roumeliotis

Carwiz

Εξέλιξη με Λαντέιλ και Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε προ εβδομάδων επίσημη πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ για να ενισχυθεί στο "5" όμως ο Αυστραλός ζήτησε χρόνο για να απαντήσει καθώς πάντα στο μυαλό του... στριφογυρίζει το ΝΒΑ και εκεί θέλει να βρει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν.

Ο 26χρονος σέντερ έχει δεχτεί πρόταση διετούς δάρκειας από τους Πειραιώτες με ετήσιες απολαβές στα 600.000 ευρώ, με τον ίδιο να έχει σαν προτεραιότητα το ΝΒΑ και τους Πειραιώτες να πιέζουν για εδώ και τώρα απάντηση.

Αυτή δεν ήρθε το προηγούμενο διάστημα αλλά στις αρχές της εβδομάδας, με τον Αυστραλό διεθνή να ευχαριστεί τον Ολυμπιακό και να μεταφέρει διά του εκπροσώπου του πως θα περιμένει το ΝΒΑ, κάτι που σημαίνει ότι θα κυνηγήσει τον Αύγουστο το όνειρό του.

Αυτόματα λοιπόν τίθεται εντελώς εκτός κουβέντας για τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εξετάζει τις επόμενες επιλογές του για τη θέση του βασικού σέντερ όπου ήταν και παραμένει ο Κέιλεμπ Ταρζέφσκι που αναμένεται να αποδεσμευθεί από την Αρμάνι Μιλάνο και τον "φλερτάρει" η Μπαρτσελόνα, ενώ έχουν προταθεί και παίκτες όπως ο Οθέλο Χάντερ που φεύγει από τη Μακάμπι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

47 σχόλια

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φώτης Κέρκυρα 7 Όντως φίλε Φώτη συμφωνούμε σε όλα! Και εννοείται οτι συμφωνώ με αυτό που είπες για τον Φορτούνη. Βέβαια σκέψου οτι αν είχε νεύρο και τσαγανό πιστεύω οτι θα είχε φύγει για πολύ μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό πολλά χρόνια πριν. Αλλά παρόλα αυτά τον θέλω στο ρόστερ μας και του χρόνου. Θα μου κακοφανεί άμα πάρει μεταγραφή γιατί τα προσόντα του δεν τα έχει κανείς στον Ολυμπιακό.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 20:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper και πάλι θα συμφωνήσω σε όλα όσα γράφεις φίλε.... Σκεφτόμαστε ακριβώς τα ίδια.... Αυτό με το DNA που έγραψες ολοσωστο. Ένα ακριβώς ίδιο παράδειγμα έχω γράψει εγώ για την περίπτωση του Κώστα Φορτουνη...... Παιχταράς ξέρει καντάρια μπάλα τεχνικά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστης αλλά άχρωμος αψυχος χωρίς ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, βαδιστης, περπατάει μέσα στο γήπεδο. Είναι αυτό που λες εσύ για τα αδέρφια... Δεν έχει το DNA που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστης που παίζει στον Ολυμπιακο. Βγάλε λίγο νεύρο ρε άνθρωπε του Θεού... Ρίξε μια κλωτσιά, κάνε ένα τάκλιν κάνε μια ψιλομανουρα αν φας καμμια καλή, πάρε καμμια καρτουλα.... Γενικά δείξε λίγο νεύρο λίγο πάθος.... Υπνε που περνεις τα παιδιά έλα πάρε και τούτο.....

  • Creeper
    Creeper Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Φώτης Κέρκυρα 7 Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Σου είχα απαντήσει με ένα άλλο μακροσκελάστατο μήνυμα που προφανώς δεν πέρασε και μάλλον ξέρω το γιατί οπότε θα εκφραστώ κάπως διαφορετικά σε αυτό το μήνυμα. Δεν είπα ότι Κόκκαλης έβαλε πιο πολλά λεφτά από τους Αγγελόπουλους! Είπα οτι προσέφερε πιο πολλά! Αλλά και πάλι αυτό υποκειμενικό είναι. Άλλος μπορεί να πει οτι οι Αγγελόπουλοι προσέφεραν πιο πολλά με τις Ευρωπαικές κούπες που πήραν. Απλά και ο Κόκκαλης έκανε κάτι πολύ σημαντικό εγκαθίδρυσε την δυναστεία μας στο ποδόσφαιρο με τα τόσα πρωταθλήματα που πήρε μετά από τα πέτρινα χρόνια. Επίσης έφτιαξε το Καραισκάκη (άσχετα αν το έχουμε μόνο για 49 χρόνια ,κάποια στιγμή θα το πάρουμε όλο δικό μας), και επίσης έφτιαξε και το προπονητήριο στου Ρέντη (ο Μαρινάκης το βελτίωσε σε τεράστιο βαθμό). Και στο μπάσκετ μας έφερε και πρωταθλήματα και διακρίσεις.

