roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Σούπερ Θρύλος διέλυσε 99-64 το Λαύριο

underarmor
redwell

Μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση από τον Θρύλο στα φιλικά, αυτή τη φορά με αντίπαλο το Λαύριο το οποίο διέλυσε με 99-64 στο πλαίσιο του τουρνουά κατά του Covid-19.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει δοκιμές σε συστήματα και πρόσωπα, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η εξαιρετική εικόνα στο παρκέ, οι ερυθρόλευκοι πήραν κεφάλι από την αρχή στο ματς και το μετέτρεψαν από την πρώτη περίοδο σε υγιεινό περίπατο.

Δεν αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό λόγω μικροτραυματισμών οι Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου. Επέστρεψε μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά από τους περίπου 1.500 φίλους της ομάδας για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του το περυσινό καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες πλέον θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή (05/09) την Μονακό στον τελικό, ενώ οι περυσινοί δευτεραθλητές Ελλάδας, θα παίξουν για την 3η θέση με το Περιστέρι.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που κατά διαστήματα και για το πρώιμο της εποχής έπαιξε τρομερό μπάσκετ, ήταν οι Βεζένκοφ, Ζαν Σαρλ, Λαρεντζάκης και Γουόκαπ, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν οι Αμινού και Μουράτος.

Ο Βεζένκοφ ξεκίνησε με το πόδι στο... γκάζι τον αγώνα και σημείωσε τους 7 από τους 9 πρώτους πόντους του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έχτισαν από την αρχή διαφορές, με την μέγιστη να φτάνει τους δέκα πόντους (25-15) προς τα τέλη της περιόδου, πριν ο Χασάν Μάρτιν καρφώσει εντυπωσιακά και κάνει το 27-15, που ήταν και το σκορ του δεκαλέπτου.

Με τον Λαρεντζάκη να μπαίνει και να δίνει πνοή στη δεύτερη περίοδο έγινε το 34-20 στο 14’ και το Λαύριο να αντιδρά και να παίρνει σκορ από τον Λιούις για το 38-27, τρία λεπτά πριν την ανάπαυλα. Ακολούθησε ένα αμυντικό ρεσιτάλ των γηπεδούχων με αλλεπάλληλα κλεψίματα και αιφνιδιασμούς, για το 50-27 με σερί 12-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Μπαίνοντας στο τρίτο δεκάλεπτο, οιπαίκτες του Μπαρτζώκα έμοιαζαν πιο απελευθερωμένοι και πρόσφεραν εκτός από ουσία, και πολύ θέαμα. Ο Λαρεντζάκης σημείωσε δύο τρίποντα στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου για να πάει η διαφορά στους +29 με 60-31. Το Λαύριο με 7-15 σερί μειώσε μέχρι τους 21 πόντους με 67-46, για να κλείσει η τρίτη περίοδος στο +22 με 73-51 για τον Ολυμπιακό.

Οι συνεργασίες του Σλούκα με τον θετικότατο Ζαν Σαρλ, έφεραν ξανά την διαφορά σε υψηλότερα επίπεδα και στο +28 με 86-58 στο 35’. Οι δύο προπονητές έδωσαν στην συνέχεια χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί μέχρι εκείνη την ώρα, με τους Χρηστίδη και Μουόσα να παίζουν από πλευράς γηπεδούχων. Παρόλα αυτά, η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερο για το τελικό +35...

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-15, 50-27, 73-51, 99-64

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (1), Ντόρσεϊ 2, Λούντζης 7, Λαρεντζάκης 14 (4), Μουόσα, Φαλ 5, Σλούκας 10 (2), Μάρτιν 8, Βεζένκοφ 20 (4), Ζαν Σαρλ 16, Χρηστίδης 2, ΜακΚίσικ 3 (1).

