roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ναι μεν αλλά... για Λαντέιλ ο Θρύλος

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός κινείται έντονα τις τελευταίες μέρες στην αγορά για την ενίσχυσή του και μεταξύ των παικτών που έχει πλευρίσει για να δυναμώσει τη γραμμή ψηλών και δη στο "5" είναι το "καγκουρό" Τζοκ Λαντέιλ.

Ο 26χρονος σέντερ έχει δεχτεί πρόταση διετούς δάρκειας από τους Πειραιώτες με ετήσιες απολαβές στα 600.000 ευρώ, με τον ίδιο να έχει σαν προτεραιότητα το ΝΒΑ και τον Ολυμπιακό να πιέζει για εδώ και τώρα απάντησή του καθώς θέλει να κλείσει την "τρύπα".

Οι Πειραιώτες τον θέλουν, του το έδειξαν και θα αναμένουν κάποιες μέρες την απάντησή του αλλά ως εκεί. Αν δεν εμφανιστεί για να την κάνει δικιά του άμεσα, ο Θρύλος θα πάει στον επόμενο σέντερ. Ναι μεν υπάρχει επιθυμία συνεργασίας αλλά όχι διάθεση για σήριαλ.

Δεν προτίθεται να περιμένει ούτε να μπει ΝΒΑ out και να τρέχει μέσα Ιούλη για να βρει το βασικό σέντερ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει την απάντηση του παίκτη άμεσα, αλλιώς δεν θα ασχοληθεί για πολύ ακόμα...

Ο ύψους 2.11 εκατοστών σέντερ έχει περάσει από την Αμερική στο κολέγιο Σεντ Μέρις αλλά δεν επιλέχθηκε σε ντραφτ παρότι εντυπωσίασε στην τελευταία του σεζόν 2018 μετρώντας 21,1 πόντους και 10,3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Πέρυσι τον είδαμε σε 25 ματς της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Ευρωλίγκα μετρώντας με τους Λιθουανούς 11 πόντους και 4,4 ριμπάουντ, αλλά με μόλις 0,2 μπλοκ ανά παιχνίδι. Στην Αυστραλία που παίζει φέτος με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ έχει 1,7 μπλοκ και 16,5 πόντους ανά αγώνα.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • ΖaK
    ΖaK Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 00:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ορισμένοι από τη μια νευριάζουν με τα σχόλια κάποιων άλλων, γιατί πιστεύουν πως κατέχουν καλύτερα το άθλημα, αλλά από την άλλη συμπεριφέρονται το ίδιο και χειρότερα. Απαξιώνουν προπονητές λες και οι προπονητές δεν κατέχουν καλύτερα το άθλημα από αυτούς. Πραγματικά τραγελαφικό!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 21:48 Σύνδεσμος σχολίου

    @creeper πολύ χαίρομαι για την μπασκετική κουβέντα μας, και συμφωνώ κι' όλας και εγώ σε ένα μεγάλο ποσοστό με αυτά που λες.

    Τα ονόματα που αναφέρεις είναι πολύ καλές λύσεις, το θέμα είναι αν μπορούμε, και ποιούς να πάρουμε από αυτούς.

    Lessort θα παίξει Euroleague με τη Monaco του χρόνου, δηλαδή ο άνθρωπος ζει στο πριγκιπάτο, ένα από τα most exclusive και πλούσια μέρη του πλανήτη, δηλαδή από ποιότητα ζωής είναι σετ, και θα παίξει και Euroleague (δεν έχουμε δηλαδή κάποιο ατού).

    Nebos δεν έχει παίξει ποτέ σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και αν ερχόταν, θα ήταν στη θέση του Martin, όχι του Jean Charles (και καλύτερα να ερχόταν), πάντως δεν είναι από το πάνω πάνω ράφι, προσωπικά δεν έχω δει ποτέ να παίζει, τα βιντεάκια του είναι εντυπωσιακά, αλλά δεν είναι σε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον η περίπτωσή του.

    και οι 2 αυτοί είναι 2.06μ.

