roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Δράματος...συνέχεια για ΟΣΦΠ 87-96 από Φενέρ

underarmor
redwell

Το... δράμα για τον Ολυμπιακό στη φετινή Euroleague συνεχίζεται καθώς η ομάδα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον εαυτό της και να κάνει... θαύματα έχοντας δομικές ελλείψεις και φυσικά οι ήττες έρχονται η μια μετά την άλλη, κάτι που έγινε και από τη Φενέρ στο ΣΕΦ με 87-96 και μάλιστα οι Τούρκοι είχαν σημαντικές απουσίες όπως αυτές των Βέσελι, Λοβέρν και Ντουβερίογλου. Το ρεκόρ στα μισά της διαδρομής στην Euroleague είναι 6-11 για τους Πειραιώτες που ουσιαστικά απώλεσαν κάθε ελπίδα για 8άδα και πλέον θα παίζουν για το τιμητικό πλασάρισμα με στόχο να μείνουν αν μη τι άλλο εντός 12άδας...

Δυστυχώς σε ένα ακόμα ματς ο Κεστούτις Κεμζούρα πήρε έναν... υπνάκο στον πάγκο καθώς οι Τούρκοι λόγω των ελλείψεων στη ρακέτα μπορούσαν να απειλήσουν μονάχα από την περιφέρεια με τους Σλούκα, Ντε Κολό, Ντατόμε, Βέστερμαν και τους υπόλοιπους σουτέρ και όμως αυτό ο Λιθουανός δεν το "διάβασε" ή δεν μπόρεσε να το αντιμετωπίσει. Αποτέλεσμα; Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έβαλαν 10 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισαν προηγούμενοι με 40-52 και την περιφερειακή άμυνα του Θρύλου να είναι για πολλοστή φορά φέτος εκτός τόπου και χρόνου αφού ούτε καν με τα μάτια δεν έβλεπαν τη μπάλα οι ερυθρόλευκοι.

Με 42-61 στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου με τους Τούρκους να πυροβολούν ξανά από τα 6.75μ. ο Θρύλος έδειχνε... βραχυκυκλωμένος, όμως μια... αναλαμπή με 2-3 κλεψίματα και εύκολα καλάθια στο τρίτο δεκάλεπτο έφεραν τον Ολυμπιακό στο -7 αλλά ως εκεί. Δυο τρίποντα και δυο βολές των Τούρκων και η διαφορά πήγε στο 61-74 με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν... διαδικαστικό καθώς ο Ολυμπιακός δεν έδειχνε σημάδια δίψας και πάθους και δίχως πλάνο από τον πάγκο πήγαινε στα... τυφλά μπας και το γυρίσει με ηρωισμούς αλλά δεν είναι κάθε μέρα... Κυριακή όπως με τη Χίμκι και η ήττα ήρθε εύκολα και φυσιολογικά με 87-96.

Οι Τούρκοι έκλεισαν το παιχνίδι με 16/29 τρίποντα ήτοι 55.2% και τους Ντε Κολό με 32 πόντους και Σλούκα με 14, δηλαδή οι δυο γκαρντ που τράβηξαν... κουπί έβαλαν ακριβώς τους μισούς πόντους της Φενέρ. Όπως κάθε εβδομάδα κάποιος αντίπαλος γκαρντ κάνει ρεκόρ απέναντι στην άμυνα του Θρύλου, τώρα ήταν η σειρά του Ντε Κολό να γράψει 32 πόντους με τρομερά ποσοστά αφού σούταρε χωρίς ιδιαίτερη πίεση από τον Τσέρι και τον Σπανούλη που είχαν αντίστοιχα τον μεγαλύτερο χρόνο στο παρκέ απο τα γκαρντ των ερυθρολεύκων. Σπανούλης και Πρίντεζης από 14 πόντους και Μιλουτίνοφ, Παπανικολάου και Πολ με 11 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Θρύλου.

