roumeliotis

Carwiz

Κρίμα... ήττα από Σαμπαντέλ 16-10 για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Δεν τα κατάφεραν στον τελικό του Champions League πόλο γυναικών οι... γοργόνες του Θρύλου και έχασαν από τη Σαμπαντέλ με 16-10, παρά την γενναία προσπάθειά τους για να φέρουν την κούπα στον Πειραιά.

Έτσι, ο Ολυμπιακός τερμάτισε τον φετινό... μαραθώνιο στη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού πόλο καθώς ηττήθηκε από την σπουδαία ισπανική ομάδα η οποία με δύο εντυπωσιακά ξεσπάσματα, ένα στη δεύτερη και ένα στην τρίτη περίοδο, "κλείδωσε" το τρόπαιο για έβδομη φορά στην ιστορία της, απέχοντας πλέον μόνο ένα τρόπαιο από την πολυνίκη του θεσμού Οριζόντε Κατάνια.

Σε ένα Final-4 στην Ισπανία με τρεις ισπανικές ομάδες, οι «ερυθρόλευκες», με αμιγώς ελληνικό «κορμό», εκπροσώπησαν -για άλλη μία φορά- με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στην Ευρώπη, όμως δεν τα κατάφεραν στον τελικό, στην υπερσύγχρονη -και κατάμεστη- «Piscina Nova de l' Escullera», καθώς δέχθηκαν 7-0 σερί (8-7, 15-7) και αναδείχθηκαν, έτσι, δεύτερες στο φετινό Champions League, φτάνοντας ως το τέλος της... διαδρομής για μία ακόμη σεζόν.

Η Σαμπαντέλ «μπήκε» πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 1-0, στην παίκτρια παραπάνω, με την Σταματοπούλου να αποκρούει πέναλτι, στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός «βρήκε» δίχτυα για πρώτη φορά, μετά από επτά λεπτά (1:07), με ωραίο σουτ της Σιούτη στην παίκτρια παραπάνω, αλλά οι γηπεδούχες έκαναν το 2-1, σκορ με το οποίο «έκλεισε» το πρώτο -αρκετά νευρικό- οκτάλεπτο.

Το ξεκίνημα του Θρύλου, ωστόσο, στη δεύτερη περίοδο ήταν καλό, με την Β. Πλευρίτου να ισοφαρίζει άμεσα (7:09) σε 2-2, με γκολάρα από την περιφέρεια! Οι «ερυθρόλευκες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, με ωραίες άμυνες και προσπέρασαν με 3-2, με την Μυριοκεφαλιτάκη από το φουνταριστό (4:49).

Ωστόσο, η Σαμπαντέλ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «μπλακ άουτ» του Ολυμπιακού, «έτρεξε» 4-0 σερί και έκανε την ανατροπή, παίρνοντας ευρύ προβάδισμα (6-3). Η Τριχά μείωσε σε 6-4, στο 1:31, όμως η ισπανική ομάδα επέστρεψε στο +3, για το 7-4 του ημιχρόνου.

Δυναμικά ξεκίνησε στο τρίτο οκτάλεπτο ο Θρύλος και με τέρματα των Β. Πλευρίτου (7:12) και Χυδηριώτη (6:33), μείωσε σε 7-6. Η Σαμπαντέλ «απάντησε» (8-6), αλλά η Β. Πλευρίτου σκόραρε ξανά, στο 4:23 και μείωσε εκ νέου (8-7). Οι «ερυθρόλευκες» δεν βρήκαν λύσεις στην επίθεση, δέχθηκαν 5-0 σερί και έμειναν πίσω με έξι γκολ, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 13-7.

Ανάλογη η εικόνα και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, με την Σαμπαντέλ να ξεφεύγει με +8 (15-7). Με 3-0 σερί και τέρματα των Δρακωτού (6:01), Ελευθεριάδου (4:45) και Μυριοκεφαλιτάκη (3:39), ο Ολυμπιακός μείωσε σε 15-10, όμως η Σαμπαντέλ διαμόρφωσε το τελικό 16-10.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-3, 3-3

Σαμπαντέλ (Πάλμα Λοπέρα): Εστέρ Ράμος, Ορτίζ, Λέιτον, Φαν ντερ Σλουτ 2, Κέουνινγκ, Κασάδο 1, Γκιουστίνι 5, Γκαρσία 2, Φόρτσα 2, Ορτίζ 1, Χουράδο, Γκονζάλεζ 3, Καράσκο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 3, Δρακωτού 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

13 σχόλια

  • Γιάννης
    Γιάννης Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 22:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά μπράβο στα κορίτσια.
    Τού χρόνου θα το σηκώσουμε.

