roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Καθάρισε και Μονακό 98-93 ο Θρύλος

underarmor
redwell

Στο πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας μέχρι τώρα ο Θρύλος νίκησε με 98-93 τη Μονακό στο ΣΕΦ στον τελικό του τουρνουά κατά του κορονοϊού και έδειξε τα πολλά δυνατά σημεία του αλλά και τις αδυναμίες που έχει να βελτιώσει.

Πρώτος σκόρερ ο Βεζένκοφ με 24 πόντους και ακολούθησαν οι Ντόρσεϊ με 20 και Ζαν-Σαρλ με 19, ενώ ο Άντζουσιτς με 20 πόντους οδήγησε επιθετικά τη Μονακό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και εκμεταλλευόμενοι τα αλλεπάλληλα και αβίαστα λάθη των Πειραιωτών κατάφεραν να «χτίσουν» μια διαφορά 11π. με 7-18. Ο Ολυμπιακός πίεσε στην άμυνα, «χτύπησε» από τα 6.75μ. και μείωσε στο καλάθι με 30-32, όμως, οι Γάλλοι κατάφεραν να διατηρήσουν σταθερά την πρωτοπορία μέχρι το 19’ 46-49. 

Με ένα τρίποντο του Γουόκαπ και ένα γκολ-φάουλ του Ζαν Σαρλ οι «ερυθρόλευκοι» προσπέρασαν με 51-49 και έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο στο +4 με 55-51 με μπάζερ-μπίτερ του Βεζένκοφ.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προηγήθηκαν με +5 και 66-61, δεν μπόρεσαν, όμως, να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Οι Γάλλοι «χτύπησαν» στη ρακέτα εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι οι Φαλ και Μάρτιν είχαν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ και πήραν «κεφάλι» στο σκορ με 72-75 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. 

Το ματς παρέμεινε ντέρμπι μέχρι τέλους και τον πίνακα να δείχνει 91-88 στο 39’, με τους Βεζένκοφ και Ζαν Σαρλ να κάνουν τη διαφορά και να δίνουν στην ομάδα του Coach-B στο τέλος τη νίκη με 98-93.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-25, 55-51, ι2-75, 98-93

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 9 (2/2 τρίποντα, 3/4 βολές, 7 ασίστ), Ντόρσεϊ 20 (3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 5/5 βολές), Λούντζης, Λαρεντζάκης 3, Φαλ 2, Σλούκας 10 (4 κλεψίματα, 6 ασίστ), Μάρτιν 11 (5/5 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 24 (4/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ζαν-Σαρλ 19 (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ

ΜΟΝΑΚΟ (Μίτροβιτς): Λι 13 (3/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 12 ασίστ, 6 λάθη), Άντζουσιτς 20 (3/7 δίποντα, 4/9 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ασίστ, 5 λάθη), Ντεμαχίς 3 (1), Τραορέ 2, Ντιαλό 3 (5 ριμπάουντ), Ουαταρά, Χολ 10 (4/4 δίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ), Μότουμ 16 (6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή), Μοτιεγιούνας 18 (6/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 7 ριμνπάουντ), Μπουτσιέλ 8 (1)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

