roumeliotis

Carwiz

«Χάσαμε το μυαλό μας...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Πόλη καθώς ήρθε κατάρρευση επιθετικά στην 4η περίοδο και ηττήθηκε από την Αναντολού Έφες με 88-69 στο πλαίσιο της 10ης ημέρας της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα:

«Συγχαρητήρια στην Εφές για τη νίκη. Είχαν σταθερότητα και τα σαράντα λεπτά, το εντελώς αντίθετο από εμάς. Εμείς για τριάντα λεπτά ελέγξαμε το παιχνίδι, μείναμε στο πλάνο μας και για αυτό το σκορ ήταν ισόπαλο.

Όμως, το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Σταματήσαμε να παίζουμε τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Φαινόμασταν σα να είμαστε απογοητευμένοι και σταματήσαμε να παίζουμε ομαδικά και σε άμυνα και σε επίθεση.

Αυτός είναι ο λόγος που χάσαμε. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι την Παρασκευή και αυτό πρέπει να σκεφτούμε τώρα. Είναι μια πρόκληση. Θα είναι δύσκολο με την Μακάμπι και για αυτό θα πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς».

Ερωτηθείς για την απόδοση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, απάντησε: «Δεν κριτικάρω τους παίκτες μου όταν παίζουν άσχημα και δεν τους δίνω ατομικά τα εύσημα όποτε παίζουν καλά.

Είναι δουλειά, είμαστε επαγγελματίες και ότι έχουμε να πούμε το λέμε στα αποδυτήρια. Ήταν σίγουρα μια κακή βραδιά για τον Τάιλερ, αλλά μέχρι τώρα είχε πολλές καλές βραδιές».

Τέλος για το αν οι αλλαγές στην άμυνα με τον Μουστάφα Φαλ να «βγαίνει» πάνω στους Μίσιτς και Λάρκιν ήταν κάτι που είχε σχέδιάσει ή προέκυψε μέσα από το ματς, είπε:

«Η άμυνα με αλλαγές είναι μέρος του αμυντικού μας πλάνου. Κάποιες φορές το χρησιμοποιούμε, κάποιες άλλες όχι. Όμως, βασικά η Εφές έχει πολλούς καλούς δημιουργούς στην περιφέρεια και όποιος αρχίζει να πασάρει είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστεί.

Για τριάντα λεπτά θεωρώ πως η άμυνά μας ήταν αποτελεσματική. Στο τέταρτο δεν ήταν. Οπότε όπως είπα και πριν χάσαμε το μυαλό μας. Ο Φαλ είναι πολύ αποτελεσματικός στο να μαρκάρει στην περιφέρεια. Σήμερα δεν ήταν τόσο πολύ, όμως, για τριάντα λεπτά μείναμε στο πλάνο μας και επιθετικά και αμυντικά».   

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

16 σχόλια

  • Djredbull07
    Djredbull07 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Δυστυχώς ξέρουμε ότι & οι 2 κόουτς σε ποδόσφαιρο & μπάσκετ,
    είναι ή του ύψους ή του βάθους...
    Το ξέρουμε, το έχουμε δει εκατοντάδες φορές!

    Έτσι ηταν, ετσι είναι και έτσι θα είναι!!!!

    Στο μπάσκετ νομίζω ότι χαλάρωσα ΟΛΟΙ τους μετά τις πρώτες επιτυχίες & τα καλά λόγια!!!
    Για να μαζέψει κάποιος τα λουριά...
    Μην καβαλαμε το καλάμι.....

  • George7
    George7 Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπήκε ο Νοέμβριος και άρχισαν τα ντροπιαστικά ρεκόρ του Μπαρτζώκα.
    Το χειρότερο δεκάλεπτο στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα με 3 μόνο πόντους.
    Έργο Μπαρτζώκα.
    Μετά τη 12η περσινή θέση στη βαθμολογία. Τη χειρότερη στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
    Να θυμίσω ότι πέρσι ως τα μέσα Νοεμβρίου που ξεκίνησε η κατάρρευση είχαμε 7 νίκες σε 10 αγώνες.
    Φέτος έχουμε 6 νίκες στους πρώτους 10 αγώνες.
    Είναι τρομακτικό να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας αυτός ο άνθρωπος. Δεν ξέρεις ποτέ ποιο θα είναι το επόμενο αρνητικό ρεκόρ που θα σπάσει.
    Ας ελπίσουμε ότι δε θα αναστήσει και τον πεθαμένο βαζελο. Για όλα είναι ικανός.

