roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Να εμφανιστούμε έτοιμοι στο Καζάν...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πέταξε την Πέμπτη (02/12) για το Καζάν, όπου την Παρασκευή (03/12, 18:00) μονομαχεί με την Ούνικς σε ματς για την 13η ημέρα της Euroleague και ψάχνει το δεύτερο σερί διπλό μακριά από το ΣΕΦ. Σε ερώτηση που έγινε στον προπονητή των ερυθρολεύκων, Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφορικά με το κουραστικό ταξίδι, αλλά και το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του για να επιστρέψουν από τη Ρωσία με το διπλό, απάντησε:

«Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στο ταξίδι και όλα αυτά, γιατί είναι το ίδιο για όλες τις ομάδες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επικεντρωθούμε στην δυναμικότητα του αντιπάλου μας.

Η Ούνικς είναι μία ομάδα που είναι πολύ καλή επιθετικά. Είναι μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκτός του ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, έχει ψηλούς που αμύνονται πολύ καλά και περιφερειακή γραμμή που σκοράρει και επιτίθεται πολύ καλά.

Είναι προφανές πως πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, δεδομένου πως είναι η πρώτη ομάδα στα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα. Δεν πρέπει να τους δώσουμε παιχνίδι στον αιφνιδιασμό, για να έχουμε τύχη να κερδίσουμε».

Για το αν η συγκέντρωση και ο ρυθμός θα είναι το «κλειδί» της νίκης, σχολίασε: «Πάντα είναι σημαντικά στοιχεία αυτά στο μπάσκετ. Θα πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας. Αν τους δώσεις κατοχές και φύγουν στο transition, μετά είναι δύσκολο να ακολουθήσεις στο παιχνίδι.

Πρέπει να έχεις υπομονή, να προστατεύσεις τη μπάλα και να κάνεις καλές επιλογές στην επίθεση, έτσι ώστε να μην τους δώσεις την ευκαιρία να ανοίξουν το παιχνίδι».

Για την σταθερά ανοδική πορεία της Ούνικς και αν αυτή οφείλεται και στην υπομονή που έδειξαν άπαντες στην ομάδα, τόνισε: «Για όλες τις ομάδες ισχύει αυτό. Οι αντίπαλοί μας έχουν καλό προπονητή, έχουν πολύ καλό υλικό, έχουν ταλαντούχους παίκτες και έκαναν και μια δύο προσθήκες καλές. Οπότε είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχει αρκετούς Αμερικανούς και δεν είναι τυχαία η έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή της».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Αμερικανό φόργουορντ, της ρωσικής ομάδας, Τζον Μπράουν, είπε: «Βάζει φοβερά τα χέρια του στη μπάλα. Παίζει με μεγάλη ένταση στην άμυνα. Στην ουσία είναι ένας παίκτης που αμύνεται σε πέντε θέσεις. Παίζει τελείως ανορθόδοξα όσον αφορά το που βάζει το σώμα του, τα χέρια του… Είναι, όμως, πάρα πολύ καλός παίκτης και πολύ χρήσιμος».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

3 σχόλια

  • 7footer
    7footer Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 09:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ντέρμπι νεοφώτιστων! Με βάση τη λογική και τις δηλώσεις Μπαρτζώκα.
    Αυτοί στην Ευρωλίγκα εμείς στην Α1.
    Τα δεδομένα ότι η Ούνιξ φοράει πράσινα, έχει τον Πρίφτη ως πρώην προπονητή και τον Χεζόνια πρώην του Παναθηναϊκού, εκτοξεύουν το σύμπλεγμα του Μπαρτζώκα.
    Θα πρέπει να προηγηθούμε με 15 πόντους τουλάχιστον αυτή τη φορά μήπως καταφέρει να ελέγξει το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.
    Οι 14 έχει αποδειχτεί ότι δε φτάνουν.

  • Nik
    Nik Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 21:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην περιμένετε σέντερ δεν πρόκειται να πάρει!!!πιστεύει ακόμα τον Μάρτιν!!!λάθος μεγάλο λάθος!!!

  • Johnker7
    Johnker7 Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 20:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Ουνιξ φοραει πρασινα οποτε αγαπητε κοουτς θα εχουμε τρεμουλα αυριο...Αυτη την ηττα δεν τη χονευω με τιποτα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...