roumeliotis

Carwiz

«Πήραμε μια σημαντική νίκη...»

casino loutrakiou
redwell

Με μία κυριαρχική εμφάνιση, η οποία τέθηκε εν αμφιβόλω μόνο στην τρίτη περίοδο, ο Θρύλος έστησε... πάρτι στο ΟΑΚΑ στο ευρω - ντέρμπι και καθάρισε τον ΠΑΟ με 65-84, αφήνοντας σαφώς πολύ χαρούμενο τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Έπρεπε να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα για 40' και πολύ καλή επίθεση για 30'. Η εξαίρεση ήταν η 3η περίοδος, όταν δώσαμε στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να επιστρέψει.

Στο τέλος καταφέραμε στην 4η περίοδο με καλές αποφάσεις να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πήραμε μια σημαντική νίκη. Τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 12 νίκες. Θέλω να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου για όσα έκαναν στον Α' Γύρο. Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό για τη συνέχεια».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο βελτιωμένος μετά την επιστροφή των γηπεδούχων στο ματς: «Το ιδανικό θα ήταν να μην γινόταν το comeback του Παναθηναϊκού. Χάσαμε το μυαλό μας, πήραμε βιαστικά σουτ, τους δώσαμε και κάποια δύσκολα σουτ. Μιλήσαμε στο τάιμ άουτ και στη διακοπή.

Όμως, βγάλαμε plays και προσωπικότητας και ομαδικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Αν εξαιρέσουμε κάποια μακρινά σουτ του Παναθηναϊκού, τον περιορίσαμε σημαντικά. Η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, η επίθεσή μας ήταν στα γνωστά στάνταρ. Η έδρα εδώ δεν είναι εύκολη για κανέναν, ειδικά για τον Ολυμπιακό. Πήραμε την νίκη και είμαστε χαρούμενοι».

Για τα βιαστικά σουτ των παικτών του: «Δεν τελειώνει κανένα παιχνίδι στο 2ο δεκάλεπτο, κάποιοι παίκτες παρασύρονται και παίρνουν επιλογές που δεν πρέπει. Πρέπει να είσαι κυνικός σε αυτά τα παιχνίδια, να παίρνεις τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, όχι αποφάσεις με ρίσκο».

Για την εμφάνιση του ΜακΚίσικ: «Ο ΜακΚίσικ παίζει λιγότερο χρόνο στην Euroleague, αλλά έχουμε και τα ματς του πρωταθλήματος. Η συμμετοχή του είναι ένδειξη του βάθους του ρόστερ μας. Έχουμε και παίκτες που δεν αγωνίστηκαν, αλλά αν έπαιζαν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Djredbul07
    Djredbul07 Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 17:39 Σύνδεσμος σχολίου

    @The Truth ?

    Απλώς...τραγικός & κατά τ άλλα ασχολιαστος!

    Σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα & υγεία( Σωματική ΚΑΙ Νοητική )

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    καλά, ότι δεν υπάρχει 3 πίσω (ή μπροστά) από τον Παπ είναι δεδομένο, επίσης ότι δεν υπάρχει αθλητικός σέντερ και ο Μάρτιν μάλλον προς 3ο ψηλό φέρνει..επειδή κερδίσαμε τον 17ο δεν σημαίνει ότι με τις ομάδες του επιπέδου μας (θυμίζω είμαστε 3οι αυτή τη στιγμή, θα κοντραριστούμε για την 4άδα, όχι για προτελευταίος στη λίγκα..) δεν θα έχουμε προβλήματα, μόλις βγαίνει ο Fall (ή δεν παίζει) ή όταν δεν είναι καλός (ή δεν παίζει) ο Παπανικολάου.

    Ακόμη και ο Πρίφτης το είδε αυτό, αλλά δεν είχε δεύτερο σέντερ (πήγε να το γυρίσει μόνος του ο Παπαjohn, ο οποίος είναι κεφάλαιο για το Ελληνικό μπάσκετ με 5 (!) τάπες και συνεχόμενα alley hoop) και τα ποσταρίσματα στον Λαρεντζάκη, μόνο που αντί για τον Kalinic/Clyburn/Pierre πόσταρε ο Κασελάκης, αλλά ο Κασελάκης θα παλέψει για να αποφύγει τον πάτο, εμείς θα παλέψουμε για να πάμε final 4, εκεί οι ελλείψεις και αδυναμίες του ρόστερ θα πολλαπλασιαστούν.

