roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Καταστροφική η δεύτερη περίοδος...»

underarmor
redwell

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού και τον νίκησε με 88-82 στη Μόσχα μετά από ένα πολύ δυνατό ματς που κρίθηκε στο τέλος καθώς ο Θρύλος που βρέθηκε στο -17 έφτασε σε απόσταση... βολής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του ματς τόνισε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξε εξαιρετικά και την άξιζε. Όσον αφορά εμάς, είναι προφανές πως η δεύτερη περίοδος ήταν καταστροφική. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σκληράδα και επιτρέψαμε στην αντίπαλό μας να πάρει αυτή τη διαφορά.

Παρότι στα άλλα τρία δεκάλεπτα κερδίζαμε στα επί μέρους σκορ, δεν ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Περίμενα πως θα είχαμε συμπαγή αμυντική παρουσία, όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο και τα σαράντα λεπτά. Ο Κλάιμπερν ήταν εξαιρετικός και ο Λούντμπεργκ, όμως, πολύ σημαντικός παράγοντας για εμένα ήταν ο Μπολομπόι.

Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερη άμυνα σε αυτούς τους παίκτες. Έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί και ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν. Όπως όλοι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να ετοιμαστούμε άμεσα για το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου γιατί δεν χρησιμοποίησε καθόλου στην 2η περίοδο τον...  καυτό Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο κόουτς των ερυθρολεύκων απάντησε: 

«Θεωρείς πως μπορεί να παίξει σαράντα λεπτά σε αυτό το επίπεδο; Έπαιξε τριάντα και δεν έπαιξε στην δεύτερη περίοδο. Είναι απόφαση του προπονητή. Μερικές φορές είναι σωστή, άλλες όχι. Από το αποτέλεσμα μπορείς να πεις εκ των υστέρων πολλά.

Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αν δεις την περιφερειακή μας γραμμή στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλή. Πρέπει να εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι μια ολόκληρη σεζόν, οπότε πρέπει να εμπιστεύομαι τους πάντες στην ομάδα».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

23 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 23:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα συμφωνήσω σε μεγάλο βαθμό με το post του ΜΚ7, είναι δυνατόν να θέλεις 90ποντους για να κερδίσεις μέσα στη Μόσχα;! Η 5αδα της 2ης περιόδου ήταν Α1, όχι να πάρεις διπλό μέσα στη Μόσχα. Για τον Λίβιο τα είπαμε, απορώ που ακόμη κάποιοι θέλουν να φύγει, μάλλον δεν παρακολουθούν πολύ καιρό το άθλημα και μπερδεύονται. Επίσης η άμυνα μας έχει δώσει τις μεγάλες νίκες, χθες δεν είχαμε καθόλου fast brake points και ουσιαστικά μας κράτησε στο παιχνίδι ο απίστευτος Dorsey και ο Λίβιο που ήταν κυριολεκτικά παντού στο γήπεδο, όσο έπαιξε, το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν πολύ-βγηκε.

    Επίσης θα διαφωνήσω με τον sharyano.

    Η εποικοδομητική κριτική δεν είναι γκρίνια, και όταν γίνεται με ενδιαφέρον και αγάπη - όπως έχουμε εμείς για την ομάδα μας, μόνο καλύτερη μπορεί να κάνει μία κατάσταση.

    Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, πέρυσι είμασταν για 12η θέση, φωνάζαμε κάποια παιδιά που γράφουμε συχνά από το καλοκαίρι του 2020, ότι η ομάδα δεν έχει 2ο 3, οι σέντερ μας είναι και οι 2 για 3οι, και μετά τον Σλούκα δεν έχουμε χειριστή, και δεν έγινε τίποτα (προτάθηκε Goss/Koufos τον Δεκέμβριο και λέγεται ότι ο Μπαρτζώκας δεν ήθελε αλλαγές), φέτος διορθώθηκε το λάθος με τα σέντερ κατά το ήμισυ, πήραμε χειριστή (ευτυχώς) και πάλι δεν υπάρχει 2ο 3αρι, θα χαθεί και άλλη μία χρονιά, γιατί και 8αδα να περάσεις, ο 8ος παίζει με τον 1ο, και ο 7ος με τον 2ο, και δεν νομίζω σε σειρά αγώνων να μπορείς να κερδίσεις Barca/CSKA με αυτό το ρόστερ.

