roumeliotis

Carwiz

Με Αγγελόπουλους και Λιβιό η προπόνηση

casino loutrakiou
redwell

Με την παρουσία των προέδρων Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλων, διεξήχθη την Κυριακή (21/11) η προπόνηση του Θρύλου, η τελευταία πριν από το τζάμπολ στο κλάσικο της Δευτέρας (22/11, 19:30) με τον ΠΑΟ για τη Basket League.

Στα θετικά το γεγονός ότι μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με το τριφύλλι θα κριθεί την ύστατη ώρα, με το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στην αποστολή και να παίζει λίγα λεπτά ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Από ‘κει και πέρα, όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ, έχουν διατεθεί 8.100 εισιτήρια μέχρι στιγμής και μένουν προς διάθεση άλλα 2.500 περίπου...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    DeCoupePe δεν υπαρχει μια στο εκατομμύριο περίπτωση να μην εχουν δίψα μεσα τους οι Αγγελόπουλοι. Το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι η κατάσταση στο μπάσκετ, βλέπουμε πως γινονται μεταγραφές, φευγουν χρηματα και τα κερδη ειτε απο νικες στην Ευρώπη, ειτε από την Κατάκτηση ακομα της ευρωπαικής κορυφής, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ...Ισως σε αυτό να εχουν "μαζευτεί" ....μη κοιτάτε τους Ρώσους που δεν ξερουμε καν αν με τοσα χρηματα που χαλανε καθε χρονο υπαρχουν αλλοι λογοι απο πισω...(ξεπλυμα κτλ)......
    Ελπίζω και εγω κι ολοι μας να ερθουν καποιοι παιχταράδες στη θεση καποιων που αποτελουν αδυναμο κρικο στην ομάδα σημερα και να γινει ο Ολυμπιακός μια σταθερα δυνατη ομαδα να πηγαινουμε να βλέπουμε να γουσταρουμε μπασκετακι!
    Αλλα δε νομιζω πως οι Αγγελόπουλοι δεν το επιθυμούν αυτο...

  • James 7
    James 7 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ποδόσφαιρο έκανε το καθήκον του απέναντι στους τελειωμένους, μακάρι και το μπάσκετ να κάνει αυτό που πρέπει απέναντι στους τελειωμένους

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @DeCoupePe ξέρεις ότι σε εκτιμώ και στα περισσότερα ταυτίζονται οι απόψεις μας. Έτσι συμβαίνει και τώρα.
    Μούσα τον είχα αναφέρει πολλάκις το καλοκαίρι και από ότι φάνηκε θα μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε με συμβόλαιο 400-500χιλ. Λογικά του χρόνου( αν όχι από φέτος) θα επιστρέψει σε ομάδα Ευρωλίγκας με καλό συμβόλαιο και ρόλο. Αν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε νομίζω μας ταιριάζει για το 3. Καλός σκόρερ γενικά και πιο ντελικατος από τον Παπ.
    Στους ψηλούς επίσης ο λαντειλ αποτελεί εξαιρετική περίπτωση. Νομίζω όμως η οποία ενίσχυση γίνει θα κριθεί από την απόδοση του Εισι. Και εξηγουμαι. Ο Φολ με τις εμφανίσεις του νομίζω είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι θα αντικατασταθεί ο Μάρτιν. Βεζενκοφ ανανέωσε και θα είναι το βασικό σου 4. Αν ο Εισι πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε παιρνει να αλλάξεις λαντειλ με τον συμπαθή Ζαν Σαρλ με την ταυτόχρονη παρουσία ενός αθλητικού παίχτη στο 5. Θα μιλάμε για μια frontline που θα έχει τα πάντα. Ύψος (Φολ, Λαντειλ), αθλητικοτητα ( μεταγραφή, Εισι), Σκορ ( Λαντειλ, Βεζενκοφ), Άμυνα και ριμπάουντ σε πάρα πολύ καλο βαθμό σχεδόν από όλους.
    Με μούσα και λαντειλ νομίζω απογειώνεσαι. Νομίζω ωστόσο ότι είναι δύσκολο να έρθουν τώρα. Ειδικά ο δεύτερος.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 23:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Στον αέναο αγώνα για βελτίωση της ομάδας μας και Ευρωπαϊκής κυριαρχίας έχω να αναφέρω 2 περιπτώσεις που παρουσιάζουν ενδιαφέρον κατά την άποψή μου.

    To πουλεν μου ο Dzanan Musa έχει 15.5π με 44% στα 3ποντα στην διεθνώς φημισμένη Breogan (Spain, κοινός τον παίρναμε άνετα και με καλό συμβόλαιο, μιλάμε για ένα τεράστιο επιθετικό ταλέντο επιπέδου Βεζενκοφ, που έχει παίξει ήδη ΝΒΑ). Να θυμίσω ότι είναι 3-4αρι, 2.06μ και 22χρονων. Οταν ήταν 15 χρονών, τον είχε ζητήσει ο Μπαρτζώκας στην εφηβική ομάδα, αλλά έφυγε όταν ήρθε ο Σφαιροπουλος.

    Επίσης, ο Hollis-Jefferson που παίζει στην Besiktas, μου έκανε τρομερή εντύπωση που ήρθε Ευρώπη (Τουρκία). Είναι σχεδόν 2μ, με άνοιγμα χεριών 2.18μ, καταπληκτικός αμυντικός, που στη μόδα του small ball έπαιζε 4αρι στο ΝΒΑ. Για να καταλάβετε ένας ελάχιστα κοντύτερος Acy, με full ενέργεια, ψάξιμο του ριμπ/κελψιματος/ταπας. Δυστυχώς δεν είναι καλός σουτέρ 3π, και έφυγε η μόδα του υπερβολικά-small ball, οπότε ήρθε προς τα μέρη μας. Κάνει καλά ματς με την Besiktas (17p 4rib 3steals με Φενέρ σήμερα).

    Και για να μην ξεχνιόμαστε. O Landale έχει παίξει μέχρι στιγμής 11 λεπτά σύνολο στους Spurs, και θεωρείται 4(!) επιλογή στους σέντερ (και καθόλου στο 4). Δεν ξέρω μήπως κατά τα Χριστούγεννα το βαρεθεί το Αμερικάνικο όνειρο και δει αλλιώς τη φάση..

    Επίσης για όλους όσους λένε ότι πήραμε Dorsey για 1 χρονιά, και εγώ συμφωνώ ότι μπορεί του χρόνου να μην ανανεώσει, αλλά μην νομίζετε ότι τον περιμένουν να παίξει βασικός στους Hawks ή τους Grizzlies..για 2-3ος θα πάει, και μπορεί να μην του βγει κι' όλας. Ο Bryant που έπαιζαν μαζί Maccabi (θεωρώ ότι είναι παρόμοιοι σε στυλ παιχνιδιού και δυνατότητες) γύρισε πάντως Ευρώπη..

    Οι επιτυχημένες χρονιές φέρνουν και άλλα καλά. Διαφορετικά θα νιώσει ο παίχτης αν βγούμε 10οι και δεν πάρουμε πρωτάθλημα, και διαφορετικά να χάσουμε για έναν αγώνα στα play offs από Barca και πάρουμε το double.. Έτσι και στον Landale, διαφορετικά θα νιώσει να είναι 4ος στους Spurs, και διαφορετικά βασικός σε ομάδα που πάει για final 4.. Είμαστε 2 κομμάτια μακριά από top tier της Ευρώπης (και του κόσμου, εκτός ΝΒΑ). Ελπίζω οι πρόεδροι να έχουν ακόμη δίψα μέσα τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...