roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

«Παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει...»

underarmor
redwell

Ο Ολυμπιακός πήρε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα ματς στην Handball Premier επικρατώντας στην έδρα του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 29-22.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, δήλωσε μετά το ματς στο olympiacossfp.gr τα εξής:  «Ήταν ένα παιχνίδι περίπου όπως το είχαμε σχεδιάσει.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από κάποια στοιχεία που βγάζουμε στο γήπεδο, αλλά πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τελειώνουμε τα παιχνίδια όταν έχουμε την ευκαιρία. 

Θα έρθει αυτό με τον καιρό πιστεύω. Τέλος, προσπαθήσαμε να βάλουμε τον Οστρούτσκο όσο πιο πολύ μπορούσαμε στην τακτική μας.

Αυτό το κομμάτι θεωρώ ότι πήγε αρκετά καλά . Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι αυτό που περιμένουν όλα τα παιδιά.

Είναι ματς που θα μετρήσει ποιος το θέλει περισσότερο και ποιος θα επιβάλλει το ρυθμό του. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι πιο έτοιμη από εμάς, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογές με γκολ 1.60, 1.85 και 1.90

Το κουπόνι της Τρίτης (21/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Bundesliga Αυστρίας, η Βόλφσμπεργκερ αντιμετωπίζει την Αούστρια Βιέννης. Στην Allsvenskan Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται...

Read more

Με 1.90 στο κλάσικο, Μπριζ και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (19/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Στη Serie A Ιταλίας, η Μόντσα...

Read more

Επιλογές με γκολ 1.78, 1.83 και 1.93

Το κουπόνι του Σαββάτου (18/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Λέτσε υποδέχεται την Αταλάντα. Στη Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου...

Read more
Διαβάστε επίσης

Τσικίνιο για Κάρμο και διαιτητή τελικού

Ο Τσικίνιο είναι από τους πλέον... περιζήτητους για τα πορταγαλικά...

Άγιος...Ποντένσε 2-2 στη Λεωφόρο

Κάτω του μετρίου ο Θρύλος στη Λεωφόρο βρέθηκε πίσω με...

«Αν πάρουμε 2-3 ευρωπαϊκά θα είναι φανταστικό»

Ο Ολυμπιακός έχει... τρελάνει την Ευρώπη καθώς μέσα σε λίγες...