    Χθες η Ρεάλ έπαιζε με τη CSKA χωρίς 7 (επτά!) παίχτες, και κέρδισε..κάποιος KLAVZAR, URBAN, 17 χρονών και 1.84 έβαλε 10 πόντους..εμείς ούτε 5άδα δεν θα είχαμε να κατεβάσουμε, δεν είναι πολυτέλεια μία καλή και αξιόλογη 15άδα, είναι αναγκαιότητα όταν θέλεις να είσαι κυρίαρχος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Τσαλμπούρης/Ρογκαβόπουλος πρέπει να έρθουν αν συμπληρώσουν τη 15άδα του χρόνου. Fall και Σλούκας και Παπ δεν πρέπει να παίζουν λεπτό στο 90% των αγώνων στην Ελλάδα. Εχουμε χάσει 1-2 Euroleague επειδή ο Πριντεζης έπαιζε κάθε μέρα Ελλάδα/Ευρώπη/Εθνική και γιατί χρειαζόμασταν Σπανούλη για να κερδίσουμε τον Χολαργό και την Κρύα Βρύση..

  • Djredbul07
    Djredbul07 Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά τεράστια ΜΠΡΑΒΟ σε Όλους!!!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο( & ακόμη καλύτερα σε κάθε τι ερυθρόλευκο )

    Κοουτς τώρα ρεφαρες το καζο στο ΣΕΦ!
    Ευγε

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια σε ομάδα και προπονητή για την χθεσινή εκωφαντική νίκη, που δείχνει την πραγματική εικόνα της ομάδας και την διαφορά των δύο ομάδων!!!! Επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να γράψουν φυλλάδες και site των απέναντι και το έριξαν στο τελευταίο σουτ του Ντόρσευ περί fair play, ότι πάνε για πρωτάθλημα και κύπελο και πάει λέγοντας από εδώ και πέρα!!!! Αυτά να τα δει ο κόουτς, η ομάδα και όλοι αυτοί από την ομάδα που τόσα χρόνια έμεινε εκτεθειμένη στα όργια τους, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουμε ομολογουμένως τα 2-3 τελευταία χρόνια με ΚΑΠΟΙΕΣ σωστότατες κινήσεις, ιδιαίτερα του φετινού ρόστερ, για να τους κλείσει τα στόματα που συνεχώς είχαν να λένε διάφορα υποτιμητικά με καζούρες και σλόγκαν!!!! Ακόμα η ομάδα θέλει το κάτι παραπάνω που γράφεται από κόσμο και ειδικούς χιλιάδες φορές, για να χτίσει αυτοκρατορία για τα επόμενα χρόνια πλέον στη Ελλάδα και πλεονέκτημα στην Ευρωλίγκα!!!!

  • The Truth ?
    The Truth ? Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 09:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλοκαίρι 2021 :
    -- ο Ολυμπιακός έχει κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναϊκό (είχε πάντοτε, αλλά δεν το "παραδεχόμαστε")
    -- οι Αγγελόπουλοι έχουν παρατήσει την ομάδα (μακάρι να ερχόταν ο πρόεδρος Μεσσίας, να μας "σώσει")
    -- ο Μπαρτζώκας είναι άσχετος προπονητής (άσε που είναι και αθυρόστομος, και μας χαλάει την "εικόνα")
    -- επιτέλους να επιστρέψουμε γρήγορα στην Α1, για να βλέπουμε ματσάρες μπάσκετ, και γεμάτο το ΣΕΦ
    -- ο Σλούκας είναι "προδότης", κοιτάει μόνο το χρήμα, και δεν αγαπάει τον Ολυμπιακό (άσε που δεν ξέρει μπάσκετ)
    -- ο McKissic δεν μπορεί να παίξει "τριάρι" σε σχήμα με τρεις κοντούς (θέλουμε άλλη μια μεταγραφή forward)
    -- ο Hassan Martin είναι "τελειωμένος" μπασκετικά (θέλουμε άλλη μια μεταγραφή center)
    -- o Βάζελος, μας πήρε "μέσα από τα χέρια" τον... Μαντζούκα και τραβάμε τα μαλλιά μας, από την απελπισία
    -- ο Ολυμπιακός δεν έχει μέλλον, δεν έχει "όραμα" , και δεν ενημερώνει το οπαδιλίκι καθημερινά στα social media
    -- η γη είναι επίπεδη, τα εμβόλια σκοτώνουν, τα αεροπλάνα ψεκάζουν ανοησία, και η συντέλεια του κόσμου είναι κοντά.

