεις". Αυτός είπε "Τσου, ή μου υποσχεσται δεύτερη θέση και 15-20 λεπτά ή τσιαο" και τσιαο. Και πηγε με τα μισα στη Γαλλια. Και λαλα εκανε αυτος και καλά κάναμε εμείς.

    Το καλοκαίρι του 2022 ευχαρίστως θα του υποσχομουν δεύτερη θέση. Γιατί τον είδαμε να παίζει στο ΝΟΒΑ και όχι στην μπάλα της Trelawny. Αυτά τα λίγα. Συγνώμη δεν μπορώ να πω αλλά γιατί δεν τοχω από μπασκετ

  • ARIS7
    ARIS7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 08:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού δεν υπάρχει κανείς άλλος να αναλάβει τα ηνία, περιμένετε καμιά πενταετία ακόμη μπας και μπούμε στην οκτάδα για να το θεωρήσουμε επιτυχία!!Όσο για τον Μπαρτζώκα, ναι όντως πρέπει να κριθεί στο τέλος της χρονιάς.Ετσι και πάρει κανένα κύπελλο, πρέπει επειγόντως να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, για να μας σκάσει για άλλα 2-3 χρόνια.Δεν υπάρχουν καλύτεροι.Ζητω η συντήρηση!!!

  • TED 7
    TED 7 Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 04:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε μου DeCoupePe για το Βασιλη εννοειται οτι μιλαμε απο διαισθηση. Αλλα για σκεψου το, εχουμε να χασουμε κατι: Και αντε να πουμε οτι φευγει ο Μπαρτζωκας. Ποιος να ερθει; Τα ονοματα θελουν μπατζετ. Με αυτο το μπατζετ που εχουμε ή θα φτιαξεις εναν προπονητη, ή θα πας στον Τρινκερι ο οποιος φτιαχνει ανταγωνιστικες ομαδες με λιγα λεφτα και μας ξερει κι ολας, ή στο Σφαιροπουλο που αν και ο αγαπημενος μου θα πω οτι ειναι πισωγυρισμα. Θελουμε κατι φρεσκο. Ο Βασιλης δεν ειναι οτι ξερει μπασκετ, ειναι ο ιδιος το μπασκετ. Οποτε αν ελεγε το ναι ειμαι σιγουρος οτι θα το ειχε ζυγισει απ ολες τις μεριες. Επισης ο Βασιλης ειναι ο σουπερ ανταγωνιστικος τυπος και δεν συμβιβαζεται με δευτερες θεσεις, αρα θα το εψαχνε πολυ. Χωρια του οτι ο Ραζνατοβιτς θα ηθελε να τον βαλει δυνατα στο παιχνιδι με καλους ξενους. Δεν ξερω, σκεψεις κανουμε.
    Και κατι παλιο. Σε καποιες συζητησεις στο παρελθον με ανθρωπους του μπασκετ, το θεμα ηταν καποια στιγμη ποιοι παικτες εν ενεργεια τοτε θα μπορουσαν να γινουν καλοι προπονητες. Ειχα πει λοιπον οτι εβλεπα πως ο Βασιλης κι ο Σαρας θα μπορουσαν να ειναι οι επομενοι μεγαλοι προπονητες, ενω ο Παπαλουκας μου εμοιαζε περισσοτερο για gm οπως κι ο Τσαρτσαρης, το Διαμαντιδη δεν τον εβλεπα για προπονητη ενω ακομα θεωρουσα οτι φοντα ειχαν ο Ζησης, ο Περπερογλου κι ο Καιμακογλου. Νομιζω οτι με ψιλοπηγε καλα απο τοτε, αν κι εχουμε και συνεχεια, κι εγω με τη διαισθηση ειμαι των ακρων, ή πεφτω τελειως εξω ή πολυ μεσα. Θα δειξει βεβαια.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 00:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με Ted7, δεν υπάρχουν καλύτεροι, όσο ονειρεύεστε επενδυτές από το πουθενά και πρίγκιπες με άσπρα άλογα μπορεί να μην είχατε γεννηθεί όταν ο Ολυμπιακός ήταν πραγματικά ανύπαρκτος Ελλάδα, και όταν ξανά έγινε ανύπαρκτος όταν την παράτησε την ομάδα ο Κόκκαλης το 03-05, ενώ κυριολεκτικά πέταξαν λεφτά με το τσουνάμι για να είναι μόνιμα πίσω από τον Γιαννακόπουλο για μισή ντουζίνα χρόνια..Αν σας φαίνεται απλό, χρηματοδοτήστε κάνα εφηβικό τμήμα στη γειτονιά σας, να δείτε τι έξοδα τρέχουν..