21 σχόλια

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 03:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Σάκης σεβαστή η άποψη σου όπως και άλλων φίλων σχετικά με τον Χασαν Μαρτίν όμως εγώ προσωπικά έχω αντίθετη γνώμη. Για μένα η συνολική εικόνα του εν λόγω σέντερ στην rookie season του κρίνεται το λιγότερο ικανοποιητική.
    Ο Χασαν Μαρτιν όσο ήταν εντελώς υγιής και είχε δυνάμεις απέναντι σε ανάλογους pnr ψηλούς στον πρώτο γύρο (δηλ. λίγο πριν τα μέσα της regular season) διέπρεψε με τα διψήφια υψηλά PIR να διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ ταυτόχρονα πολλοί έμπειροι αντίπαλοι σέντερ στο παρκέ υστερούσαν απέναντι του βάσει στατιστικών.
    Στο ½ των αγώνων (12αγ.) που κατάφερε να αγωνιστεί (24αγ.) είχε αξιολογησεις με διψήφια PIR. Δεν το λέω εγώ, στο site της Euroleague είναι πανεύκολο να δει κανείς τι έκανε απέναντι σε μπαρουτοκαπνισμένους αθλητικούς σέντερς. Με το που μπήκε ο Δεκέμβρης ο παίκτης είχε ήδη μέσο όρο περί τα 6 rebound ανά αγώνα και βρισκόταν στην 1η δεκάδα (8ος) των ριμπάουντερς στην απαιτητική Euroleague. Από ένα σημείο και μετά λόγω λειψανδρίας στο 5 και καταβεβλημένος από συσσωρευμένους μικροτραυματισμούς (αγωνιζόταν και τραυματίας ελλείψει μπακ απ) ακολούθησε φθίνουσα αγωνιστική πορεία μέχρι που στο τέλος τραυματίστηκε σοβαρά και τέθηκε νοκ αουτ.
    Επίσης δεν στέκει η ομάδα μας να παίζει μονίμως switching PnR defense αλλά εμείς να θέλουμε οι σέντερ μας να γράφουν σταθερά υψηλά στατιστικά στα αμυντικά ριμπάουντ. Δηλαδή δεν μπορούμε απαιτούμε από τον ίδιο παίκτη που πάει πάνω στον κοντό στις αλλαγές να μας μαζέψει τα ριμπάουντ και μάλιστα να κάνει και τάπες. Ειναι προφανές ότι με τον σεντερ μακριά από το καλάθι, άλλοι θα πάνε για το αμυντικό ριμπάουντ και για το rim protection. Για το μεν πρώτο την λύση έδωσε πέρυσι ο Βεζένκωφ (νομίζω ήταν 1ος ριμπάουντερ της ομάδας) για το δεύτερο όμως ελλείψει αθλητισμού και μεγέθους από τους υπόλοιπους (υποστελέχωση) δεν μπορούσε να γίνει rim protection.
    Σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο κακός αμυντικά όσο παρουσιάζεται. Αδυναμίες υπάρχουν (ουδείς άσφαλτος που λέει και η Ατζελα) όμως η άμυνα με αλλαγές (στην προκειμένη περίπτωση switching pnr defense) είναι ομαδική υπόθεση αφού δεν έχει να κάνει μόνο με τις κλασσικές συγχρονισμένες κινήσεις ψηλού-κοντού (Switch over the screen, hedge the switch, front the post) αλλά και με το τι θα κάνουν και οι άλλοι συμπαίκτες σου (π.χ. pack the paint από την υπόλοιπη ομάδα για να δυσκολέψουν την είσοδο της μπάλας στο mismatch που θα δημιουργηθεί χαμηλά στην ρακέτα, παγίδες κ.λ.π).
    Δεν ισχυρίζεται κανείς ότι πρόκειται για τον νεο Kαιλ Χάϊνς. Αλλωστε το να συγκρίνει κάποιος έναν φιλόδοξο ρούκι της διοργάνωσης με ένα μπαρουτοκαπνισμένο τροπαιοφόρο είναι ανούσιο. Ομως ακόμη και ο σπουδαίος Κάϊλ Χαϊνς είχε στήριγμα τον γίγαντα Αντιτς ως πάουερ φόργουορντ ενώ ο Μαρτιν δεν είχε (ούτε έχει ακόμη και σήμερα) τον αντίστοιχο παίκτη με μέγεθος δίπλα του για να υποστηριχθεί.
    Συμπερασματικά για να μην είμαστε πάλι στο ίδιο έργο θεατές με διαφορετικο πρωταγωνιστή (Φαλ αντί Ελλις) και ίδιο αποδιοπομπαίο τράγο (Μαρτιν), είναι δεδομένη η αναγκαιότητα ενός ακόμη ψηλού που θα μπορεί να αναπληρώνει επάξια ή ακόμη καλύτερα να συμπληρώνει (με σουτ για να τραβάει έξω από το ζωγραφιστό το αντίπαλο σέντερ ωστε να δώσει χώρο στους slashers) τους υφιστάμενους σέντερ μας που είναι μεν καλοί αλλά αρκετά μονοδιάστατοι για αυτά που μπορούν να προσφέρουν στο παρκέ.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 18:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ
    Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΣΡΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ
    ΠΕΡΥΣΙ ΟΙ ΧΑΣΑΝ ΕΛΛΙΣ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ 7-8 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

