roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Απάντηση Τόμας σε δυνατή πρόταση ΟΣΦΠ (video)

underarmor
redwell

Ο Θρύλος ψάχνει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του ρόστερ για να συμπληρωθεί το "κενό" με τον παίκτη σκόρερ και μετά θα κάνει ακόμα μια το πολύ δυο προσθήκες για να δώσει βάθος και να κλείσει ουσιαστικά την ομάδα της σεζόν 2021-2022.

Οι ερυθρόλευκοι κατόπιν θερμής εισήγησης του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν "πλευρίσει" τον Ματ Τόμας εδώ και κάποιες εβδομάδες και αναμένουν στο... ακουστικό τους την απόφασή του ή πιο σωστά περιμένουν να μάθουν αν θα συνεχίσει στο ΝΒΑ το οποίο είναι και η απόλυτη προτεραιότητά του ή αν θα μπει στο αεροπλάνο για την... Euroleague.

Ο 27χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είναι σύμφωνα με τον Coach-B το ιδανικό φιτ στην περιφέρεια και γι' αυτό ο Ολυμπιακός έχει ρίξει στα... πόδια του ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο, πιο πάνω και από αυτό που έδινε στον Τάιλερ Ντόρσεϊ ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε τι φάση βρισκόμαστε με τον Ματ Τόμας; Ο παίκτης έχει δεσμευθεί να απαντήσει στον Ολυμπιακό μέχρι τις 20 Αυγούστου και επειδή υπάρχει εξαιρετική σχέση των Πειραιωτών με το γραφείο που τον εκπροσωπεί, το γνωστό Octagon, είναι ξεκάθαρο ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία θα έχουμ οριστικά πράγματα αναφορικά με τον "χερά" από το Ιλινόι.

Μια περίπτωση που έχει αναχθεί πλέον σε Νο1 στόχος για τον Θρύλο και παρά το γεγονός ότι είναι μια δύσκολη ως πολύ δύσκολη υπόθεση, στον Πειραιά κρίνουν ότι αξίζει την αναμονή μιας και τυχόν έλευσή του ανεβάζει επίπεδο τη γραμμή των γκαρντ μαζί με Σλούκα και Γουόκαπ.

Μπορεί να μην έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει ευρωπαϊκή εμπειρία μιας και κατέκτησε το Eurocup το 2019 με τη Βαλένθια. Mετά την Ομπραντόιρο που έπαιξε τη σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στη συνέχεια με τις «νυχτερίδες» (σ.σ. σεζόν 2018-19), φτάνοντας μαζί τους στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Εκείνη τη χρονιά έπαιξε σε 23 ματς, έχοντας μέσον όρο 22' λεπτά με 12.7 πόντους (57.3% δίποντα, 47.7% τρίποντα, 90.9% βολές) και παράλληλα 1.7 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ. Στο Top16 της ίδιας διοργάνωσης είχε 13.7 πόντους (σ.σ. 63.2% δίποντα, 53.1% τρίποντα), ενώ στους τελικούς κόντρα στην Άλμπα είχε 13.3 πόντους, με 62.5% (10/16 σουτ) πίσω από τα 6.75 μέτρα σε τρία ματς.

Μάλιστα, ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τρίτου αγώνα που έδωσε και το τρόπαιο στη Βαλένθια, καθώς μέτρησε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 με τη Βαλένθια ο Ματ Τόμας μέτρησε (σε 29 ματς) 11.5 πόντους, με 48.5% στο τρίποντο, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ στη Λίγκα.

Έχει το προφίλ του σουτέρ-φονιά, με μεγάλα ποσοστά από την περιφέρεια, ξέρει να βάζει τη μπαλα στο καλάθι και διαθέτει παράλληλα και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς (2019-21), ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν στη Τζαζ. Στην ομάδα της Γιούτα έπαιξε συνολικά σε 22 ματς, χωρίς να βγάλει μάτια και έμεινε ελεύθερος.