  • giorgos.
    giorgos. Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 21:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Να πούμε την Αλήθεια.
    Όσο Δεν μιλάς Ολυμπιακέ αυτά θα έχεις.
    Εμείς παίζουμε στους Τσιγγους του Απαρχαιωμένος Παπαστράτειου κ οι διάφορες κυβερνήσεις Μηδεμιας εξαιρουμένης χτίζουν τις διάφορες,πυλαιες,τούμπες(παλιές κ νέες)βοτανικούς,προποτζιδικα,Χαριλάου κ χαρίζουν τα διάφορα κλειστά ΟΑΚΑ,άνω Λιόσια, Αλεξάνδρεια κλπ.
    Αφού λοιπόν είστε κ εσείς έτσι ραντεβού στις ευρωεκλογές για τα ορεκτικά κ το Κυρίως πιάτο θα σερβιριστεί στις εκλογές όταν γίνουν.
    Θα πάτε κ Εσείς να βρείτε Όλους τους προηγούμενους.
    Δεν έβαλες μυαλό εσύ ο μπροστά από το '93????????????
    Ε 30+ χρόνια μετά θα πας να τον βρεις.
    Χαλάρωσε να το απολαύσεις όλο.
    Ο Ολυμπιακός να παίζει στους Τσιγγους του Απαρχαιωμένου Παπαστράτειου κ να δίνεις αλλού;;;;;
    Σε Όλους τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ?????????????
    Κ ο Ολυμπιακός να παίζει παντού κ να διεκδικεί Τίτλους στις έδρες των Αντιπάλων;;;;;;;;;;;
    Στις διάφορες προ-Ρεκο,Νόβι μπεογκραντ, Φερεντσβάρος,Γιουγκ Ντουμπρόβνικ κλπ;;;;;;;;;;;;;;;
    Ραντεβού τότε κ Εκεί.
    Τα λέμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θρυλικές Κοριτσάρες Εμείς οι Ολυμπιακοί σας Εκτιμούμε κ σας Στηρίζουμε.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • christos
    christos Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριμα….πιστευω να μην έρθει η κατάρα της δεύτερης θέσης σε όλα που μας κυνηγά

  • Γκαμπριέλ
    Γκαμπριέλ Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 19:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια μας για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Η Σαμπαντέλ ήταν ανώτερη ομάδα και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο οπότε της αξίζουν και αυτής συγχαρητήρια. Τα κορίτσια μας από ένα σημείο και μετά έδειχναν να έχουν παραδοθεί. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα προετοιμασμένες. Για να ανταπεξέλθεις σε έναν κρίσιμο αγώνα και δη έναν τελικό πρέπει πάνω απ' όλα να έχεις προετοιμαστεί πνευματικά και ψυχικά. Ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος, ο προπονητής πρέπει να σε προετοιμάσει κατάλληλα για να διεκδικήσεις τις όποιες πιθανότητες έχεις για νίκη (βλέπε Ότο Ρεχάγκελ). Αυτήν την αρετή δείχνει να την έχει και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

  • Jon
    Jon Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στα κορίτσια...ήταν δύσκολο εκ προοιμίου να το σηκώσεις στην Ισπανία αντιμετωπίζοντας τις καλύτερες ισπανικές ομάδες.Δεν μπορεί να γίνονται πάντα υπερβάσεις....
    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως,γιατί ο ερασιτέχνης δεν στήριξε με δυνατές ξένες το τμήμα γυναικών πόλο, που στο κάτω κάτω ,είναι το τμήμα που βρίσκεται πιο κοντά από όλα τα άλλα, στην κατάκτηση της ευρωπαϊκής κούπας !!

  • GEO 7
    GEO 7 Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρυσό στις καρδιές μας! Δεν πειράζει! Μόνο περηφάνια για αυτά τα κορίτσια! Το ευχαριστώ είναι πραγματικά πολύ λίγο...

  • ΝΙΚ
    ΝΙΚ Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερή ομάδα η Σαμπαντέλ και πέρυσι το είχε πάρει.Δευτερη αλλά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια είμαστε στη ελίτ της Ευρώπης.

  • Νic
    Νic Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 17:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Το τραγικό θα είναι φθάνοντας σε τόσους ευρωπαϊκούς τελικούς να μην σηκώσεις εφέτος έστω μια Ευρωκουπα.Θα είναι η επιτομή της παταγωδους αποτυχίας, δυστυχώς.

  • Xristos
    Xristos Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 16:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Όσο και να μας πονά συνεχίζουμε πάμε για ντάμπλ και του χρόνου να είμαστε πάλι εκεί στον τελικό και να διεκδικούμε την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, Ελλάς Ευρώπη Ολυμπιακός.♥️✌️

  • RED WINNER
    RED WINNER Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν πειράζει, αξίζουν συγχαρητήρια και χειροκρότημα οι κοριτσαρες, ψηλά το κεφάλι για τα εγχώρια.Θα το πάρουμε προσεχώς,ο κόσμος όμως δε βοηθάει για κάποια παραπάνω έσοδα... Πρέπει να είναι υπερήφανες και ας μην τα κατάφεραν, δυστυχώς ένας το παίρνει,ας το καταφέρουν τουλάχιστον στα άλλα αθλήματα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...