roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Έκλεισε θέση και η ΚΑΕ στη φιέστα...

underarmor
redwell

Στην... εξεδρα και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τη φιέστα τίτλου του ποδοσφαιρικού τμήματος καθώς τόσο οι πρόεδροι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και οι παίκτες έκλεισαν τις θέσεις τους.

Σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα έκλεισε θέση στη φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, δείχνοντας την στήριξή του και στον Ερασιτέχνη. Ξεχωριστή σημασία έχει και το εισιτήριο που έβγαλε η ΚΑΕ στη μνήμη του Αντώνη Νταή, μέλος επί σειρά ετών της ομάδας Μπάσκετ και ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν μερικούς μήνες.

Επιπλέον, πέρα από τα εισιτήρια για όλα τα μέλη του μπασκετικού τμήματος, στην ΚΑΕ αγόρασαν επιπλέον 100 για την επιπλέον στήριξη του Ερασιτέχνη:

«H KAE Ολυμπιακός στηρίζει την προσπάθεια της «εικονικής» κερκίδας στη φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Θρύλου! Παίρνουμε κι εμείς θέση στην «κερκίδα»! Στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό», αναφέρεται σχετικά.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

2 σχόλια

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    @Redgoal θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει ποτέ περίπτωση να λειτουργήσει ο Ολυμπιακός ως ενιαίος σύλλογος με κοινό ταμείο για όλα τα τμήματα όπως συμβαίνει με τις ισπανικές ομάδες και την Μπάγερν;
    Νομίζω κάτι τέτοιο θα ήταν ωφέλιμο για όλα τα τμήματα του συλλόγου.

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε φίλε...

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινάκη θα ήθελα να σου πω, οτι είναι αξιέπαινη η μεγάλη σου Συνεισφορά οικονομικά πάντα στον ερασιτέχνη του Ολυμπιακού.
    Εξίσου αξιέπαινη θα ήτανε και μία ακόμη Συνεισφορά από τα Εσοδα τα πολύ μεγάλα του champions league απο την ποδοσφαιρική Ομάδα του Ολυμπιακού, να επενδύονταν παραδείγματος χάρη, ενα Ποσό με 5 εκατομμύρια ευρώ στην Ανέγερση Κολυμβητηρίου στην Ομάδα του Ολυμπιακού πόλο Ανδρών και Γυναικών που αξίζουν και δοξάζουν επαξίως την ομάδα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα μας, και άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ στην Ανέγερση Γηπέδου στην ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού.
    Διότι Ολυμπιακός όπως το δήλωσες ο ίδιος στη Συνέντευξη τύπου live στην τηλεόραση, είναι πάρα πολύ σωστά Ενας και Ενιαίος και Αδιαίρετος και όποιος μπορεί αξίζει τον κόπο να βοηθήσει και ένα άλλο τμήμα του Ολυμπιακού το μπάσκετ δηλαδή για να διακριθεί και αυτό στην Ευρώπη.
    Άλλωστε το δήλωσες και ο ίδιος επαναλαμβάνω προσωπικά και αυτό σε τιμάει πάρα πολύ το είδαμε άλλωστε και εμείς οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού live στη συνέντευξή σου με τα αδέρφια τους Αδερφούς Αγγελόπουλους που δήλωσες ντόμπρα ότι αν χρειαστείτε Βοήθεια οικονομική για τη Διάκριση του Ολυμπιακού Μπάσκετ στην Ευρώπη, εγώ είμαι εδώ, είμαι απόλυτα πρόθυμος να συνεισφέρω και να βοηθήσω την ομάδα Μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το δημοσιοποίησαν και τα Μέσα Ενημέρωσης.

    Κάνε λοιπόν αυτή την μεγάλη Κίνησή Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Κόσμος του Ολυμπιακού σίγουρα θθα σε επαινέσει αμέσως και σου έλεγε ένα μεγάλο Μπράβο σε μία τέτοια μεγάλη Ενέργεια σου.

    Ας γίνει αυτή η οικονομική Αλληλεγγύη εκ μέρους του Ολυμπιακού για το καλό και τη δόξα του Ολυμπιακού.
    Άλλωστε κι άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά Σωματεία συνεισφέρουν οικονομικά και στα Τμήματα Μπάσκετ των Ομάδων τους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...