    Poythress έχει κάνει το brake στην Βαρκελώνη, και μάλιστα θα ήταν 0-2 προχθές, αν λίγο η διαιτησία ήταν πιο σοβαρή, δηλαδή υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει και final 4, και στη VTB league είναι 1οι αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, και λεφτά παίρνει, και στόχους έχουν, δεν ξέρω πόσο ελκυστικοί είμαστε γι' αυτόν.

    Yabusele δεν το συζητάμε, από Celtics ήρθε που τους παρακολουθώ στενά, θα πάει σίγουρα σε μεγάλη ομάδα φέτος, ομάδα final 4, δεν νομίζω ότι τον χτυπάμε, εδώ πάμε να πάρουμε βασικό σέντερ με 600.000, αν κατάλαβα καλά.

    Ποτέ δεν είπα ότι ο ένας, ή ο άλλος είναι καλύτεροι και πρέπει να πάρουμε αυτούς, είχα πει, ότι τον Δεκέμβριο προτάθηκε ο Goss και ο Κουφός, αν είχαμε αυτούς τους 2 παίχτες, θα παίζαμε play off τώρα, και κατά τη γνώμη μου, εκτός Εφές, καμία άλλη ομάδα δεν είναι ανυπέρβλητη αυτή τη στιγμή (το βλέπουμε και ότι η μέτριας δυναμικότητας Bayern παρά λίγο να κάνει το brake στο 1ο παιχνίδι, και έφαγε 40 πόντους από την Alba διαφορά στο Γερμανικό πρωτάθλημα! Η Ζενίτ το έκανε ήδη το brake, και με μισή ομάδα η Fener παραλίγο να πάρει παιχνίδι προχθές στη Μόσχα). Πρέπει να καταλάβουμε την διαφορά του "μου αρέσει ο τάδε", με τον να μην έχεις κανέναν απολύτως να παίξει (ΔΕΝ είχαμε αναπληρωματικό playmaker, ΔΕΝ είχαμε άμυνα στη ρακέτα, ΔΕΝ είχαμε 2ο 3άρι).

    Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτή την ωραία συζήτηση στο μέλλον με θετική διάθεση και επιτέλους κάποιες καλές μεταγραφές και πορεία για την ομάδα μας.

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    @gp77 Ευχαριστώ φίλε

  • kasavetis
    kasavetis Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 11:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Dh07, θα συμφωνήσω μαζί σου. Ακούγονται διάφορα ονόματα και ο καθένας γράφει το ιδανικό ρόστερ που θα ήθελε. Μπορεούμε όμως να αποκτήσουμε αυτούς τους παίκτες? Για παράδειγμα, κι εγώ θα ήθελα τον Χάκετ ως back up του Σλούκα γιατί είναι ψηλό πλέι μέικερ, παίζει σκυλίσια άμυνα, μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα τοπυ Μπαρτζώκα με αλλαγές, γνωρίζει την ομάδα και παρά την ηλικία τοιυ έχει 2 χρόνια ακόμη καλό μπάσκετ μέσα του. Έλα ντε όμως που έχει συμβόλαιο με την Τσεσεκα μέχρι το καλοκαίρι του 2022? Θα τον αφήσουν ελεύθερο? Θα αλλάξουν όλη την περιφέρεια τους (έφυγε ήδη ο Τζέιμς και μάλλον θα φύγει και ο Στρέλνιεκς). Μάλιστα στα πλει οφ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις, θα τον αφήσει ο Ιτούδης?

    Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο Πουαριέ. Όλοι θα τον θέλαμε στην ομάδα, δεν υπα΄ρχει αμφιβολία γι' αυτό. Έλα ντε όμως που τον έκλεισε η Ρεάλ με καλό συμβόλαιο.... μπορούμε να ματσάρουμε τις προσφορές που γίνονται από Ρεάλ, Φενέρ, Τσεσεκά κλπ? Δεν μπορούμε, ας το πάρουμε απόφαση.