Δείτε τον στα παρακάτω βίντεο...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

35 σχόλια

  • Κιθαρίστας ή Ντράμμερ ;;
    Κιθαρίστας ή Ντράμμερ ;; Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    πράγματι θέλει τρεις (3) προσθήκες η ομάδα :
    έναν αριστερό μπακ, έναν δεξί μπακ και έναν στόπερ που να κατεβάζει τη μπάλα.

  • RedV
    RedV Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 19:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω είναι ηλίου φαεινότερον ότι η ομάδα χρειάζεται 3 προσθήκες για να έχει πλήρες ροστερ. Ένα 2αρι για βασικό, ένα 3αρι για αναπληρωματικό του Παπανικολάου και ένα 5αρι για να ξεκουράζει Φαλ και Μάρτιν. Μέχρι στιγμής οι ξένοι που έχουμε είναι 5 άρα μένει μια θέση κενή για την Α1. Αν ερχόταν ο Ντορσει θα μπορούσαμε να καλυψουμε το κενό στο 3 με κάποιον ξενο(Τζοουνς?)και να χρησιμοποιήσει ως τρίτο 5αρι τον Χρηστιδη αφού δεν θέλει τον Κουφό. Όμως, εφόσον ο Ντορσει δεν δείχνει να συγκινείται, κατά πάσα πιθανότητα θα προστεθούν ξένοι για τις θέσεις 2-3, που σημαίνει ότι φτάνουμε τους 7 και κάποιος θα πρέπει να μένει έξω στα παιχνίδια της Α1. Θεωρώ πιθανότερο να είναι ο Λιβιο αυτός και να καλύπτει πάλι ο Χρηστιδης την θέση του στο 4 αφήνοντας όμως έτσι μόνο δύο επιλογές για την θέση 5(Φαλ - Μάρτιν) το οποίο μπορεί να στοιχίσει σε ντέρμπι ή στα play-offs. Αν ο Μπαρτζωκας έριχνε τον εγωισμό του και υπέγραφε τον Κουφό, αυτομάτως θα υπήρχε μια έξτρα επιλογή στο 5(για την Α1 Ο Κουφός είναι μια χαρά) και ο Χρηστιδης θα ήταν η τέταρτη επιλογή για τις θέσεις 4-5(ο Λιβιο θα έμενε εκτός από την Α1 και θα ήταν ο Χρηστιδης η τρίτη επιλογή στο 4). Να δούμε τώρα πως θα τα βολέψει ο Μπαρτζωκας με 7 αναντικατάστατους ξένους.

  • Μαριος
    Μαριος Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι πιθανότητες δίνεις για την μεταγραφή rg ?

  • Μάριος
    Μάριος Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε κάτι καινούργιο rg η θα περιμένουμε μέχρι 20 Αυγούστου?

    REDGOAL: Ό,τι μαθαίνουμε το γράφουμε φίλε...

  • Τσαντας
    Τσαντας Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Γράφτηκε ότι εξετάζεται η περίπτωση του Γκαρισσον Μάθιους σαν εναλλακτική, αν μας γράψει ο Τόμας, δε γνωρίζω αν ισχύει, αλλά πιθανό μου φαίνεται

  • Nickman7
    Nickman7 Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal σορρυ αλλα δεν μπορουν να δωσουν 1,5 εκατομμυριο οι Αγγελοπουλοι για τετοιο σουτερ ???

  • Μαριος
    Μαριος Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Άμα δεν μας κάτσει του Τόμας υπάρχει κάποια εναλλακτική rg? Επίσης ο Τόμας θέλει να έρθει στον Πειραιά;

    REDGOAL: Δεν θα έχουν; Αν δεν ήθελε δεν θα το συζήταγε...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 21:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά μην γινόμαστε βαζελοι, ο Θανάσης υπέγραψε 2 χρόνια συμβόλαιο στον πρωταθλητή ΝΒΑ, ναι, είναι αδερφός του MVP, αλλά είναι ανταγωνιστικός ΝΒΑ για τελευταίος στην 15αδα, άλλωστε έτσι όπως έχει γίνει το ΝΒΑ με τόσα λεφτά που παίρνουν οι πρώτοι οι περισσότερες θέσεις στο βάθος καλύπτονται με minimum contracts. Βγάζει ενέργεια και είναι fun favorite στο Μιλγουόκι. Να τα αφήσει όλα για να παίζει αναπληρωματικός στην Ελλάδα (εμάς ή τους άλλους;).

