roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Απολογισμός Φαλ και χαμόγελα...

underarmor
redwell

Ένα αρκετά καλό τουρνουά έκανε στο Τόκιο ο Μουσταφά Φαλ με την Γαλλία και σαφώς προκάλεσε χαμόγελα στον Πειραιά καθώς ο θηριώδης σέντερ θα φορά πλέον τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τι "έγραψε" το κοντέρ του στη διαδρομή της Γαλλίας ως το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Έπαιξε και στα έξι ματς των τρικολόρ επί ιαπωνικού εδάφους, μετρώντας κατά μέσο όρο 3.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 5.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 12.2 λεπτά δράσης. 

Συνολικά στον επιθετικό τομέα είχε 8/11 δίποντα (73%) και 6/7 βολές (86%) κατά την διάρκεια του τουρνουά, επιδόσεις που σαφώς δείχνουν ότι θα δώσει πράγματα και αμυντικά φυσικά που είναι το δυνατό του σημείο, αλλά και επιθετικά...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

15 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 01:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρατηρώ ότι έχουν γίνει κάποιες κινήσεις στην Α1 φέτος και αναμένεται αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον για τις θέσεις των play off.

    Αυτός ο DiLeo του ΠΑΟΚ φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, 2.03 και σουτέρ ολκής, ίσως αξίζει παρακολούθησης. Περιστέρι/ΑΕΚ/Προμηθέας καλές κινήσεις, και κάνα 2 ακόμη (ίσως Ρόδος/Ηρακλής) συνθέτουν ένα ενδιαφέρον σύνολο ομάδων.

    Κρίμα που χάθηκαν οι Λήμνος/Ρέθυμνο, 2 ωραίοι μπασκετικοί προορισμοί.

    Για Ελλάδα ο McKissic μπορεί να παίξει άνετα στο 3, ίσως και ο Λαρε σε κοντύτερα σχήματα, για Ευρώπη όμως θέλουμε κανονικό 3 πίσω από Παπανικολάου, το πληρώσαμε ακριβά αυτό.

    Επίσης να θυμησω ότι ο Παπ έχει το 2ο μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, νομίζω 1.000.000 πρέπει να είναι.

    3 ανάγκες είχαμε πέρυσι που δεν καλύφθηκαν επουδενί μέσα στη χρονιά.

    Α) αμυντική παρουσία στην ρακέτα (επιθετικά δεν τα είχαν πάει τόσο άσχημα), ριμπάουντ, κοψίματα. Κατά κάποιο βαθμό η παρουσία Fall έχει θετικό πρόσημο. Χρειάζεται ένα καθαρό 3ο σέντερ. Καλύτερα Κουφός, έτσι όπως γίναμε, ή να φύγει ο Livio και να έρθει Petrusev. Είδε ότι με τρελούς αριθμούς στην Αδριατική, τίποτα δεν έκανε, στον πάτο του draft. Το Ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ΜΟΝΟ η Euroleague. Τρελή αναβάθμιση στο 5 και παίζει και 4 σε βαρύτερα σχήματα ενώ έχει και σουτ. Το κακό είναι ότι μπορεί να ξενερώσει ο Βεζε με τέτοια μεταγραφή..

    B) δημιουργός για την Β πεντάδα που να μπορεί να σταθεί ΚΑΙ δίπλα στον Σλούκα σαν οργανωτής/αμυντικός. Πέρυσι με Jenkins/Σπανούλη πόνεσαν τα μάτια μας. Jenkins ήταν τρελά μονοδιάστατος και Σπανούλης ήθελε να παίξει hero ball και δεν μπορούσε να μαρκάρει ούτε τη σκιά του. Τρομερή αναβάθμιση με Walkup, από τις ουσιαστικότερες κινήσεις σε όλο το μεταγραφικό παζάρι.

    Γ) πάτος στα σουτ 3ων πόντων. Ξεκάθαρα η λύση είναι 2 μεταγραφές ΑΡΙΣΤΩΝ σουτέρ 3ποντων. Στάνταρ στο 2, και θέλει και στο 3 κατά τη γνώμη μου. Οι ψηλοί μας τώρα είναι ασουτοι στο 5 (π.χ Tobey/Dublejvic/Landale σουτάρουν καλά), αλλά έχουμε Βεζε που είναι τόπ σουτέρ, και Πρίντεζης πέρυσι είχε απίστευτο ποσοστό, και ο Livio θα ανέβει σε κάτι παραπάνω από 32% περίπου, οπότε αφού στο 5 δεν έχουμε σουτ (εκτός αν γίνει κάνα θαύμα με Petrusev, στη Mega του δικού μας παίζει..), τότε πρέπει να γίνουμ εντυπωσιακές κινήσεις στο 2-3 ώστε να βελτιωθούμε κατά πολύ στο 3ποντο.

    Αυτά είναι τα στοιχεία που χρήζουν βελτίωσης. Το Α) καλύφθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο και περιμένω και έναν ψηλό ακόμη, έστω για Ελλαδα, το Β) όσο καλύτερα γίνονταν πιστεύω, να δούμε μήπως αντέξει και ο Λούντζης, και ο Λαρεντζάκης από την Ισπανία και μετά μπορεί να φτιάξει και παιχνίδι με την μπάλα στα χέρια (υποτιμημένο αυτό το χαρακτηριστικό του) και το Γ) καθόλου (ο Jenkis που ήταν ο αντί-Walkup είχε καλό ποσοστό, αλλά καμία άλλη επιθετική αρετή, έκανε 2-3 lay up όλη τη χρονιά! Πολύ παθητικός επιθετικά).

