roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Ευχαριστημένος από ένταση άμυνας και πλάνο»

underarmor
redwell

Με ξεκάθαρα «όπλα» την άμυνα και το πάθος με τον τσαμπουκά που έβγαλαν όλοι οι παίκτες στο παρκέ, μαζί με ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός νίκησε 74-68 τη Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε το δύο στα δύο στην Ευρωλίγκα. Σαφώς ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τη νίκη αλλά και το πώς αυτή ήρθε, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:

"Συγχαρητήρια στην ομάδα γι' αυτή τη μεγάλη νίκη. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού για 40 λεπτά και είχαμε και το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Αξίζαμε τη νίκη, δεν ήταν εύκολο να τα καταφέρουμε απέναντι σε αυτή τη σπουδαία ομάδα που δεν έχει κενό στο ρόστερ της. Έχει 2-3 παίκτες σε κάθε θέση, είναι όλοι αθλητικοί και ταλαντούχοι. Το να προηγείσαι σχεδόν για 40 λεπτά, το να παίζεις με αυτή την ένταση, δείχνει τις δυνατότητές μας σε αυτή τη σεζόν.

Φυσικά θέλω να πω ότι σημαντικό μερίδιο έχει ο κόσμος που μας έδωσε μεγάλη ώθηση, μας έλειψε την προηγούμενη χρονιά. Είμαι Έλληνας και ξέρω πως σκέφτονται όλοι αυτή τη στιγμή, θα αρχίσουν οι αναλύσεις για το πως θα κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, οπότε θέλω να πω ότι είναι απλά μια νίκη στη δεύτερη αγωνιστική. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, πρέπει να έχουμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι και πάντα να σκεφτόμαστε με την ίδια προσέγγιση, να κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι για να πετύχουμε.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ένταση στην άμυνα και από το πλάνο μας. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γουίλιαμς-Γκος μας δημιούργησε προβλήματα. Από συνεργασίες επιθετικές, η Ρεάλ δεν μας δημιούργησε ιδιαίτερο πρόβλημα. Περισσότερο το έκανε από το επιθετικό ριμπάουντ. Ήμασταν πολύ σταθεροί, δείτε και το ποσοστό τους στο τρίποντο. Όταν μια ομάδα δεν σουτάρει καλά, δείχνει ότι δυσκολεύεται, ότι έχει πιεστεί.

Συγχαρητήρια συνολικά στην ομάδα μας γιατί έκαναν όλοι σημαντική προσπάθεια στην άμυνα. Όλοι καταλαβαίνεται τη σημαντικότητά του. Το να παίζεις ξαφνικά για τον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο, όμως είμαι σίγουρος ότι με τον χαρακτήρα και με τη νοοτροπία του δεν μπορεί να κάνει ποτέ κακό στην ομάδα, ακόμη κι αν δεν βάζει τα σουτ.

Το μπάσκετ αλλάζει, το ταλέντο είναι πάρα πολύ σημαντικό, το ταλέντο του Ντόρσεϊ μας έδωσε πάρα πολύ μεγάλη ώθηση. Αν θέλουμε να βαφτίζουμε τους ταλαντούχους παίκτες ηγέτες, οκ. Γενικά πιστεύω στο ομαδικό παιχνίδι. Όλη η ομάδα παίζει, αμύνεται και επιτίθεται. Οι καλοί παίκτες κάποια στιγμή φαίνονται μέσα από την ομάδα, πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε 12 σημαντικούς αθλητές".

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

6 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εννοείται ότι το ρόστερ είναι καλύτερο φέτος, αλλά και οι περισσότερες ομάδες είναι καλύτερες φέτος, ειδικά οι μεγάλες.

    Το ότι προτάθηκαν Δεκέμβριο Κουφός/Goss και εμείς δεν ενδιαφερθηκαμε ενώ συνεχίσαμε χωρίς 3αρι, και παλεύαμε για τα play off, είναι και αυτά επιλογές του προπονητή, όπως επίσης και οι παίχτες που ήρθαν, όπως και επίσης το πως χρησιμοποιήθηκαν.