  • Φανουρης!!
    Φανουρης!! Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 04:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποια κορυφη βρε αστειε redarrow;;Ποια κορυφη!!

  • Red7arrow
    Red7arrow Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 01:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Όπως λέει το redgoal, στο τέλος κάνουμε ταμείο. Εγώ αναρωτιέμαι πάντως κάτι που γράφουν κάποιοι και έχουν δίκιο.
    Ο Μπαρτζωκας τηρεί αυτό το πλάνο με τις 5αδες από Εγωισμό? η είμαστε εμείς τόσο άσχετοι που δεν βλέπουμε κάτι που εκείνος βλέπει? Διότι τοοοσο άσχετοι αποκλείεται να είμαστε. Όπως και τόσο εγωισμό αποκλείεται να έχει αυτός. Δηλ βλέπεις ότι η ομάδα σου δεν έχει βάλει πάνω από 3 πόντους στη 4η περίοδο και αντί να δοκιμάσεις πάλι το χαρτί που λέγεται Ντορσει, τον αφήνεις έξω? Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Σήμερα ήταν με διαφορά το χειρότερο coachαρισμα του φέτος. Όπως και με την Ζενιτ που ενώ ο Γουοκαπ είχε μπει καλά στο ματς ύστερα τον έβγαλε κ τον ξαναέβαλε μετά από μια περίοδο. Τραγικό το κόλλημα του αυτό, όπως τραγικό το να αποθεώνει ο κόσμος τις ψυχαρες του παρελθόντος αντί να τους δείξει ότι καιρός είναι να σηκωθούν να φύγουν. Πριντεζης Παπανικολάου είναι για δροοοομο....λεμε για τον Χασαν συνέχεια. Ναι οκ, αλλά ο Πριντεζης τι προσφέρει και με τόσο ακριβό συμβόλαιο?

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 01:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς!!!!! Αφού δεν μπορείς να δεις αυτό που βλέπει όλος ο κόσμος και ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα το χρωστάς σε εκείνον που σου άνοιξε τα μάτια, όπως και τώρα που σου λέει από καιρό πάρε σέντερ και τριάρι και βάλτο λοιπόν καλά στο μυαλό σου!!!!
    - Αν έχεις πλήρη την ομάδα, με οποιαδήποτε οικονομική υπέρβαση, στο τέλος με την αναμενόμενη επιτυχία θα σε αποθεώσουν και θα ξεχαστούν αμέσως και οι οικονομικές υπερβάσεις και τα πάντα με χαρές και πανηγύρια και θα σε αποθεώνουν!!!!
    - Αν όμως κάνεις τον οικονομολόγο και τον εγωιστή, ότι θα τα καταφέρεις χωρίς τις δήθεν οικονομικές υπερβολές του κόσμου, οπότε το πιθανότερο να ξαναδούμε το ίδιο αποτυχημένο έργο των τελευταίων χρόνων, να ξέρεις ότι στο τέλος θα μείνεις με την αποτυχία -με ότι συνεπάγεται- και κανείς δεν θα θυμάται ότι έκανες οικονομία, αλλά ότι απέτυχες!!!!
    Και τότε ομάδα, οι παράγοντες και φυσικά ο κόσμος δεν θα είναι στα καλύτερα του για να σταθεί δίπλα σου!!!!
    Ποτέ κόσμος της ομάδας δεν απαίτησε πανάκριβους παίκτες, απλά παίκτες σωστούς που πληρούν προυποθέσεις γαι τις θέσεις που παίζουν!!!! Άλλωστε ο κόσμος της ομάδας θέλει να πρωταγωνιστεί με την αξία του και με παίκτες άξιους που αγαπούν την ομάδα και όχι το χρήμα της!!!! Η φανέλα είναι τόσο βαριά που απλά θέλει σωστά εργαλεία όχι πανάκριβα για να φτάσει στην κορυφή!!!! Αλλά βλέπεις πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος που μπορεί να τα διακρίνει αυτά!!!!!!