    Ευχαριστώ το RedGoal για τη φιλοξενία. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο Υγεία (σωματική ΚΑΙ νοητική).

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Και στο Σεφ τους έκανες πλάκα... Αλλά έσβησες διακόπτες ξαφνικά στη 4η περίοδο και ότι βαραγαν αυτοί έμπαινε μέσα από του διαόλου τη μάνα! Δεν τίθεται θέμα διαφοράς επιπέδου. Αλλά θέμα συγκέντρωσης και προσοχής σε παιχνίδια με τόση γόητρο-σημασία. Όπως χθες στη 3η περίοδο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα πάντως παιδιά. Ότι κ να λέμε τώρα, βλέπεις ότι έχει φέτος το ροστερ αδιαμφισβητητα ποιοτικούς παίχτες. Και όλοι προσφέρουν. Ο Ντορσει στην αρχή του ματς με τα 3 τρίποντα ενώ το γήπεδο είναι κρεμασμένο στις εξέδρες και καίει, τους πάγωσε τα φρύδια!!! Ύστερα σε σημαντικά σημεία που η μπάλα έκαιγε μεγάλα σουτ από ΜακΚισικ, Βεζενκοφ και Σλουκα... Φαλ σταθερός, Χασαν θετικός, ο Λαρυ όχι τρελά πράγματα αλλά δε γίνεται και κάθε φορά να πετάνε φωτιές όλοι. Πάντως επαναλαμβάνω ΜΙΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΆ. θέλουμε διακοσμητικους παίχτες στο πάγκο? Αν είναι έτσι ρε παιδιά να έρθει πίσω ο Σπανουλης, να φέρουμε και τον Ριβερς και τον Φασουλα. Δεν καταλαβαίνω τι ρόλο βαράει ο Πριντεζης. Μας καίει κάθε φορά που παίζει!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 08:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειμαι ικανοποιημενος απο τη νικη και απο αυτα που εκανε η ομαδα στον πρωτο γυρο στην ευρωλιγκα γουσταρω που τη βλεπω και θελω να δω το επομενο ματς γενικα ..αλλα ισως υπαρχουν μερικα θεματα, κολλαει ο Ολυμπιακος μερικες φορες δε μπορει να βρει τροπο να σκοραρει, ο Γουοκαπ εχει θεμα στο σουτ και τον αφηνουν και τουβλαρει (γιατι αυτο κανει συνηθως απο το τριποντο), ισως πρεπει να ποσταρει, ισως πρεπει να γινει κατι γι αυτο. Θελει και παιχνιδι κοντα στο καλαθι δε γινεται να παρεις τα ματς μονο με τα τριποντα . 2ον. Ισως θελει ψηλο ακομα και αν παιξει σχετικα καλα ο Μαρτιν (αυτο η περιμενουμε τον Εισι πχ). Σλουκας πολυ καλος , Μακισικ πολυ καλος κρατησε την ομαδα εκει που πηγε να γυρισει ο παο, Βεζενκοφ πολυ καλος, Ντορσει πολυ καλος.. ο φολ ισως δεν ηταν αυτο που περιμεναμε (οχι οτι ηταν κακος) και ο Λαρετζακης δεν εβαλε καποια σουτ ..αλλα καλα αν επαιζαν ολοι καλα.. θα ειχε παει στους 100+ , σε καποια ματς παιζουν καλα καποιοι σε καποια καποιοι αλλοι...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 03:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στην ομάδα, μπράβο στον προπονητή!!!! Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ομάδας και όχι αυτή που ήταν στο ΣΕΦ!!!!

  • Στέφανος
    Στέφανος Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2021 23:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο κοουτς μεγάλη νίκη από την εποχή που ήσουν Μαρουσι και τους κέρδισες στο ΟΑΚΑ στην Ευρωλίγκα με Ομπράντοβιτς προπονητη οι απέναντι ( κοινή έδρα) με οποία ομάδα τους βρίσκεις ευρωλιγκα παντα τους καθαριζες

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...