Λαύριο (Σερέλης): Λιούις 10 (2), Κάρτερ 2, Μπλερ 8 (2), Νικολαίδης, Σμιθ 4 (1), Μουράτος 8, Αμινού 11(1), Πιλάβιος 3, Κακλαμανάκης 6, Γκόινς 7 (1), Γερομιχαλός, Βουλγαρόπουλος 5.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

9 σχόλια

  • Πέτρος
    Πέτρος Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Πραγματικά δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα. Ένα επιπλέον τριάρι να πάρουμε η 5αρι μίας και ο Ζαν Σαρλ αποδίδει καλύτερα στο 4. Απ την άλλη όμως είναι και ο Παπανικολάου ο οποίος επανέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και θέλει τον χρόνο του.
    Redgoal ποιά η γνώμη σου 3αρι η 5αρι;

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 14:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν κρίνεις έναν παίχτη πρέπει να βλέπεις την πορεία του, ηλικία, μπάτζετ, προοπτικές εξέλιξης, υπεραξίας αγωνιστικής και χρηματικής και ταίριασμα στην ομάδα.

    Η γνώμη μου για τον Λιβιο είναι σταθερή και ίδια από πριν κάνουμε την μεταγραφή, δεν είναι ο Carl Malone, ούτε ο Kevin Garnett, είναι ένας πολύ σταθερός μπάσκετμπολιστας, που και στην κακή του μέρα, θα προσφέρει τουλάχιστον στην άμυνα με καλά deflections και είναι πολύ καλός σε θέματα τακτικής οπότε δεν χάνεται εντελώς σε έναν αγώνα. Γνωρίζει μπάσκετ, έχει διδαχθεί στην Γαλλική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης από μικρός.

    Πιστεύω ότι πέρυσι, χρησιμοποιήθηκε πολύ άσχημα από την ομάδα, παρ' όλα αυτά έδειξε χαρακτήρα, και στο φινάλε έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, κυρίως σαν 5, που φυσικά δεν είναι η θέση του. Αν ήταν σε μία πιο αθλητική ομάδα, π.χ Μπάγερν που θα τον χρειαζόταν περισσότερο και θα έπαιζε στη φυσική του θέση, θα είχε ήδη γίνει μεγαλύτερο όνομα από ότι είναι τώρα.

    Ευελπιστώ με λογικότερη χρησιμοποίηση του παίχτη θα δείξει φέτος τι πραγματικά αξίζει. Επίσης πιστεύω ότι υπο-αμοιβεται για την αξία του, οπότε παίζει και σε τιμή ευκαιρίας στην ομάδα.

    Σκεφτείτε, ο παίχτης ήρθε σαν 2-3ο 4αρι και 2-3ο 5αρι!! Εν το μεταξύ παίζει διαφορετικό παιχνίδι και συμπληρώνει τέλεια τον Βεζε που θέλουμε να είναι το βασικό μας 4αρι. Αν υπήρχε καλύτερο 4αρι ή παρόμοιο στο στυλ του Βεζε (π.χ Wildjter) μπορεί και ο Βεζε να μην είχε διάθεση να ανανεώσει με την ομάδα.. είναι λεπτές οι ισορροπίες..

    Με αυτή την 3αδα πιστεύω μπορούμε να παίξουμε ΚΑΙ του χρόνου. Σε αγώνες πέρυσι ο Πρίντεζης ήταν η ο κορυφαίος της ομάδας, ανεβαίνει σταδιακά ο χρόνος του Livio και σαν συμπληρωματικός για κάποια λεπτά ο Πρίντεζης, και ίσως κάποιος Έλληνας νεαρός (αν έμεινε κανείς γιατί τους μάζεψε όλους ο βαζελος) μπορεί να καλύψουν τη θέση για χρόνια.

    Κάποιες στιγμές έβλεπα το footwork του Πρίντεζη και δεν το πίστευα..Αξιοπρεπεστατο 24/55 τρίποντα επίσης..

