roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δήλωση-μαγκιά Περάσοβιτς για Θρύλο

underarmor
redwell

Παρά την πίκρα του για την ήττα με 84-87 από τον Ολυμπιακό, ο προπονητής της Ουνικς Καζάν, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, τόνισε μετά τον αγώνα της Ρωσίας πως οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν δίκαια γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένοι από τη δικιά του ομάδα και υποκλίθηκε στους Πειραιώτες λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Χάσαμε από μια ομάδα που είναι εκ των φαβορί για να πάει στο F4. Παίζουν φοβερή άμυνα" είπε ο Κροάτης τεχνικός ο οποίος αναλυτικότερα σχολίασε τα εξής:

"Το ματς ήταν σκληρό, όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά, όμως στη συνέχεια δεν είχαμε καλή άμυνα. Το κλειδί ήταν στο ξεκίνημα της παράτασης.

Παίξαμε με αλλαγές στην άμυνα, μας επιτέθηκαν στην ρακέτα, είναι έμπειρη ομάδα και στο τέλος υπήρχε μια σημαντική διαφορά στις ασίστ. Δυστυχώς η ζυγαριά έγειρε προς τον Ολυμπιακό.

Είχαμε μια σπουδαία ομάδα απέναντί μας, ένα από τα φαβορί για το Final Four. Έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Το αποτέλεσμα της παράτασης ήταν 7-10, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν ήταν αγώνας υψηλού σκορ. .

Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετικό ποσοστό στο δίποντο, εμείς αστοχήσαμε στα τρίποντα και δεν βρήκαμε εύκολα καλάθια. Είχαν 65% στο δίποντο, εμείς είχαμε 46%. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, σε σπουδαία κατάσταση".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

5 σχόλια

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Eγω πιστευω οτι η τελικη οκταδα θα παει καπως ετσι:
    Θεσεις 1-4: Μπαρτσελονα, Ρεαλ,Εφες, Τσσκα
    Θεσεις 5-7: Αρμανι, Ζενιτ, Ολυμπιακος
    Θεσεις 8-9 : Ουνικς, Μακαμπι
    Με τυχαια σειρα τα γραφω. Αυτα βεβαια με τα τωρινα δεδομενα. Ειναι πολυ πιθανον να πεσω εξω ( μπορει μεθαυριο να αρχισουν να τραυματιζονται παικτες ή καποιες ομαδες να τις παρει η κατω βολτα, ξερω γω). Απο τις τεσσερεις πρωτες ομαδες θεωρω πιο ευαλωτη να χασει το πλεονεκτημα εδρας θεωρω την Τσσκα. Η Εφες εχει ανεβει και παιζει μπασκεταρα. Επισης δεν θα ηθελα με τιποτα στα πλει οφ (εαν περασουμε), να πεσουμε πανω στην Εφες. Δεν μπορουμε να τους αντιμετωπισουμε, πιστευω.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το παιδί έχει τρομερό μπέρδεμα μες στο μυαλό του, αλλιώς θα είχε γίνει ήδη παιχταρας μεγάλος.

    Έχει ακόμη πάντως να ωριμάσει, και το ταλέντο και τα προσόντα του είναι αναμφισβήτητα.

    Εδώ ο Σβεντ κάνει τρομερά ώριμη σεζόν στην CSKA..

    H Unics έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή. Θα κάνει πολλές κηδείες ακόμη. Πιστεύω μεταξύ των 2 Γαλλικών/Unics και της σκληροτράχηλης - φθηνής - αρμάδας του Τρινκιερι, θα κριθεί μία θέση στην 8αδα.

    Σκεφτείτε ότι αν μας κέρδιζαν θα είχαμε ίδιο ρεκόρ νικών - ηττών.. μιλάμε για μεγάλη νίκη που μπορεί να δείξει και να ανοίξει τον δρόμο για την σίγουρη 8αδα, και ίσως το κάτι παραπάνω σε θέσεις (πχ, η 5η θέση μπροστά να μας φέρει με καλύτερο αντίπαλο στα play offs και να αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες μας).

    Όσο επιτυγχάνεις και εδραιώνεσαι στους στόχους σου, τόσο μεγαλώνεις σαν σύλλογος και κανείς παραπάνω όνειρα. Λέγαμε τόσα χρόνια να είμαστε ομάδα 8αδας, και κάποιοι φίλοι - μηδενιστές, έλεγαν "τι 8αδα, εμείς θέλουμε ομάδα final 4 και να το σηκώσουμε", αν όμως δεν μπεις 8αδα δεν πας πουθενά!

    Κάνε ομάδα 8αδας, και μετά βλέπεις. Να ξεκινήσουμε τη χρονιά φαβορί 4αδας, νομίζω και ποτέ δεν έχει συμβεί την τελευταία 8ετια, και μάλλον δεν θα συμβεί, με τα 30-40.000.000 budget μερικών, αλλά αν εδραιωθείς στην 8αδα, και κάθε χρόνο βελτιώνεις κάτι, κάποια χρονιά θα σου κάτσει και το final 4, και μετά όλα γίνονται..

    Πιστεύω αυτές οι τελευταίες χρονιές Σλούκα/Παπανικολάου ήταν μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό, 2 κινήσεις θέλει η ομάδα και θα έκανε πολλές εκπλήξεις φέτος..

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021 06:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Nαι ισχυει και καλες δηλωσεις και καλη ομαδα , μιλαμε για μια ομαδα που περσι επαιζε στο Eurocup και τωρα ειναι μεσα στην 8αδα.. και παιζει καλο μπασκετ (( οσο την ειδα στο ματς με τον Ολυμπιακο εστω... γιατι μονο εκει την ειδα... και λιγο στο ματς με τον Παο ...που ο Χεζονια ελεγε δε θα παιξει εναντιον του παο ..αλλα επαιξε ..τους νικησε πανηγυριζε μεσα στο ΟΑΚΑ και μετα ελεγε ειχαν δικιο που με γιουχαραν οι φιλοι του παο ...οτι να ναι (?))

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 10:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αραγε η ΑΜΥΝΑ που παιζει φετος ο Ολυμπιακός ειναι δημιούργημα του αερα η της τυχης???

  • Deep7
    Deep7 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 22:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο για τις δηλώσεις του ..νομίζω θα την πάει καλά την Ουνιξ...Την έχει βελτιώσει αρκετά και την έχει φτάσει να παίζει καλό μπάσκετ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...