roumeliotis

Carwiz

Σαρωτικός Θρύλος και στο Περιστέρι 67-93

casino loutrakiou
redwell

Θρύλος με μπασκετάρα έφτασε σε μια εύκολη νίκη με 67-93 και όπως έδειξε στο παρκέ ακόμα και... σβηστός έκανε μια "χαψιά" το δύσμοιρο Περιστέρι στο κλειστό "Ανδρέας Παπανδρέου" στο 5ο ματς του για την Basket League έχοντας το απόλυτο των νικών.

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με το πόδι στο... γκάζι και το καθάρισε από την πρώτη περίοδο που έκλεισε με 13-28 και στη συνέχεια οι Πειραιώτες δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα και έφτασαν άνετα στην επικράτηση, ακόμα και χωρίς τον Μουσταφά Φαλ που έμεινε εκτός 12άδας λόγω διαστρέμματος.

Στα ευχάριστα η επιστροφή του Χασάν Μάρτιν ο οποίος έπαιξε 14' λεπτά και πρόλαβε να βάλει 10 πόντους ενώ κατέβασε και 3 ριμπάουντ.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να επιβάλουν το ρυθμό τους και να μπουν πρόωρα σε τροχιά νίκης, η οποία ήρθε με ρεσιτάλ στην άμυνα. Οι Πειραιώτες «εγκλώβισαν» με το... καλημέρα τους γηπεδούχους, ξέφυγαν με 5-20 στο 8΄ και έκλεισαν την πρώτη περίοδο στο +15 (13-28).

Με την άμυνα σε... περίοπτη θέση μέχρι το 30' ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν αγχώθηκε, αλλά έγραψε στο τέλος της τρίτης περιόδου το μη αναστρέψιμο 42-68, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης, ειδικά από τη στιγμή που η παραγωγικότητα του κάλυψε τις αμυντικές... απροσεξίες του... επιλόγου.

Κορυφαίος των νικητών, που διακρίθηκαν στο κομμάτι της ευστοχίας (22-43δ., 14-31τρ., 7-10β.) και της δημιουργίας (23 ασίστ), ο Σάσα Βεζένκοφ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ από 13 πρόσθεσαν οι Τάιλερ Ντόρσεϊ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Από το Περιστέρι ξεχώρισε ο Τσαντ Μπράουν με 14 πόντους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-28, 26-44, 42-68, 67-93

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μανωλόπουλος): ΜακΚρι 9 (1), Πέτεγουεϊ 11 (2), Κατσίβελης 2, Μπράουν 14, Μίλερ 2, Μορέιρα 6, Μωραΐτης 13 (4), Σαλούστρος 6 (2), Ζουγρής, Μανιάς, Χάγκινς 2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Oυόκαπ 8 (1), Ντόρσεϊ 13 (3), Μάρτιν 10, Βεζένκοφ 17, Παπανικολάου 3 (1), Λούντζης, Λαρεντζάκης 13 (3), Σλούκας 10 (3), Πρίντεζης 7 (1), Ζαν Σαρλ 7 (1), Χρηστίδης, ΜακΚίσικ 5 (1).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • John 7
    John 7 Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 14:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Φέτος το οξύμωρο είναι ότι ο Μπαρτζωκας έγινε ξανά προπονηταρα και ο Μαρτίνς έγινε άσχετος!

  • Creeper
    Creeper Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 13:44 Σύνδεσμος σχολίου

    @Manu11 Αυτά λέω και εγώ . Αλλά υπάρχει και ένας αμπάσκετος Xer-olas που κατοικοεδρεύει στο site που πιστεύει οτι αφού του κάνει του Μπαρτζώκα ο ΜακΚίσικ τότε είναι καλός. Γελάει ο κόσμος!

  • RedV
    RedV Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 01:05 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper, φίλε μην τα λες ανοιχτά αυτά, θα σε πούνε κακοήθη!

  • Manu11
    Manu11 Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    φέτος που η ομάδα είναι πιο σοβαρή και πιο γεμάτη και παιζει πιο ποιοτικο μπάσκετ φαίνεται πιο λίγος και ο μακισικ. είναι σαν τους τυπους που έχουν κεφι και χοροπηδάνε αλλά παρολα αυτά δεν ξέρουν χορό!!