    Το γηπεδικο είναι το Νο1 πρόβλημα.. επιτέλους πρέπει κάτι να γίνει με το θέμα. Το Σ.Ε.Φ είναι γήπεδο άλλου αιώνα, ούτε με θαύμα δεν βελτιώνεται, και τρομερά σάπιο παρασκήνιο.

    Πάλι αρχίσαμε να σνομπαρουμε την 8αδα βλέπω..για να πας final 4, πρέπει να περάσεις από 8αδα πρώτα.. εκεί που έχουμε να πάμε μερικά χρονακια..

    Επίσης διαφωνώ και με το άλλο, "την ομάδα στον Σπανούλη".. συγνώμη, ξέρετε εσείς αν ο Σπανούλης είναι καλός προπονητής ή οτιδήποτε άλλο; Που τον έχετε δει σε άλλο ρόλο; Μπορεί και να είναι, αλλά πρέπει να το αποδείξει. O Jordan είναι ο καλύτερος παίχτης που έχει περάσει ποτέ, και μάλλον ο χειρότερος στα διοικητικά επίσης..

    Ο Μπαρτζώκας θα κριθεί στο τέλος της σεζόν, με 8αδα και πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα συνεχίσει, και πρέπει να γίνει ανανέωση/ενίσχυση του πάγκου και διοικητικών ποστων, να ενεργοποιηθεί η Αναπτυξιακή και αληθινό τμήμα scouting, με 2-3 βελτιώσεις, όπως έγιναν φέτος, πάμε για ακόμη καλύτερα πράγματα, αντικειμενικά και ρεαλιστικά, ακόμη απέχουμε πολύ από το να είμαστε elite..

    Dorsey μπορεί να γίνει elite, είναι μικρός, μπορεί να μας τραβήξει προς τα πάνω, ο Σλούκας έχει 2 ακόμη χρόνια τοπ, ο Βεζενκοφ νομίζω ότι κάνει όνομα ήδη, Fall είναι ο δεινόσαυρος που ψάχναμε, ο Walkup ο αναπληρωματικός άσσος, ξεκάθαρα πάσχουμε στο 5 και 3 και ένα καλό combo guard για πίσω από τους Σλούκα/Walkup/Dorsey, και ας πάει πιο πίσω ο Λαρεντζάκης στο ρόστερ, δεν είναι και ο Χάκετ, και αν δεν χωράει, να φύγει και ο McKissic, αν είναι να φέρεις καλύτερον και επιτέλους βάθος πάγκου με έξυπνες και φθηνές κινήσεις (Τσαλμπουρης/Ρογκαβοπουλος/Λούντζης) που να παίζουν πολύ Ελλάδα, και αν βγουν (όπως ο Λαρε), θα προσφέρουν μεγάλη προστιθέμενη αξία στην ομάδα.

  • Τκ
    Τκ Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 00:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake 7....μιλάς για το που είδα τον Αντετοκούμπο...νέος ψηλός αθλητικός και Έλληνας...ακόμα και να μην σου έβγαινε θα είχες σαν 3 σέντερ Χασάν Μάρτιν...φάε Χασάν Μάρτιν σήμερα φάε Χασάν Μάρτιν όλη τη σεζόν και φάε πάρτι σήμερα με σχεδόν 20 επιθετικά ριμπάουντ ..
    Από μπάσκετ δεν το χεις αστο

  • Κοκκινος  Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022 00:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ημουν μεσα στο ματς μαδριτη οποτε αν κ δε σχολιαζω μπασκετ τωρα θα το κανω. Τουλαχιστον είχε ενδιαφερον το ματς κ δεν εκλαψα τα 30 ευρω εισητηριο π εδωσα. Απο κει κ περα τα σχολια εχουν επισημανει καιρο τις χρονιες παθογενειες, σε υλικο, αποφασεις μπαρτζωκα, μη ενισχυση κλπ.
    Υ. Γ. Το κλειστο φουλ μπασκετικο οπως και το κοινο αν κ παρολο την αιωνια ασυλια ρεαλ ειδα κ το απιστευτο οι ουλτρας να λένε το... Εuroleague mafia!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...