    Όμως παρόλα αυτά τον Κόκκαλη τον έχω πιο κάτω από τους Αγγελόπουλους! Για τα κουσούρια των Αγγελόπουλων τα έχουμε πει πολλές φορές και θα τα ξαναπούμε. Όμως αυτό που έκανε ο Κόκκαλης δεν ξεχνιέται! Διέλυσε τις ομάδες και του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου για λόγους που ο καθένας μπορεί να καταλάβει αλλά δεν μπορώ να τους πω γιατί δεν θα περάσει πάλι το μήνυμα. Δεν ξέρω που θα είμαστε στο μπάσκετ χωρίς τους Αγγελόπουλους. Αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι στο ποδόσφαιρο η ομάδα θα είχε την τύχη της ΑΕΚ αν δεν αναλάμβανε ο Μαρινάκης!. Οι Αγγελόπουλοι και ο Μαρινάκης αγάπησαν και αγαπούν τον Ολυμπιακό. Ο Κόκκαλης όχι! Το μεγάλο αρνητικό στοιχείο των Αγγελόπουλων δεν είναι οτι έχουν ρίξει κατακόρυφα το μπάτζετ. Ασφαλώς και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο. Αλλά ακόμα πιο μεγάλο μείον τους όπως έχω πει πολλές φορές είναι το DNA τους δεν ταιριάζει με αυτό το Ολυμπιακού. Είναι πολύ soft σαν χαρακτήρες όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά και γενικά για τον αθλητισμό.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 09:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε gp77, θεωρω οτι ο Φρανκαμπ ειναι μια πολυ αξιολογη και οικονομικη περιπτωση για σκορερ. Αν ερχοταν μαζι με Τζεριαν Γκραντ πιστευω οτι θα λυθουν τα χερια του Μπαρτζωκα καθως θα γινει αυτο που θελει ο προπονητης: περισσοτερες επιλογες παιχτων με εφεση στο σκοραρισμα.
    Μπαλβιν, Νεμπο και Μαρτιν θεωρω οτι φτιαχνουν μια φροντλαιν με αρκετη δυναμη και αθλητικοτητα κι ετσι καλυπτουν την ελλειψη πειρας των δυο πρωτων απο ευρωλιγκα. Επισης, και οι τρεις τους παιζουν πολυ καλα το pick n' roll(το μοναδικο συστημα που ξερει ο Μπαρτζωκας)και με τον Μπαλβιν προσθετουμε ογκο και υψος(2,17) κατω απο την ρακετα που μας ελειψε περσι.
    Για Λορεντζο Μπραουν και Λαπροβιτολα εχω πει στο παρελθον οτι θα τους ηθελα, ειδικα τον αργεντινο που αν τον παρουμε θα κανουμε και καζουρα στον βαζελο που τον θεωρουσε κλεισμενο περσι. Δεν ξερω ομως το κασε τους και τι λεφτα θα ζητησουν οποτε κραταω τις επιφυλαξεις μου.

  • gp77
    gp77 Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 02:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε RedV για Φρανκαμπ τα έγραφα από πέρυσι που αγωνιζοταν στο Ρέθυμνο όπως και τον χειμώνα όταν ψαχναμε για γκαρντ.
    Με Μπαλβιν Νεμπο και Μάρτιν στους ψηλούς νομίζω είσαι αρκετά πάνω από φέτος. Προσωπικά μου αρέσει και ο Χλινανσον από το ισπανικό πρωτάθλημα σαν τρίτος ψηλός με προοπτική τριετίας-τετραετιας.
    Επίσης στα γκαρντ υπάρχει και ο Λορέντζο Μπράουν όπως και ο Λαπροβιτολα.
    Για χιλιαρντ που ακούγεται τις τελευταίες ώρες δεν ξέρω κατά πόσο θα τον αφήσει η ΤΣΣΚΑ και πόσο προσιτό είναι το κασέ του. Σίγουρα αποτελεί εξαιρετική περίπτωση.