Ερωτηματικό για μια ακόμα φορά η διαχείριση από τον Κεστούτις Κεμζούρα ο οποίος άφησε εκτός τον Πρίντεζη στο 4ο δεκάλεπτο και ενώ ο υπαρχηγός πρωτοστάτησε στο μερικό... come back στο 3ο δεκάλεπτο, ενώ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Σάσα Βεζένκοφ ο οποίος στα προηγούμενα ματς είχε συνεισφορά και θα μπορούσε να δώσει πράγματα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 8-3. Ωστόσο, με επιθετικό οδηγό τον Κώστα Σλούκα οι φιλοξενούμενοι, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυτικά κενά της ομάδα μας, ισορρόπησαν το παιχνίδι και με ένα "τρελό" σουτ του ίδιου πίσω από την γραμμή του κέντρου, έκλεισαν την πρώτη περίοδο προηγούμενοι με 20-22.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα "ανακάτεψε" την τράπουλα, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" αδυνατούσαν να βρουν ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Αντίθετα, η Φενέρμπαχτσε συνέχισε να εκτελεί με απίστευτα ποσοστά από την γραμμή του τριπόντου (είχε 10/14 στο πρώτο μέρος) και με τον Νάντο Ντε Κολό να έχει πάρει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, "έχτισε" μια διαφορά 12π. (40-52 στο 20').

Βασιζόμενη σταθερά στην περιφέρειά της η Φενέρμπαχτσε αύξησε ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (19π., 42-61 στο 23'). Με πιεστική άμυνα και όπλο του τον αιφνιδιασμό ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και με ένα επί μέρους σκορ 19-4 μείωσε στους 4π. (61-65 στο 28'). Στο σημείο αυτό, όμως, ο Νάντο Ντε Κολό ανέλαβε και πάλι δράση, "βομβάρδισε" από τα 6.75μ. το "ερυθρόλευκο" καλάθι και έδωσε πίσω στην Φενέρμπαχτσε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης (66-84 στο 34'). Οι παίκτες του Κεστούτις Κεμζούρα προσπάθησαν να κάνουν το come back (87-94, 40'' για το τέλος), αποδείχθηκε, όμως, πως ήταν αργά...

Αξίζει να σημειωθεί πως το ιστορικό τρίποντο με το οποίο ο Βασίλης Σπανούλης χρίστηκε πρώτος σκόκερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, το πέτυχε στο 38' (80-90).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-22, 40-52, 61-74, 87-96

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κεμζούρα): Ρότσεστι 2 (3 ασίστ), Μπάλντουιν, Πολ 11 (2/2 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/6 βολές), Σπανούλης 14 (4/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο), Τσέρι 10 (2/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο), Μιλουτίνοβ 11 (2/3 δίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ), Βεζένκοβ, Πρίντεζης 14 (5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Παπανικολάου 11 (1/1 δίποντο, 2/3 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ρούμπιτ 4 (5 ριμπάουντ), Ριντ 10 (3/3 δίποντα, 4/4 βολές)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς): Βέστερμαν 6 (2), Μαχμούτογλου 8 (1/5 δίποντα, 2/2 τρίποντα), Κάλινιτς 6 (1), Σλούκας 14 (2/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 4 κλεψίματα), Ντε Κολό 32 (6/9 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 5/6 βολές, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα), Γουίλιαμς 13 (5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Ντατόμε 15 (3/4 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ)

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 22/32 δίποντα, 8/20 τρίποντα, 19/24 βολές, 27 ριμπάουντ (19 αμυντικά - 8 επιθετικά), 23 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 13 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 17/34 δίποντα, 16/29 τρίποντα, 14/15 βολές, 25 ριμπάουντ (14 αμυντικά - 11 επιθετικά), 20 ασίστ, 11 κλεψίματα, 10 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ισπανία για να παίξει με τη Βαλένθια (10/1 στις 22:00), ενώ η Φενέρμπαχτσε θα ταξιδέψει λίγο πιο μακριά για να παίξει με τη Μπασκόνια (9/1 στις 22:00).