    Συμπέρασμα, ας κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα όσον αφορά τις μεταγραφές. Αυτό που βλέπω να γίνεται είναι αντικατάασταση των Τζένκινς, Έλις και Χάρισον με 3 πιο έμπειρους ευρωλιγκάτους παίκτες. Ποιοι θα είναι αυτοί δεν ξέρω αλλά σίγουρα αναβάθμιση θα είναι σε σχέση με τη φετινή αποτυχημένη χρονιά. Κατά τη γνώμη μου εφικτοί στόχοι είναι παίκτες τύπου Γουόλντεν, Λαντέιλ κλπ. Θα ήθελα λοιπόν 3 καλές μεταγραφές ξένων συν τον Ντόρσει που έχει ελληνικό διαβατήριο συν την παραμονή Κουφού με λογικά χρήματα. Όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ (αν παίξουμε Α1 θα έχουμε άλλα 3 εκ έσοδα από τηλεοπτικό, εισιτήρια κλπ) και από τις κινήσεις των άλλων ομάδων. Παίκτες υπάρχουν διαθέσιμοι (δείτε πόσοι φεύγουν από την Χίμκι) το θέμα είναι τι κασέ έχουν, αν θα βρουν προτάσεις από αλλού κλπ

  • RedV
    RedV Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 10:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Παίδες, το έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν κι απ' ότι φαίνεται δικαιώνομαι. Το πρόβλημα δεν είναι αν θα φέρει ακριβούς ή φτηνούς, αθλητικούς ή πλαδαρους, ψηλούς ή κοντούς παίχτες. Το πρόβλημα είναι στον πάγκο. Δυστυχώς ο Μπαρτζωκας μοιάζει και πάλι να βρίσκεται σε τρικυμία. Όπως πολύ σωστά είπε ο φιλος gp77, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι οι παιχτες που ακουγονται εχουν πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού μεταξύ τους το οποίο σημαίνει ότι ο Μπαρτζωκας δείχνει να μην ξέρει τι ομάδα θέλει να φτιάξει. Από τον, καλό επιθετικά αλλά τρύπα στην άμυνα, Γκος, γυρίσαμε στον αμυντικό ογκόλιθο αλλά μέτριο στην επίθεση, Γουοκαπ. Από τον αθλητικοτατο αλλά undersized Τζος Νεμπο, γυρίσαμε στον Λαντειλ που έχει χέρι που σκοτώνει αλλά υστερεί στην άμυνα, την στιγμή που για τον ίδιο λόγο δεν θέλει να κρατήσει τον Κουφό. Από την άλλη, ακούγονται δυνατά τα ονόματα των Ντορσει και Λόιντ ότι θα αποκτηθουν πακέτο το οποίο σημαίνει ότι ο Μακισικ θα μετακινηθεί στο 3, ενώ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Ντιαλο που είναι κανονικό 3αρι. Γκραντ και Λόιντ είναι ίσως οι μόνοι δύο παίχτες με τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν ακουστεί.
    Το άλλο ανησυχητικό είναι ότι φαίνεται πως ο Μπαρτζωκας επιμένει να διαλεγει παίχτες με χαρακτηριστικό το τρίποντο(πχ Ντορσει, Λοιντ, Λαντειλ) που σημαίνει ότι και την επόμενη χρονιά θα ακολουθήσει το ίδιο συστημα: τρίποντο μέχρι να ματωσουν τα χέρια μας...

  • Νικ
    Νικ Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Dh07 , φίλε συγαυρε δεν λέμε μόνοι μας ότι μας κατεβαίνει, αλλά τι πιστευουμε ότι χρειαζόμαστε για να παμε εκεί που θέλουμε,
    Ο Ολυμπιακός δεν είναι επιχείρηση των αφων έτσι ώστε να δεχτούμε ένα μότο >.
    Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε λύσεις στα προβληματα.
    Η στελέχωση και η οργάνωση, που μας λειπουν και τα 2 τραγικα είναι θέμα οράματος και όχι μόνο οικονομικό.
    Κοντός Ψαλμός... ο Σεπτέμβρης είναι κοντά.

