roumeliotis

Carwiz

«Ζητώ συγγνώμη για την ήττα...»

casino loutrakiou
redwell

Μετά από εννιά χρόνια παραμονής στην κορυφή της ελληνικού βόλεϊ Γυναικών, όντας η μόνιμη πρωταθλήτρια Ελλάδας, η ομάδα του Ολυμπιακού απώλεσε τον τίτλο στο κλειστό του Ρέντη καθώς έχασε με 1-3 από τον ΠΑΟ, με τον Κάρλο Παρίζι να τονίζει τα εξής:

«Ίσως αν καταφέρναμε να πάρουμε το δεύτερο σετ, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Συγχαρητήρια στο Παναθηναϊκό για τη κατάκτηση του τίτλου. Γνωρίζω πως ο κόσμος μας στεναχωρήθηκε, όπως και εμείς.

Ήταν περίπλοκος ο αγώνας. Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο σετ, αν και είχαμε μεγάλη διαφορά, μείωσε τη διαφορά αλλά το κατακτήσαμε, όμως κάτι συνέβη σε μας.

Παίζαμε στην έδρα μας και οι επιλογές ήταν δύο. Είτε θα παίζαμε στο 100% και θα ήμασταν σε υψηλό επίπεδο, είτε θα δυσκολευόμασταν. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το δεύτερο σετ, αλλά αφού το χάσαμε, σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και έπεσε η αυτοπεποίθησή μας και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς.

Ζητώ συγγνώμη για την ήττα, γιατί ήθελα πολύ να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο, τις αθλήτριες, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση για αυτούς τους έξι μήνες».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

3 σχόλια

  • RED WINNER
    RED WINNER Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 13:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά το παριζάκι δεν ήταν Υφαντής.Της πλάκας προπονητής τουρίστας πολυτελείας απλώς υπήρχε στον πάγκο.

  • Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 13:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρολα τα λαθη στο σχηματισμο του ροστερ θα μπορουσαμε να το περουμε.Μεσα στην εδρα με παιζαμε ρε γαμωτο...Δωσαμε ξανα χαρα μεσα σς 20 ωρες στους λαγους...Τι κοινο ειχαν τα παιχνιδια βολλευ κ ποσοσφαιρου?Ελλειψη παθους κ καθαρου μυαλου κατ επεκταση κακη προετοιμασια απ τον εκαστοτε κοουτς.

  • ΚΟΥΓΙΟΥΜ
    ΚΟΥΓΙΟΥΜ Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 02:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι να την κάνουμε την συγνώμη κοουτς
    Ας επερνες το πρωτάθλημα κι ας ξέραμε πως έκανες χίλια λάθη
    Η ομάδα που μας παρουσίασες μέσα στην έδρα μας ΕΙΤΑΝ (καρικατούρα)
    Ε ..όχι συγνώμη για εμάς που πιστέψαμε ότι θα φτιάξεις κάτι καλό για τους τελικούς Καλό βράδυ να έχεις και ( ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...