roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Ανακοίνωσε εξτρέμ... βόμβα ο Θρύλος

underarmor
redwell

Μεταγραφή από το... πάνω ράφι για την ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού καθώς ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Ρόμπερτ Βέμπερ:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρόμπερτ Βέμπερ. Ο Αυστριακός δεξιός εξτρέμ (ημ. γέννησης 25/11/1985, ύψος 1,79μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου.

Ο Ρόμπερτ Βέμπερ έρχεται στον Πειραιά, με σπουδαία καριέρα στη Γερμανία, όπου μετρά 2.435 γκολ και δύο βραβεία πρώτου σκόρερ στην Bundesliga. Για 10 χρόνια (2009-19), αγωνίστηκε στο Μαγδεμβούργο, ενώ την τελευταία τριετία, ήταν στην επίσης γερμανική HSG Nordhorn-Lingen. Πρόκειται για αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας, με την οποία μετρά 182 συμμετοχές και 799 τέρματα".

Η δήλωση του Ρόμπερτ Βέμπερ στο olympiacossfp.gr: «Ανυπομονώ πραγματικά, να παίξω για αυτόν τον σπουδαίο και ιστορικό σύλλογο στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της ομάδας μου μίλησαν για τους στόχους τους και με έπεισαν να κάνω αυτό το βήμα και ελπίζω να βοηθήσω να πετύχουμε όλα αυτά.

Έχω ήδη ακούσει πολλά για τον Ολυμπιακό και τους μεγάλους οπαδούς του και φυσικά, για την όμορφη χώρα. Ήταν μια εύκολη απόφαση, μια εύκολη επιθυμία να έρθω στον Ολυμπιακό. Είναι υπέροχο, καθώς πολλοί φίλαθλοι μου έστειλαν να γίνω μέλος της οικογένειας των κόκκινων».

Προηγούμενες ομάδες:

2004-08 Alpla HC Hard (Αυστρία)

2008-09 HBW Balingen-Weilstetten (Γερμανία)

2009-19 Μαγδεμβούργο (Γερμανία)

2019-22 HSG Nordhorn-Lingen (Γερμανία)

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

2 σχόλια

  • giorgos.
    giorgos. Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 19:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να βγεί παιχταράς.
    Για Ευρώπη μιλάμε γιατί το ντάμπλ θα το παλέψουμε γερά.
    Κ φέτος είμαστε κ φαβορί.
    Ειδικά στο πρωτάθλημα.
    Βελτιωμένη η ομάδα κ χωρίς το -6.
    Ας εχουν ενισχυθεί κ οι άλλοι.
    Τους έχουμε.

    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 15:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μέχρι και το χάντμπολ έχει βάλει πλώρη για ευρωπαϊκό τίτλο. Να δούμε και στο ποδόσφαιρο πότε θα βάλουν πλώρη για να πάμε λίγο παραπέρα για αρχή.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more

Δύο G/G και πορτογαλικό Cοmbο 3.05

Το κουπόνι της Παρασκευής (17/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Νάπολι. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Ρίο...

Read more

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more
Διαβάστε επίσης

Mέσα Πετρούσεφ και έξω Γκος

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Θρύλος για το Game-2 με...

Διαπραγμάτευση για την οψιόν αγοράς Κάρμο

Ο Ντάβιντ Κάρμο είναι ένας από τους παίκτες που ηρθαν...

Νέο διετές συμβόλαιο σε Ελ Καμπί

Ο Ολυμπιακός και ο Αγιούμπ Ελ Καμπί συμφώνησαν το περασμένο...