  • RedV
    RedV Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 01:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Τζεριαν Γκραντ, Κοννερ Φρανκαμπ, Όντρεϊ Μπαλβιν, Τζος Νεμπο. 4 περιπτώσεις παιχτων χωρίς πείρα από ευρωλίγκα αλλά βατές, αρκετά οικονομικες και με καλό potential που αν αξιοποιηθούν σωστά μπορούν να προσφέρουν πολλά(αν και έχω τις επιφυλάξεις μου όσο υπάρχει ο Μπαρτζωκας στον πάγκο). Επίσης, Ρογκαβοπουλος και Χουγκαζ πρέπει να κλείσουν άμεσα και να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ας ασχοληθεί τουλάχιστον με αυτούς η διοίκηση να φτιάξουμε ένα σχήμα που να παίζει τουλάχιστον καλό μπάσκετ αφού όπως φαίνεται δεν μπορούν να φέρουν παίχτες από το πάνω ράφι.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 00:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Creeper τι ήταν αυτό που έγραψες για τον Κοκκαλη ρε μάγκα;;;;;; ξέρεις γιατί γουστάρω τρελά αυτά που γράφεις; γιατί λες αλήθειες φίλε RESPECT......... Στο μόνο που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο ότι δεν νομίζω ο Κόκκαλης να έβαλε περισσότερα χρήματα στο μπάσκετ από τα αδέρφια... Νομίζω ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν βάλει απείρως περισσότερα. Επί Κοκκαλη όμως ιδρύθηκε η περίφημη παράγκα του μπάσκετ που όμοια της δεν έχει ξαναγνωρισει άθλημα σε όλον τον κόσμο. Από τους Γιαννακοπουλους, φάρο και δημοσιογράφους φυσικά.... Και συνεχίστηκε με την τεράστια ανοχή των αδερφών και την τραγική ολιγωρία σε όλα τα επίπεδα που μας στέρησαν πολλούς τίτλους γιατί όταν έχεις να κάνεις με λαμογια, εξαρτημένους και βρώμικα άτομα δεν πας με τον σταυρό στο χέρι.... Απαντάς με το ίδιο νόμισμα. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί.... Αυτό με το μέχρι τέλους έπρεπε να γίνει πριν από πάρα πολλά χρόνια και όταν το κάνεις φροντίζεις να δυναμωσεις την ομάδα στην Ευρώπη ούτως ώστε να βουλώσεις στόματα και όχι να παρουσιάζεις την εικόνα διάλυσης που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα....... Αυτά....

  • Σωτήρης
    Σωτήρης Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Τσαγκρωνης βολοδέρνει στην Πάτρα σαν το σκύλο που ψάχνει φαγητό ,.......

  • Κωστας Λ
    Κωστας Λ Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμενα αυτο το στυλ Ψηλού μου αρέσει ειδικα αν εχεις και αλλου τυπου Χασαν, αν τελικα δεν θελει να ερθει μεχρι 10 Αυγουστου που λεμε ας κανουμε κρουση στον Ματτ Κωστελλο , ειναι πολύ υψηλό επίπεδο εχει πολλά αβανταζ στο παιχνιδι και περιπου μοιάζει στον Αυστραλο, βεβαια με τη Γκραν Καναρια εχει αλλο ενα χρόνο συν οτι εχουν αρχιζει και τον κοιτανε ομαδες ευρωλίγκας , ας κανουμε κίνηση αφου μας αρεσει αυτο το στυλ παίχτη.

  • izaiakertis@gmail.com
    izaiakertis@gmail.com Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2021 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal γειά σου !!! Πότε αρχίζουν οι αγώνες της Εθνικής ;;; Θα τους δούμε στην ΕΡΤ ;;; Ή άλλου ;;;

    REDGOAL: Πρεμιέρα με τον Καναδά (30/06) το τζάμπολ θα γίνει στις 02:05 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), ενώ θα ακολουθήσει, δύο 24ωρα μετά, η αναμέτρηση με την Κίνα (την ίδια ώρα (01/07, 02:05). Για τηλεόραση λογικά κάπου θα το δείξει. Πιθανότατα ΕΡΤ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...