    Μην ξεχνάμε ότι δεν έπαιζαν Σενγκειλα (συνεχόμενα MVP 2 αγωνιστικών Euroleague, σε δαιμονιωδη φόρμα ήταν), Μιλού, που θα έβαζε δύσκολα στον Fall, και σε 2ο βαθμό Grigonis, που είναι παιχτουρα μεγάλη, αλλα η υπεροπλία ψηλά ήταν που θα έκανε εύκολη τη βραδιά για αυτούς.

    Πάλι η διαιτησία μας έφταιγε; Με ελάχιστα προσεχτική διαχείριση από τον πάγκο θα είχαμε και τα 2 παιχνίδια, τίποτα δεν είναι προαποφασισμένο, αν είχαμε βάλει ίδιες βολές με τη Barca (24/26 αυτοί, εμείς είχαμε 22/26) θα είχαμε κερδίσει, το απλούστερο λέω. Τι θα έκανε δηλαδή η Euroleague Mafia; Θα μας έκοβε βαθμούς;

    Αυτή η καραμέλα της διαιτησίας θα μας κάνει μικρή ομάδα, όπως έχουν γίνει τώρα οι βαζελοι, τα παιχνίδια χάθηκαν ξεκάθαρα από τον πάγκο, αν θέλετε να πείτε ότι θα τα κερδίζαμε με κόντρα διαιτησία, πέστε το και έτσι, πάντως στο χέρι μας ήταν, τελευταίο σουτ πήραμε στη Βαρκελώνη, και εδώ κάτσαμε και φάγαμε 30π σε μία περίοδο, ενώ κερδίσαμε τις άλλες 3, και είχαμε 15/19 βολές εμείς, και οι άλλοι 15/17.. τρομερή σφαγή.. μέχρι και παραπάνω βολές ρίξαμε..

    Ακόμη και με το ελλειπες ρόστερ μπορούσαμε αυτά τα 2 συγκεκριμένα να τα είχαμε, αλλά το πρόβλημα με το ελλειπες ρόστερ θα φανεί περισσότερο στο μέλλον, όταν θα τα παίξει ο Fall ή τραυματιστεί κανας Παπανικολάου/Λίβιο και κατεβάζεις 11αδα με Χρηστίδη/Λούντζη..

    Αυτά, με αγάπη και σεβασμό προς τον Ολυμπιακό μας και τους φιλάθλους μας.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 21:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι εγινε @Redgoal εγραψα ενα σχολιο-απαντηση σε καποιον φιλο και για αγνωστο λογο αγνοειται........Δεν περιειχε ουτε προκλησεις ουτε αντεγκλησεις ουτε τιποτα το μεμπτο ηταν ενα αμιγως μπασκετικο σχολιο και δεν καταλαβαινω γιατι κοπηκε

    REDGOAL: Φίλε δεν ανεβαίνουν Real Time τα μηνύματα. Τα τσεκάρουμε κάθε μισή ώρα περίπου. Σόρυ αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να τσεκάρονται Real Time

  • ΥΒ
    ΥΒ Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πράγματι η ομάδα δείχνει σοβαρή βελτίωση απο πέρυσι - προπερσι. ΑΛΛΑ εξακολουθώ να πιστέυω ότι έχει ταβάνι λόγω του συνολικου αθροίσματος προσωπικότητας που διαθέτει. Τέτοια παιχνίδια δείχνουν πιο καθαρή εικόνα που βρίσκεσαι και πόσοι έχουν άντερα για ένα βήμα παραπάνω. Ο παλιός Ολυμπιακός των final 4, τέτοια παιχνίδια (όπως και με Μπάρτσα) τα έπαιρνε. Όμως τώρα έτσι έχουν τα πράγματα. Στήριξη στην ομάδα, γιατί την αξίζει, και κοιτάμε μπροστά.
    ΥΓ. Φαίνεται καθαρά η ανάγκη ενίσχυσης στο 5.