    Είδα λιγότερα συστήματα να βγαίνουν το 20-21 από το εφηβικό που έπαιζα πριν 30χρονια..δεν μπορείς να έχεις Harisson και να τον βάζεις να έχει τη μπάλα στα χέρια και να τον βάζεις 3, και ένα σύστημα να βγαίνει στις 45 μοίρες να σουτάρει δεν υπήρξε. Επίσης με την άνοδο του Λαρεντζάκη ο Jenkins ήταν περιττός από τον πρώτο μήνα, αλλά του πήρε 6 μήνες να εμπιστευτεί τον Λαρε περισσότερο. Επίσης η απουσία ψηλού, ψηλού ήταν ολοφάνερη από το καλοκαίρι, δεν μπορεί να του πήρε ένα ολόκληρο χρόνο να το καταλάβει, και μία χαμένη σεζόν.

    Ήδη έχω γράψει ότι η ομάδα θυμίζει επιτέλους ομάδα Μπαρτζωκα, από την καλή! Ότι βλέπω λέω, και πέρυσι ήταν απαράδεκτα τα περισσότερα.

    Εντάξει, προχωράμε και βελτιωνομαστε, απλά δεν μπορούμε να χάνουμε χρονιές, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη συγκυρία ότι 2 από τους τελευταίους μεγάλους Έλληνες (Σλούκας/Παπανικολάου) παίζουν εδώ, αλλά νεότεροι δεν γίνονται..2-3 χρόνια τοπ το πολύ έχουν ακόμη.

    Κάθε κριτική δική μου έχει σκοπό να βελτιωθεί η ομάδα μας, και Euroleague να πάρουμε, πάλι θα σχολιάσω ώστε να την ξαναπάρουμε την επόμενη χρονιά! Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο να γίνει.

    Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μία πολύ καλή αρχή, και πάμε για τα καλύτερα. Double και play off, και η χρονιά είναι σούπερ επιτυχημένη. Καμία ήττα από βαζελο, δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρία να βγάλουν γλώσσα φέτος. Η ήττα πέρυσι κόστισε, κυρίως σε μπουρδολογια!

  • gogos
    gogos Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 14:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ DECOUPEPE ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΟΧΤΑΔΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΟΥΟΚΑΠ ΝΤΟΡΣΕΙ ΚΑΙ ΦΑΛ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΙΩΤΕΣΕ ΤΙ ΠΗΓΕ ΛΑΘΟΣ ΠΕΡΥΣΙ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛ ΕΝΤΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ....ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 11:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι στιγμής θυμίζει "ομάδα Μπαρτζώκα" από την ανάποδη, δηλαδή την καλή έννοια!

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε τόσο χάλια πέρυσι, αλλά φέτος ξεκινάει όπως ακριβώς θέλει, και εντυπωσιάζει.

    Νίκη επί της Ρεάλ δεν είναι μικρό πράγμα, είχαμε πει, όλες οι ομάδες έχουν ελλείψεις, η Ρεάλ στα γκαρντ (θέλει μεταγραφή εκεί κατά τη γνώμη μου), και η Μπαρτσελόνα στους ψηλούς. Φυσικά είναι ένα ολόκληρο επίπεδο πάνω από εμάς, αλλά να που κερδίσαμε στα ίσια, και χωρίς καμία απίστευτη έξαρση (άστοχοι ήμασταν, στη ρακέτα μας έπαιξαν, κάνεις δεν έκανε παιχνίδι ζωής, στο 3 και στο 5 θέλουμε ενίσχυση).

    Θα είναι τρομακτικό να κάνουμε 2 συμπληρωματικές μεταγραφές. Φανταστείτε να ματσαραμε Poirier/Tavares με Κουφό ή Μάρτιν/Fall στην ίδια 5αδα (σε σημείο που παίξαμε με Μάρτιν/Πρίντεζη!), και να είχαμε ένα δυνατό 3-4αρι να μαρκάρει Yabusele, και λίγο περισσότερο Βεζε στο 3..