 

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

32 σχόλια

  • Andreas
    Andreas Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2020 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού πρέπει να ανταποκρίνεται απέναντι στον κόσμο μας και στη λογική ενός Τεράστιου συλλόγου.Να βγαίνει και να δίνει απαντήσεις ξεκάθαρες.Η συμπεριφορά των Αγγελόπουλων μοιάζει με Προέδρους του Αμαρουσίου.Μας ξενερώσατε γιατί με την σωστή στάση σας να φύγετε από το Ελληνικό Πρωτάθλημα έπρεπε να κλείσετε στόματα φτιάχνοντας μια ομάδα που θα πήγαινε σε Final4 και όχι αυτό τον θίασο.Πήγα για να τιμήσω τον Βασίλη προχθές και μου ερχότανε εγκεφαλικό με αυτά που έβλεπα.Τιμωρία στους Αγγελόπουλους για την κατάντια είναι μόνο μία.Να παίζουν στο ΣΕΦ με τα καθίσματα.Και το λέω με πόνο ψυχής αυτό

  • Νικος 76
    Νικος 76 Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΣΑΚΗΣ αφου οπως ειπε και ο προπονητης δεν ερχονται οι παικτες να παιξουν στον ολυμπιακο. Δεν ηρθε ουτε η πρωτη ουτε η δευτερη ουτε η τριτη επιλογη. σου λεω τι ακριβως ειπε ο κοουτς αρα δεν εχει ευθυνη για τις επιλογες. Ας ηταν η ομαδα ελκυστικη να ερθουν, εγκλημα και τιμωρια λοιπον αλλα μονοι υπαιτιοι οι προεδροι. Ευτυχως που ο κεμζουρα δε κρατησε το στομα του κλειστο και εχουμε μαθει την αληθεια.

  • εισάγετε το όνομά σας...
    εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 15:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red ευχαριστω για την τοποθέτηση,δεν μιλάω για τις μεταγραφές αλλά για το ενδιαφέρον της διοίκησης,15 χρόνια δεν μαθανε τίποτα; Έρχεται το τρακης και τραμπουκιζει μέσα στο σεφ και σφυρίζουν από απόσταση, φεύγει ο Μαρμαρινός,μουγκα,πάει ο σφαιρο 3 εβδομάδες Λας Βέγκας, γυρνάει με άδεια χέρια,μουγκα,βλέπω τους παίχτες Από τον Γενάρη του 19 ξενερωμενους μουγκα,κάνει ότι του κατέβει ο Μπλατ μουγκα,ρε παιδιά αν οι Αφοί είναι πιο ξδνερωμενοι από εμάς γιατί δεν αποχωρούν; γιατί είναι στο σεφ και στις ήττες τρέχουν να εγκαταλείψουν το γήπεδο; Είναι αυτή συμπεριφορά ηγέτη; Αγαπητό red ο θρύλος δεν είναι μαγαζί τους να το κάνουν ότι θέλουν,ΔΕΝ μιλάω για λεφτά αλλά για μεράκι,δεν ασχολούνται,δεν,δεν,δεν και στην μέση ο Σκινδιλιας,εγώ μεγάλωσα να χαζεύω κάτω από το σπίτι μου τον Γιατζόγλου και τον Καστρινάκη με το μινικουπερ απαιτώ στο γήπεδο ο άλλος να ματώνει να βγάζει ο καθένας ότι μπορεί.δεν γράφω σεντόνια γιατί δεν έχω τι να κάνω αλλαυ γιατί αυτό δεν είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    REDGOAL: Φίλε μακάρι να είχαμε απάντηση. Αν εσύ αναρωτιέσαι 100 φορές τι γίνεται εμείς έχουμε ρωτήσει 1.000 φορές αλλά απάντηση δεν έχουμε πάρει. Οι μόνοι αρμόδιοι για να λύσουν κάθε απορία είναι οι πρόεδροι και όσο δεν μιλάνε δεν μπορεί να γνωρίζει 100% τι γίνεται, ΚΑΝΕΝΑΣ. Και εμείς φίλε είμαστε πικραμένοι με τον κατήφορο του Θρύλου και μακάρι να βρεθεί λύση άμεσα γιατί αυτό το πράγμα πέρυσι και φέτος μόνο Ολυμπιακός δεν είναι.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 15:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Σ.Β
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Ο ΤΆΙΛΕΡ ΝΤΟΡΣΕΙ ΜΕ 700 ΧΙΛ.ΔΟΛ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΛΑΡΕΤΖΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ.
    ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 13:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ ξέρω ότι ο Ολυμπιακός φτιάχνει καριέρες.
    Παλιότερα των παιχτών του ενώ τώρα των αντίπαλων γκαρντς.
    Η τριαντάρα (30+) πάει σύννεφο. Δεν μπορεί να συμβαίνει το ίδιο πράγμα σε κάθε αγώνα και ο Κεμζούρα να μην έχει βρει ένα τρόπο να το σταματήσει.
    Πλέον είναι αργά. Αλλά όμως υπάρχουν ακόμα αγώνες και θα θέλαμε να δούμε και κάτι διαφορετικό (καμιά νίκη ας πούμε), έτσι να χαμε να λέγαμε.

