roumeliotis

Carwiz

«Να ολοκληρώσουμε τη δουλειά...»

casino loutrakiou
redwell

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη (14/3) το βράδυ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού του Challenge Cup (15/3, 20:00), μεταξύ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ντράγκαν Τράβιτσα να τονίζει: 

«Δεν είναι ένα ματς αυτοί οι τελικοί, αλλά δύο. Οπότε, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Μπορείς να κάνεις ένα πολύ καλό ματς στον πρώτο, αλλά όχι στο δεύτερο. Οπότε, αύριο είναι το σημαντικό ματς.

Να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη μπροστά στο κοινό. Να κάνουμε ευχαριστημένους τόσο τους οπαδούς, μας όσο και όλη την Ελλάδα.

Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας και να δώσομε χαρά σε όλους, συνδυάζοντάς το με μια καλή εμφάνιση. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς μας. Στο μυαλό και την καρδιά μας δεν είναι τίποτα άλλο από το να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στο Ισραήλ.

Δεν θεωρώ ότι είναι πλεονέκτημα (σ.σ. το ότι έπαιζαν στο κλειστό του Ρέντη και τώρα στο ΣΕΦ), αλλά δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο ματς. Είναι όμορφο, αλλά σε μία τέτοια διοργάνωση αξίζει να παίξουμε σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο πολύ κόσμο».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο ολυμπιακάρα θερμά συγχαρητήρια. Χαρήκαμε πάρα πολύ μας έκανε υπερήφανους Να χαρεί Ελλάδα και όλοι οι έλληνες. ΟΟλυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης στο βόλεϊ στο Chalkenge Cup..
    Χαρίζεται στην Ελλάδα και σε όλους τους έλληνες.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...