roumeliotis

Carwiz

«Πρέπει συνέχεια να ζητάμε το παραπάνω»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 108-75, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League και παρέμεινε αήττητος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σαφώς ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε.

Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας κι είχαμε την ευτυχία με την Ζάλγκιρις να μοιράσουμε το χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.

Μπορέσαμε στην διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα κι είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο κι αθλητικότητα.

Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές κι έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού κι αλλάζοντας παίκτες είμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος.

Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, έχουμε πολλά κενά ακόμα και πρέπει να γίνουμε καλύτερη στις συνεργασίες μας και στη φόρμα κάποιων παικτών.

Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια, δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα, όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω, να πιέζουμε τους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε καλά φέτος».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 15:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά @Creeper, περισσότερο το είπα για το "χαμηλά το κεφάλι", "είναι Μαραθώνιος" και τέτοια. Η ομάδα για να είναι ολοκληρωμένη θέλει αθλητικό 5 ΚΑΙ 3, και αν θες να το πάω και ένα επίπεδο παραπέρα, δεν με χάλαγε και ένα combo guard ακόμη (επιπέδου Carter)!

  • kinis
    kinis Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    παρε ενα σεντερ γιατι θα κλαιμε με τον αμπαλο τον μαρτιν. αντε καταπινω οτι ειναι κοντος και παιρνει ριμπαουντ μονο απο σποντα, παραβλεπω οτι χανει σχεδον τα παντα στην επιθεση και μπορει να τον μαρκαρουν σχεδον ολοι απο την αντιπαλη ομαδα γιατι ειναι κοντος αλλα ρε φιλε να σε ντριμπλαρουν οι αντιπαλοι σεντερ απο την κορυφη τ ρακετασ και να σε αφηνουν πισω και να βαζουν καλαθι δν χωνευετε το ποσο αργος ειναι. οσοι τον επαινουν να ξερουν οτι εκανε παρεμβαση στο γονατο του χωρις να ενημερωσει την ομαδα .... απο εκει δειχνει ποσο μας υπολογιζει.
    αντε και να γινει καλα καποτε που μου λετε οτι προερχετε απο τραυματισμο τι θα γινει δλδ θα ψηλωσει η θα μαθει μπασκετ γτ εκτος απο 4 παιχνιδια που επαιξε καλα περυσι επειδη δεν τον γγνωριζαν οι αντιπαλες αμυνες ειναι το απολυτο μηδεν.
    ο χειροτερος σεντερ που περασε ποτε.

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 00:29 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe Ο Μπαρτζώκας είπε οτι ο Ολυμπιακός έχει βάθος. Συγνώμη αλλά στους ψηλούς δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ βάθος!!!
    Είναι ελλειμματικός ακόμα και με τον Φάλ. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν τραυματιστεί ο Φάλ και αναγκαστούμε να παίξουμε με βασικό τον αστείο Μάρτιν που επιμένει αδικαιόλογητα ο Μπαρτζώκας!!! Μετά θα πάιζουμε με τον υπερπάίκτρη Χρηστίδη!!! Ε δεν το λες και βάθος!!!

  • Nik
    Nik Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαρτζώκα πάρε ένα σέντερ αθλητικό και ψηλό πέλλε, Χάμιλτον, υπάρχουν παίκτες!!!τι περιμένεις από τον Μάρτιν από ενα αργό και διμετρο σέντερ!!!!τώρα φαίνεται σε ένα σύνολο που λειτουργεί καλά ότι δεν μπορεί να προσφέρει σε αυτό το επίπεδο!!!ούτε καλά σκριν έχει ούτε σωστές τοποθετήσεις μέσα στην ρακέτα!!!!και δεν νομίζω να είναι επηρεασμένος ακόμα από τον τραυματισμό του!!!αυτά μπορεί αυτά δίνει!!! οπωσδήποτε έναν αθλητικο σέντερ η αλλαγή!!!

  • sharyano
    sharyano Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέρα από το υπέροχο μπάσκετ που παίζει μέχρι στιγμής η ομάδα, αυτά που έχουν σημασία είναι ότι, αφενός έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφετέρου ο κόσμος βλέπει ότι κάτι καλό χτίζεται και αρχίζει σταδιακά να αγκαλιάζει την ομάδα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και σε δύσκολες περιόδους που, πιθανότατα να έρθουν.
    Σημαντικό είναι να μην πάρουν τα μυαλά αέρα, κάτι που προς ώρας φαίνεται ότι δεν υπάρχει προδιάθεση να συμβεί και να συνεχίσουν οι παίκτες να γουστάρουν να παίζουν και να "θυσιάζεται" ο ένας για τον άλλο. Στα θετικά φετινά στοιχεία είναι ότι ο Μπαρτζώκας δείχνει πιο ήρεμος στον πάγκο, κάνει καλό ροτέισον και έχει ευχαριστημένους όλους τους παίκτες και, βεβαίως, αυτό που διακρίνω εγώ, είναι ότι τους έχει δώσει και μια σχετική ελευθερία κινήσεων στο παιχνίδι τους, ώστε να βγάζουν όπου τους δίνεται η ευκαιρία το ατομικό τους ταλέντο. Αυτό για παίκτες όπως ο ΜακΚίσικ, ο Λάρι και ο Ντόρσεϊ είναι φτερά στα πόδια τους.
    Υπομονή τώρα μέχρι τη Μόσχα. Κι αυτό πολύ δυνατό τεστ, μαζί με το επόμενο 10ήμερο που υπάρχουν πάλι μαζεμένα παιχνίδια. Πιστεύω σε αυτό το διάστημα θα οριστικοποιηθεί και η απόφαση για το αν και πού θα γίνει προσθήκη.
    Υγεία να έχει η ομάδα και φτου φτου φτου, όλα καλά θα πάνε.
    ΥΓ: Αρχές Σεπτέμβρη είχα γράψει ότι, αν η ομάδα έχει υγεία πάνω από όλα, τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι υπέροχα. Βλέποντας την εικόνα μέχρι σήμερα και με το μάτι στους Ρογκαβόπουλο-Αγραβάνη που, λίγο-πολύ, όλοι μας πιστεύουμε ότι σύντομα θα φορέσουν τα "ερυθρόλευκα" και με δεδομένο ότι, η φετινή ομάδα μόνο μικρές διορθωτικές κινήσεις θα χρειαστεί για να γίνει υπερτούμπανη (συγνώμη κιόλας) το μέλλον μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι.
    Υγεία υγεία υγεία, υπομονή, στήριξη και, δεν ξέρω αν το σημείωσα, υγεία και ο ουρανός είναι το ταβάνι μας.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλές δηλώσεις, στο σωστό ύφος. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η κατάσταση στο Ελληνικό πρωτάθλημα, θεωρώ τον Προμηθέα την 3η καλύτερη Ελληνική ομάδα, και η διαφορά δυναμικότητας είναι αυτή ακριβώς.

    Μην δώσουμε καμία ευκαιρία στα ρεταλια με την πράσινη φανέλα, η διαφορά μας είναι για 15αρες τουλάχιστον (θεωρώ τη Ζαλγκίρις που είχα προβλέψει 15 πόντους καλύτερο από τον Παναθηναϊκό). Είναι χρονιά εκδίκησης, πάρτε έναν αθλητικό παιχταρα στο 5 και.. άντε γειά!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...