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 16:42 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Φίλε ο Μάρτιν έχει ήδη κριθεί και έχει αποδειχθεί ανεπαρκέστατος! Και δεν μιλάω για φέτος που είναι τραγικός αλλά για πέρυσι που υποτίθεται οτι τον πρώτο καιρό ήταν καλός. Τι να τον κάνω άμα βάζει 15-20 πόντους και τρώει πίσω στην άμυνα 30-40 πόντους? Όσο πιο γρήγορα πάρουμε επιτέλους στην θέση του έναν κανονικό αθλητικό σέντερ με ύψος από 2.06 και επάνω τόσο καλύτερα. Άμα και αυτή την φορά μείνουμε πάλι με τον Μάρτιν οι Αγγελόπουλοι αυτήν την φορά δεν θα φταίνε σε τίποτα μιας και φέτος οι άνθρωποι κάνουν οτι μπορούνε. Την ευθύνη θα την έχει 100% ο Μπαρτζώκας και θα είναι κρίμα γιατί φαίνεται οτι κάνει καλή δουλειά φέτος. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία να χαλάει όλη την ομάδα ένας παίκτης που είναι χωνί στην άμυνα και ανύπαρκτος στα ριμπάουντ.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 16:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Ειχα πει μια εκτιμηση πριν τον αγώνα με την Μονακο, πως αν κανουμε το λαθος να μας ξεφύγουν στο σκορ οπως εγινε με την Ζαλγκιρις, θα το χασουμε το ματς γιατι η Μονακο φέτος ειναι πολυ δυνατη. Τελικα αν και εγινε αυτο που φοβόμουν, στο τελος παλι το γυρισαμε και πανηγυρικα μαλιστα!

    Η ομαδα φέτος εχει παιχτες με ποιοτητα και χαρακτηρα. Σαν συνολο βγαζει η ομαδα χαρακτήρα και εχει αυτο που ειπε ο Σλουκας το πνευμα "refuse to lose"...

    Φυσικά και ακολουθούν δυσκολα παιχνιδια. Κανεις δεν ειπε οτι δεν θα ερθουν ηττες. Οκ, ακολουθούν και εκτος εδρας δυσκολα παιχνιδια και ολα μεσα στο προγραμμα ειναι. Αρκει οταν ερθει η 1η ηττα να μην αρχισουν παλι οι Ολυμπιακάρες να κράζουν και να σπερνουν τη καταστροφη.
    Αυτη η ομαδα θελει στηριξη. Εχουμε δει οτι γινεται πολυ καλη δουλειά. Εχουμε δει τι καλο κλιμα επικρατει. Ας μη βγάλουμε μονοι μας τα ματια μας. Ο Μπαρτζώκας ξερει πως να διαχειριστεί και τις νικες και τις ηττες.

    Σιγουρα τα παιχνιδια που ακολουθούν ειναι κοντρα σε δυνατες ομαδες, φορμαρισμενες με καλους παιχτες. Μακάμπι, Μιλάνο, Βιλερμπάν, Ζενίτ, μονο ευκολες δεν ειναι, αλλα οσο ζορικες φαντάζουν στα δικα μας ματια ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΣΟ ΖΟΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ!!!
    Ολα στο παρκέ θα φανούν...και στο ρυθμό και τη ψυχολογία. Αν ο κόσμος μεταδώσει αυτή την εμπιστοσύνη και τη στηριξη στους παίχτες και τον προπονητή, τοτε εκείνοι θα αποδώσουν ακομα καλυτερα.
    Αν νιώθουν οτι τους περιμένουμε στη γωνία ποτε θα κανουν ενα ασχημο παιχνίδι για να τους σταυρώσουμε, τοτε μη περιμένετε να βγει κατι αλλο απο αγχος, πιεση και κακή απόδοση.
    Η ομάδα ειναι ΝΕΑ και χρειάζεται χρόνο. Μη μας επηρεάζουν τα νικηφόρα αποτελέσματα ως τωρα. Χαιρομαστε αλλα θελει μετρο για να μην απογοητευτούμε αποτομα και αδικαιολογητα.
    Εγώ φετος γουστάρω να βλέπω Ολυμπιακό. Βλέπω 12 μαχητές, 12 ψυχάρες...και πραγματικά η ΜΕΤΑ-ΣΠΑΝΟΥΛΗ εποχη μου αρέσει πολύ!!! Το ταμείο στο τέλος θα δειξει επισης πολλά, αλλά εως τότε κανουμε υπομονή.

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 13:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδη εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο συμφωνα με το γνωστο κλισε , χτες κακως δεν το προσπαθησαν για την κατοσταρα και το αφησαν το ματσακι , ιδιαιτερα μετα το σκηνικο με το Λαρεντζακη που σε ολο το παιχνιδι τον ειχαν ταραξει στο ξυλο (οχι παντα μπασκετικο) και μολις αντεδρασε (οκ υπερβολικη η αντιδραση του να πεταξει τον αντιπαλο κατω )του εβριζε τη μανα ολοκληρη η εξεδρα τι επρεπε να κανει δηλαδη να καθεται να τις φαει απο ολο το ροστερ του περιστεριου και να πει κι ευχαριστω?. το εχω πει σε φιλους μου σε προσωπικες συζητησεις οτι κανονικα ο Θρυλος μας , πρεπει να κερασει κατοσταρες ολους τους αντιπαλους στην Α1 ετσι για να τους δειξει οτι το 13-1 δεν ξεχνιεται ...

