roumeliotis

Carwiz

Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης 14-11 την Κίρισι

casino loutrakiou
redwell

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Θρύλου συνεχίζει να γράφει ιστορία καθώς κατέκτησε για δεύτερη φορά το Σούπερ Καπ Ευρώπης, μετά τη νίκη με 14-11 επί της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι, στον μεγάλο τελικό που έγινε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς της το πέμπτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο (μαζί με δύο Euroleague και ένα LEN Trophy) και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο το 2021, μία χρονιά στην οποία κατέκτησε όποιον τίτλο διεκδίκησε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η Τζόρνταν Ράνεϊ με τέσσερα γκολ και η Ιωάννα Σταματοπούλου (αντικατέστησε στα μέσα της β΄ περιόδου τη Διαμαντοπούλου κάτω από τα γκολπόστ) ήταν οι κορυφαίες των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, κυρίως αμυντικά, όπου η ζώνη με παίκτρια ανάμεσα έδινε στις Ρωσίδες εύκολα σουτ. Η Κίνεφ προηγήθηκε 4-2 και 6-4, όμως η αλλαγή της άμυνας σε πιεστικό man-to-man και η είσοδος της Ιωάννας Σταματοπούλου, αντί της Χρυσής Διαμαντοπούλου, άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Με δύο συνεχόμενα γκολ της Τζόρνταν Ράνεϊ (ένα σε παίκτρια παραπάνω κι ένα στην κόντρα) κι άλλα δύο της Βάσως Πλευρίτου με παίκτρια παραπάνω, οι «ερυθρόλευκες» ανέτρεψαν το σκορ και πέρασαν μπροστά, με την Κρίστμας να «χτυπάει» κι αυτή στην κόντρα στα τελευταία δευτερόλεπτα της δεύτερης περιόδου και να διαμορφώνει το 9-6 του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου η Κίρισι μείωσε προσωρινά σε 9-8, για να ακολουθήσουν τρία αναπάντητα γκολ από τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, που «άνοιξαν» τη διαφορά στο +4 (12-8).

Από κει και πέρα ήταν θέμα διαχείρισης και ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια στις Ρωσίδες να ελπίζουν σε ανατροπή. Με ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση και τη Σταματοπούλου «κέρβερο» κάτω από την εστία, η ελληνική ομάδα έφτασε στο τελικό 14-11 (το οποίο διαμορφώθηκε από γκολ της τερματοφύλακα Καρνάουχ), μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 6-2, 3-3, 2-2

Η εξέλιξη του σκορ: 0-1 Ζούμπκοβα (κόντρα), 1-1 Ξενάκη (φουνταριστός), 1-2 Κρίμερ (π.π.), 1-3 Ρίζκοβα (περιφέρεια), 2-3 Μαργ. Πλευρίτου (περιφέρεια), 2-4 Προκοφίεβα (περιφέρεια), 3-4 Ελευθεριάδου (περιφέρεια), 4-4 Ελευθ. Πλευρίτου (περιφέρεια), 4-5 Γκλίζινα (περιφέρεια), 4-6 Ζούμπκοβα (π.π.), 5-6 Ράνεϊ (π.π.), 6-6 Ράνεϊ (κόντρα), 7-6 Β. Πλευρίτου (π.π.), 8-6 Β. Πλευρίτου (π.π.), 9-6 Κρίστμας (κόντρα), 9-7 Κρίμερ (π.π.), 9-8 Ζούμπκοβα (περιφέρεια), 10-8 Ράνεϊ (περιφέρεια), 11-8 Κρίστμας (περιφέρεια), 12-8 Ξενάκη (φουνταριστός), 12-9 Ζούμπκοβα (περιφέρεια), 13-9 Σλίκινγκ (περιφέρεια), 14-9 Ράνεϊ (π.π.), 14-10 Προκοφίεβα (π.π.), 14-11 Καρνάουχ (π.π.).

Διαιτητές: Βένγκενροτ (Ελβετία), Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μαργ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ 4, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ (Αλεξάντρ Ναρίτσα): Καρνάουχ 1, Ζούμπκοβα 4, Προκοφίεβα 2, Καρέλοβα, Ντ. Σομπόλεβα, Κρίμερ 2, Ντιατσένκο, Κόσιχ, Γκλίζινα 1, Ντομάκινα, Ιβάνοβα, Ρίζκοβα 1, Κρούγκλοβα

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

12 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 16:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ποσο αληθινος βγαίνω......ποσο...........καθιστε να βλεπετε υστερα ποδοσφαιρικο Ολυμπιακό. Αυτο το πραγμα που δε σεβεται ουτε το κοσμο που παει να δει μπαλα μεσα στο κρυο. Και βλεπει αυτη τη σιχαμερη μπαλα....