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 12:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε όλοι πικραμένοι με την κατάσταση στην ομάδα αλλά θα πρέπει να σκεφτούμε με σύνεση και λογική. Τα αποτελέσματα είναι αναμενόμενα. Πολλοί γράφουν εδώ μέσα για τα γκαρντ της ομάδας και ότι τα γκαρντ των αντιπάλων κάνουν πάρτι απέναντι μας. Λογικό είναι όταν κατεβαίνουμε με Τσέρι και Μπόλντγουιν και οι άλλοι κατεβαίνουν με Ντε Κολό και Σλούκα. Αναμενόμενο, τα λέγαμε από το καλοκαίρι και δυστυχώς επαληθευτήκαμε. Τώρα τι γίνεται? Δεν θα μπούμε στην οκτάδα, αυτό είναι οριστικό. Υπάρχει πλάνο για την επόμενη σεζόν? Υπάρχει κάποιος σχεδιασμός? Κατ΄λα τη γνώμη μου ο κύκλος της ομάδας αυτής ΄έκλεισε. Οι Σπανούλης και Πρίντεζης του χρόνου θα είναι ένα χρόνο μεγαλύτεροι. Οι Έλληνες που έρχονται από πίσω μάλλον μέτριοι είναι. ΑΝαφέρομαι στους Χαραλαμπόπουλο, Λαρεντζάκη, Βεζένκοφ, Κόνιαρη, Παπανικολάου. Οι ξένοι λογικά θα φύγουν όλοι.... αν και κατά τη γνώμη μου οι Μιλού, Πολ, Ριντ έχουν θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.
    Οι Αγγελόπουλοι πρόσφεραν στον Ολυμπιακό και δεν είμαι αχάριστος να διαγράψω τις χαρές που μας έδωσαν. Τώρα όμως δεν έχουν χρήμα. Υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να βάλει χρήμα στην ομάδα? Υπάρχει συμπαίκτης? Το redgoal είναι το μόνο σάϊτ που γράφει τα πράγματα με το όνομα τους με λογική και σύνεση.
    Καλό θα ήταν να γίνει μια συνέντευξη τύπου και να βγουν οι Αγελόπουλοι και να πουν στον κόσμο τι σκοπεύουν να κάνουν. Νομίζω το οφείλουν στον κόσμο του Ολυμπιακού που τους στήριξε σητν προσπάθεια τους για "μέχρι τέλους"
    Ίσως είναι η ώρα να γίνει ανανέωση στη διοίκηση, στο προπονητικό team, στο ρόστερ με ηρεμία και σύνεση. Δεν μπορούμε να συναγωνιστούμε τις άλλες ομάδες της ευρωλίγκας γιατί πολλοι απλά δεν μπορούμε να δίνουμε 3 μύρια σε παίκτες όπως ο Λάρκιν. Επομένως, τι θέλουμε? Προσωπικά θα ήθελα να δω μια καινούρια αρχή με καλό προπονητή, νέους παίκτες και καλή οργάνωση. Ας ελπίσουμε ότι τώρα που άλλαξε το καθεστώς της εφορίας, οι Αγγελόπουλοι να μπορέσουν να τακτοποιήσουν τα οιονομικά τους και να βρουν και συμπαίκτη να βάλει χρήμα. Να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια σε υγιείς βάσεις. Όχι κραυγές, αφορισμοί και σπασμωδικές κινήσεις. Υπομονή λοιπόν κι ας ελπίσουμε να αλλάξει η κατάσταση γιατί υπάρχει και πιο κάτω ακόμη....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Το μέχρι τέλους ηταν μια εγωιστική μπλόφα των Αγγελόπουλων. Ηλπιζαν ότι το σύστημα θα έκανε πίσω. Αντιθέτως το σύστημα μας άφησε να ονειροβατούμε περιμένοντας να ξυπνήσουμε από το όνειρο και να προσγειωθούμε απότομα στο έδαφος! Κι έτσι έγινε!
    Κανένα πλάνο, κανένας σοβαρός σχεδιασμός από τη διοίκηση. Τη στηρίξαμε, ναι, αλλά είπαν ψέμματα, Αλλα έταζαν, άλλα έλεγαν, άλλα φανταζόταν ο κόσμος.
    Καταντήσαμε να λέμε σήμερα οτι οι 4-5 χιλιάδες που πάνε ΣΕΦ ειναι οι πραγματικοι Ολυμπιακοί που αγαπάνε την ομάδα στα ευκολα ταχα και στα δύσκολα!
