roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Σας διαβεβαιώ πως θα παλέψουμε για πρόκριση»

underarmor
redwell

Με άμυνα που... δάγκωνε ο Ολυμπιακός δεν πτοήθηκε από τις πολλές και σημαντικές απουσίες στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και κάνοντας κατάθεση... ψυχής-σώματος στο παρκέ του ΣΕΦ καθάρισε εύκολα με 72-59 την ομάδα της Μόσχας. Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα μας, τους φιλάθλους, τους παίκτες και το σταφ για τη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κάτω από αυτές τις συνθήκες. Έπρεπε να παλέψουμε για κάθε κατοχή, στην άμυνα και την επίθεση και σε κάθε ματς που κρίνεται στις μάχες, είχαμε 19 επιθετικά ριμπάουντ, 6 τάπες, 14 κλεψίματα και ωθήσαμε την ΤΣΣΚΑ σε 21 λάθη. Είναι προφανές πως σε κάθε κομμάτι που έπρεπε να παλέψουμε το κάναμε. Όμως πρέπει να ξεχνάς τι γίνεται. Έτσι είναι στην Ευρωλίγκα, ήταν ένα τυπικό δεύτερο παιχνίδι σε μια διπλή εβδομάδα.

Γι’ αυτό και η ποιότητα ήταν λίγο χαμηλή. Έπρεπε να χαμηλώσουμε λίγο τον ρυθμό του αγώνα, να δώσουμε πολλές μπάλες στο χαμηλό ποστ και να δημιουργήσουμε από εκεί, γιατί χάσαμε τους δύο βασικούς μας δημιουργούς στο πικ εν ρολ. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7 και να ευχηθώ καλή τύχη στον Σπανούλη, γιατί την Παρασκευή θα χειρουργηθεί».

Ερωτηθείς για το τελευταίο που είπε στους παίκτες του πριν το ματς και το πρώτο μετά τον αγώνα απάντησε: «Τους είπα ότι δεν έχει σημασία πόσοι είμαστε. Κατεβήκαμε με 9 και τον Αλέξανδρο που είναι 17 ετών. Σημασία είχε να παλέψουμε σε κάθε κατοχή, να μείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε. Ο κόσμος περίμενε από μας να είμαστε μαχητές και στο τέλος έδωσα συγχαρητήρια γιατί αυτό που ζητήσαμε το κάναμε».

Για το αν η διακοπή στην Ευρωλίγκα θα βοηθήσει είπε: «Παίζουμε ξανά σε 15 μέρες και είναι ένα καλό διάστημα να προσπαθήσουμε σε συνεργασία με την διοίκηση να ενισχύσουμε την ομάδα μας, γιατί και ο Βασίλης θα είναι εκτός και ο Ρότσεστι θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Ειδικά ο Ολυμπιακός που δεν έχει υποχρεώσεις στην τοπική λίγκα χτίζεται μέσω της προπόνησης και αν δεν έχει παίκτες για καλές προπονήσεις, δεν θα έχει και καλούς αγώνες. Οι προπονήσεις πρέπει να αποκτήσουν ένταση και ποιότητα, έτσι θα γίνουμε καλή ομάδα ως το τέλος της χρονιάς. Ελπίζουμε στη συνέχεια να είμαστε περισσότεροι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Βιλερμπάν».

Σχετικά με την διάθεση που έδειξε η ομάδα του στην άμυνα είπε: «Όταν λείπουν πολλοί παίκτες έρχεται μια συσπείρωση που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Φυσικά και θέλουμε να γίνουμε καλύτερη αμυντική ομάδα. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι, κρατήσαμε την ΤΣΣΚΑ στους 4 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάνανε πολλά λάθη κι εμείς, αλλά είναι φυσικό. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρεις τον αντίπαλο. Για παράδειγμα η Άλμπα και η Ζενίτ σουτάρανε πολύ καλά, σε αυτό όμως ευθυνόμαστε κι εμείς».

Για το αν έχει ξεχωρίσει παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν από την αναπτυξιακή ομάδα: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί, αλλά δεν είναι της παρούσης να πούμε. Αυτή τη στιγμή εμείς έχουμε υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα. Όποιο παιδί έρχεται για να μας βοηθήσει, το κάνει και με το παραπάνω».

Στο ερώτημα για το πόσοι παίκτες θα αποκτηθούν απάντησε: «Προσπαθούμε για το καλύτερο με την διοίκηση. Πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε πιθανότητα να περάσουμε και σας διαβεβαιώ πως θα το κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε παίκτες χωρίς εγωισμό, που θα θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα. Θέλουμε να έχουν δύο στοιχεία, να έχουν παίξει στην Ευρώπη και να είναι σε καλή κατάσταση».

Για την αποφασιστικότητα των παικτών ελλείψει Σπανούλη είπε: «Όσο είναι ο Σπανούλης στην ομάδα, η ομάδα θα είναι του Σπανούλη. Τα χρόνια που προηγήθηκαν είχε παίκτες που θα στηρίξουν το ιδιοφυές του παιχνίδι. Καμιά φορά διαταράσσεται αυτή η ισορροπία. Δεν διαφωνεί κανείς πως ο Παπανικολάου και ο Μιλουτίνοφ έχουν το επίπεδο, αλλά πρέπει να δώσουμε και ένα ελαφρυντικό στους παίκτες. Όταν έχουν αλλάξει τρεις προπονητές και έρχονται και φεύγουν παίκτες είναι λογικό να επηρεάζονται. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είσαι 2-3 χρόνια κάπου και να ξέρουν όλοι τη φιλοσοφία σου».

