roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Παίρνουμε δύναμη από τον κόσμο στο ΣΕΦ»

underarmor
redwell

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ με τις εμφανίσεις του και κυρίως με τον τρόπο που "υπέγραψε" το διπλό στο ΟΑΚΑ κόντρα στο τριφύλλι. Ο Αμερικανός γκαρντ και φόργουορντ του Ολυμπιακού έχει δεθεί με τον ομάδα και τον κόσμο και σε συνέντευξή του τόνισε πως θα ήταν υπέροχο ο Ολυμπιακός να κατακτήσει όλους τους τίτλους, τους οποίους διεκδικεί φέτος. 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη Real News, ο έμπειρος άσος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ και τη δύναμη την οποία παίρνει η ομάδα από την εξέδρα, στη δυναμική του ρόστερ και πολλά ακόμα...

Για την εικόνα του Ολυμπιακού: «Έχουμε βρει χημεία, δουλεύουμε πολύ και, το κυριότερο, δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα. Και θα συνεχίσουμε έτσι.

Υπάρχει άφθονο ταλέντο στην ομάδα. Είμαστε στη μέση του δρόμου, όμως πιστεύω σε αυτό που χτίζουμε και θεωρώ ότι είμαστε ικανοί για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Για την προοπτική της κατάκτησης όλων των τροπαίων: «Θα ήταν κάτι το φανταστικό. Όμως, μου αρέσει να προχωρώ βήμα - βήμα και να είμαι σταθερός σε ό,τι στοχεύω, το ίδιο και η ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός διεκδικεί όλος τους τίτλους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Ωστόσο, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και όσο περνά ο καιρός θα γίνει εντονότερος. Αυτό που εμείς έχουμε να κάνουμε κάθε φορά και σε κάθε περίσταση είναι να εμφανιζόμαστε έτοιμοι και φιλόδοξοι».

Για τη νίκη επί του Παναθηναικού: «Κάθε νίκη μας ενθουσιάζει. Είχαμε χάσει από τον αντίπαλό μας στο πρωτάθλημα και θέλαμε να αντιδράσουμε. Όμως υπάρχει ακόμα δρόμος στην Euroleague, έρχονται δύσκολοι και απαιτητικοί αγώνες και θα χρειαστεί να βαδίσουμε το ίδιο σοβαροί κια αποτελεσματικοί».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Πρώτα η οκτάδα, μετά το F4 και στη συνέχεια όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα είναι ικανή για όλα».

Για την δυναμική του ΣΕΦ: «Παίρνουμε δύναμη όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Αυτό μας ωθεί να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο την ώρα του αγώνα. Με την σκληρή προπόνηση και το πέρασμα του χρόνου νιώθω ότι θα γίνουμε ακόμα πιο ανθεκτικοί και κυρίαρχοι, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

Κούγιας... τέλος από τον Ολυμπιακό

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί λίγους μήνες μετά την ανάληψη...