  • 7footer
    7footer Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 01:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοουτς αυτή η εικόνα της ομάδας στα τάιμ άουτ, να περιμένει στο κέντρο του γηπέδου να τελειώσει ο αντίπαλος προπονητής τις οδηγίες στην ομάδα του, είναι ντροπιαστική για τον Ολυμπιακό.
    Συμβαίνει σε κάθε αγώνα, σε κάθε τάιμ άουτ.
    Σαν να μην έχει να τους πει τίποτα στα τάιμ άουτ, μετά από λίγα δευτερόλεπτα βρίσκονται οι παίχτες στο γήπεδο.
    7 νίκες πέρσι στους 10 πρώτους αγώνες. Στη χειρότερη χρονιά στην ιστορία μας στην Ευρωλίγκα.
    6 νίκες φέτος στους 10 πρώτους αγώνες.
    Ας ελπίσουμε ότι δε θα έχουμε την ίδια εξέλιξη.

  • Τκ
    Τκ Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 01:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal πιστεύεις ο Χασάν Μάρτιν η ο κοουτς Μπαρτζώκας θα φύγει πρώτος;;;

  • Θρυλος
    Θρυλος Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 00:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Σλιουκας γιατι παιρνει 2 μυρια ; Αν δεν ηταν οι χρυσες εποχές τις Φενέρ και γενικα του τουρκικού μπάσκετ δεν τον εκοβα να παιρνει πανω απο 500.000,00 . Υπερτιμημένος παικτης ξεκάθαρα. Καλα για τον πρωην αθλητή Παπανικολάου δεν σχολιαζω κατι . Ο Μπουρουσης 10 χρονια μεγαλύτερος περισσότερα θα έδινε σαν τριαρι που δεν εχει παιξει τη θεση ποτε . Δεν ειναι κακο να πει Ευχαριστω δεν αντεχει το σωμα μου αλλο και να παιξει σε καμια Α2 .

  • Nik
    Nik Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα εσύ έχεις χάσει το μυαλό σου !!!!!!μάλλον είσαι πολύ λίγος για τον Ολυμπιακό!!!!δεν θα λες χάσαμε τον μυαλό μας γιατί εσύ είσαι ο προπονητής εσύ είσαι υπεύθυνος για τους 3 μόνο πόντους που βάλαμε στην τελευταία περίοδο!!!!ο εγωισμός σου και η εμμονή για το ότι δεν αλλάζεις τον Μάρτιν και τον μακισικ με ένα σέντερ και ένα κανονικό τριάρι αρχίζει να κουράζει!!!!και φαίνεται και στην ομάδα!!!!πάρε σέντερ κανονικό αθλητικό και τριάρι σουτέρ!!!! τι πρέπει να γίνει για να το καταλάβεις!!!!!όταν θα είσαι 10τος στην βαθμολογία!!!!

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 23:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσύ έχεις χάσει το μυαλό σου. Τι είναι αυτά τα πράγματα που κανείς πάλι φέτος? Τα έκανες πέρσι και λέμε οκ χαμένη χρονιά είναι και κάνει πειράματα. Είναι δυνατόν να κατεβάζεις 5αδα τέταρτο δεκάλεπτο σοφτ σαν το βιταμ με Πρίντεζη, Σλούκα, Χασάν και Βεζενκοφ που κανείς από τους 4 δεν είναι αθλητικός και καλός αμυντικός και να την αφήνεις μέσα 6 λεπτά σερί για να χαθεί το ματς και να πάει στο +13 η Εφές. Και αναρωτιέσαι τι έφταιξε. Το ξέρουμε ότι πρέπει να παίρνει ανάσες ο Φαλ γι'αυτό όλοι φωνάζαμε από την αρχή της χρονιάς άλλαξε τον Χασάν και πάρε 5αρι. Βγαίνει ο Φαλ και η ομάδα παραπαίει σε άμυνα και επίθεση. Ούτε κάν σωστά σκριν δεν μπορεί να δώσει στην επίθεση ο Χασάν. Τι περιμένεις? Να μείνουμε εκτός 8αδας και ύστερα να τον αλλάξεις. Δεν σε βλέπω καλά αν συνεχίσεις έτσι και αυτή την φορά δεν θα φταίει ο κόσμος.
    Επίσης πάρε ένα σμολ φόργουορντ με αξιόπιστο σουτ.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...