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ απόλυτα με Ρεντγκολ για τις αλλαγές - κινήσεις στο ρόστερ της ομάδας.. νομίζω ότι είναι ότι απολύτως χρειάζεται η ομάδα για να μπει οκτάδα.

  • Takis.
    Takis. Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν εισουν GM και μπορούσες να πάρεις ένα ξένο ακόμη και να αλλάξεις άλλον ένα με λογικά χρήματα βέβαια. Τι θα έκανες;

    REDGOAL: Θα παίρναμε Χάιμε Ετσενίκε στο "5" ως αντικαταστάτη Χασάν Μάρτιν και Τίμα στο "3" και θα ήμασταν κομπλέ. Μιλάμε τώρα με λίγα... Γιατί αν πεις για 5άρι με 800k και 900k βρίσκεις σαφώς καλύτερο του Ετσενίκε πχ ή 3άρι με 1.000.000 φέρνεις καλύτερο του Τίμα

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα σέντερ κανονικό εδώ κ τώρα...κ θα αλλάξουμε παρά πολύ στο παρκέ..ο Μάρτιν μάλλον δεν γουστάρει..δεν είναι ότι έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού..εγώ αυτό καταλαβαίνω.. μπράβο πολλά στον Ντόρσεϊ..!!! μακάρι να καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

  • Giannis
    Giannis Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα σέντερ κανονικό εδώ κ τώρα...κ θα αλλάξουμε παρά πολύ στο παρκέ..ο Μάρτιν μάλλον δεν γουστάρει..δεν είναι ότι έχει μείνει πίσω λόγω τραυματισμού..εγώ αυτό καταλαβαίνω.. μπράβο πολλά στον Ντόρσεϊ..!!! μακάρι να καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

  • George7
    George7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας έχει ήδη έναν από τους ανεπαρκείς συνεργάτες του να τον τραβάει στον πάγκο όταν βρίζει και χτυπιέται σαν χούλιγκαν.
    Να βάλει και έναν ακόμα να τον ξυπνάει όταν τον παίρνει ο ύπνος. Όπως στο δεύτερο δεκάλεπτο που επέμενε στον Μάρτιν και έκανε πάρτι η ΤΣΣΚΑ κάτω από το καλάθι και ξέχασε για 10 ολόκληρα λεπτά στον πάγκο τον καλύτερό του παίχτητον Ντόρσεϊ.
    Γνωστός υπναράς πάγκου ο Μπαρτζώκας. Δεν πρόκειται να αλλάξει στα 56.
    Ας βάλει κάποιον να τον ξυπνάει.

  • Snake7
    Snake7 Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 15:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κι εγώ θα ήθελα τον Παπ περισσότερο πάνω στον Κλαιμπερν. Αλλά ρε παιδιά ο Κλαιμπερν είναι, mvp πριν τραυματιστεί της Ευρωλιγκας. Παίχτης που στη μέρα του δεν παίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Χαλαρώστε με την άμυνα στον Κλσιμπερν. Και ο Ντορσει έβαλε 32 πόντους και χάσαμε. Η υπεραποδοση ενός παίκτη δεν κερδίζει παιχνίδια.
    Χάσαμε τελικά με λίγους πόντους γιατί κάναμε διπλάσια λάθη, γιατί ο ηγέτης μας για άλλο ένα παιχνίδι ήταν απών (και σε αυτό κατ εμέ φταει ο σεντερ), χάσαμε γιατί ο Ιτουδης μαρκάρει σωστά το Βεζενκοφ, και χάσαμε γιατί δεν έχουμε επιθετικό σέντερ της προκοπής. Ο αξιοπρεπής Φαλ είναι σέντερ ειδικών καταστάσεων και όχι κυριαρχικος ψηλός. Βλέπω το Νεμπο και ζηλεύω. Θα μπορούσαμε να είμαστε αήττητοι τώρα.

