roumeliotis

Carwiz

Θετικά σημάδια και κόντρα στην Πέλιστερ

casino loutrakiou
redwell

Θετικά στοιχεία παρουσίασε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού και απέναντι στην ισχυρή Πέλιστερ, στον τελικό του διεθνούς τουρνουά της Οχρίδας. Κόντρα στην πρωταθλήτρια Β. Μακεδονίας, η οποία τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας ηττήθηκαν με 30-27, σε ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκαν χωρίς τους Κάβτσιτς και Δομπρή, ενώ ο Μοντόρο, που προφυλάχθηκε κόντρα στην Γκόλντεν Αρτ, πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής. 

Η κούραση ήταν εμφανής για τον Θρύλο, μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, όμως το πρόσημο από την παρουσία του στο τουρνουά ήταν θετικό. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντραραν στα ίσια την ισχυρή Πέλιστερ, μέτρησαν τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στο τουρνουά και άφησαν υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός «μπήκε» με καλό ρυθμό στο ματς και με γκολ των Βίντα και Σάββα, προηγήθηκε με 2-0, στα πρώτα δύο λεπτά. Ο Σάββας έκανε και το 3-2, με τον Μοντόρο να σκοράρει ένα εξαιρετικό τέρμα με το αριστερό, για το 4-2 και τον Βίντα να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 5-2, με τη συμπλήρωση επτά λεπτών.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχασαν τον «αέρα» των τριών γκολ, αφού η Πέλιστερ μείωσε σε 5-4, όμως ο Παπαβασίλης, στο 11ο λεπτό, «έγραψε» το 6-4. Στο σημείο αυτό, ο Θρύλος «κόλλησε» στην επίθεση και έκανε εύκολα λάθη, με την ομάδα της Β. Μακεδονίας να το εκμεταλλεύεται και να προσπερνάει (6-7). Στο 18ο λεπτό, ο Βίντα ισοφάρισε (7-7), όμως ακολούθησε ένα 3-0 σερί της Πέλιστερ, με τους «ερυθρόλευκους» να μένουν πίσω με 10-7.

Μπορεί ο Σάββας να μείωσε σε 10-8, στο 20ό λεπτό, όμως η Πέλιστερ «έτρεξε» νέο σερί, φτάνοντας στο +6 (8-14). Τσιγαρίδας και Παπαβασίλης μείωσαν σε 14-10, στο 23ο λεπτό, οι Βίντα και Σλίσκοβιτς έκαναν το 15-12, όμως ο Ολυμπιακός δέχθηκε και 16ο γκολ (12-16). Ωστόσο, ο Βίντα «χτύπησε» ξανά και μείωσε σε 16-13, όπως και ο Τσιγαρίδας, στο 29ο λεπτό, για το 16-14 του πρώτου ημιχρόνου.

Νωθρά ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Γραμματικού και βρέθηκε πίσω με 20-14. Στο 35ο λεπτό, ο Μοντόρο «ξεκόλλησε» τους Κυπελλούχους Ελλάδας, για το 20-15, ενώ ο Τζηράς, με τρία διαδοχικά τέρματα, μείωσε σε 21-18, στο 42ο λεπτό. Ξανά στο +5 (18-23) η Πέλιστερ, όμως οι Τζηράς και Σάββας έκαναν το 23-20, στο 46ο λεπτό, με τον Σλίσκοβιτς να «βρίσκει» δίχτυα, για το 24-21.

Η ομάδα της Β. Μακεδονίας έφτασε και πάλι στο +5 (21-26), με τον Σλίσκοβιτς να μειώνει σε 26-22, στο 50ό λεπτό, ενώ ο Τζηράς δήλωσε ξανά «παρών», για το 27-23, στο 53:02. Ο Νίκος Γραμματικός κάλεσε τάιμ άουτ και ένα λεπτό μετά, ο Σλαβούλιτσα μείωσε σε 27-24, με τον Τζίμπουλα να σκοράρει, κρατώντας τον Θρύλο κοντά (25-28) στην Πέλιστερ.

Νέο γκολ του Σλίσκοβιτς και οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν σε 29-26, τέσσερα λεπτά πριν από το φινάλε, με τον Σάββα να πιάνει ένα καταπληκτικό σουτ και να «γράφει» το 29-27, στο 59:05. Ωστόσο, η Πέλιστερ σκόραρε ένα ακόμα γκολ, για το τελικό 30-27.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 2, Βίντα 5, Τζίμπουλας 1, Βαμβακάρης, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 4, Τσιγαρίδας 2, Πασσιάς, Μοντόρο 2, Σλαβούλιτσα 1, Μιχαηλίδης, Σάββας 5

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...