  • μάλιστα
    μάλιστα Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες όσοι γράφετε κατά του Μάρτιν να σας ενημερώσω ότι η μπάλα δεν έχει κοτσάνι!!! πέρυσι μέχρι να τραυματιστεί (αμέσως μετά τα Χριστούγεννα) ήταν μέσα στο τοπ 3 ψηλών της διοργάνωσης.ο τρόπος που επέρνε τα ριμπάουντ (πχ επιθετικό πίσω από Ντέιβις στην Βαρκελώνη) κατάλαβαινες πως ήταν ένα λεβελ πάνω από τους υπόλοιπους.και τότε έρχεται ο μηνισκος.οκ κλασικά ολυμπιακά μπασκετικά εκεί που μια επέμβαση ρουτίνας (ένας καθαρισμός) σε κρατά 3 βδομάδες εκτός σε εμάς έφτασε Μάϊος για να κάνει δεύτερο χειρουργείο από μόνος του.κακως.αλλα ρε παιδιά έχει κουράσει η κατάσταση με το ιατρικό τιμ.στη δεύτερη του χρόνια αν είναι καλά ιατρικά το παιδί θα είναι τοπ.ενα χαρακτηριστικο του έφτασε στον Ολυμπιακό με 50% βολές και το πήγε σχεδόν 70%.αυτο σε μένα δείχνει τεράστια θέληση για βελτίωση.

  • Andregon
    Andregon Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 14:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, ένα τουρνουά που εκτός του σημαντικού φιλανθρωπικού σκοπού για τον οποίο έγινε, ήταν μια καλή ευκαιρία με αντιπάλους διαφόρων επιπέδων να δει ο προπονητής σε πιο σημείο βρίσκεται η ομάδα του σήμερα και τι πρέπει να διορθώσει στην συνέχεια (αν διορθώνεται εκ των έσω άλλως φυσιολογικά θα ζητήσει περαιτέρω ενίσχυση) για να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της.
    Αν θα πρέπει να μας μείνει κάτι από τον χθεσινό αγώνα προετοιμασίας είναι τα εξής:
    - Σε μια βραδιά με αρκετούς πρωτοκλασάτους παίκτες μας τραυματίες (ή προερχόμενους από τραυματισμούς και ασθένειες) αλλά και με κακή αμυντικά απόδοση (93π. παθητικό), η ομάδα κατάφερε να κερδίσει πετυχαίνοντας 98 πόντους. Από τους διακριθέντες (βάσει στατιστικών) στο επιθετικό κομμάτι (Βεζενκωφ, Ντόρσεϊ, Ζαν Σαρλ, Μαρτιν, Γουόκαπ) εξέπληξε ευχάριστα η απόδοση του Ζαν Σαρλ που δεν ήταν μόνο θετικός σε καταστάσεις τρανζίσιον (ως συνήθως) αλλά ανταποκρίθηκε σήμερα και σαν stretch 4 σουτάρωντας καλά από το τρίποντο.Απέχει βέβαια μακριά (θέλει διάρκεια και σταθερότητα στα ποσοστά του) από το υπολογίζεται ακόμη και μελλοντικά ως spacer ή να υπολογίζεται σαν σεντερ αλλά τουλάχιστον δικαιολογεί τον λόγο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον σύλλογο .
    - O Μητροβιτς δίδαξε τι πρέπει να κάνεις για να αναγκάσεις τον αντίπαλο προπονητή να βγάλει εκτός παρκέ τον δεινόσαυρό του. Δηλαδή βάζοντας έναν σέντερ (Μοντεγιούνας) που σουτάρει εύστοχα από μακρία σε τέτοια απόσταση που ο δικός μας δεινόσαυρος δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ετσι πρακτικά ο ένας από τους 2 σεντερ της ομάδας μας απενεργοποιήθηκε πλήρως. Βέβαια μετά από αυτό και ο Μπαρτζώκας επέλεξε να χαμηλωσει το σχήμα σε βαθμό που ανάγκασε τον Μητροβιτς επίσης να αποσύρει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον βαρύ αλλά εξαιρετικό Μοντεγιούνας.
