roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Τόμας... φονιάς για Θρύλο (video)

underarmor
redwell

Ο Θρύλος έχει ακόμα ένα... κουτάκι να συμπληρώσει στο παζλ του ρόστερ όσον αφορά στους παίκτες πρώτης γραμμής και όσο ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν απαντά, τόσο πιο πολύ θα φλερτάρει με τις εναλλακτικές.

Μια από αυτές είναι και ο 27χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, Ματ Τόμας ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει ευρωπαϊκή εμπειρία μιας και κατέκτησε το Eurocup το 2019 με τη Βαλένθια. 

Mετά την Ομπραντόιρο που έπαιξε τη σεζόν 2017-18, αγωνίστηκε στη συνέχεια με τις «νυχτερίδες» (σ.σ. σεζόν 2018-19), φτάνοντας μαζί τους στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Εκείνη τη χρονιά έπαιξε σε 23 ματς, έχοντας μέσον όρο 22' λεπτά με 12.7 πόντους (57.3% δίποντα, 47.7% τρίποντα, 90.9% βολές) και παράλληλα 1.7 ασίστ και 1.3 ριμπάουντ.
Στο Top16 της ίδιας διοργάνωσης είχε 13.7 πόντους (σ.σ. 63.2% δίποντα, 53.1% τρίποντα), ενώ στους τελικούς κόντρα στην Άλμπα είχε 13.3 πόντους, με 62.5% (10/16 σουτ) πίσω από τα 6.75 μέτρα σε τρία ματς.

Μάλιστα, ήταν εκ των πρωταγωνιστών του τρίτου αγώνα που έδωσε και το τρόπαιο στη Βαλένθια, καθώς μέτρησε 19 πόντους με 5/7 τρίποντα. Στο ισπανικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2018-19 με τη Βαλένθια ο Ματ Τόμας μέτρησε (σε 29 ματς) 11.5 πόντους, με 48.5% στο τρίποντο, αποτελώντας έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ στη Λίγκα.

Εν κατακλείδι πρόκειται για σουτέρ-φονιά, με μεγάλα ποσοστά από την περιφέρεια, ξέρει να βάζει τη μπαλα στο καλάθι και έχει ηγετικά χαρακτηριστικά, χωρίς να διστάζει να πάρει τη μπάλα στα χέρια του όταν... καίει.

Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς (2019-21), ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν στη Τζαζ. Στην ομάδα της Γιούτα έπαιξε συνολικά σε 22 ματς, χωρίς να βγάλει μάτια και έμεινε ελεύθερος.

Ο Ολυμπιακός τον "γλυκοκοιταζει" και αν τα οικονομικά δεδομένα είναι εντός βεληνεκούς των Πειραιωτών, θα γίνει επίσημη πρόταση...

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

VIDEO





Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

42 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Πάντως έχω μια αίσθηση οτι μερικοί "πολυαγαπημένοι" σχολιαστές εδώ μέσα σίγουρα δεν πεθύμησαν τα σχόλια μου για τις προεδράρες μας χαχαχα!!!

  • Creeper
    Creeper Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 00:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @RedV Διακόπαρα ναι χαχαχα! Να αποτοξινωθώ και λιγάκι από την μίζερη κατάσταση του τμήματος μπάσκετ.

  • Papman7
    Papman7 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω ότι η συμφωνία με Μπαρτζω και αν είναι αρβύλα ας με διαψεύσει το RG είναι ότι θα στηριχτεί σε 3 πυλώνες.Απογαλακτοποιηση από Σπανούλη λύση στο θέμα της Α1 και αύξηση του μπάτζετ με επιλογή παικτών σε συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια από Μπαρτζώκα.Στο θέμα του μπάτζετ υπάρχει μια δυσαρεσκεια.Επιλογη του κοουτς ήταν Λόιντ Ντόρσεϊ Λαιτι και ένας από Κίνα νομίζω που δυστυχώς δεν καρποφόρησε καμιά .Μέχρι στιγμής ότι προτείνουν στο Μπαρτζώκα ρίχνει άκυρο από τις εναλλακτικές.Εγω αυτά έμαθα χωρίς να είμαι δημοσιογράφος για να τα εξακρίβωσω.Κωστα το σχόλιο σου είναι θεϊκό αλλά πιο θεϊκή ήταν η απάντηση του RG