    Ερχόμαστε τώρα στον Μάρτιν, ο οποίος παίρνει περισσότερα χρήματα, και από φιλικά ακόμη δείχνει ακριβώς τα ίδια μειονέκτηματα με πέρυσι. Χάνεται στην αμυντική τακτική, δεν έχει σχεδόν καθόλου παιχνίδι ψηλά, και γενικότερα παίζει καλά στην επίθεση σαν 4αρι παλαιάς κοπής, και όχι σαν σέντερ. Προσωπικά θα ήθελα Nebo στην θέση του φέτος, και το είπα από το τέλος της σεζόν, όχι τώρα, που τουλάχιστον είναι αμυντικά σωστός και κάνει πράγματα που περιμένεις από έναν νεαρό σέντερ.

    Αν δεν κάνει το step up o Μάρτιν νομίζω ή πρέπει να πάει παρακάτω στο ρόστερ (σαν 3ο σέντερ) ενώ μπορεί να πάρει σαν εσωτερική μεταγραφή λεπτά στο 4 δυναμικού power forward - με χαρακτηριστικά που δεν έχουμε, πρέπει να δοκιμαστεί αυτό, περισσότερο power forward παλαιάς κοπής μου θυμίζει το παιχνίδι του παρά σέντερ και εκεί μπορεί να είναι καλύτερος αμυντικα, αν χάσει και μερικά κιλά.

    Γενικότερα κάτι λείπει στη θέση του σέντερ, και λείπει και καθαρό 3.

  • Chrisss
    Chrisss Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 14:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Λοιπόν , ο Βεζε θα είναι το πρώτο βιολί στο σκοράρισμα . Ο παίκτης των 30 λεπτών και των 20 πόντων . Είτε στο 3 είτε στο 4 θα είναι αυτός στον οποίο θα καταλήγει η μπάλα . Από κει και πέρα ο Φαλ εξαιτίας της ικανότητας στην πάσα δένει τέλεια με τον Βεζε για να τον βγάζει από μέσα έξω μόνο και αμαρκάριστο . Ο Σλούκας σταθερά και ο Ντόρσεϊ ανάλογα με την μέρα , γιατί είναι παίκτης μέρας , θα είναι οι άλλοι πόλοι στο σκοράρισμα . Ο Λαρε θα είναι ο επόμενος που θα παίρνει αρκετές προσπάθειες ανάλογα τον αντίπαλο . Δεν ξεχνώ τον αρχηγό που στη μέρα του μπορεί να βάζει ακόμα 20αρες . Πολύ καλή η ομάδα ακόμα και έτσι χωρίς προσθήκη . Αν είναι να πάρει καλύτερα να πάρει 5αρη με προοπτική νεαρό αμερικανό αθλητικό να παίζει κυρίως Α1