    - Ο Μακίσικ είναι ένας πολύ καλό παίκτης στο fast break που όμως αναδεικνύεται συνήθως μέσα στο χάος. Οταν τα συστήματα δεν βγαίνουν εκατέρωθεν και το παιχνίδι γίνεται άναρχο τότε το ένστικτό του streetballer (υποβοηθούμενος από τα αθλητικά του προσόντα) τον οδηγεί να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει θεαματικά πράγματα στο τρανζίσιον απέναντι στις ανισσόροπες άμυνες. Οταν όμως το παιχνίδι παίζεται με αρχές, όπου απαιτείται τακτική δείχνει κάποια αδυναμία να ακολουθήσει επιθετικά το πλάνο και μερικές φορές μπλοκάρει τόσο που χάνεται εντελώς. Σαφέστατα δεν είναι παίκτης για τα τελευταία καθοριστικά λεπτά των αγώνων όμως αν καταφέρει να βρει κάποια ισορροπία μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα αφού παραμένει ώς σήμερα το πιο αθλητικό γκάρντ της.
    Ο Μαρτιν δεν πρέπει (και δεν μπορεί) να κριθεί αυστηρά αυτήν την χρονική περίοδο (και σε μια βραδιά που ο Φαλ ήταν παρόν-απών), προερχόμενος από πρόσφατη αποθεραπεία σοβαρού τραυματισμού. Τηρουμένων των αναλογιών τα πήγε σχετικά καλά όμως όσο θα δυσκολεύει το επίπεδο των αντιπάλων (προσεχώς ΤΣΣΚΑ και ΖΕΝΙΤ) που θα αντιμετωπίζουμε στα φιλικά τόσο θα (επαν)εμφανίζεται το περυσινό πρόβλημα της λειψανδρίας στο 5, που δεν λύνεται αποδεδειγμένα εκ των έσω αφού κανείς από τους υφιστάμενους ψηλούς δεν μπορεί να δώσει την αξιόπιστη αναπλήρωση ή συμπλήρωση που χρειαζόμαστε στα σεντερ όταν κάποιο από αυτά (Φαλ – Μαρτίν) θα απουσιάζει, θα υπολειτουργεί ή θα τα βρίσκει σκούρα από τον προσωπικό του αντίπαλο.
    - Αν ο Μακίσικ μπορούσε να παίζει περισσότερο καλά στο 3 (όχι στο 2) και ο Ζαν Σαρλ περισσότερο καλά στο 5 (όχι στο 4) τώρα δεν θα μιλούσαμε για ελλείψη παίκτων σε αυτές τις θέσεις. Ετσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση ο ξένος παίκτης που θα έρθει για να συμπληρωθεί η 12άδα της Euroleague (είτε παίζει 3-4 είτε παίζει 5-4) θα πρέπει να είναι επιπέδου και όχι παίκτης-στοίχημα για συμπλήρωμα. Για μένα πάντως όταν στο σκάκι χάνεις τον πύργο σου πριν καν προλάβεις να κάνεις ροκέ είναι ένα πλήγμα για την συνέχεια της παρτίδας. Η χθεσινή "αιχμαλωσία" του Φαλ από τον αντίπαλο προπονητή τόσο νωρίς είναι ένα μήνυμα που ελήφθη από τον κόουτς Μπαρτζώκα άσχετα αν δήλωσε για λόγους στήριξης των υφιστάμενων παικτών ότι δεν έχει κενά στο ρόστερ.