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε @creeper συμφωνώε αυτό που λες σχετικά με την αθλητικοτητα.
    Έχεις ήδη δύο βασικούς παίχτες στο ρόστερ χωρίς αθλητικοτητα (Σλούκα-Βεζενκοφ), ενώ και ο Μάρτιν δεν είναι τέρας αθλητικοτητας. Έχεις επίσης τους Σπανούλη και Πρίντεζη που επίσης δεν είναι αθλητικοί. Το ίδιο και ο Λαρετζακης. Ερωτηματικό κατά πόσο θα έχει επηρεαστεί η αθλητικοτητα και η ενέργεια του Παπανικολάου μετά από τέτοια αποχή και στα 31 του πλέον.
    Επομένως θέλεις παίχτες αθλητικούς. Ο Ντόρσεϊ στα γκαρντ είναι τέτοιος. Θέλεις σίγουρα ακόμα έναν defensive stopper ειδικά αν αποκτηθεί παίχτης σκόρερ εκεί. Στο 3 μας λείπει ένας 3nD παίχτης. Τέτοιους βρίσκεις κατά κόρον ειδικά στην Αμερική που κάθε ομάδα έχει από έναν δύο τέτοιους στο ρόστερ της και χωρίς μεγάλο κόστος.
    Στους ψηλούς ο Λαντειλ είναι καλή επιλογή. Θέλεις όμως ακόμα κάποιον αθλητικό με παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη και αμυντικογενη. Ίσως και αντικατάσταση του Ζαν Σαρλ αν και σαν καθαρό 4 λογικά θα αποδίδει καλύτερα.

  • Creeper
    Creeper Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 01:15 Σύνδεσμος σχολίου

    @ DeCoupePe @Snake7 Φίλοι μου αν όλοι συμφωνούσαμε θα ήταν πραγματικά βαρετό. Πιστέψτε με δεν έχω κανένα μα απολύτως ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να δικαιωθείτε εσείς είτε κάποιος άλλος στους παίκτες που εσείς θέλετε και εγώ όχι. Ίσα ίσα το εύχομαι κιόλας για χάρη του Ολυμπιακού!

    Πάντως του χρόνου υπάρχουν πολλά αλλά... για το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πρώτον πρώτον δεν ξέρουμε τι μπάτζετ θα έχουμε. Αν δεν ανέβουμε Α1 τότε το μπάτζετ θα είναι μια από τα ίδια. Αν ανέβουμε θα είναι περίπου γύρω στα 3.000.000 συν.
    Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να γίνουν προσεγμένες επιλογές γιατί πραγματικά δεν μας παίρνει να είναι σαν αυτές των τελευταίων χρόνων.

    Ο Ολυμπιακός βασικά πρέπει να βάλει αθλητικότητα και μέγεθος στο ρόστερ του. Και γιατί το σύγχρονο έτσι παίζεται πλέον και γιατί υπολείπεται σε ποιότητα από τις ομάδες με υψηλότερο μπάτζετ οπότε μόνο με αθλητικότητα μπορεί να τις χτυπήσει. Βάλτε κάτω πόσοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αθλητικότητα. Βασικά είναι μόνο ο Μακίσικ. Έχουμε μαζέψει πάρα πολλούς παίκτες με μηδέν αθλητικότητα όπως ο Σλούκας, Σπανούλης, Πρίντεζης, Βεζένκοφ, Λαρεντζάκης, Χαραλαπόπουλος, Χάρισον ενώ κάποιοι που έχουν γρήγορα πόδια όπως ο Ζαν Σάρλ δεν έχουν μέγεθος. Το να πάρει και παίκτες όπως τον Γκός π.χ. πραγματικά δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση.

    Πρέπει να πάρουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έναν γκάρντ σκόρερ και ηγέτη και ας μην παίζει καλή άμυνα. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτός παίζει στην θέση 1 ή στην θέση 2. Απλά ο άλλος γκαρντ που θα αποκτηθεί θα πρέπει να έχει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ καλή άμυνα. Μόνο ο Λαρεντζάκης και ενίοτε ο Μακίσικ δεν φτάνουν. Για αυτό φωνάζω οτι αν πάρουμε π.χ. έναν από τους Άνταμς ή Λόιντ (που δεν το βλέπω) ο πλει μεικερ που θα έρθει πρέπει να παίζει καλή άμυνα και ασφαλώς να έχει καλή δημιουργία.