  • gp77
    gp77 Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 12:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή εμφάνιση και πάλι από την ομάδα μας με σχεδόν κατοστάρα, απέναντι σε αντίπαλο σαφώς καλύτερο από τους προηγούμενους αλλά και πάλι αρκετά αδύναμο.
    Είδαμε πάλι ταχύτητα στην κυκλοφορία και την εκδήλωση των επιθέσεων, συνεχές τρέξιμο, καλή κυκλοφορία. Γουόκαπ έχει γίνει ήδη η καψούρα μου (τον θεωρώ αντίστοιχη περίπτωση με τον Χάκετ παλαιότερα). Ντόρσει μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και τριπλάρει, θέλει ωστόσο λίγο χρόνο ακόμα να ξεμπουκώσει. Λούντζης φαίνεται ότι μπορεί να προσφέρει στην Α1 τουλάχιστον. Φολ μεστός και ουσιαστικός μην περιμένετε να βάζει 20 πόντους και να παίρνει 15 ριμπάουντ. Ζαν Σαρλ με περισσότερο χρόνο στο 4 φαίνεται να αισθάνεται πιο άνετα και να αποδίδει καλύτερα.
    Μπαρτζώκας φαίνεται να θέλει να βάλει καινούρια και πιο σύγχρονα plays προσαρμοσμένα καλύτερα στους παίχτες.
    Τα επόμενα 3-4 φιλικά θα μας δώσουν καλύτερα συμπεράσματα με ομάδες Ευρωλίγκας.
    Πριν από τα φιλικά ήμουν της άποψης ότι πρέπει να έρθει παίχτης στο 3-4. Τώρα νομίζω μας έχουν 'μπερδέψει' λίγο, κυρίως λόγω της απόδοσης του Βεζένκοφ. Νομίζω υπάρχουν τρία σενάρια. Πρώτον να αποκτηθεί ένας παίχτης στο 3-4 ώστε να καλύπτει και τον Παπ και ενδεχόμενο τραυματισμό κάποιου από τα τεσσάρια μας και παράλληλα να λογίζεται ο Λιβιό σαν τρίτο 5. Δεύτερον να αποκτηθεί παίχτης στο 4-5 και ταυτόχρονα να παίρνει περισσότερο χρόνο στο 3 ο Βεζένκοφ μαζί με λίγο από Μακίσικ και Λαρετζάκη. Τρίτον να αποκτηθεί καθαρό 3 ή 2-3 και να αποκτηθεί τον χειμώνα κάποιος ψηλός σαν έβδομος ξένος π.χ σαν τον Αγιόν που θα έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί άμεσα στην Ευρωλίγκα και λόγω ηλικίας δεν θα έχει πολλές απαιτήσεις. Ειλικρινά και τα τρία μου φάινονται ικανοποιητικά σενάρια, ίσως θα προτιμούσα το δεύτερο και θα άφηνα λίγο πιο πίσω το τρίτο, διότι θεωρώ καλύτερο να έχεις την ίδια ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.
    Με Σλούκα-Ντόρσει(αν παραμείνει και μετά το καλοκαίρι του χρόνου) 'βασικούς' και από πίσω τους Γουόκαπ-Μακίσικ-Λαρετζάκη συν 1-2 ανερχόμενους Έλληνες νομίζω είσαι καλυμμένος για τα επόμενα 2 χρόνια στα γκαρντ, εκτός και αν ο Μακίσικ δείξει λόγω ηλικίας πτώση στην εκρηκτικότητα του και χάσει το πλεονέκτημα που έχει τώρα οπότε θα πρέπει να αντικατασταθεί. Κλειδί επίσης για την δημιουργία κορμού αποτελεί η πρόωρη ανανέωση του Βεζένκοφ. Με ένα τριετές με κλιμακούμενες απολαβές (π.χ 700-800-900 χιλ ή αντίστοιχα ποσά) νομίζω θα δεχθεί να ανανεώσει. Μάρτιν αποτελεί προσωπική επιλογή Μπαρτζώκα οπότε δεν βλέπω να αποχωρεί όσο βρίσκεται ο κόουτς στην ομάδα. Μην μας κάνει εντύπωση να τον δούμε να ανανεώνει πρόωρα αν κάνει καλά παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγενα. Αν βελτιώσει τις τοποθετήσεις του, την αντίληψη του στην άμυνα και προσθέσει 1-2 κινήσεις επιθετικά για δευτεροτρίτος μια χαρά είναι.

  • RedV
    RedV Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 11:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρά πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα αλλά ας μην ενθουσιαζομαστε και θριαμβολογουμε από τώρα. Μακάρι να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο και στα επίσημα. Στον αγώνα με την ευρωλιγκατη Μονακό θα δείξει το ποσοστό που έχει βελτιωθεί η ομάδα σε σχέση με πέρσι.

    Με χαροποιεί πολυ το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μοιάζει να γίνεται αυτό που θελει ο Μπαρτζωκας, δηλαδή υπάρχει πλουραλισμος στην επίθεση. Παρόλα αυτά, ένα τριάρι με καλό σουτ είναι απαραίτητο να αποκτηθει.

    Επίσης, θετικοτατες ειναι οι εμφανίσεις του Λιβιο που δείχνει να δικαιώνει σε κάθε αγώνα τον φίλο DeCoupePe. Προσωπικά δεν τον πίστευα και χαίρομαι πολύ που με έχει διαψεύσει. Εύχομαι να συνεχίσει αυτές τις γεμάτες εμφανισεις.