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 12:43 Σύνδεσμος σχολίου

    GTR δεν ειναι καθολου υπερβολη. Ειμαστε ΠΑΝΤΟΥ μεσα σε ΟΛΑ. Αυτο δεν το εχουν καταφερει συλλογοι που εχουν 100 φορες μεγαλυτερη οικονομικη δυναμη απο εμας σε χωρες πολυ πιο ανεπτυγμένες. Ειναι κριμα γιατι εμεις οι ιδιοι στη χωρα αυτη ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ σαν το ΠΟΛΟ και ειναι ακομα μεγαλύτερο κρίμα που οι ξένοι μας αποθεώνουν για τις επιτυχίες μας αυτές πολύ περισσότερο από οτι κανουμε εμεις. Χαιρόμαστε μια ευρωπαική κουπα σε Βολει, Πολο, Μπασκετ οσο χαιρόμαστε στο ποδόσφαιρο τη κατάκτηση ενός κυπέλου Ελλάδας. Ειναι ντροπή αυτό το πράγμα!

    Για αυτο ακριβώς επειδη χωρις υπερβολη ειμαστε Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ και ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ετσι τουλάχιστον θεωρώ οτι νιωθουμε εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, θα πρέπει ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΡΑΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ για κάθε άθλημα πόσο μάλιστα για εκείνο που τα χρηματα και τα κέρδη ειναι μεγαλύτερα. Διότι ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΞΑΝΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ..............Δεν επιτρέπεται να κράζουμε μπασκετικο τμημα και τα υπόλοιπα, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/3 απο οτι κερδιζουν στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
    Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παίζεις με τετοιους φωτοβολίδες παίχτες τοσα χρονια, να μην εχεις καταφέρει μια ευρωπαική διάκριση και να πουλάς παραμύθες και όνειρα σε εναν αγαθό-κόσμο που σε ακολουθεί τυφλά και πιστά χαρην της αγάπης του για το δαφνοστεφανομένο. ΕΙναι ντροπή που το ποδόσφαιρο εχει σε μια 10ετία και βαλε να καμαρώνει μόνο για 2 προκρίσεις επι Μιλαν και Αρσεναλ οι οποίες υστερα πηγαν στο βρόντο. Επιτυχίες τετοιες μικράς διάρκειας δεν αρμόζουν σε εναν σύλλογο σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Τετοιες φωτοβολίδες επιτυχίες εχουν πετυχει και πετυχαίνουν συνεχεια καθε λογής ομάδες. Αυτό ομως που σε διακρίνει ειναι μια επιτυχία που θα γραφτεί στην ιστορία.
    Οπως γράφτηκε το Euro 2004 και ακομα το λεμε και γινανε μαγκες πολλοι από αυτή την επιτυχία που πριν δεν τους ηξερε ουτε η μανα τους, μαγκιά τους ομως...ετσι και στο συλλογικό επίπεδο, δεν ειναι θεμα τυχης...ειναι θεμα ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Να τα σκάσει ο Μαρινακης να φερει παιχταραδες, να δουλέψει η ομάδα με στόχο να κληρώνεται με ΑΤΑΛΑΝΤΕΣ και Γουλβς και να τις ΞΕΣΚΙΖΕΙ. Οπως το λεω...να τις ΞΕΣΚΙΖΕΙ!!!!
    Οπως κανει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ...που εχει φτασει σε σημείο υπερδυνάμεις του αθλήματος να τον ΤΡΕΜΟΥΝ!
    Δεν λεω να γινουμε στο ποδόσφαιρο Μπαρτσελόνα. Αλλα τα μεγέθη εκει...οκ...μη τρελαθούμε. Αλλα σε επίπεδο Europa League, το να φτιαξεις μια ομάδα ΔΥΝΑΤΗ και ΙΚΑΝΗ να μη μασάει από αντιπάλους ειναι θεμα ΒΟΥΛΗΣΗΣ. Και αυτη η βουληση πηγάζει από το κόσμο. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Οταν ομως ο κοσμος ειναι συνεχεια ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ νικώντας τις Λαμίες και τους Ατρόμητους, αδιαφορόντας για ήττες από ομαδουλες (ΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ) σα την ΑΝΤΒΕΡΠ τότε το μηνυμα ειναι ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ................

    Οποιος θελει να το καταλάβει καλώς...οποιος δεν θέλει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...

  • GTR
    GTR Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!!??????

  • markos
    markos Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    μπραβο στις γοργονες του θρυλου.μας κανατε υπερηφανους για αλλη μια φορα.

  • ΝΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
    ΝΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 23:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια κοριτσάρες!!!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο προπονητή και στη διοίκηση, που συντηρούν τη καλύτερη γυναικεία ομάδα του κόσμου!!!

  • τοκαταλαβες?7
    τοκαταλαβες?7 Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    οι κουπες ειναι αμετρητες ολυμπιακε. ευχαριστουμε!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Άλλη μια ευρωκούπα για τον πολύ μακράν κορυφαίο Ελληνικό σύλλογο.

  • ΦΟΥΣΤΕΡ
    ΦΟΥΣΤΕΡ Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 21:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Στιγμες της δοξας σου χαρες δικες μας ΘΡΥΛΕ μου σε χουμε μες στις καρδιες μας ............................

    17 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ / 15 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στα κοριτσια, στον Χαρη Παυλιδη και σε ολο το τμημα. Ζητω ο μεγαλυτερος πολυαθλητικος συλλογος του κοσμου, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ!!!!!!!

  • Xristos
    Xristos Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021 21:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...