  • φωτης βλαχοπουλος
    φωτης βλαχοπουλος Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    χτες ολα τα γκαρντ της ομαδας ειχαν σαφη διαθεση να ταισουν τον Χασαν με παρε βαλε μπαλλες , και καλα εκαναν ειναι σημαντικο για την ψυχολογια του παικτη να νιωθει οτι ολη η ομαδα τον στηριζει

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 10:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ θα περιμένω τους αγώνες της Ευρωλιγκας για να κρίνω τον Μάρτιν γιατί με το Περιστέρι δεν μπορούν να βγουν ουσιαστικά συμπεράσματα. Ο Μακισικ όντως πρέπει να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοση του και να αρχίσει να σκέφτεται περισσότερο. Φέτος η ομάδα παίζει πιο πειθαρχημένα σε σχέση με πέρυσι κι αυτό δεν τον βοηθάει. Λουντζης και Χρηστιδης δυστυχώς δεν είναι για το επίπεδο του Ολυμπιακού, ίσως ο Λουντζης να είχε θέση στην περσινή ομάδα αλλά φέτος δεν... Ευελπιστώ να βελτιωθεί με σκληρή δουλειά στην πορεία. Ο Χρηστιδης χθες απλά δικαίωσε τον κόουτς που δεν τον εμπιστευοταν ούτε στα φιλικά, μέχρι και στην προσπάθεια για κάρφωμα έφαγε τάπα. Κρίμα γιατί είχα την ελπίδα ότι θα μπορούσε να αποτελέσει μια έξτρα λύση για την φροντλαιν αλλά τελικά το μόνο που φαίνεται να κάνει είναι να πιάνει μια θέση ψηλού χωρίς λόγο. Τουλάχιστον ας τον δώσουμε του χρόνου στον Προμηθέα για να έρθει ο Αγραβανης στην θέση του.
    Όσον αφορά τους υπόλοιπους, για άλλο ένα παιχνίδι ήταν υπέροχοι. Λίγο ακόμα και θα μετρούσαμε άλλη μια κατοσταρα στο πρωταθλημα!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2021 08:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραία χαλαρή νίκη. Κρίμα για Χρηστίδη/Λούντζη να μην παίρνουν χρόνο σε τέτοια παιχνίδια, αλλά αυτό σημαίνει και πως τους βλέπει ο προπονητής τους..

    Καλοί οι 12π του Μάρτιν, κακός ο McKissic.

    Οι περισσότεροι παίχτες έχουν συμβόλαιο και για του χρόνου (εκτός Dorsey) ή φιλικές ανανεώσεις. Walkup/Dorsey θεωρώ ότι πήραν κάτω από την αγορά χρήματα, shooting guard υπάρχουν πολλοί επίσης, με μία λογική αύξηση (πάντα υπάρχει και επίδομα διαβατηρίου στην Ελλάδα, μπορείς να δώσεις έξτρα για Έλληνα παίχτη) κρατάς Dorsey, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα βρει 2 χρόνια ΝΒΑ, απλά μετά ελπίζουμε να επιστρέψει.

    Πάμε τώρα για μία σειρά αγώνων που θα κλείσουν το 1/3 της σεζόν στην Euroleague, και θα ξεχωρίσουν τους πραγματικά καλούς.

    Ζενίτ/Efes/Maccabi/Armani συνεχόμενα! Μπορεί να μην πάρει τίποτα από αυτούς τους αγώνες..Η Εφές θα είναι σε απόγνωση σε 2 εβδομάδες, ψάχνει μεταγραφές, πρέπει να νικήσει. Δυστυχώς δεν την βρήκαμε στην αρχή που ήταν χώμα. Ζενίτ φυσικά μπορούμε, αλλά θα είναι ντέρμπι, πραγματικά δίνω 53-47% υπέρ τους λόγω έδρας. Maccabi πολύ δυνατή φέτος με Nunnaly/Williams, έχουν προβάδισμα, και Αρμάνι σε σούπερ φόρμα και υπερπλήρης, μόνη πρώτη στην κορυφή.

    Πολύ δύσκολη περίοδος, μακάρι να είχε έρθει ο παίχτης νωρίτερα γιατί θα χρειαστεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...