roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Το... κεφάλι του ο Έισι

underarmor
redwell

Ο Κουίνσι Έισι ήρθε στον Ολυμπιακό για να δώσει...βάθος στη φροντ λάιν όμως για την ώρα το όνομά του είναι αναφορά μόνο στο ιατρικό δελτίο καθώς μια έτσι μια αλλιώς, είναι στα πιτς και δεν έχει μπει καν ακόμα και για ένα τρίλεπτο ουσιαστικής προσφοράς.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όπως έχει πει και ο ίδιος και έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψη τον πιστεύει και γι' αυτό τον έφερε αλλά δυο μήνες μετά τον ερχομό του πρέπει να μπει επιτέλους και να ανεβάσει στροφές για να δώσει πράγματα.

Λόγω κορονοϊού έχουν αναβληθεί τα ματς με ΤΣΣΚΑ, Ιωνικό και πιθανότατα Ζαλγκίρις και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό το πρόγραμμα θα συρρικνωθεί ακόμα περισσότερο για τους Πειραιώτες που ούτως ή άλλως είχαν δυο μίνιμουμ ματς ανά εβδομάδα.

Στην τελική ευθεία της σεζόν δεν θα υπάρξει η πολυτέλεια ούτε αναμονής, ούτε αλλαγής παίκτη στη Euroleague και γι' αυτό ο Κουίνσι Έισι θα παίξει το... κεφάλι του τις επόμενες 4-5 εβδομάδες. Αν δεν αποδώσει, θα αντικατασταθεί...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 20:30 Σύνδεσμος σχολίου

    ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΚΡΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΙΝΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ..

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022 19:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν θα με χάλαγε Κουφός για 3ος σέντερ.. από το τίποτα είναι πολύ καλύτερος, επίσης έχει διαβατήριο, θέλει να παίξει, είναι τσάμπα, έχει ξαναέρθει στην ομάδα (και έφαγε τρελό θαψιμο από Μπαρτζώκα).

    Αρχίζω και ξενερώνω τρελά με Μάρτιν, μου την έχει δώσει, κρατάει την ομάδα πίσω, λες και είναι ο Barkley και πρέπει να χτίσουμε την ομάδα γύρω του..Donta Hall θέλουμε (το είχα αναφέρει ότι θα γινόταν τρομερή μεταγραφή) και πάμε για τα αστέρια, με τον Μάρτιν που θα πάμε αναρωτιέμαι; Τι κόλλημα έχει φάει ο Μπαρτζώκας που σώνει και καλά θέλει να βγάλει αυτόν τον παίχτη..και στην τελική, πάρε και έναν διαφορετικού στυλ, 2 σέντερ μόνο δεν έχει καμία ομάδα..