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 14:36 Σύνδεσμος σχολίου

    @Creeper, που χάθηκες φίλε; Διακοπαρεις; Πεθύμησα τα σχόλια σου για τους Αγγελοπουλους, χεχεχε

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή όλοι είμαστε εκτός από προπονητές, πρόεδροι, ΚΑΙ scouter του καναπέ (εδω με τον Μπάρτζι μας δίνω κι ένα δικιο) να προτείνω και εγώ παίχτη.
    Anthony Brown, από Γιουροκαπ, με περάσματα από NBA, με εξαιρετική παρουσία στο Standord, σουτάρει άνω του 40%, τριαριοδυαρι. Μαζεύει και σκουπίδια, παίζει και άμυνα.
    Ούτως ή άλλως ποιοτικά για εκεί πάμε. Ας ψωνίσουμε κάτι που τουλάχιστον στη στατιστική λέει πέντε πράγματα. Γιατί αν πάρουμε παίχτη με 2ποντους μέσο όρο, πόσο μπαμ να κάνει πια

  • Gerasimosskro
    Gerasimosskro Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιτέλους να σταματήσει το κλάμα.απο το 10 και μετά έχουμε κατακτήσει 2 τρόπαια,έχουμε συνεχείς παρουσίες σε φάιναλ φορ,ο καλύτερος παίχτης της Ευρωλίγκας έπαιξε και σάρωσε στην ομάδα μας(Σπανούλης)
    Και ακόμα κλάμα.ελεος κάντε τη κριτική σας αλλά μη το παίζουμε φιλόσοφοι και παντογνώστες,μιλάμε για καταστροφολαγνεια,δλδ ένα μέτρο να μπει σε αυτά που λέμε.υγεια και καλή αγωνιστική χρονια

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 11:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Το όνομα του Τζόουνς που ήρθε στην επιφάνεια μόνο τυχαίο δεν είναι. Δεν νομίζω να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος αλλά κάποιος αντίστοιχου επιπέδου. Όπως τα προηγούμενα χρόνια ακούγαμε για γουιλμπεκιν, ντιλεινι και γουοναμεικερ και καταλήγαμε με Τσέρι και Γουέμπερ ( ο οποίος παρεμπιπτόντως μια χαρά τίμιος ήταν) κάτι αντίστοιχο πιστεύω θα γίνει και φέτος. Μετά τον Ντόρσεϊ ακούστηκαν κάνα δυο αξιόλογοι όπως ο Μίλλερ, ο Μπράουν και ο Γκριν μετά πήγαμε στον Τόμας και τελικά θα καταλήξουμε σε κάποιον από eurocup.
    Δεν είναι ούτε γκρίνια ούτε απογοήτευση νομίζω είναι η εξέλιξη στις μεταγραφές μας κάθε καλοκαίρι. Δηλαδή η ομάδα πλέον παίζει απλά για την συμμετοχή στην Ευρωλίγκα και αν κάτσει το πρωτάθλημα. Αλλιώς ανεβάζεις το μπάτζετ σου 2-3 εκ διεκδικείς με αξιώσεις τη διάκριση στην Ευρώπη και εξασφαλίζεις το πρωτάθλημα.
    Το ίδιο λάθος που κάναμε με Σπανούλη θα κάνουμε και με τον Σλούκα χαραμιζοντας τα τελευταία καλά του χρόνια με μετριους συμπαίκτες.
    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν η εξέλιξη αυτή στις μεταγραφές είναι επιλογή Μπαρτζώκα ή επιβάλλεται από τους προέδρους. Το θέμα είναι πως στα δύο τρία κακά αποτελέσματα οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι πολύ έντονες.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 01:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal κλαίω με απάντηση αλλά ήταν αντιπρόεδρος εδεσσαικου εν ονόματι θωμας ματσιος! Σας έβαλα τα γυαλιά έτσι; χαχα

  • Νικ
    Νικ Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Papman7 τι πραγματα τυγχάνει να γνωρίζεις;

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 00:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Ντιαλο μένει ελεύθερος από τον βαζελο. Παίζει να ασχοληθούμε με την περίπτωση του για μπακαπ του Παπανικολάου;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

«Συζητάμε με διοίκηση για τη νέα σεζόν»

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την...