    Ας είναι καλά εκεί που είναι το παιδί, διαφημίζουν την Ελλάδα μας κάθε στιγμή.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 18:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομαδα χρειαζεται αλλους δυο παικτες.Ειτε παρει Τομας ειτε Ντορσευ ειτε καποιον αλλον πενταδατο SG με ενα καλο για τα δεδομενα της συμβολαιο (γυρω στις 800-900 χιλιαδες που ειναι το ταβανι της) χρειαζεται οπωσδηποτε εναν συμπληρωματικο SF για τον απλουστατο λογο οτι ο Παπανικολαου μπορει να ειναι μεν ιατρικα απολυτως ενταξει οπως λενε τα σχετικα ρεπορταζ αλλα οσο να ναι τον Οκτωβριο που θα ξεκινησει η Ευρωλιγκα θα εχει να πατησει παρκε για επισημο αγωνα 9 ολοκληρους μηνες, Ειναι τεραστια αποχη αυτη για οποιονδηποτε αθλητη και δεν ξερουμε σε ποια κατασταση θα ειναι και ποσο καιρο θα του παρει να φορμαριστει (το φορμαρισμα ερχεται μεσα απο τα παιχνιδια) Αν παιζαμε μονο Ευρωλιγκα μπορουσαμε να την ψευτοβγαλουμε με μια μονο προσθηκη αλλα με την επικειμενη επιστροφη της ομαδας στην Basket League χρειαζεται ενας ακομη παικτης για να υπαρχει βαθος στο ροστερ και να παρει τον χρονο του ο Παπανικολαου χωρις πιεση μεχρι να ανεβασει αποδοση οταν πρεπει οταν δηλαδη θα κρινεται η προκριση στα πλει οφς.Επισης το παρελθον δυστυχως μας εχει διδαξει οτι ο μπασκετικος Ολυμπιακος σπανιως βγαζει σεζον ιατρικα καθαρη οποτε πρεπει να συμπεριληφθει και αυτο το ενδεχομενο στον σχεδιασμο.
    Νομιζω με Τομας και εναν συμπληρωματκο φοργουορντ σαν τον Τζοουνς η ομαδα θα εχει αρκετα καλο υλικο για να επιστρεψει με τιτλο στο ελληνικο πρωταθλημα και να διεκδικησει θεση στα πλει οφς της Ευρωλιγκας γιατι οχι και με ενα καλο πλασαρισμα.Αν μαλιστα μπει στην οκταδα μετα θα αναζητησει την υπερβαση για να παει φ4 (πολυ δυσκολο) οπως την αναζητησε φετος η Ζενιτ εναντιον της Μπαρτσελονα και λιγο ελλειψε τελικα να την πετυχει.Και φυσικα ο Μπαρτζωκας δεν θα εχει πλεον κανενα αλλοθι αν αποτυχει παταγωδως.Ολη ευθυνη θα ειναι δικη του.

  • Xero-Las
    Xero-Las Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021 17:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Σλούκας 25'
    Walkup 22'
    Macisik 23'
    Lari 10'
    Papanikolaou 20'
    Vezenkof 25'
    Printezis 15'
    Fal 20'
    Hassan 20'
    Livio 10'
    περισσεύουν 10'

    θα ρθει σίγουρα νέο 2ρι 20'
    πόσες ακόμα μεταγραφές θέλετε;
    3 ακόμα; Λουντζης, Φουφουτος και Ξεσκούφωτος σας κάνουν;
    Έχετε δει τον 15ο παίκτη της Φενέρ και της Εφες; Κάτι Τούρκοι που δεν τους ξέρει η μάνα τους.

    Γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε;
    Διαρκείας πήρατε; Ανοιγουν για νέους ενδιαφερόμενους τη Δευτέρα
    Η απλα πιστευετε ότι μια ομαδα που εχει πουλήσει 1000 διαρκείας πρέπει να έχει 15 παιχταράδες των εκατομμυρίων;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...