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Snake7, και εγώ δεν είμαι σε θέση να μπορώ να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω τον όποιο προβληματισμό σου μιας και δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση όυτε έχει διαρεύσει στον Τύπο κάτι σχετικό έστω και με την μορφή παραφιλολογίας.
    Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Ζαν Σαρλ αποκτήθηκε για να συμπληρώνει τον Βεζενκωφ και τον Πρίντεζη και όχι για να τους αντικαθιστά. Συνεπώς δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση να βρίσκεται στο ροτέϊσον πίσω από τον Πρίντεζη που παρότι βρίσκεται στην δύση της καριέρας του παραμένει ο πληρέστερος. Ως εκ τούτου όταν με το καλό αποχωρήσει από την ενεργό δράση δεν αναμένεται ο Ζαν Σάρλ να αναλάβει τον ρόλο και τον αγωνιστικό χρόνο του και άλλωστε σήμερα κανένα από τα υφιστάμενα φοργουορντ που διαθέτουμε (PF ή SF) δεν μπορουν να ποστάρουν επιτυχώς ούτε γκάρντ (πόσο μάλλον PF και C) έκαστος για διαφορετικούς λόγους.
    Επειδή στα λεφτά που διαθέτουμε δεν γίνεται να αποκτήσουμε τέτοιο παικταρά, το καλοκαίρι οι ιθύνοντες μπήκαν σε μια διαφορετική λογική αναζητωντας λύση σε διαφορετικούς αλλά ομολογουμένως ποιοτικούς παίκτες όπως ο Μήτογλου ενώ για την αδυναμία του Γαλλου να παίξει τον ρόλο ενός κανονικού 5-4 αριού αναζήτησαν λύση στο πρόσωπο του Τζοκ Λαντέϊλ.
    Περαν της αδυναμίας του παίκτη ως σέντερ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι είτε αποτελεί το 3ο 5αρι της ομάδας είτε το 3ο 4άρι της ο αγωνιστικός χρόνος περί των 10 λεπτών μ.ο. δεν φαίνεται παράλογος.
    Παράλογο είναι να αγωνίζεται 20λεπτα με Μπασκόνια και Μονακό αφού τέτοιος αγωνιστικός χρόνος αντιστοιχεί σε βασικό σέντερ ή πάουερ φόργουορντ αντίστοιχα. Το ότι βαίνει μειούμενος σε σχέση με τους πρώτους 8 αγώνες της τρέχουσας σεζόν παίζει ρόλο ότι ο Χασαν Μαρτίν τότε δεν βλεπότανε ενώ τώρα σταδιακά παίρνει περισσότερο χρόνο και αυτός.
    Αλλες ήταν οι συνθηκές που είχαν διαμορφωθεί πέρυσι και ευνοούσαν τον Ζαν Σαρλ και άλλες φέτος. Τότε λόγω ανεπάρκειας του Ελλις (που ξεκίνησε για 1ος αλλά δεν έπεισε στην πορεία) ο ρούκι Χασαν Μαρτίν πήρε αγωνιστικό χρόνο βασικού σέντερ (μ.ο. 22: 54 λ.) αλλά αγωνίστηκε μόνο στα 2/3 της κανονικής περιόδου. Ετσι ο "3ος" Ζαν Σαρλ (μ.ο. 17:31λ.) πήρε την ευκαιρία και ξεπέρασε σε αγωνιστικό χρόνο τον Ελλις (14:17 λ.) αλλά για να συμβεί κάτι ανάλογο θα πρέπει ου μη γένοιτο να αρχίσει ξανα τις παρακεντήσεις ο Μαρτιν κάτι που απευχόμαστε.
    Οτι χαραμίζεται στο 5 ο Ζαν Σαρλ είναι αληθές όπως και ότι δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται με επιφύλαξη ο μοναδικός αθλητικός PF Ζαν Σαρλ επειδή οι ιθύνοντες δεν αποφασίζουν να πάρουν έστω ένα μπακ απ σέντερ αφού γνωρίζουν το δεδομένο πρόβλημα του Μαρτιν στα γόνατα. Αυτο όμως δεν σημαίνει ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας θέλει να βλάψει τον παίκτη και την ομάδα, αντίθετα προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των έσω (πες αλχημείες ή τεχνάσματα) και εμείς χωρίς να έχουμε την πλήρη εικόνα σε Τεχνικό ή Οικονομικό επίπεδο δεν μπορούμε να προβούμε αυθαίρετα σε κατηγορίες.
    Τέλος η αίσθησή μου είναι ότι ούτε ο Κουϊνσι Εϊσι θα ρολλάρει συντόμως, ούτε θα πάμε για προσθήκη κανονικού σέντερ.
    Η ομάδα είχε μια κενή θέση για ένα κανονικό 4-5άρι (5-4άρι) με μέγεθος και αντί αυτού επικράτησε πάλι η εσφαλμένη αντίληψη ότι οποιοδήποτε 3-4άρι στο ΝΒΑ μπορεί στην Ευρώπη να παίξει 4-5άρι και μάλιστα την κάλυψε με ανέτοιμο αθλητή. Συνεπώς αν και εφόσον χτυπήσει για κάποιον η καμπάνα θα είναι μάλλον για τον Αμερικάνο.
    Αυτές είναι οι προσωπικές απόψεις μου (όχι απαραίτητα σωστές) και συγνώμη αν σε κούρασα.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    @Andregon έχουμε πολλάκις συμφωνήσει όσον αφορά την ανάγκη ενίσχυσης. Ο προβληματισμός μου με τον Λιβιό δεν ήταν όσον αφορά την τακτικη στη χρήση του (η οποία όσον αφορά το 5 ειναι ξεκαθαρη) αλλά αν συμβαίνει κάτι και έχει γλιστρήσει στο ροτεσιον σιγά σιγά πίσω και από τον Πριντεζη στο 4.