    Αυτή η ομάδα, μπορεί να γράψει ιστορία. Το ότι μένει μία θέση ξένου δημιουργεί τεράστιες ελπίδες.

    Δεν γίναμε ξαφνικά φαβορί, ούτε καν για 4αδα, με αθλητικές ομάδες, ακόμη και τύπου Παναθηναϊκό/Βιλλερμπαν μπορεί να έχουμε σημαντικά προβλήματα. Επίσης μία - δύο απουσίες μπορεί να μας πετάξουν εκτός στόχων.

    Προσέξατε ότι δεν έπαιζαν Trey Thompkins and Anthony Randolph; Με έναν μόλις από αυτούς στο 4, και τον Yabusele στο 3, κατ' ευθείαν η Ρεάλ αποκτούσε μεγαλύτερο βάθος, δύναμη, 3π και μέγεθος..Το βάθος στον πάγκο είναι κρίσιμο σε τέτοιες διοργανώσεις..και αύριο έχουμε ντέρμπι με Λαύριο, Τετάρτη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Παρασκευή must win με την Ζαλγκίρις που ψάχνεται και θα θέλει πάση θυσία τη νίκη, μετά πάλι πρωτάθλημα, και μετά Ρωσία CSKA..5 παιχνίδια σε 8-9 μέρες+Ρωσία, είναι προφανές, ότι ένας μικροτραυματισμούς 2 εβδομάδων, μπορεί να κοστίσει απουσία μέχρι και 7 παιχνιδιών! Καταπόνηση των υπολοίπων, και τα λοιπά.. ενίσχυση τώρα!

  • ΖaK
    ΖaK Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο κύριε Μπαρτζώκα!

  • Djredbul07
    Djredbul07 Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 10:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα μας σκασει & αυτός ο Κοουτς σαν τον Μάρτινς..
    Από το κρύο στην ζεστή....

    ΜΠΡΑΒΟ σε Όλους για το καλό ξεκίνημα
    Να συνεχίσουμε ΕΤΣΙ!
    & να μας διαψεύσει( ευχάριστα ) ο Κοουτς σε ότι αρνητικό πιθανόν έχουμε καταγράψει.
    Μέχρι στιγμής όλα καλά!!!
    Συνεχίστε έτσι κύριοι( του μπάσκετ )

  • Greg07
    Greg07 Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 00:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο!!!!! Παίδες ο κοουτς έχει κάνει δουλειά , σήμερα η ομάδα έδειξε ότι ξέρει τι θέλει , έχει παίκτες με μοιρασμένους ρόλους έχουμε δύο εξαίρετους σκόρερ , έχουμε περιφερειακή άμυνα ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ!!!! Εδω να το αναγνωρίσουμε στον μπαρτζω η άμυνα στη περίμετρο έχει τα αποτελέσματα αυτά , ομάδες δηλαδή σαν την Ρεάλ να μην μπορούν να βάλουν τρίποντο , για το τέλος αφήνω κάτι σημαντικό και εγώ πίστευα ότι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη ακόμα , θα είναι στο 5 , θα είναι στο 3 , δεν μπορώ να το καταλάβω , όμως ο μπαρτζω έχει κάνει κάτι κορυφαίο φέτος , έχει αφήσει μια θέση ξένου , τραυματισμος (χτυπάω ξύλο) , δεν θα παίξει κάποιος καλά συνεχόμενα (βλέπε Ζαν Σαρλ σήμερα) , έχει δυνατότητα να αντικατσταθει και να διορθωθεί , άρα με έναν ξένο μείον και η ομάδα παίζει ένα πολύ καλό μπάσκετ , πιστεύω τά καλύτερα έρχονται

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

«Βοήθησαν οι αλλαγές να το γυρίσουμε...»

Με πρωταγωνιστή τον έξοχο Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε...