roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έρχεται στην Αθήνα ο Γουόκαπ

underarmor
redwell

Παίκτης του Θρύλου είναι ο Τόμας Γουόκαπ ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ για να ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό τη γραμμή των γκαρντ των Πειραιωτών. Ο Αμερικανός άσος αναμένεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και η άφιξή του έχει οριστεί για την Τρίτη (10/08) στις 20:45.

Ο Τόμας Γουόκαπ θα ταξιδέψει από το Χιούστον μέσω Τουρκίας προς την Ελλάδα και στην Αθήνα θα τον περιμένουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Το νέο απόκτημα έρχεται με την... ώρα του για να τακτοποιήσει και τη μόνιμη παρουσία του στη χώρα μας και από εκεί και φυσικά θα περάσει και τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

10 σχόλια

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 17:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Μην τα λες σε μενα αυτα φιλε γιατι εγω ετρωγα απο πολυ νωρις γερο κραξιμο οταν ελεγα οτι σχεδον ολοι οι παικτες που ειτε εφερε ο Μπλατ (Μπολντγουιν Παντερ Λιντει) ειτε προτεινε στην διοικηση να αποκτησει (π.χ Χενρυ και Λοιντ) ειναι καλοι παικτες, εχουν τρομερο potential και αξιζουν να στηριχθουν.Τοτε οι περισσοτεροι μιλαγαν για τα παλτα του "κακου Μπλατ" που αλλοιωσε το dna της ομαδας και τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Δεν εβλεπαν οτι μπασκετικος Ολυμπιακος για λογους που εχουν χιλιοαναλυθει και δεν εχει νοημα να επαναλαμβανουμε ηταν απο ενα διαστημα και μετα ενας βαρια αρρωστος οργανισμος.Ειχα πει μαλιστα τοτε το παραδειγμα οτι οταν σε ενα καλαθι με σαπια μηλα ριξεις ενα υγιες λαμπερο μηλο σε λιγο χρονικο διαστημα θα σαπισει κι αυτο.
    Απλα απο ολους αυτους τους παικτες να με συγχωρεσεις αλλα στους Γκος και Τουπαν δεν ειδα ποτε τιποτα το σπουδαιο φυσικα και δεν ειναι του πεταμου αλλα δεν ειναι και παικτες που κατα την γνωμη μου θα αποδωσουν στο πολυ υψηλο επιπεδο.
    Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η επιλογη της ομαδας να υπογραψει τον Γουολκαπ επειδη δεν εφτασαν τα χρηματα να υπογραψει τον υπερτιμημενο Γκος λογω Ρεαλ τελικα θα της βγει σε καλο.

  • Τσαντας
    Τσαντας Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον θελω και για να διασκεσω με τις αντιδρασεις και επειδη θα βοηθησει απειρα. Οπως θα βοηθουσε και ο μπαλντγουιν αν ειχε μεινει, οπως και ο παντερ, οπως και οι τουπαν-λεντει, οπως και ο βεζενκοφ, που μας ειχαν πρηξει ολοι να τον διωξουν. Εδω αγανακτουσαν που κρατησαμε τον Μιλουτινοφ, την πρωτη του χρονια. Ολους αχρηστους τους εβγαζαν οι φιλοι συνοπαδοι και οταν σε αλλες ομαδες οι συγκεκριμενοι παικτες επαιξαν καλα, αφοτου τους δωθηκε εμπιστοσυνη και πηραν τις απαραιτητες εμπειριες, τοτε αρχησαν να τους αναπολουν, οι ιδιοι που προηγουμενως τους εκραζαν. Οτι να ναι γενικως. Το ιδιο ισχυει και για Μαρτιν- Ζαν Σαρλ, που μια χαρα παικτες ειναι.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2021 15:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητηρια φιλε.....ωραια η λογικη σου.Να αποτυχει δηλαδη ο Γκος στην Ρεαλ που προφανως αν συμβει αυτο με τοσους παικταραδες συμπαικτες θα σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει στο υψηλο επιπεδο της Ευρωλιγκας και να διακριθει για να τον φορτωθουμε μετα εμεις επειδη εσυ και καποιοι αλλοι (λιγοι ευτυχως) τον θελετε διακαως στον Ολυμπιακο και επειδη θες να διασκεδασεις με τις αντιδρασεις των υπολοιπων που δεν τον θελουμε οχι επειδη δεν μας αρεσει η μουρη του αλλα επειδη θεωρουμε οτι ειναι η επιτομη του overrated player

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 20:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ ότι αφού τον ήθελε η Ρεάλ, δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε. Μακάρι να μην τα πάει σούπερ εκεί, ώστε να τον πάρουμε του χρόνου (μόνο κ μόνο για να έχω την ευκαιρία να απολαύσω αντιδράσεις φίλων συνοπαδων)

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ είναι φανατικός οπαδός του Goss, αλλά δεν ερχόταν Ολυμπιακό! Τον Δεκέμβρη μας προτάθηκε και η ομάδα έκρινε ότι ήταν ακριβός. Με Goss/Koufo από τέλος Δεκέμβρη/ Γενάρη θα παίζαμε για final4..