    Ειναι δυνατόν;
    Kαι γιατί να μην ισχύει ότι οι 5000 αυτοί ειναι εκείνοι που δεν έχουν απαιτήσεις από την ομάδα να κρατιέται ψηλά και δεν τους καίγεται καρφί αν πληγώνεται το γόητρό της και η ιστορία της με αυτά που συμβαίνουν; ; ; Για πείτε μου!
    Δηλ αυτοί ειναι οι καλοί και οι άλλοι 7 εκατομύρια Ολυμπιακοί ειναι οι αδιάφοροι, οι κακοί που μονο επιτυχίες εχουν μάθει να βλέπουν αλλιως γυριζουν πλάτη στην ομάδα;
    Δεν ειναι ετσι μάγκες! Ο Ολυμπιακός, έχει φιλάθλους, παντα έτσι ήταν, όι οποίοι έχουν απαιτήσεις, ξερουν να στηριζουν αλλα δεν δέχονται τη κοροιδια και το δουλεμα!
    Δεν δέχονται να βλέπουν την ομάδα επειτα από επαναλαμβανόμενα τραγικά λάθη σχεδιασμού και μεταγραφών της διοικησης να πεφτει επίπεδο και να γίνεται σάκος του Μποξ.
    Δεν δέχονται να βλέπουν τον Ολυμπιακό να αυτοκαταστρέφεται από επιλογές και πλάνα των Προέδρων που έβαλαν πάνω από το καλό της ομάδας τις προσωπικές τους κόντρες και εγωισμούς.
    Παρασυρθήκαμε από το μίσος μας για τον Βασιλακόπουλο και τις διαιτησίες στον εν Ελλάδι χώρο, ναι, αλλά δεν ήταν σωστό να "αφήσουμε" τη διοικηση να πάρει αποφάσεις που πήγαν την ομάδα 20 χρόνια πίσω.
    Δεν λέω οτι οι Αγγελόπουλοι δεν πρόσφεραν όταν μπορούσαν ή οτι θελουν το κακό του συλλόγου μας.
    Λέω όμως ότι οι Αγγελόπουλοι έκαναν μια "επανάσταση" όταν ήρθαν σε σημείο οικονομικό τέτοιο που δεν μπορούσαν να βάλουν το χέρι στη τσέπη και να φτιάξουν μια ομάδα σαν αυτή που προ 10ετίας εφτιαξαν!
    Ετσι λοιπόν μη μπορώντας να το κάνουν αυτό, κατέφυγαν σε λύσεις που αποπροσανατόλισαν το κόσμο από τα πραγματικά ζητήματα της ομάδας και τον οδήγησαν σε λάθος δρόμο.
    Η διατησία στην Ελλάδα και τα συστήματα των Βαζελακόπουλων υπηρχαν και υπάρχουν αλλα αυτά ποτέ δεν μας εμπόδισαν να γίνουμε ομαδα ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και να σηκώσουμε κούπες!
    Οταν υπήρχε υγεία στην ομάδα σε ολο τον οργανισμό, υπήρχε προοπτική, ήρθαν διακρίσεις και το επίπεδο ήταν υψηλό!
    Οταν η υγεία αυτή άρχισε να φθείρεται, τότε όλα πήραν τον κατήφορο!
    Δεν μας φταίει κανεις. Εμεις μονοι μας βγάζουμε τα ματάκια μας! Μονοι μας...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ 7
    ΓΙΩΡΓΟΣ 7 Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το χειρότερο απ'όλα μάγκες είναι η απαθεια που πλέον μας περιβάλλει όλους....Χάνουμε και δε στενοχωριομαστε.Έχουμε αποδεχθει τη μοίρα μας,έχουμε συμβιβαστει με τη μετριότητα(ίσως και πιο κάτω),σα να μην υπάρχει το μπασκετικο τμήμα.Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίχτες(είδα ρεπόρτερ να αφήνει υπονοούμενα για τον Πολ που ουσιαστικά τον παρουσιάζει σαν"ξένο σώμα").Αλλα η αλήθεια είναι ότι όλα πηγαζουν απ'τη διοίκηση.Ακόμα και εποχές που ήμασταν δυνατοί αργουσαν να παρεμβουν,να βοηθήσουν,να δείξουν ότι είναι εδώ.Έχουν αναλωθει σε ένα σωρό λάθη και αυτογκόλ και φυσικά την πληρώνει η ομάδα.Ναι έχουν βάλει πολλά λεφτά αλλά δυστυχώς είναι loosers.Αυτή είναι η αλήθεια.

