roumeliotis

Carwiz

Και επίσημα... Πρίντεζης 2022

casino loutrakiou
redwell

Κάτοικος... Πειραιά θα είναι και για τη σεζόν 2021-22 ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Θρύλο για μια ακόμα χρονιά, με την ΚΑΕ να ανεβάζει στο επίσημο σάιτ την παρακάτω ενημέρωση:

"Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν σήμερα (15/7) με τον Γιώργο Πρίντεζη και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μια σεζόν".

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ, ο οποίος θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα για 20η χρονιά, δήλωσε στο olympiacosbc.gr:

«Δεν υπήρξε καν διαπραγμάτευση με τους Προέδρους. Στην ουσία ήταν άλλη μια φιλική κουβέντα. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που συνεχίζω στον Ολυμπιακό.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μπορέσει τη νέα σεζόν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα και να δει ξανά την ομάδα του από κοντά. Εύχομαι η ομάδα μας να βγάζει υγεία και μαχητικότητα.

Να έχουμε δίψα και να πετύχουμε τους στόχους μας, κάτι που δυστυχώς δεν καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Να είμαστε μια ομάδα που θα την αγαπήσει και θα την στηρίξει ο κόσμος και στις νίκες και στις ήττες.

Εύχομαι να έχουμε υγεία και σύντομα να βρεθεί μια λύσει σε όλο αυτό που ζούμε λόγω πανδημίας, ώστε να γεμίσουν ξανά τα γήπεδα, έχοντας διασφαλίσει πάνω από όλα πως δεν θα τεθεί σε κίνδυνο κανενός η υγεία».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

8 σχόλια

  • Γιώργος- Σίφνος
    Γιώργος- Σίφνος Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 00:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργάρα η χαρά είναι όλων μας όπως και η δικιά σου που θα συνεχίσεις στην ομάδα!!!!!!!!!!!!!!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Γιώργαρε, από που να ξεκινήσει κανείς, από το ήθος, από την αγάπη για την ομάδα, από το ολοκάθαρο πρόσωπο, από το λαμπρό ταλέντο, από την λάμψη, από την ενέργεια και την σιγουριά που δίνεις στην ομάδα ως αρχηγός πλέον, ως συνδετικός κρίκος παλαιών και νέων!!!! Γιώργαρε μείνε ΟΣΟ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ και βγες μπροστά αν κάποιος πάει να πειράξει την ομάδα, μαζί με τον αμέσως επόμενο Πάπα και τον Σλούκι!!!! Δώστε μετά και όποτε ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ τα κλειδιά στον Σάσα και τον Λάρε και όποια παιδιά που θα λατρέψουν την ομάδα, για να την κρατήσουν εντός γηπέδου με το κεφάλι ψηλά όπως εσύ και ο Βασίλαρος!!!! ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!!!

  • Nickman7
    Nickman7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 23:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Γεια σου Γιωργαρε !!!!!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στον Γιώργο και την ομάδα.

    Είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ένδοξου παρελθόντος και του μέλλοντος - που ελπίζω να έχουμε. Μην ξεχνάμε ότι ο τύπος έχει πετύχει ένα από τα ιστορικότερα buzzer beater στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, θα μείνει για πάντα στα high lights της Euroleague σε περίοπτη θέση.

    Ίσως η τελευταία του χρονιά, ελπίζω ο Σλούκας και ο Παπ να αναλάβουν τα ηνία για τα επόμενα χρόνια, και να βρούμε καινούργιους ηγέτες μέσα στο γήπεδο (Βεζε, Dorsey ίσως οι επόμενοι, με το καλό..).

  • asrerix
    asrerix Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:37 Σύνδεσμος σχολίου

    πλεον ο αρχηγος μας!!!!!ψυχαρα ολυμπιακαρα!!!!!

  • legend1925
    legend1925 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Σου αξίζει να τελειώσεις την καριέρα σου σαν αρχηγός της ομάδας που αγάπησες και τιμησες όσο λίγοι

  • Κικο7
    Κικο7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 21:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Το απόλυτο όνειρο κάθε γαύρου να ζήσει όσα έχει ζήσει και μας έχει χαρίσει αυτό το παλικάρι! Να είσαι πάντα καλά Γιώργαρε!

  • Γιαννης 7
    Γιαννης 7 Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 20:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...