    Έπειτα χρειάζεται να φέρει σέντερ με αθλητικότητα και μέγεθος που να παίζει πρώτα από όλα καλή άμυνα και μετά καλή επίθεση. Ο Λαντέιλ κάνει το δεύτερο. Έχει αθλητικότητα, είναι καλός στην επίθεση αλλά δεν είναι καλός στην άμυνα και δεν έχει μέγεθος (δεν εννοώ ύψος αλλά πλάτος). Το ρόστερ πραγματικά το χαλάει πολύ η επιλογή του Ζαν Σάρλ. Μια χαρά θα ήταν ο Λαντέιλ αρκεί να παίρναμε ένα 4άρι που να ακουμπά και στο 5 και να έχει μέγεθος. Ένας Πόιθρες ή έναν Γιαμπουσελέ. Ή έστω έναν σέντερ σαν τον Νέμπο ή σαν τον Λεσόρ γιατί ο Λαντέιλ μπορεί να παίξει και στο 4. Πόσο παραπάνω θα κόστιζαν ένας από αυτούς σε σχέση με τον Ζαν Σάρλ? Δεν έχω τρελές απαιτήσεις πιστεύω.

  • Dh07
    Dh07 Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 01:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά αυτό που γράφετε για τον Μάρτιν ,εκτός τόπου και χρόνου . Κακός αμυντικά σε όλα τα επίπεδα . Έλεος ,οκ, αμυντικός ογκόλιθος δεν είναι ,αλλά έλεος με τις νόμιμες υπερβείς σας . Ένας παίχτης 25 χρόνων στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα χωρίς καν Μπακ απ' σέντερ για βοήθειες . Άφησε από καλές ,έως εξαιρετικές εντυπώσεις και θα βελτιώνεται κι όλας . Ημαρτον Παναγία μου. Επίσης τον λαντειλ στην πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα όλοι τον ήθελαν και τώρα έγινε ξαφνική μη κατάλληλος ,αφήστε μας ρε παιδιά . Αυτούς μπορεί ,αυτούς φέρνει . Υπάρχουν εδώ άνθρωποι που πιστεύουν ότι θα έπαιρνε ο Ολυμπιακός τον πουαριε ,δηλαδή αν είναι δυνατόν . Ή τον χάκετ , ή τον Μίκι . Ε ,εάν μόνοι σας δημιουργείτε ,ανύπαρκτες , προσδοκίες ,ε δεν σας φταίει κανείς μετά ,που θα σας έρθει κεραμίδα . Ημαρτον ,διαβάζω συνέχει για αδύνατα ονόματα .

  • gp77
    gp77 Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμένα αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι για ακόμα μια χρονιά φαίνεται να μην υπάρχει σαφές πλάνο στον σχεδιασμό της ομάδας. Τι εννοώ. Από την μια ακούγεται ο Γουοκαπ από την άλλη ο Γκος. Δηλαδή δύο διαφορετικοί παίχτες.
    Τι μπάσκετ θέλει να παίξει ο Μπαρτζώκας; Όταν έχεις συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου στοχεύεις 3-4 παίχτες που μπορούν να το υπηρετήσουν και δεν πας σε ότι να ναι παίχτες. Θέλει να παίξει up tempo μπάσκετ θέλει να πάει σε πιο μυαλωμένο παιχνίδι; Νομίζω ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να απαντήσει.
    Όπως σωστά επισημαίνεται ο Μάρτιν μαζί με τον Ζαν Σαρλ νομίζω μας έχουν διχάσει όλους. Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο σχόλιο συμφωνώ με την άποψη να μην αλλάζεις κάθε χρόνο την μισή σου ομάδα και ειδικά τους ξένους αλλά αυτό να γίνεται με τους σωστούς παίχτες. Και οι δύο παίχτες με βάση την φετινή τους παρουσία επιεικως χαρακτηρίζονται μέτριοι. Πώς θα παρουσιαστούν του χρόνου δεν το γνωρίζουμε. Νομίζω η αντικατάσταση ενός εκ των δύο με κάποιον πραγματικά καλό παίχτη ισοσταθμιζει καπως τα πράγματα. Και επειδή ο Μάρτιν δεν φεύγει με καμιά Παναγία μάλλον ο Γάλλος θα αποχωρήσει αν βρεθεί κάτι καλύτερο.
    Πραγματικά μου έχει εντύπωση πως δεν έχουν ακουστεί τόσο καιρό οι δύο ψηλοί που αποχώρησαν από την Κιμκι. Ένα δίδυμο Μπούκερ Μονρό στους ψηλούς νομίζω θα ήταν ιδανικό.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...