    ΥΓ: οποίος λέει ότι στο 28-13 το πρόβλημα είναι το 28 και όχι το 13 προφανώς δεν κατάλαβε το ρυθμό στο οποίο παιζόταν το παιχνίδι. Απλώς εμείς δεν μπορούσαμε ελλείψει Ντορσει (που όχι δεν μπορεί να παίζει ούτε 40 ούτε 35 κσι κανονικά ούτε 30 λεπτα) να σκοράρουμε. Ο Ιτουδης είχε δουλέψει τέλεια την ομάδα του

  • sharyano
    sharyano Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 14:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Εδώ είμαστε, λοιπόν... χρειάστηκε ένα μόνο, ομολογουμένως, πολύ κακό δεκάλεπτο, απέναντι στην πιο πλήρη - ακόμα και με σημαντικές ελλείψεις - ομάδα της διοργάνωσης με κλασικό σπρώξιμο όπου χρειάστηκε και παρ' όλα αυτά, να γυρίσει από το -17 και να διεκδικήσει μία ακόμα ανατροπή, για να βγει επιτέλους ο χαρακτήρας των οπαδών της ομάδας. Ναι, έκανε λάθη ο κόουτς στο δεύτερο δεκάλεπτο, προφανώς τα εντόπισε και ο ίδιος. Ναι, υπάρχει πρόβλημα με τον Μάρτιν και, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να διορθωθεί είτε με προσθήκη είτε με αλλαγή του. Ναι, ο Σλούκας ακόμα δεν έχει πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρ του. Όμως, ακόμα κι έτσι, η ομάδα έχει ήδη πάρει δύο νίκες που πέρσι δεν τις είχε, είναι με θετικό πρόσημο στις 5 πρώτες αγωνιστικές και έχει μπροστά της θεωρητικά ευνοϊκό πρόγραμμα, παίζει εν γένει εξαιρετικό μπάσκετ και οι μόνες ήττες της ήταν στις λεπτομέρειες από δυο ομάδες που είναι προαποφασισμένο να καπαρώνουν τις 2 από τις 4 θέσεις στην τελική φάση.
    Μέχρι χθες, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με την εικόνα της ομάδας. Σήμερα, γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και αχαριστία. Δυστυχώς, στενοχωριέμαι που θα το πω, αλλά κάποιοι πέρασαν πολύ νωρίς τη γέφυρα από απέναντι. Η ομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα και μοιράζει 100ρες για πλάκα, έχει κάνει προσθήκες ουσίας που την έχουν ανεβάσει δυο επίπεδα, παίζει γενικά όμορφο μπάσκετ και κοιτάζει τα μεγαθήρια στα μάτια. Έ, έκανε ένα πολύ κακό δεκάλεπτο που στοίχισε μια σημαντική, αλλά όχι και αναμενόμενη νίκη. Σταυρώστε τους, λοιπόν. Αναρωτιέμαι, αν τις μισές απαιτήσεις που έχουμε - βάζω και τον εαυτό μου μέσα - από μια ομάδα που ήδη έχει κάνει άλματα σε σχέση με το αποκρουστικό θέαμα που παρουσίαζε πέρσι, τις είχαμε από τον εαυτό μας, πόσο καλύτερη, άραγε, θα ήταν η κοινωνία;
    Στηρίξτε μωρέ την ομάδα και στα καλά και στα δύσκολα και αφήστε να κάνουμε ταμείο στο τέλος. Ομάδα με 3 ευρωπαϊκά και της φερόμαστε λες και μας χρωστάει κι από πάνω.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά όταν θα έρθει η ώρα που θα γίνονται οι φιέστες, οι γκρινιάρηδες πρώτοι θα τρέχουν να πιάσουν θέση πάλι.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...