Όσο για το πού κατατάσσει τη νίκη αυτή επί της ΤΣΣΚΑ είπε: «Ο ημιτελικός του Λονδίνου ήταν πολύ σημαντικός γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τον τίτλο. Έχουν αλλάξει πολλά από τότε. Η ΤΣΣΚΑ είναι κραταιά ομάδα και είναι σημαντικό να κερδίζεις έναν τέτοιο αντίπαλο».

Τέλος, για τον Κώστα Παπανικολάου υπογράμμισε: «Είχαμε μια κουβέντα και του είπα πως δεν πρέπει να επηρεάζεται ψυχολογικά από ένα χαμένο σουτ. Ένας παίκτης σαν κι αυτόν πρέπει να είναι πληθωρικός. Τον προκάλεσα και είμαι χαρούμενος για την εμφάνισή του».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

7 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιακας
    Παναγιώτης Τιακας Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2020 12:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Μπαρτζώκα ,
    ο Χαπ ο Δανεικός του Ολυμπιακού βγάζει Μάτια στην Ιταλία . Γι'αυτό διακόπτεις αμέσως τον Δανεισμό και τον φέρνεις πίσω στην Ομαδα με δικές σου Οδηγίες που θα ανεβεί ακομη περισσότερα για την Ομάδα μας
    Άλλωστε ξεμειναμε απο Παίκτες και για Τριτος Ψηλός θα είναι οτι πρέπει.
    Τον Θέλει ο Μεσίνα για Λογαριασμό της Αρμάνι Μιλάνου. Που θα πληρώσουν και το μικρό Μπσι Αουτ του Παίκτη . Ας είναι 20 με 30 Χιλιάρικα Ευρώ.
    .

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε ο μπαλντγουιν αν μεινει θα μεινει λογω του υψηλου συμβολαιου του. Βασικα θα ειχε φυγει πρωτος απο τον Νοεμβριο. Διαφορετικα δε μπορω να δω εναν λογο για να μεινει... δεν κανει για ευρωλιγκα.. δε του ταιριαζει ας πουμε. Τωρα αν δεχτει μειωση μισθου και παλι θα ειναι κινηση συμβιβασμου για να κατεβασουμε το κοστος οχι διοτι δε μπορουμε να βρουμε καλυτερο. Συμφωνω παντως οτι ειναι παικτης που με τους καταλληλους χειρισμους και τον απαραιτητο χρονο μπορει να βγαλει μπασκετ αλλα δε θελω να γινει αυτο στην ομαδα μου, δεν ειναι επιλογη μπαρτζωκα οποτε ας επιλεξει ο ανθρωπος αυτον που θελει.

  • Ginobilly7
    Ginobilly7 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 13:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπαλντγουιν αν φύγει, θα φύγει λόγω υψηλού συμβολαίου και όχι λόγω ικανοτήτων και προσοντων. Εκρηκτικος με μεγάλα άκρα και με εμπειρία πλέον από ευρωλιγκα θα είναι πολύ χρησιμος(με την κατάλληλη καθοδήγηση μπορεί να ανέβει level)

  • firemankostas
    firemankostas Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Επρεπε να ερθει απο το καλοκαιρι να αναλαβει οταν ο Μπλατ ο ανθρωπος ειχε το θεμα υγειας που τον ταλαιπωρησε και ειμαι σιγουρος πως τον επηρρεασε γτ δεν ηταν ετσι παλιοτερα.

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 04:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλη η προσπαθεια, αυτη η ενεργεια που βγηκε δε μπορει βεβαια να βγαινει καθε φορα. Πρεπει να βρεθει ποιο μπασκετικος τροπος, αλλα οταν γινεται ειναι ωραιο συναισθημα. Το ροστερ ειναι πολυ μικρο και πρωτα πρεπει να προσεξουμε την υγεια των αθλητων και να βγαζουμε συμπαιρασματα για το ποιους θα κρατησουμε. Ο ρουμπιτ ειναι καλος, δε βρισκουμε ευκολα καλυτερο στα λεφτα που παιζουμε. Ο πολ το ιδιο αλλα δε φαινεται να χωραει. Μακαρι να χαλασει η μεταγραφη του λαρετζακη που θα δημιουργησει προβλημα εκτος αν εχουμε εξεληξεις με τον αρχηγο. Μπαλντγουιν επρεπε να ειχε φυγει μαζι με τον τσερι για τον ιδιο λογο που εφυγε ο τσερι αν θελουμε να μας σεβονται και να μας πιστευουν... ενδιαφερουσα η προχθεσινη συνεντευξη του κειμζουρα.

  • firemankostas
    firemankostas Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 00:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Επρεπε να ερθει το καλοκαιρι, αφου ο Μπλατ ειχε ο ανθρωπος το προβλημα υγειας του , νομιζω κανενας δεν θα ελεγε κατι αν η ομαδα ειχε λυσει το συμβολαιο μαζι του. Τωρα απλως υπομονη και να φτιαχτει κατι για του χρονου

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαντάζεστε να προλάβουμε την οκτάδα. Να ερχόταν ένα μήνα νωρίτερα ο Μπαρτζώκας και πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα. Δύο καλές κινήσεις και όλα γίνονται

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

«Να μείνω στον Ολυμπιακό για χρόνια»

Μια χορταστική συνέντευξη παραχώρησε στο "Sport TV" ο Τσικίνιο όπου...

Με κατοστάρα 68-100 πρόκριση επί ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός καθάροσε άνετα την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια με...