    Δεν είναι λογική ότι λόγω πιθανού τραυματισμού του Χασαν δεν τον χαραμίζουν στο 4...

    Το παιδί είναι τεσσαροτριαρι και μάλιστα αξιόλογο που με το ζόρι προσπαθούμε να κάνουμε πενταρι.

    Αν ισχύει αυτό που λες ο Μπαρτζωκας βλάπτει και τον παίχτη και την ομάδα στερωντας από ρυθμό έναν αξιόλογο παίχτη.

    Εγώ πάλι υποπτεύομαι ότι περιμένει να δει πως θα πάει ο Εισι ο οποίος αν ρολαρει θα καταστήσει το Λιβιο περιττό αφού το 4 θα είναι καλυμμένο και θα προτιμήσει με πάρει πενταρι. Αυτό το παρασκήνιο υποπτεύομαι ότι υπάρχει από πίσω.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 19:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Snake7, τα συνοπτικά νούμερα (χαμηλοί μ.ο.) και τα σχόλια που παραθέτω συνηγορούν και οδηγούν στο ίδιο συμπέρασμα ότι δηλ. βαίνει μειούμενος ο αγωνιστικός χρόνος του Ζαν Σαρλ οπότε μάλλον κάτι άλλο θες να πεις. Εκεί που διαφωνώ είναι στο ότι εσύ ανησυχείς ότι κάτι τρέχει με τον παίκτη ενώ εγώ πάλι λέω ότι είναι πλέον θέμα αλλαγής τακτικής.
    Κοίτα ας πούμε τον μειωμένο χρόνο του Πρίντεζη στα πρώτα 8 μάτς που αν εξαιρέσεις τον αγώνα με την Ζαλγκίρις που αγωνίστηκε κατ’ εξαίρεση 24 λεπτά σε όλους τους άλλους αγώνες είχε ένα μ.ο. 8,54 λεπτά. Συνεπώς αυτά τα 2 και κάτι λεπτά που σήμερα αυξήθηκε κατά μ.ο. ο αγωνιστικός χρόνος του Πρίντεζη από κάποιον άλλον παίκτη χάθηκαν με πιθανότερο ζημιωμένο τον Ζαν Σαρλ. Μην ξεχνάμε ότι με τον σέντερ Χασαν Μαρτιν να έχει υπαρκτό πρόβλημα στα γόνατα για να διαχειριστούμε είναι λογικό να αποφεύγεται κάθε ρίσκο άσκοπης χρησιμοποίησης του Ζαν Σαρλ στο 4.
    Υπήρχαν βέβαια και μάτς που έκανε μπαμ ότι θα έπρεπε να παρει χρόνο ο Ζαν Σαρλ και όχι ο Πρίντεζης (πχ. με τον Ακατανόμαστο που ο Γαλλος ήταν αδικαιολόγητα DNP και ο Πρίντεζης είχε αρνητική συνεισφορά (-4 Pir) όμως άμα το δεις από την άλλη με τον αντίπαλο να παίζει σχεδόν μόνιμα ζώνη και τον Παπαγιάννη (2,20cm) να βρίσκεται 36:52 λεπτά μέσα στο παρκέ ο μόνος λόγος χρησιμποποίησης του Γαλλου θα ήταν μόνο μήπως με σουτάκι από απόσταση βγάλει τον γίγαντα λίγο πιο έξω από το ζωγραφιστό. Το τελικό αποτέλεσμα πάντως δικαίωσε τον κόουτς.
    Ομως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Για παράδειγμα (μιας και αναφέρθηκες στους πρώτους 8 αγώνες) ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν είχε λόγο να χρησιμοποιήσει τον Ζαν Σαρλ απέναντι στην Ρεαλ (μόλις 2:06 λεπτά) γιατί με τον Ταβάρες στο παρκέ 29:19 λεπτά ο κίνδυνός μας στο ζωγραφιστό ήταν τεράστιος. Ο Ταβάρες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από παίκτη με το frame του Ζαν Σαρλ στο πόστ, δεν απειλει άλλωστε από