  • Akis
    Akis Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 12:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αυτή την στιγμή κοιτάει η ομάδα κάποιον συγκεκριμένο παίχτη για τριάρι ή πεντάρι;

    REDGOAL: Φίλε τσεκάρονται ελεύθεροι παίκτες κυρίως από Αμερική και παράλληλα αξιολογείται το υπάρχων ρόστερ για να ξεκαθαρίσει πού έχει μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης...

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 11:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαιρεσαι να βλεπεις φετος την ομαδα μετα απο πολλα χρονια .Κυρια εξαιτιας του Ντορσει και μετα των Γουκαπ και Βεζενκοφ.
    Τρυπα τεραστια ο Μαρτιν στο 5.Αδιανοητο αυτος ο παικτης με τα πολλα κιλα και την ανυπαρξια του αμυντικα να ειναι το μπακ απ του Φαλ.Παρτε αλλον ψηλο.

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 11:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην ισοπεδώνουμε τελείως τα πράγματα, μια μέτρια εμφάνιση σε φιλικό δεν φέρνει την καταστροφή. Αντίθετα, μπορούμε να κρατήσουμε το γεγονός ότι για άλλο ένα συνεχόμενο παιχνίδι παίξαμε όμορφο μπάσκετ, είχαμε σκορ και πλουραλισμο στην επιθεση, ενώ η ομάδα είχε το σθένος να μην τα παρατήσει και να πάρει τελικά την νίκη. Για όσους θεωρούν την Μονακό ομάδα χαμηλού επιπέδου να θυμίσω ότι έχει παίχτες όπως ο Μοτεγιουνας, ο Μοτουμ και ο Βεστερμαν(ο οποίος δεν έπαιξε χθες) και είναι πολυ πιθανό να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.
    Από κει και πέρα, νομίζω ότι η ομάδα φωνάζει πως χρειάζεται ενίσχυση στις θέσεις 3 και 5. Με μπαλώματα τύπου Μακισικ στο 3 και Λιβιο στο 5 δεν κάνουμε σοβαρή δουλειά. Χθες ο Φαλ φάνηκε πως ήταν κουρασμένος και χρειάζεται ένα δυνατο back-up για να μην φαίνεται η απουσία του. Ο Μάρτιν ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που χρειάζεται για να θεωρηθεί δεύτερος σεντερ γι αυτό μια ακόμα προσθήκη είναι υπεραπαραιτητη. Ο Μακισικ ούτε και χθες τράβηξε, ίσως είναι και ψυχολογικό το θέμα. Θα συμφωνήσω με τον φίλο DeCoupePe, αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις και στα επίσημα παιχνίδια τότε πολύ πιθανό του χρόνου να ψάχνουμε για κανονικό shooting guard. Τουλάχιστον ελπίζω να βλέπει την κατάσταση του ο Μπαρτζωκας ώστε να μην βασιζεται πάνω του για την θέση 3 και να κάνει επιτέλους άλλη μια προσθήκη στην συγκεκριμένη θέση.
    Όσον αφορά τους υπόλοιπους, μπράβο στον Λιβιο που εξελίσσεται σε σημαντικό γρανάζι για την ομαδα(2 μέρες τώρα δεν φάνηκε η απουσία του Πριντεζη), εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Σλουκας και Βεζενκοφ δικαιολογούν στο έπακρο γιατί η ομάδα περιμένει πολλά από αυτούς τους δύο και μέχρι τώρα δεν μας από γοητεύουν. Γουοκαπ εξελίσσεται σε σταθερή αξία, παίζει σαν να είναι χρονιά στην ομάδα. Λαρεντζακης συνεχίζει να εκθέτει τον Μπαρτζωκα που δεν τον εμπιστευοταν την περσινή χρονιά. Ντορσει έδειξε χθες πόσο μεγάλος παίχτης είναι και τώρα που ξεμπουκωσε θα δούμε ακομα καλύτερες εμφανίσεις.

    Ας ελπίσουμε ότι Μπαρτζωκας και Αγγελόπουλοι θα φερθούν έξυπνα και θα ενισχύσουν την ομάδα εκεί που χρειάζεται.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 09:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @Κωσταςς, δεν κατάλαβες ακριβώς το πνεύμα του σχολίου μου.

    Έχουμε αναλύσει ότι ο McKissic έχει ένα από τα καλύτερα πρώτα βήματα στην Ευρώπη, θεαματικοτατος, αλλά έχει θέμα με την τακτική, κάνει πολλά και αχρειαστα λάθη, έχει μέτριο τρίποντο, στηρίζεται πολύ στην αθλητικότητά του - που συνήθως στα γκαρντ οδηγεί σε άσχημο μπασκετικό - γερασμα, θέλει πολύ μπάλα στα χέρια για να προκαλέσει ανισορροπία στην άμυνα και να διεισδύσει στη ρακέτα, οπότε κολλάει η επίθεση, με κατάληξη στα τελευταία δευτερόλεπτα να διεισδύει, είτε είναι καλές οι προϋποθέσεις, είτε όχι.

    Δεν είναι τυχαίο ότι έφτασε 30χρονων για να παίξει Eurolrague, και ότι ήταν καλός για εμάς όταν εμείς είμασταν χάλια. Φέτος ήρθε Walkup/Dorsey, 2 παίχτες πρώτης γραμμής για Euroleague, αναγκαστικά ο McKissic θα πάει πιο πίσω στο ρόστερ, και πιστεύω και ο Λαρεντζάκης είναι στο ίδιο επίπεδο μαζί του (όχι ότι κάνουν τα ίδια πράγματα).

    Πες ότι φτάνουμε 8αδα φέτος και μας αποκλείει η Εφές/Μπαρτσελόνα, του χρόνου θες να είσαι ακόμη καλύτερος, και θα χρειαστούν αλλαγές. Θεωρώ ότι Walkup/Dorsey/Sloukas/Papanikolaou/vezenkof/Livio/Larentzakis/Printezis(αντέχει ακόμη μία χρονιά) είναι ο κορμός μας και πρέπει να παραμείνει άθικτος για χρόνια (εκτός Πρίντεζη που θα αποσυρθεί σε 1-2 χρόνια), οπότε για να βελτιωθούμε πρέπει να γίνουν προσθαφαιρέσεις στο 5 και μένει και McKissic. Ειδικά Dorsey/Walkup και οι 2 μαζί με συμβόλαια κάτω από 1.5μυριο σύνολο, είναι σχεδόν πραξικόπημα.