    Μετά από όλα αυτά περιττό να πω πόσο άκυρη ήταν η μεταγραφή Lighty. Παίχτης που θέλει τη μπάλα στα χέρια με κακό ποσοστό στο 3ποντο, κοντός για 3 και σε ηλικία που μόνο πτώση θα έχει από εδώ και πέρα.

    Για να δούμε, μάλλον ξύπνησαν οι πρόεδροι, και θα έχουμε εξελίξεις σύντομα, πιστεύω μέχρι της Παναγίας (βοήθειά μας!) θα ξέρουμε τουλάχιστον την 1η και καλύτερη.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 23:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαβαζω τωρα στα περισσοτερα αθλητικα σαιτς οτι ο Ολυμπιακος καταβαλλει μεγαλες προσπαθειες να φερει λεει τον Τομας και να κανει το θαυμα!!!!!!! Ποσο μικρυνατε τον Ολυμπιακο ρε Αγγελοπουλοι? Ο Τομας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΟΥΤΕΡ για την ομαδα μας αλλα να γραφεται στα σαιτς οτι θα ειναι θαυμα ετσι και τον αποκτησουμε ειναι ντροπη.Και βεβαιως ο Τομας εχει προτεραιοτητα κι αυτος το ΝΒΑ αλλα ετσι και δεν βρει ομαδα τις επομενες μερες ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει να παιξει στην Ευρωλιγκα.Κυνηγαμε ομως το θαυμα συμφωνα με τα "ρεπορταζ" επειδη για τον παικτη ενδιαφερονται και δυο αλλες ομαδες με μεγαλυτερα πορτοφολια (μεχρι προτεινος ξεραμε οτι ενδιαφερονται η Μπασκονια και η Μπολονια τωρα εμφανιστηκαν κι αλλες.....) Ελπιζω να μη χρησιμοποιουν την γνωστη τακτικη "καναμε προσφορα στον Καλαθη καναμε προσφορα στον Μητογλου" και στο τελος να μας πουν "τι να κανουμε εμεις καναμε την προσπαθεια μας αλλα ο Τομας προτιμησε να παει αλλου"
    Για να τελειωνουμε καμια ομαδα στην Ευρωλιγκα δεν προκειται να δωσει στον Τομας πανω απο 900χιλιαδες.ΚΑΜΙΑ
    Αφηστε λοιπον τα παραμυθια.......Αν εχεις μπατζετ για την θεση αυτη 750χιλιαδες και ΘΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ δινεις και τις 900χιλιαδες εδω που εχουμε φτασει 8/8.

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 23:03 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φανης 1973 Κι εγω αυτο περιμενω να συμβει και μακαρι γιατι πραγματι με Τομας και μια προσθηκη στο "3" σαν τον Τζαμαλ Τζοουνς θα κλεισει ιδανικα το ροστερ μας τηρουμενων των αναλογιων δηλαδη του μπατζετ που μπορει να διατεθει απο τους αφους.Τουλαχιστον θα εχουμε μια σωστα δομημενη ομαδα (ισως να χρειαζοταν κατι και στο "5" αλλα τελοσπαντων) με ισορροπημενο ροστερ που θα εχει βασιμες ελπιδες οχι μονο για προκριση στα πλει οφς αλλα και για ενα καλυτερο απο την 8η θεση πλασαρισμα

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 21:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν κρατησει 3ο σεντερ τον Χρηστιδη οπως ακούγεται τωρα τελευταία τότε Καληνύχτα από Σεπτέμβριο..
    REDGOAL τι πληροφορίες εχεις για τον 3ο σεντερ;;

  • Φάνης 1973
    Φάνης 1973 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 18:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Με Matt Thomas θα κλείσει ιδανικά ο βασικός κορμός και με την προσθήκη ενός Jamal Jones π.χ. (μακρύς, αθλητικός, καλό σουτ) , θα έχουμε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα στην Ευρωλολίγκα. Όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής του Fall, πέρυσι στην Ευρωλίγκα έπαιζε 22’ κατά μέσο όρο.

  • Μαριος
    Μαριος Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 17:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Rg γτ δε περνάτε τα σχόλια μου έκανα μια απλή ερώτηση ;

  • gogos
    gogos Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάγκες το πολύ μέχρι την άλλη Κυριακή θα έχουνε γίνει όλες οι ανακοινώσεις!
    Ελπίζω να είναι οι πρώτες επιλογές του κόουτς!

  • Τσαντας
    Τσαντας Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Oι Μπακς έχουν πάρει ένα σωρό πλάγιους. Μαζί με τους 2 πιτσιριδακες από το ντραφτ και τον Θανάση που θα ανανεώσει πρέπει να εχουν ήδη ρόστερ 15 παίκτες. Θα πάρουν λογικά και συμπληρωματικό ψηλό. Ο Μπράιαντ της Μακάμπι δεν έχει εγγυημένο συμβόλαιο και αν μεινει (πιθανό νομίζω), θα πατάει παρκέ μόνο με αίτηση. Δεν έρχεται στον Ολυμπιακό λέω εγώ; Δεν είναι ο σκόρερ, που χρειαζόμαστε ιδανικά, ο Ντόρσεϊ ταιριάζει καλύτερα, άλλα τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, μια χαρά παίκτης είναι.

  • Μαριος
    Μαριος Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε κάτι καινούργιο με το δυάρι ; Θα έχουμε σύντομα εξελίξεις ;

  • G27
    G27 Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάντως το Μέμφις που είχε τα δικαιώματα του Ντόρσεϊ τον άφησε ελεύθερο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...