μέση απόσταση και ακόμη και αν επιχειρηθεί άμυνα με αλλάγες, όταν ο Γαλλος θα βγει πάνω στον κοντό δεν υπάρχει γκαρντ σε όλη την Ευρώπη να κοντράρει στο mismatch γίγαντα ύψους 2:20 και βάρους 125 κιλών. Ενδεικτικά ο Σαρλ έχει το ίδιο σωματικό βάρος με τον Παπανικολάου (3άρι) αλλά πιο αθλητικός κάτι που εξηγεί την ικανότητα του να καταδιώκει με επιτυχία κοντούς στην περίμετρο αλλά ταυτόχρονα να είναι πολύ ευάλωτος απέναντι σε κανονικά σεντερ στο ποστ. Χώρια ότι υποπίπτει διαρκώς σε επιθετικά φάουλ στο σκρίν γιατί φοβάται να βάλει σωστά το κορμί του και μετακινείται τελευταία στιγμή για να αποφύγει την πλήρη επαφή.
    Αντίθετα σε αγώνες που απουσιάζαν τα βαριά κορμιά και το τεράστιο μέγεθος ο Ζαν Σαρλ πήρε αγωνιστικό χρόνο και απέδωσε όπως με την Τσσκα που με την απουσία του Μιλουτίνοφ και με συμβατο αντίπαλο τον Μπολομπόϊ (2,06cm/106kg) και έπαιξε αρκετά (15:42 λεπτά) και πρόσφερε πάρα πολύ (19pir). Δεν σημαίνει κάτι το ότι έπαιξε κατ' εξαίρεση πάρα πολυ (20:13 λεπτά) και έκανε θραύση με την Μονακό (21 pir) απέναντι σε ένα βαρύ (σήμερα 117kg) σέντερ όπως ο Μοντεγιούνας (2,13cm). Από το φιλικό του καλοκαιριού (tournament against covid-19) που ο Μοντεγιούνας μας χτύπαγε από το τρίποντο ξέραμε ότι το φάρμακο δεν είναι ο Φαλ αλλά ο Ζαν Σαρλ (είχε 19 πόντους ο Γαλλος) αφου ο Λιθουανός βγάζει το ψωμί του περισσότερο από απόσταση με σουτάκι παρά κοντά στο καλάθι που παρότι πολυ δυνατός είναι πολυ αργός και χωρίς άλμα. Στο ματς της Euroleague ο πρωταγωνιστής των Γάλλων ήταν ο Ντοντα Χωλ με εκ διαμέτρου αντίθετα χαρακτηριστικά.
    Αν όμως το δούμε και ρεαλιστικά ο Ζαν Σαρλ δεν είναι για να παίζει σεντερ οπότε είναι απολύτως λογικό αφού περιορίζεται πλέον ο ρόλος του στο 4 (για λόγους που προανέφερα στα προηγούμενα σχόλια και άλλωστε αποκτήθηκε για 3ος PF) και του απομένει μόνο αυτός του 3ου σεντερ της ομάδας, να έχει περιορισμένο χρόνο μ.ο. περί τα 10 λεπτά.
    Παρόλα αυτά ο δρόμος παραμένει μακρύς, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πολλές και το προγραμμα ειδικά τώρα με τις αναβολές λόγω covid θα γίνει ασφυκτικά πιεσμένο οπότε όλοι θα χρησιμεύσουν προσεχώς ειδικά σε ένα ρόστερ με μόλις 11 παίκτες επιπέδου Euroleague (εξαιρώ μέχρι στιγμής τον Koυϊσνι Εϊσι).
    Με άλλα λόγια δεν περισσεύει κανείς και με βάση την δική μου οπτική (σεβαστες οι όποιες διαφωνίες) δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον αγωνιστικό χρόνο των υφιστάμενων παικτών μας(άλλωστε δεν αναμένονται αντικαταστάσεις/προσθήκες) αλλά μόνο για την έλλειψη περαιτέρω λύσεων σε συγκεκριμμένες θέσεις για τις οποίες τόσα έχουν χιλιοειπωθεί.

  • Snake7
    Snake7 Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Andregon οι αριθμοί όπως τους παρέθεσες λένε τη μισή αλήθεια. Ο Λιβιο είχε στα πρώτα 8 παιχνίδια 12.5 λεπτά και 7.5PIR ενώ στα επόμενα μετά τα 2 που έχασε 8 λεπτά κσι 2.5PIR. Ουσιαστικά σαν ξένο σώμα μετά τη ματσαρα με Μονακό.
    Εμένα αυτό με προβληματίζει.

  • giovani
    giovani Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 09:43 Σύνδεσμος σχολίου

    λάθος επιλογή Μπαρτζώκα, ένα χρόνο διακοπές έκανε ο άνθρωπος

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτή την στιγμή ο υγιής Κουϊνσι Εϊσι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μόνο στις προπονήσεις. Μεχρι πριν αποκτήσει πρόβλημα τενοντίτιδας (επακόλουθο της φυσικής / αγωνιστικής κατάστασής του) στους μοναδικούς αγώνες που πήρε αγωνιστικό χρόνο απέναντι σε υποδεέστερους αντίπαλους (με Απόλλων Πατρων 7: 55 λεπτά με 1 πόντο και Pir -2 και με Ερμης Αγιας 17:41 λεπτά με 0 πόντους και Pir-2) ήταν κάκιστος και έδειξε ότι έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει για να φανεί χρήσιμος τουλάχιστον σε αγώνες ρουτίνας της Basket League (δεν μιλάμε για Euroleague). Εξ' αρχής αυτή η μεταγραφή φαινόταν ότι εξυπηρέτησε περισσότερο τον μανατζερ του (στην προσπάθεια να του βρει ένα σύλλογο, να σταματήσει να λογίζεται μακροχρόνια άνεργος, ώστε του χρόνου να μπορέσει να βρει κάποιο συμβόλαιο σε μια άλλη ομάδα) παρά εμάς. Ας ελπίσουμε προσεχώς ότι κάποια στιγμή στην σεζόν θα εξυπηρετήσει και εμάς.
    Ο Κωστας Κουφός έχασε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε διότι αν συνέχιζε στην ομάδα το καλοκαίρι (ακόμη και με ψίχουλα) ακολουθώντας την προετοιμασία θα ήταν σήμερα μια win win situation για όλες τις πλευρές. Παρότι πληρέστερος σε σχέση με τους υφιστάμενους σέντερ μας (και με Ελληνικό διαβατήριο) μετά από τόση αγωνιστική απραξία (μόλις ένα αγώνα έπαιξε στην G-League) τυχόν απόκτησή του θα ισοδυναμούσε με ένα επιπλέον πρόβλημα για να διαχειριστεί η ομάδα μας μετά τον ανέτοιμο Κουϊνσι Eϊσι και τον επιβαρυμένο στα γόνατα Χασαν Μαρτίν. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Κουϊνσι Εϊσι ήταν "παλαιό απωθημένο" ενώ δυστυχώς ο Κώστας Κουφός "αναγκαίο κακό" (όταν αποκτήθηκε πέρυσι) σύμφωνα με δηλώσεις το κόουτς Μπαρτζώκα. Ομως ακόμη και έτσι για μένα θα ήταν προτιμότερο αντί του Κουϊνσι Εϊσι να είχαμε να περιμένουμε να έρθει κάποια στιγμή στα σύγκαλά του ο (βαρύς/αργός) Κουφός παρά ο αμερικάνος.
    Ο Ζαν Σαρλ μπορεί να μην είναι το 4-5άρι που θα έπρεπε όμως παραμένει ένας αρκετά χρήσιμος (ειδικά στο 4 που απουσιάζει ο αθλητισμός) και σίγουρα ένας vfm παίκτης. H σταδιακή μείωση του αγωνιστικού χρόνου του είναι φυσικό επακόλουθο του μερικού περιορισμού της άμυνας με αλλαγές (switch). Φυσικά η ομάδα μας δεν έχει εγκαταλείψει αυτό το είδος/τρόπο (ούτε και πρόκειται) της pick n roll defense για την αντιμετώπιση της αντίπαλης pick n roll offense όμως πλέον αναπροσαρμόζει/παραλλάσσει τον τρόπο που αμύνεται ανάλογα με την ιδιομορφία /χαρακτηριστικά του αντιπάλου.
    Ως εκ τούτου ο μετρ στις αλλαγές Ζαν Σαρλ καλείται πλέον από τον πάγκο (μ.ο. 11:13 λεπτά) για να παίξει σχεδον κατά αποκλειστικότητα στο 5 (γιατί στο 4 παίρνει χρόνο 11:18 λεπτά ο Γιώργος Πρίντεζης) μόνο εάν και εφόσον κάτι δεν πάει καλά με το αρχικό αμυντικό πλάνο της ομάδας όταν αυτή αγωνίζεται με τα κανονικά σέντερ. Μην ξεχνάμε επίσης ότι την αστάθεια του Παπανικολάου στο 3 την καμουφλάρουμε συνήθως με ολίγον από Λαρεντζακη και Μακίσικ οπότε όσο δεν κατεβαίνει τόσο συχνά ο Βεζένκωφ στο 3 τόσο θα περιορίζεται μοιραία τυχόν αγωνιστικός χρόνος του Ζαν Σαρλ στο 4.
    Από την άλλη πάλι το να παίζει η ομάδα μας μια άμυνα υψηλού ρίσκου (όπως το switch) βρέξει-χιονίσει, ειδικά όταν αγωνίζεται στο παρκέ με βασικό σέντερ έναν δεινόσαυρο (ο Φαλ έχει μ.ο. 22:24 λεπτά) θα ήταν μάλλον ανορθογραφία και γι’αυτό ο κόουτς Μπαρτζώκας ορθά χρησιμοποιεί τον Ζαν Σαρλ (που έτσι και αλλιώς δεν είναι σέντερ) κατά περίπτωση και μόνο εφόσον στην διάρκεια του αγώνα κριθεί αναγκαίο.
    Ομως με τον Γιώργαρο να παρουσιάζει φυσιολογική κόπωση (σε ένα δίμηνο κλεινει τα 37 χρ.), τον Κουϊνσι Εϊσι ανέτοιμο (το γνώριζαν άπαντες εκ των προτέρων) και με δεδομένο ότι ο Χασαν Μαρτίν θα χρειαστεί κάπου παρακάτω (δυστυχώς) και άλλες παρακεντήσεις στα επιβαρυμένα γόνατα του, ο Ζαν Σαρλ προβλέπεται να έχει ακόμη πιο ενεργό και σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας προσεχώς. Αλλωστε δεν γίνεται και αλλιώς μιας και ήδη έχουμε αναλάβει σημαντικά ρισκά (όπως φαίνεται θα πορευτούμε με αυτά) στους ψηλούς που περιμένουμε μήπως μας βγούν.

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 01:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχω γράψει και στο παρελθόν (όπως και άλλα παιδιά στο φόρουμ) ότι δεν χρειάζονταν φέτος παίκτης στο 4 γιατί είχαμε τρία 4άρια (Βεζέ, Πριντ και Λιβιο). Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν αποκτήσαμε ένα αθλητικό 5άρι, δηλαδή ένα παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Φαλ και Μάρτιν). Το ορθολογικό αυτό θα ήταν, να παίζει δηλαδή ο Λιβιό στη θέση του (4άρι είναι) και στο 5 να έχεις ψηλό δεινόσαυρο (Φαλ), ψηλό undesized (Μάρτιν) και αθλητικό ψηλό γύρω στο 2.08-2.10rim protector. Επίσης, λείπει ένας παίκτης ακόμη στη θέση 3 με καλό τρίποντο. Αυτές είναι οι ελλειψείς στο τωρινό ρόστερ. Το ότι πάει και παίρνει τον Έισι που είναι 4άρι και ο οποίος είχε ενάμιση χρόνο να παίξει δεν το καταλαβαίνω.

    Υ.Γ.1 Θα βγουν κάποιοι υποστηρικ΄τες του Μπαρτζώκα και θα πούνε: "Τι θες ρε μεγάλε, 3η είναι η ομάδα με μικρότερο budget από τους άλλους ανταγωνιστές. Δε διαφωνώ ότι έχει πάει πολύ καλά η ομάδα μέχρι στιγμής αλλά ανησυχώ ότι η χρονιά είναι μεγάλη με πολλούς αγώνες (ευρωλίγκα, Α1, κύπελο) και αν υπάρξουν τραυματισμοί δύσκολα αναπληρώνονται τα κενά.

    Υ.Γ2 Όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι. Ειχα γράψει ότι ο ΜακΚισικ δεν χωράει στην ομάδα γιατί είναι κοντός για 3άρι και δεν έχει καλό σουτ. Με το βάζελο με διέψευσε όμως, και τρίποντα έβαλε και κράτησε την ομάδα σε ένα σημείο που είχε κολλήσει. Φάνηκε να έχει βελτιώσει το σουτ του και να παίζει πιο κοντρολαρισμένα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι κοντός για 3άρι και τον ποστάρουν εύκολα τα αντίπαλα τριάρια αλλά θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει ως μία έξτρα λύση στο 2 κυρίως και λίγο στο 3.

    Υ.Γ.3 προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να κινηθούμε για Τσαλμπούρη το καλοκαίρι και για Ρογκαβόπουλο. Ειναι έξτρα λύσεις για το 3 και το 4-5. Τουλάχιστον στην Α1 μπορούν να σταθούν ως βασικοί και σιγά σιγά θα παίρρνουν και χρόνο στην ευρωλιγκα

  • Κατσιάνης Δημήτριος
    Κατσιάνης Δημήτριος Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα μοναδικά παιχνίδια στα οποία βλέπω τον Εισι να είναι σε θέση να βοηθήσει είναι πλέον μόνο τα play offs του ελληνικού πρωταθλήματος…Για την Ευρωλίγκα το θεωρώ αδύνατον. Όλοι οι αγώνες εκεί πλέον θα είναι φωτιά. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να τον περιμένουμε άλλο. Ανάλογα με το τι θα δείξει στα play offs της Ελλάδας, ίσως δούνε του χρόνου τι μπορεί να προσφέρει στην Ευρώπη…

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...