    Ο παίχτης πρέπει να μάθει να κόβει περισσότερο χωρίς την μπάλα και να βελτιώσει το σουτ του. Με κορυφαία playmaker Walkup/Slouka, Dorsey που πασάρει, και ψηλούς που δίνουν μπάλα δεν χρειάζεται να την έχει πολύ στα χέρια του, οπότε θα μειώσει και τα λάθη του, και θα οφελει περισσότερο την ομάδα, ενώ μπορεί να βοηθήσει σαν spark plug από τον πάγκο με instant scoring.

    Από τα φιλικά φαίνεται ότι δεν του βγαίνει αυτό ακόμη, νομίζει ότι είναι όπως πέρυσι-προπερυσι που η ομάδα δεν είχε περιφέρεια.

    Ιδανικά θα προτιμούσα ένα καθαρό 3 και ένα combo guard (π.χ όπως ο Grant που πήγε Armani, για αυτόν ακριβώς το ρόλο) από τον πάγκο.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλό παιχνίδι. Μην περιμένουμε ότι θα κερδίζουμε όλα τα φιλικά με 35 πόντους. Αυτή την εποχή η μετάβαση από το Λαύριο στην Μονακό φαντάζει απόσταση χιλιομέτρων. Δεν χρειάζεται να κρίνουμε τόσο το αποτέλεσμα όσο την παρουσία της ομάδας.
    Είδαμε και πάλι καλή κυκλοφορία με καλές αποστάσεις και ωραίες πάσες. Περιορισμενο tranzision παιχνίδι που εν μέρει είναι λογικό με μια αθλητική ομάδα και τόσο νωρίς στην σεζόν. Καλό θα ήταν να έρθουν και 2-3 ήττες ώστε να μην παραμυθιοστουμε πως πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα από τώρα.
    Φαίνεται ότι η ομάδα θα βρει πιο εύκολα χημεία από ότι τις προηγούμενες χρονιές.
    Λιβιο από ότι δείχνει μεχρι τώρα ( πολύ μικρό δείγμα) δικαιώνει τον φίλο @DeCoupePe και πάει να κάνει το step up στην καριέρα του βρίσκοντας ρόλο στο φετινό ροστερ. Αν συνεχίσει τέτοιες εμφανίσεις νομίζω πρέπει να πάμε σε παίχτη 3-4 κρατωντας καβατζα τον έβδομο ξένο για έναν παίχτη καθαρό 5 αν χρειαστεί τον χειμώνα. Αν πάρουμε τώρα παχτη στο 4-5 νομιζω θα χαλάσει όλη την χημεία ( την οποία χημεία υπάρχει τέτοια εποχή). Ντόρσεϊ δείχνει ότι θα προσαρμοστεί εύκολα. Γουοκαπ μοιάζει να παίζει χρόνια στην ομάδα. Φολ όπως ξανά έγραψα μεστός και ουσιαστικός κάνει τα απολύτως απαραίτητα. Μετά από σεζόν στην Ευρωλίγκα, στα playoffs του γαλλικού πρωταθλήματος και με ολυμπιακούς το καλοκαίρι μην περιμένετε να παίζει 25 λεπτά στα κόκκινα από τώρα. Βεζενκοφ πραγματικά φαίνεται ότι στην επίθεση είναι ασταμάτητος. Πρίντεζης ακόμα και τώρα μπορεί να προσφέρει και να αποτελέσει σημείο αναφοράς. Όπως σωστά γράφει και πάλι ο φίλος DeCoupePe το footwork του ακόμα και σε αυτή την ηλικία είναι εντυπωσιακό, το παιχνίδι του στο ποστ ασταμάτητο θα προσέθετα εγώ.
    Ο κοουτς με τις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι δεν πάμε για άλλη μεταγραφή. @Redgoal μπορείς να μας πεις αν όντως έχουν σταματήσει το ψάξιμο για τριάρι;

    REDGOAL: Φίλε τα πάντα κρίνονται από τον Παπανικολάου. Δεν έχουν σταματήσει το σκανάρισμα και για το "3-4" και για το "4-5"

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 00:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Να διορθωσω το σχολιο μου , Παπ και Πριντεζης (αυτοι δεν επαιξαν) ο Σλουκας τελικα απ οτι ειδα επαιξε... (να το γραψω αυτο) ..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...