    Για τους παίχτες που αγωνίστηκαν χθες και αποτέλεσαν μεταγραφικους μας στοχους(Καρτερ, Ντιαλλο), νομίζω πως και οι δυο σωστά δεν αποκτήθηκαν. Ο μεν Κάρτερ δείχνει ότι δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού ακόμα, ο δε Ντιαλλο θα συμπληρωνε πολύ ωραία τον υγιή Παπανικολάου αλλά δεν πιστευω ότι θα μπορούσε να καλύψει το κενό του.

    Την συγκεκριμένη περίοδο νομίζω ότι η καλύτερη λύση για το 3 είναι ο K C Rivers καθώς συνδυάζει εμπειρία, σουτ και αθλητικοτητα.

    Όσον αφορά τα σεντερ, φάνηκε χθες ότι αν δεν τραβήξει ο Φαλ υπάρχει θέμα καθώς ο Μάρτιν δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που χρειάζεται για να τον αντικαταστήσει επάξια(για τον Χρηστιδη τα έχουμε ξαναπεί 1000 φορες, με 9,5 πόντους μ.ο. στην Α2 δεν μπορει να θεωρηθεί κατάλληλος ούτε για τρίτη επιλογή). Και όχι, η χρησιμοποίηση του Λιβιο στο 5 δεν είναι λύση καθώς έτσι μπλοκάρει και ο παίχτης αφού δεν είναι 5αρι. Διαθέσιμοι παίχτες υπάρχουν ακομα. Το θέμα είναι τι θέλει ο Μπαρτζωκας και τι είναι διατεθειμένη να προσφέρει η διοίκηση.

    Στην περιφέρεια Σλουκας, Λαρεντζακης και Γουοκαπ έχουν ήδη δείξει τις δυνατότητες και τις διαθέσεις τους, Ο Ντόρσει χρειάζεται ακόμα παιχνίδια για να ξεμπουκωσει, ο Λουντζης μοιαζει να έχει την αυτοπεποίθηση που έλειπε από τον Κονιαρη και θεωρείται υπολογισιμος και μέρος του rotation. Ο Μακισικ με προβληματίζει λίγο, δεν έχει το σουτ που χρειάζεται ένα δυάρι, δεν έχει την απαραίτητη σωματοδομη για να παίξει ως τριάρι. Παίζει αποκλειστικά με το πάθος του και αν μειωθεί ο χρόνος του πιθανόν να ξενερώσει και να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

    Όπως και να χει, ας δούμε και τον αγώνα με την Μονακό και ύστερα θα βγάλουμε συμπεράσματα.

  • Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ
    Ο ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 07:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΜΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΡΙΑΡΙ ΜΕ ΦΟΝΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΕΝΤΑΡΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΒΑΠΤΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΦ ΝΑ ΤΡΩΣ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ.ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΕΜΙΖΑΤΕ;;;;

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 03:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ισως φετος φανει οτι περσι δεν ηταν... μια ..''τσαμπα'' χρονια.. , ο Βεζενκοφ ανεβηκε πολυ, ο Λαρετζακης ανεβηκε πολυ, πανω στην περσινη ομαδα εγιναν 3-4 καλες μεταγραφες ..και ισως δουμε ωραιο μπασκετ , περσι ηταν 12-13 ομαδες για την 8αδα στην Ευρωλιγκα , η Μακαμπι βγηκε 13 νομιζω.. , φετος θα χει και κυπελο και Α1 και φαινεται οτι θα παει καλυτερα (ηταν και ο Παπανικολαου ενα θεμα) θα δουμε...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2021 02:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Στατιστικά καλύτεροι: Λιβιο 26 μοναδες, Βεζε 25, Σλούκας 18, Walkup 14, 13 Λαρεντζάκης, 12 Fall.

    Όλα καλά. Μένει το 3αρι και το 5αρι να καλύψουν τραυματισμούς, και να ρολαρει η ομάδα.