  • firemankostas
    firemankostas Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 08:39 Σύνδεσμος σχολίου

    αποφασισα να απεχω απο τα σχολια γτ με πικραινει η ομαδα παρολο που γραφω στο σαιτ περιπου 5-6 χρονια ανελλιπως...φιλε GEO 7 και εγω μια απο τα ιδια..ειχα πει θα ξαναγραψω οταν θα εχω κατι χειροπιαστο οσον αφορα την ομαδα..
    Ρεκορ λοιπον για τον βασιλια της ευρΩλιγκας ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!!! σπουδαιο και ανεπαναληπτο!! δεν ειναι μονο οι ποντοι κυριοι...ειναι και οι ασσιστ!!! μιλαμε για ανεπαναληπτη φαση..δεν νομιζω πως θα ξεπεραστει ο συνδιασμος αυτος και αν ξεπεραστει θα αργησει παρα πολυ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΠΕΡΣΙ....το οτι δηλαδη δεν πλαισιωσε τον ΜΕΓΙΣΤΟ μαζι με πριντ και παπ και μιλου, με 2 ακομα παικτες επιπεδου..
    θα μπορουσαμε να εχουμε σηκωσει 2 κουπες ακομα χαλαρα...κριμα πολυ κριμα...

  • THE TRUTH
    THE TRUTH Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 07:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...