roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να σταματήσουμε το τρανζίσιον της Ούνικς»

underarmor
redwell

Η Ούνικς, την οποία θα αντιμετωπίσει αύριο (03/12, 18:00) ο Ολυμπιακός στο Καζάν, μετρά έξι νίκες στους τελευταίους επτά αγώνες. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τόμας Γουόκαπ, αν οι «ερυθρόλευκοι» σταματήσουν το transition της ρωσικής ομάδας, έχουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέψουν με το διπλό από την Ρωσία.

«Προφανώς αυτή τη στιγμή παίζουν πάρα πολύ καλά», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας του Πειραιά. «Σουτάρουν με καλά ποσοστά, παίζουν με πολύ δύναμη και επιθετικότητα, οπότε το να προστατεύσουμε τη μπάλα είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα.

Η Ούνικς είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει ταχύτητα, εκτελεί γρήγορα. Για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους, να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους αναγκάζουμε να παίζουν στο πέντε εναντίον πέντε.

Όταν το ζητήθηκε να επιλέξει τον παίκτη «κλειδί» της Ούνικς, απάντησε: «Έχουν πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να πω. Σίγουρα τα γκαρντ τους είναι ικανά για τα πάντα στην καλή τους βραδιά. Για αυτό το λόγο δεν πω έναν παίκτη, αλλά πως το κλειδί θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά όλους τους περιφερειακούς της. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

Όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην επίθεση, ο Τόμας Γουόκαπ, τόνισε: «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα. Αν το κάνουμε αυτό θα πάμε σε καλές επιλογές και όλα θα πάνε καλά».  

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

1 σχόλιο

  • Ζάχος7
    Ζάχος7 Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 00:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετική CSKA σχεδόν εκατοστάρα, με 3 σημαντικές απουσίες! Ούτε ένα φάουλ ο Μιλουτίνοφ εναντίον του Παο Οπαπ σε 22 λεπτά συμμετοχής!
    Σημαντική νίκη και για τους Λιθουανούς, που ξεκολλάνε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...