    Θα προτιμούσα νεαρό και αθλητικό, με βασικό το καλό σουτ, αλλά στην χειρότερη και ένας KC Rivers μπορεί να προσφέρει από τον πάγκο, και μπορεί να κατέβει και στο 2 σαν spot up shooter. Σίγουρα το συμβόλαιό του (αλλά και οι ικανότητές του) είναι σε πτώση, αλλά έχει εμπειρία και μπορεί να βάλει κρίσιμα σουτ αν χρειαστεί. Από αυτή τη μεταγραφή δεν περιμένεις να σου παίζει 25 λεπτά άλλωστε. Ή πρέπει να βρεις έναν νεαρό που πιστεύεις ότι έχει τρομερό upside (Musa/Diallo), ή κάποιον έμπειρο σε πτώση (Rivers/Broekhoff).

    Ο Μάρτιν δεν είναι ακόμη στα συγκαλά του (ωραίο το κάρφωμα βέβαια, επιτέλους) και ο Fall είναι δύναμη, αλλά δεν έχει παιχνίδι πάνω από το καλάθι και μεγάλη αθλητικοτητα (λογικό τόσο μεγάλος και βαρύς που είναι). Θα χρειαστεί απαραιτήτως ένας περισσότερο κινητικός ψηλός.

    Nebo πάει πολύ καλά Ζαλγκίρις, και ο Diallo έδειξε καλά στοιχεία, όπως λέγαμε και στο τέλος της σεζόν, Diallo/Macon/Grant ήταν οι μόνοι από Α1 έτοιμοι για το μεγαλύτερο επίπεδο). Ευτυχώς που τον άφησαν και έφυγε (βέβαια είχαν Παπαπέτρου/Roos στη θέση του) οι απέναντι, νόμιζα ότι θα τον κλείναμε μαζί με Carter.

    Με Άντε και Musa θα είχαμε και νεανικότητα και καλύτερο upside θεωρώ.

    Αν ο Μάρτιν δεν έχει μεγάλη άνοδο, του χρόνου μαζί με McKissic θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ή να πάνε πιο πίσω στο rotation. Ξεκίνησαν από 1ες επιλογές, πάνε 2ες τώρα (Fall/Dorsey), και ίσως πάνε για 3ες, ή εκτός ομάδας του χρόνου.

    Λιβιο αν έπαιζε Παναθηναϊκό θα ήταν ο καλύτερος ψηλός της ομάδας. Πιστεύω θα πάει καλά, και θα μείνει και για την μετά-Πριντεζη εποχή. Ξέρει μπάσκετ, γνωρίζει το άθλημα και μπορεί να κινηθεί επιθετικά/αμυντικά μόνο και μόνο από το μυαλό του, κάτι που δεν φαίνεται στα στατιστικά και δεν είναι δεδομένο (π.χ ο Μάρτιν αμυντικά χάνεται τελείως).

  • gogos
    gogos Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκπληκτικός λαρυ και Βεζε! Χαιρόσουν να τους βλέπεις, ο Γουοκαπ πάλι απορώ πως αυτός ο παίχτης κατέληξε στον σύγχρονο ολυμπιακό... Οκ δεν έκανε παπάδες αλλά έχει ένα στυλ και ένα τουπέ που το λατρεύω,παραει γερά στο γήπεδο και βγάζει αυτοπεποίθηση!!! Πολύ γουσταρω τέτοιους παίχτες. Μάρτιν θετικός, αν και λίγο ασταθής σε ορισμένες φάσεις... Ανιαρός και άχαρος ο Φολ, περίμενα περισσότερα αλλά οκ, εννοείτε είναι αρχή και θέλει χρόνο!
    Μακισικ θέλει κόσμο για να ντυθεί σούπερ μαν, ντορσι μου φάνηκε λίγο αγχωμένος, λουτζης μου φάνηκε τουλάχιστον θετικός και πιστεύω θα βοηθησει πολύ στην Α1, ζαν Σαρλ αερινος και αποτελεσματικός σε άμυνα και επίθεση!!! Σλουκι λίγο πιο μπροστά από την σκιά του, μπορεί και περισσότερο, ειδικά στα ελεύθερα σουτ βάζε τα αγορι μου, μην φοβάσαι τίποτα! Είσαι ο μαέστρος της ομάδας, πέρνε τα σουτ που σου αναλογούν και με το παραπάνω... Αφού το έχεις μην το σκέφτεσαι!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...