    Ο άνθρωπος πήγε για βασικός Ρεάλ! Δεν ήταν αντικειμενικός στόχος. Μην λέμε ότι θέλουμε, και εκεί έχουν δίδυμο Poirier/Tavares, το καλύτερο αμυντικό δίδυμο ψηλών στην ήπειρο.

    Πάλι καλά που μας έκατσε ο Walkup με σχετικά μικρό συμβόλαιο, επιτέλους είμασταν τυχεροί σε ένα συμβόλαιο, και του Fall πάλι καλά που τον πήραμε πριν τους Ολυμπιακούς, τώρα έχει ανέβει κάνα 150.000 η αξία του σίγουρα. Σοβαρός και μετρημένος στα γήπεδα της Ιαπωνίας.

    Δεν θα σου βγούνε όμως όλες οι μεταγραφές ευκαιρία, πρέπει να γίνει υπέρβαση για βασικό 2, όχι πάλι με ψίχουλα να βρεις ευκαιριαρα..

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 17:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ότι καλύτερο θα ήταν ο Γκος φίλε Χρήστο. Για αμυντικογενη γκαρντ, ας παιρναμε τον Τζειλεν Σμιθ με τετρακόσια χιλλιαρικα συν τον πλάγιο που θα πάρουμε και τώρα και θα ήμασταν υπερπλήρεις

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 16:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Χρήστο μην μπερδευεσαι, η 15αδα πέρυσι είχε Νικολαιδη μέσα. Τη θέση του παίρνει ο Λούντζης.

    Ξεκάθαρα Walkup, αμυντικογενης άσσος δίπλα στον Σλούκα και να τρέχει τη δεύτερη 5αδα, αντικαθιστά Jenkins.

    Fall αντικαθιστά Ellis.

    Koufos ακόμη δεν έχει αντικατασταθεί, αλλά ουσιαστικά ήρθε μόλις έχασε τη σεζόν ο Μάρτιν, και κρίθηκε άδικα για τον ελάχιστο χρόνο που πήρε. Φέτος με +40-50 παιχνίδια θεωρώ ότι ο Χρηστίδης δεν αρκεί για 3ο σέντερ και τουλάχιστον ο Κουφός πρέπει να παραμείνει (δεν υπάρχει καλύτερος ελεύθερος Έλληνας σέντερ).

    Δεν έχει αντικατασταθεί ο Χαραλαμπόπουλος επίσης σαν 2ος small forward και Έλληνας (Ρογκαβοπουλος ήταν ιδανικός για αυτό το ρόλο..) και ο Harrison σαν βασικός/σκόρερ/σουτέρ. Σπανούλης επίσης δεν έχει αντικατασταθεί, είχα προτείνει παλιότερα Erick Green στη θέση του, ή τον Grant του Προμηθέα που πήγε Armani Milano. Αν μείνει Carter πιστεύω καλύπτει αυτή τη θέση σαν combo/scorer από τον πάγκο.

    Γενικότερα απέχουμε πολύ από το να έχουμε ολοκληρωμένη 15αδα για πρωταγωνιστικό ρόλο Ελλάδα/Ευρώπη. Αυτό που θα γίνει είναι να δώσουμε βάση με την αξιοπρεπή 12αδα μας Ελλάδα, και γύρω στον Φεβρουάριο η ομάδα θα ξεμείνει από δυνάμεις Ευρώπη και θα πατώσει, μπορεί και Ελλάδα στους τελικούς.

  • Christos
    Christos Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 11:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλαιότερα είχα γράψει για την ποιότητα του Γκος και την δυναμική να διατελέσει μαζί με τον Σλούκα ένα ολοκληρωμένο δίδυμο στα γκαρντ με δημιουργία και σκορ. Μάλιστα είχα σημειώσει ότι εάν ο Γκος ήταν Έλληνας θα λέγαμε ποιος Σλούκας τώρα. Κάποιοι είχαν διαφωνήσει με την εν λόγω σύγκριση λέγοντας ότι θα υπάρχει αμυντική αδυναμία. Ας ρωτήσουν τώρα τον Λασο που θα κατέβει με Ερτελ και Γκος και ας περιμένουμε να δούμε τα νούμερα των δύο παικτών.

  • Christos
    Christos Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο αφορά την βελτίωση του ρόστερ σε σχέση με πέρσυ νομίζω ότι υπάρχει μια αστοχία σχετικά με την προσθήκη τού Γουόκαπ σε αντικατάσταση του Τζένκιγκς. Ο Λούντζης αποκτήθηκε στην θέση του Τζένκιγκς και ο Γουοκαπ στην θέση του Σπανούλη. Άρα κατά πόσο υπήρξε βελτίωση δεν είναι και τόσο σίγουρο. Ο Τζενκινγκς είναι σαφώς καλύτερος του Λούντζη και το ισοζύγιο στους άλλους δύο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο καθώς ο Σπανούλης επιθετικά δεν υστερεί του Αμερικανού και σίγουρα δεν υπάρχει η απόσταση μεταξύ Τζενκινς και Γουόκαπ.

  • Kostasss
    Kostasss Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 08:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημέρα Rd ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.. ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΑΡΙ Η πΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΗΗΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε μέρα αλλά μέχρι τις 17-18 λογικά θα έχει ξεκινήσει φίλε...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...